Odotathan vielä hetken.

Instagram

 • Tavoite ilman suunnitelmaa on vain toive. Mulla on tavoite, tai mun mielestä paremminkin unelma, jonka toteuttamisen aloittaminen tuntuu vaikealta. Ideat ovat olleet jotenkin sekavina päässä. On ollut vaikea hahmottaa mistä lähtee niitä toteuttamaan, sillä kaikkea tuskin pystyn toteuttamaan kerralla.
💫
Mun unelmaan sisältyy juttuja, joihin tarvitsen muita. En ole osannut hahmottaa lähdenkö toteuttamaan niitä mitä pystyn itse, vai lähdenkö heti etsimään niitä, jotka omalla tavallaan jakaavat mun unelman.
💫
Olen yrittänyt kirjoittaa paperille To do-listaa, mutta senkin kautta hahmottaminen on ollut vaikeaa. Pystyn kyllä listaamaan mitä haluan, mutta lista ei visualisoi sitä mistä aloitan. Oon visuaalinen ja kineettinen (eli tekemällä oppiva), joten unelmakartan tekeminen auttoi konkretisoimaan unelmat.
💫
Koska uskon, että oikeat ihmiset tulevat, kun niille oikea aika on, eikä niitä löydä etsimällä. Varsinkin kun puhutaan intohimoista, joita ihmisillä, joiden kanssa haluan luoda jotain uutta, pitää olla.
💫
Aloitan niistä asioita, joita pystyn jo itsekseni toteuttamaan, ja joku päivä mulla on ympärillä ihmisiä, jotka jakavat mun intohimot, ja haluavat myös luoda jotain uutta.
💫
Ootko sä tehny unelmakarttoja unelmien toteuttamista varten?

#inspiraatio #unelma #unelmaduuni #yrittäjyys #intohimo #luovuus #hyvinvointi #onnellisuus #dreambig #passionproject #womeninspiringwomen #inspiration
 #ipreview via @preview.app
 • Tällä hetkellä elämä on yhtä kuin työ. Päivät teen omia projekteja, jotka toivottavasti joku päivä maksavat palkkansa, mutta tällä hetkellä niistä on enemmän menoja kuin tuloja. Illat ja yöt vietän tehden palkkatöitä, jotta saan jääkaappiin jotain ja vuokrat maksettua. Välillä, ja oikeastaan aika usein, miettii, että onko tässä mitään järkeä.
💎
Olisi vain helpompi vain elää varman päälle. Ajatuksiin nousee vähän väliä erilaisia pelkoja. Entä jos epäonnistunkin totaalisesti. Epäonnistumisia en sinänsä pelkää, kunhan niistä on mahdollista nousta, mutta jos tuleekin sellainen, josta ei enää noustakaan. Jos vain tekisin työtä, josta saan varman tilin, vaikka se ei olisikaan unelmani.
💎
Mut on kasvatettu sitkeäksi, siihen, että elämässä tulee aina pyrkiä eteenpäin. Se ei tarkoita isompaa palkkaa, tai korkeampaa titteliä, vaan sitä, että pyrkii toteuttamaan niitä asioita, joista unelmoi. Sitkeyden lisäksi olen saanut myös muita ominaisuuksia, joita olen pitänyt vahvuutenani, mutta ne onkin tuomittu ulkopuolelta jopa outoudeksi tai ainakin lapselliseksi. Päivällä olin kuuntelemassa @armanalizad:n tarinaa unelmien saavuttamisesta. Ja juuri ne ominaisuudet, joista olen epävarma ulkopuolisten tuomitsemisen vuoksi, ovat niitä asioita, jotka on vieneet Armanin siihen pisteeseen missä hän nyt on.
💎
Joten aion olla jatkossakin outo ja lapsenmielinen, ja kaiken epätoivon keskellä uskoa siihen, että joku päivä tämä työ kantaa eteenpäin.
💎
Kiitos @akvamariinishowroom tästä todella inspiroivasta ja motivoivasta mahdollisuudesta päästä kuulemaan Armanin tarinaa unelmien toteuttamisesta. (Tapahtuma oli pr-tilaisuus)
.
.
.
.
.
. 
#akvamariinishowroom #unelmientyöpäivä #unelmistatotta #unelma #motivaatio #työ #työhyvinvointi #hyvinvointi #onnellinen #taide #kiasma #art #womenempowerwomen #bosslady #girlpwr
 • Little bubbles never killed nobody.🥂🥂
🔸️
Kerran eräs henkilö sanoi, että 
35-vuotiaana ihminen on keski-ikäinen. Eli enää puolet elämästä olisi jäljellä. Tuolloin itselläni oli vielä muutamia vuosia tuohon lukuun, mutta jonkinlaisen ahdistuksen se sai silti aikaan tähän päivään asti.
🔸️
Tänään tuo maaginen "keski-iän" luku tuli täyteen ja onneksi samalla tuli tunne, että eihän tässä vielä missään puolessa välissä olla menossa. Nyt oikeastaan ollaan vasta ihan alussa.
🔸️
Joten HBD to me nyt ja seuraavat 50 vuotta.🎉🎉
🔸️ #synttärit #shampanja #kuplivaa #ruinart #juhla #hbd #bday #35 #champagne #rose #macarons #champagnelover #sparkling #onnellisuus #happiness #life #elämä #positivelife #vieläkerkee #viini #goodwine #winelover
 • Somen aitous on herättänyt keskustelua paljon. En näe kuvien muokkaamisessa mitään väärää, kunhan siinäkin pysyy järki kädessä. Se, että haluaa poistaa otsassa olevan jättifinnin, joka siinä ei muutenkaan aina ole, on ihan ok. Siinä vaiheessa kun oma kuva muokataan jonnekin ihan toiseen paikkaan kuin missä se on otettu, raja menee yli.

