Odotathan vielä hetken.

Instagram

 • Tavoite ilman suunnitelmaa on vain toive. Mulla on tavoite, tai mun mielestä paremminkin unelma, jonka toteuttamisen aloittaminen tuntuu vaikealta. Ideat ovat olleet jotenkin sekavina päässä. On ollut vaikea hahmottaa mistä lähtee niitä toteuttamaan, sillä kaikkea tuskin pystyn toteuttamaan kerralla.
💫
Mun unelmaan sisältyy juttuja, joihin tarvitsen muita. En ole osannut hahmottaa lähdenkö toteuttamaan niitä mitä pystyn itse, vai lähdenkö heti etsimään niitä, jotka omalla tavallaan jakaavat mun unelman.
💫
Olen yrittänyt kirjoittaa paperille To do-listaa, mutta senkin kautta hahmottaminen on ollut vaikeaa. Pystyn kyllä listaamaan mitä haluan, mutta lista ei visualisoi sitä mistä aloitan. Oon visuaalinen ja kineettinen (eli tekemällä oppiva), joten unelmakartan tekeminen auttoi konkretisoimaan unelmat.
💫
Koska uskon, että oikeat ihmiset tulevat, kun niille oikea aika on, eikä niitä löydä etsimällä. Varsinkin kun puhutaan intohimoista, joita ihmisillä, joiden kanssa haluan luoda jotain uutta, pitää olla.
💫
Aloitan niistä asioita, joita pystyn jo itsekseni toteuttamaan, ja joku päivä mulla on ympärillä ihmisiä, jotka jakavat mun intohimot, ja haluavat myös luoda jotain uutta.
💫
Ootko sä tehny unelmakarttoja unelmien toteuttamista varten?

#inspiraatio #unelma #unelmaduuni #yrittäjyys #intohimo #luovuus #hyvinvointi #onnellisuus #dreambig #passionproject #womeninspiringwomen #inspiration
 #ipreview via @preview.app
 • Tällä hetkellä elämä on yhtä kuin työ. Päivät teen omia projekteja, jotka toivottavasti joku päivä maksavat palkkansa, mutta tällä hetkellä niistä on enemmän menoja kuin tuloja. Illat ja yöt vietän tehden palkkatöitä, jotta saan jääkaappiin jotain ja vuokrat maksettua. Välillä, ja oikeastaan aika usein, miettii, että onko tässä mitään järkeä.
💎
Olisi vain helpompi vain elää varman päälle. Ajatuksiin nousee vähän väliä erilaisia pelkoja. Entä jos epäonnistunkin totaalisesti. Epäonnistumisia en sinänsä pelkää, kunhan niistä on mahdollista nousta, mutta jos tuleekin sellainen, josta ei enää noustakaan. Jos vain tekisin työtä, josta saan varman tilin, vaikka se ei olisikaan unelmani.
💎
Mut on kasvatettu sitkeäksi, siihen, että elämässä tulee aina pyrkiä eteenpäin. Se ei tarkoita isompaa palkkaa, tai korkeampaa titteliä, vaan sitä, että pyrkii toteuttamaan niitä asioita, joista unelmoi. Sitkeyden lisäksi olen saanut myös muita ominaisuuksia, joita olen pitänyt vahvuutenani, mutta ne onkin tuomittu ulkopuolelta jopa outoudeksi tai ainakin lapselliseksi. Päivällä olin kuuntelemassa @armanalizad:n tarinaa unelmien saavuttamisesta. Ja juuri ne ominaisuudet, joista olen epävarma ulkopuolisten tuomitsemisen vuoksi, ovat niitä asioita, jotka on vieneet Armanin siihen pisteeseen missä hän nyt on.
💎
Joten aion olla jatkossakin outo ja lapsenmielinen, ja kaiken epätoivon keskellä uskoa siihen, että joku päivä tämä työ kantaa eteenpäin.
💎
Kiitos @akvamariinishowroom tästä todella inspiroivasta ja motivoivasta mahdollisuudesta päästä kuulemaan Armanin tarinaa unelmien toteuttamisesta. (Tapahtuma oli pr-tilaisuus)
.
.
.
.
.
. 
#akvamariinishowroom #unelmientyöpäivä #unelmistatotta #unelma #motivaatio #työ #työhyvinvointi #hyvinvointi #onnellinen #taide #kiasma #art #womenempowerwomen #bosslady #girlpwr
 • Little bubbles never killed nobody.🥂🥂
🔸️
Kerran eräs henkilö sanoi, että 
35-vuotiaana ihminen on keski-ikäinen. Eli enää puolet elämästä olisi jäljellä. Tuolloin itselläni oli vielä muutamia vuosia tuohon lukuun, mutta jonkinlaisen ahdistuksen se sai silti aikaan tähän päivään asti.
🔸️
Tänään tuo maaginen "keski-iän" luku tuli täyteen ja onneksi samalla tuli tunne, että eihän tässä vielä missään puolessa välissä olla menossa. Nyt oikeastaan ollaan vasta ihan alussa.
🔸️
Joten HBD to me nyt ja seuraavat 50 vuotta.🎉🎉
🔸️ #synttärit #shampanja #kuplivaa #ruinart #juhla #hbd #bday #35 #champagne #rose #macarons #champagnelover #sparkling #onnellisuus #happiness #life #elämä #positivelife #vieläkerkee #viini #goodwine #winelover
 • Somen aitous on herättänyt keskustelua paljon. En näe kuvien muokkaamisessa mitään väärää, kunhan siinäkin pysyy järki kädessä. Se, että haluaa poistaa otsassa olevan jättifinnin, joka siinä ei muutenkaan aina ole, on ihan ok. Siinä vaiheessa kun oma kuva muokataan jonnekin ihan toiseen paikkaan kuin missä se on otettu, raja menee yli.