Ensimmäistä kuvaa olen muokannut. Olen muokannut kuvassa valotuksia, värisävyjä ja lisännyt filterin. Ensimmäiseksi muokkasin puhelimen Lightroomissa valotuksia ja sävyjä. Sitten lisäsin VSCO:n filtterin. Lopuksi säädin vielä valotuksia yms. Instan omalla editorilla. Toinen kuva on täysin muokkaamaton.

Kaipaan enemmän keskustelua mediakriittisyydestä. Toivoisin, että ymmärrettäisiin ilman, että avataan kaikki mitä kuvissa on muokattu, kuvien olevan käsiteltyjä, eivätkä edusta 100% aitoa tilannetta. 
Mediakriittisyys ei tarkoita sitä, että kritisoidaan käsiteltyjä kuvia käsittelyn vuoksi, vaan että ymmärretään niiden olevan käsiteltyjä, eikä sen vuoksi vastaa täysin todellisuutta.
 • Ihastuin Uunifetapastaan sen maun ja erityisesti helppouden vuoksi.
💚
Kaipasin sen rinnalle vaihtelua, joka olisi kuitenkin yhtä helppoa valmistaa, jolloin syntyi resepti Vihreään uunifeta-pastaan.
💚
Resepti löytyy nyt blogista👉🏻 Suora linkki profiilissa
 • Parikymppisenä olin varma, että tässä vaiheessa minulla olisi jo ura hyvässä putkessa, oma talo, lapsia ja hyvä mies rinnalla. Mitään näistä ei tällä hetkellä ole, ja en tiedä koenko nyt jotain ikäkriisiä.
🔸️
Parin viikon päästä tulee 35 täyteen ja tavallaan elämä on siinä vaiheessa kuin se on monella kymmenen vuotta nuoremmalla. Toisaalta noiden kymmenen vuoden aikana olen kokenut paljon sellaisia asioita, joista monella kaksvitosella ei ole hajuakaan. Kokemukset ovat olleet niin hyviä kuin pahojakin, opettavaisia, mutta myös viihdyttäviä.
🔸️
Tunnen kuitenkin jonkinlaista epäonnistumista, vaikka samaan aikaan tiedosta, että olen omista lähtökohdistani pärjännyt erinomaisesti. En tiedä johtuuko tämä epäonnistumisen tunne siitä millaisia odotuksia yhteiskunnalla on vai johtuuko se siitä millaisia odotuksia itselläni oli parikymppisenä.
🔸️
Toisaalta jossain määrin nuo parikymppisen unelmat on muuttuneet. Mukaan on tullut realismi. Helsingistä tuskin koskaan tulen taloa saamaan (koska hinta), ja nykyään haaveilenkin omasta talosta Italiasta, viinitarhojen keskeltä. Lapsia en tiedä tulisinko koskaan saamaan, vaikka olisikin muuten lähtökohdat siihen, sekin on ok. Jos minut on tarkoitettu äidiksi, tulen äidiksi jollain tavalla. Jos ei ole tarkoitettu, sekin on ok. Tavallaan löysin elämäni miehen, mutta elämä tuli meidän väliin. Välillä koen elämälle siitä katkeruutta, mutta lopulta se katkeruus on vain minulta pois, joten sekin on turhaa.
🔸️
Pitää vain elää hetki kerrallaan, asioihin voi pyrkiä, mutta sen jos minkä olen oppinut, että elämää ei voi suunnitella.
🔸️
Kokeeko kukaan muu paineita yhteiskunnan odotuksista?
 • Ihanaa äitienpäivää kaikille äideille!
🍓
Itse muistelen mielessäni äitiäni ja isoäitiäni, joka oli käytännössä äitini, ja mahdollistan töissä äideille ilon ja onnen hetkiä.
🍓
Toivottavasti kaikkien äitien aamu on alkanut hyvin harmaasta aamusta huolimatta. Parasta väriterapiaa harmautta vastaan on värikäs ruoka. Hyvä ruoka, parempi mieli ja siihen kun vielä yhdistää värit, harmauskaan ei haittaa niin paljoa.
 • Olisinpa valmistujaispäivän aamuna herännyt ilosta hyppien, mutta ennen kuin se edes tuli mieleeni, oli siellä pyörinyt monta muuta ajatusta.
▫️▫️
Kuvittelin tässä valmistuessani olevani onneni kukkuloilla, mutta vieläkään en koe mitään erityistä iloa. Ehkä tämän kaiken tunteettomuuden takana on pelko työllistymisestä.
▫️▫️
En minä pelkällä fysioterapeutin tutkinnolla mitään tee, eikä tällä kaikella työllä ole merkitystä, jos en pääse töihin. Vasta siinä vaiheessa, kun on työpaikka, voin sanoa valmistuneeni.
▫️▫️
Se palo, joka on aitoa unelmaa kohtaan, ei anna mahdollisuutta luovuttaa.
▫️▫️
Blogissa koko tarina kaikkineen vastoinkäymisineen unelman eteen työskentelemisestä.
👉🏻Suora linkki profiilissa.
🦄
 • Ensimmäinen aamu virallisesti fysioterapeuttina alkoi Vapun teeman mukaisesti munkkikahveilla saarimaisemissa. 🎉
Tänään juhlimiset on maltilliset, ehkä vähän simaa ja kakkua. Huomenna työpäivä, mutta ei vielä fyssarina.
🎉
Illalla blogi päivittyy ajatuksilla omien asenteiden ja pelkojen voittamisesta sekä mitä nyt valmistumisen jälkeen.
 • Tänään on avattu terassikausi grilliruuan ja sangrian kera.
🍹🥩
Vielä piti farkkutakki pitää päällä, mutta enää ei tarvitse odottaa pitkään, että senkin saa jättää kotiin.
☀️🕶
 • Viimeinen viikko menossa sairaslomaa. 🙌🏻 Tänään oli ihana jumpata, kun salin kattoikkunasta paistoi aurinko. Ihan kuin olisi ollut ulkona.☀️☀️
🔸️
Sen neljän viikon aikana, kun makasin 99% vain kotona, kaikki normaalit rutiinit katosi. Olen nyt yrittänyt saada liikunnasta taas rutiinin. Vaikka treenit ovat vielä melko kevyitä, niin kun nyt käyn säännöllisesti ja riittävän usein liikkumassa, on tapa helpompi pitää yllä sitten arjessakin.
🔸️
Sain muuten viestin, että miten voin olla salilla, kun olen sairaslomalla. Ihan vaan selvennykseksi, että ennen kuin voin palata töihin, pitää tuota leikkattua nilkkaa vahvistaa, jotta se kestää työskentelyn.
🌴🌴
Summer came in the gym.☀️☀️

Follow Me!