Ensimmäistä kuvaa olen muokannut. Olen muokannut kuvassa valotuksia, värisävyjä ja lisännyt filterin. Ensimmäiseksi muokkasin puhelimen Lightroomissa valotuksia ja sävyjä. Sitten lisäsin VSCO:n filtterin. Lopuksi säädin vielä valotuksia yms. Instan omalla editorilla. Toinen kuva on täysin muokkaamaton.

Kaipaan enemmän keskustelua mediakriittisyydestä. Toivoisin, että ymmärrettäisiin ilman, että avataan kaikki mitä kuvissa on muokattu, kuvien olevan käsiteltyjä, eivätkä edusta 100% aitoa tilannetta. 
Mediakriittisyys ei tarkoita sitä, että kritisoidaan käsiteltyjä kuvia käsittelyn vuoksi, vaan että ymmärretään niiden olevan käsiteltyjä, eikä sen vuoksi vastaa täysin todellisuutta.
 • Ihastuin Uunifetapastaan sen maun ja erityisesti helppouden vuoksi.
💚
Kaipasin sen rinnalle vaihtelua, joka olisi kuitenkin yhtä helppoa valmistaa, jolloin syntyi resepti Vihreään uunifeta-pastaan.
💚
Resepti löytyy nyt blogista👉🏻 Suora linkki profiilissa
 • Parikymppisenä olin varma, että tässä vaiheessa minulla olisi jo ura hyvässä putkessa, oma talo, lapsia ja hyvä mies rinnalla. Mitään näistä ei tällä hetkellä ole, ja en tiedä koenko nyt jotain ikäkriisiä.
🔸️
Parin viikon päästä tulee 35 täyteen ja tavallaan elämä on siinä vaiheessa kuin se on monella kymmenen vuotta nuoremmalla. Toisaalta noiden kymmenen vuoden aikana olen kokenut paljon sellaisia asioita, joista monella kaksvitosella ei ole hajuakaan. Kokemukset ovat olleet niin hyviä kuin pahojakin, opettavaisia, mutta myös viihdyttäviä.
🔸️
Tunnen kuitenkin jonkinlaista epäonnistumista, vaikka samaan aikaan tiedosta, että olen omista lähtökohdistani pärjännyt erinomaisesti. En tiedä johtuuko tämä epäonnistumisen tunne siitä millaisia odotuksia yhteiskunnalla on vai johtuuko se siitä millaisia odotuksia itselläni oli parikymppisenä.
🔸️
Toisaalta jossain määrin nuo parikymppisen unelmat on muuttuneet. Mukaan on tullut realismi. Helsingistä tuskin koskaan tulen taloa saamaan (koska hinta), ja nykyään haaveilenkin omasta talosta Italiasta, viinitarhojen keskeltä. Lapsia en tiedä tulisinko koskaan saamaan, vaikka olisikin muuten lähtökohdat siihen, sekin on ok. Jos minut on tarkoitettu äidiksi, tulen äidiksi jollain tavalla. Jos ei ole tarkoitettu, sekin on ok. Tavallaan löysin elämäni miehen, mutta elämä tuli meidän väliin. Välillä koen elämälle siitä katkeruutta, mutta lopulta se katkeruus on vain minulta pois, joten sekin on turhaa.
🔸️
Pitää vain elää hetki kerrallaan, asioihin voi pyrkiä, mutta sen jos minkä olen oppinut, että elämää ei voi suunnitella.
🔸️
Kokeeko kukaan muu paineita yhteiskunnan odotuksista?
 • Ihanaa äitienpäivää kaikille äideille!
🍓
Itse muistelen mielessäni äitiäni ja isoäitiäni, joka oli käytännössä äitini, ja mahdollistan töissä äideille ilon ja onnen hetkiä.
🍓
Toivottavasti kaikkien äitien aamu on alkanut hyvin harmaasta aamusta huolimatta. Parasta väriterapiaa harmautta vastaan on värikäs ruoka. Hyvä ruoka, parempi mieli ja siihen kun vielä yhdistää värit, harmauskaan ei haittaa niin paljoa.
 • Olisinpa valmistujaispäivän aamuna herännyt ilosta hyppien, mutta ennen kuin se edes tuli mieleeni, oli siellä pyörinyt monta muuta ajatusta.
▫️▫️
Kuvittelin tässä valmistuessani olevani onneni kukkuloilla, mutta vieläkään en koe mitään erityistä iloa. Ehkä tämän kaiken tunteettomuuden takana on pelko työllistymisestä.
▫️▫️
En minä pelkällä fysioterapeutin tutkinnolla mitään tee, eikä tällä kaikella työllä ole merkitystä, jos en pääse töihin. Vasta siinä vaiheessa, kun on työpaikka, voin sanoa valmistuneeni.
▫️▫️
Se palo, joka on aitoa unelmaa kohtaan, ei anna mahdollisuutta luovuttaa.
▫️▫️
Blogissa koko tarina kaikkineen vastoinkäymisineen unelman eteen työskentelemisestä.
👉🏻Suora linkki profiilissa.
🦄
 • Ensimmäinen aamu virallisesti fysioterapeuttina alkoi Vapun teeman mukaisesti munkkikahveilla saarimaisemissa. 🎉
Tänään juhlimiset on maltilliset, ehkä vähän simaa ja kakkua. Huomenna työpäivä, mutta ei vielä fyssarina.
🎉
Illalla blogi päivittyy ajatuksilla omien asenteiden ja pelkojen voittamisesta sekä mitä nyt valmistumisen jälkeen.
 • Tänään on avattu terassikausi grilliruuan ja sangrian kera.
🍹🥩
Vielä piti farkkutakki pitää päällä, mutta enää ei tarvitse odottaa pitkään, että senkin saa jättää kotiin.
☀️🕶
 • Viimeinen viikko menossa sairaslomaa. 🙌🏻 Tänään oli ihana jumpata, kun salin kattoikkunasta paistoi aurinko. Ihan kuin olisi ollut ulkona.☀️☀️
🔸️
Sen neljän viikon aikana, kun makasin 99% vain kotona, kaikki normaalit rutiinit katosi. Olen nyt yrittänyt saada liikunnasta taas rutiinin. Vaikka treenit ovat vielä melko kevyitä, niin kun nyt käyn säännöllisesti ja riittävän usein liikkumassa, on tapa helpompi pitää yllä sitten arjessakin.
🔸️
Sain muuten viestin, että miten voin olla salilla, kun olen sairaslomalla. Ihan vaan selvennykseksi, että ennen kuin voin palata töihin, pitää tuota leikkattua nilkkaa vahvistaa, jotta se kestää työskentelyn.
🌴🌴
Summer came in the gym.☀️☀️