 • 10 kuvaa matkoiltani

   

  Monissa matkablogeissa on kiertänyt haaste, jossa kerrotaan kymmenestä matkakuvasta tarinoita kuvien takaa. Vaikka matkustelu onkin nyt tietystä syystä ollut vähäistä ja keskittynyt laivamatkojen päähän Helsingistä, olen joskus päässyt (ja tulen vielä pääsemään) näkemään maailmaa vähän laajemminkin.

  Tosin laivamatkojen päähän kulkevilla matkoillanikin olen päässyt nauttimaan kahdesta minulle erittäin tärkeästä asiasta; merestä ja uusien paikkojen näkemisestä. Tutustakin paikasta voi löytää ihan uusia paikkoja.

   

  Intia

   

  Ensimmäinen kuva on Intiasta. Matkoillani olen eniten kiinnostunut paikallisista ihmisistä ja heidän elämästään. Tämä kuva on otettu junasta, kun olen matkalla kohti Gokarnaa. Intiassa rekat olivat paljon pirteämmän näköisiä kuin meillä täällä Suomessa. Intia on kuitenkin iso maa, eikä rekkakuskit jaksa, tai pysty, ajamaan pitkiä välimatkoja, jolloin rekat lastataan juniin. Junamatkat saattavat kestää viikonkin ja rekkakuskit asuvat matkan ajan omissa rekoissaan.

   

  Egypti

   
  10 kuvaa matkoilta - Ikkunalla blog 6
   

  Kiipesimme koko yön pilkkopimeässä kohti huippua ainoastaan pienen käsitaskulampun valossa.

   

  Toinen kuvani on Egyptistä Sinain autiomaasta ja tarkemmin Sinain vuorelta.. Kiipeäminen oli välillä vähän pelottavaa, sillä muutaman askeleen päässä vieressä oli syvät rotkot, jonne ei halunnut pudota. Matka oli kuitenkin sen arvoinen, sillä auringonnousun katsominen lähes 2300 metrissä oli vaikuttava kokemus.

   

  Turkki

   
  10 kuvaa matkoilta - Ikkunalla blog
   

  Kolmas kuva on Istanbulin reissulta, jossa ensimmäisen kerran majoituin Couchsurfingin kautta. Majoitus jännitti aika paljon, sillä olin vain keskustellut netissä minun hostin kanssa. Majoitukseen tuli vielä haasteita, sillä ensimmäinen suunniteltu majoituspaikka ei onnistunutkaan ja lopulta majoituin hostini ystävän luokse. Istanbulin reissu oli lopulta mahtava kokemus ja pääsin oikeasti näkemään sitä paikallista elämää. Matkalla tutustuin moniin aivan mahtaviin ihmisiin.

   

  Intia

   

  Neljäs kuva on myös Intiasta. Norsun kohtaaminen oli melkoinen kokemus. Norsun koko itsessään oli vähän pelottavaa, mutta kuinka kiltti se olikaan. Ja tykkäsi yhtä paljon banaaneista kuin minäkin.

   
  10 kuvaa matkoilta - Ikkunalla blog 3
   

  Ruotsi

   
  10 kuvaa matkoilta - Ikkunalla blog 5
   

  Viides kuva on Ruotsista. Olen aina tykännyt Ruotsista ja Tukholma on ehdottamasti yksi lempikaupungeistani. Tukholman lisäksi Ruotsissa on paljon idyllisiä pieniä paikkoja, kuten tämä Grisslehamn. Täältä lähtevät Eckerö Linen laivat Ahvenanmaalle Eckeröhön. Grisslehamn on vanha kalastajakylä ja asukkaita siellä on vain satoja. Tukhholmassa olen käynyt lukemattomia kertoja, ja sielläkin on paljon näkemättömiä paikkoja. Grisslehamn on kuitenkin ihan erilainen miljöö kuin Tukholma, mutta silti se on vain bussimatkan päässä Tukhomasta, eikä Uppsalastakaan ole pitkä matka. Täällä aika vähän niin kuin pysähtyi. Kaupungin hektisyys oli kaukana.

   

  Viro

   
  10 kuvaa matkoilta - Ikkunalla blog 7
   

  Kuudes kuva on puolestaan Tallinnasta pääsiäiseltä, kun olimme päiväsiltään siellä käymässä. Halusin käydä tutustumassa Tallinnan taidemuseoon, Kumuun. Kävelymatkalla sinne ”löysimme” ihan uusia paikkoja. Tämä kuva on Kadriorgin puistosta, josta löytyi myös vanhat wieniläistyyliset rakennukset. Tämä kuva edustaa minulle juuri sitä, että tutusta paikasta voi löytää jotain ihan uutta ja pitää ”uskaltaa” lähteä etsimään uusia paikkoja.

   

  Tanska

   
  10 kuvaa matkoilta - Ikkunalla blog 9
   

  Seuraava, eli seitsemäs, kuva on Kööpenhaminasta. Köpis herätti minussa todella ristiriitaisia tunteita, joita on vaikea selittää. En oikein osaa vieläkään sanoa tykkäsinkö Köpiksestä vai en. Toisaalta tykkäsin kaupungin boheemista ilmapiiristä, mutta samaan aikaan tunsin itseni siellä todella ulkopuoliseksi. Sellaista tunnetta niin vahvana en ole koskaan muualla kokenut.

   

  Latvia

   
  10 kuvaa matkoilta - Ikkunalla blog 8
   

  Nautin tunteesta, kun laineet osuvat jalkoihin. Siitä tulee jotenkin turvallinen olo.

   

  Kahdeksas kuva on Latviasta, lähellä Riikaa sijaitsevalta Jurmalan hiekkarannalta. En erityisesti ole mikään rantaihminen, mutta meri rauhoittaa ja voimistaa joka kerta. Voisin tuijotella merta tuntitolkulla. Kävellessä rantavedessä nautin tunteesta, kun laineet osuvat jalkoihin. Siitä tulee jotenkin turvallinen olo.

   

  Turkki

   

  Yhdeksäs kuva on Turkista, Istanbulista. Rakastan matkoillani paikallisten ihmisten kuvaamista. Ja miettimistä millaisia tarinoita näiden ihmisten elämästä löytyy. Tämän ruovan kanssa meillä ei ollut yhteistä kieltä, joten tarinoita en päässyt kuulemaan, mutta se kuinka hän tuli onnelliseksi siitä, että ostin yhden kukan, kertoi omaa tarinaansa. Monesti unohdamme olla kiitollisia juuri niistä pienistä asioista, jotka saattavat toiselle olla kovinkin suuria asioita.

   
  10 kuvaa matkoilta - Ikkunalla blog 4
   

  Viro – Suomi

   

  Viimeinen, kymmenes kuva, on muistaakseni Tallinna-Helsinki laivamatkalta. Kuten jo aikaisemmin kerroin, rakastan merta. Vaikka en erityisesti muuten sinisestä väristä välitä, meren väri rauhoittaa. Tälläiseen maisemaan on hyvä päättää kiitollisena päivä.

   

  En haasta ketään tiettyä ihmistä tai blogia, mutta mikäli päätät tarttua haasteeseen, toivon, että laitat kommenttiin linkin postaukseesi, jotta minä ja muut pääsemme sen lukemaan.

   
  10 kuvaa matkoilta - Ikkunalla blog 10
   

  Millaisia ovat teidän mieleenpainuvimmat kokemukset matkoilta?
 • Joko luit nämä postaukset

  No Comments

  Leave a Reply