Follow Me!

 • 3 tapaa paeta arkea hetkeksi

  *Barcelona-matkaopas on saatu blogin kautta

   

  Joskus todellisuutta on hyvä paeta hetkeksi jonnekin ihan muualle. Silloin kun todellisuus tuntuu liian kovalta, miksi hetken pako olisi väärin. Silloin voi kerätä voimia kohdata raskaita ja hankalia asioita. Joskus ne hankalat asiat voivat olla hyvinkin arkisia, toisaalta ne voivat olla myös asioita, jotka muuttavat koko elämän suunnan. Olin perjantaina leikkauksessa, joka muutti elämäni. Asioista, jotka ennen tuntuivat itsestään selviltä, olikin tullut yhdessä hetkessä jotain ihan muuta. Sen lisäksi, että kehoni tarvitsee aikaa toipua fyysisesti leikkauksesta, mieleni kaipaa taukoja kaiken käsittelystä. Sitä varten minulla on ollut matkaoppaat, vanhat kotimaiset elokuvat sekä antiikkikaupat netissä.

  1. MATKAOPPAAT

   

  Leikkauksen jälkeen olen paennut arkea välillä haaveisiin. Sen sijaan, että makaisin vaan sohvalla ja murehtisin, olen matkustanut mm. Barcelonaan, Madeiralle ja Intiaan kirjan kansien välissä. Haaveillut niistä kokemuksista, jotka odottavat, kunhan olen kerännyt riittävästi voimia ja toipunut. Ajatuksilla on merkittävä voima ja negatiiviset ajatukset hidastaisivat toipumistani, miksi siis en voisi paeta haaveisiin onnellisista hetkistä hetkeksi?

   
  Ikkunallacom4
   

  Matkaoppailla on minulle monta eri merkitystä. Ne ovat vähän niin kuin kartta siitä mitä paikkoja olen nähnyt ja samalla ne ovat kartta niistä paikoista, jonne haaveilen matkustavani. Barcelonassa olen käynyt vuosia sitten, mutta kaupungilla on vielä paljon tarjottavaa. Eikä minulle kelpaa ihan mitkä tahansa matkaoppaat, vaan niiden kautta minun pitää päästä kohteen tunnelmaan, niin hyvin kuin se kirjan sivujen välityksellä on mahdollista. Pieni opas täynnä tekstiä ravintoloista, joita välttämättä ei enää edes ole olemassa, ei herätä matkakuumetta. Sen sijaan kuvat paikoista, joiden tunnelma herättää tunteita ja muistoja, nostavat matkakuumeen entistä korkeammalle.

   

  Miksi siis en voisi paeta haaveisiin onnellisista hetkistä hetkeksi?

   

  Sain blogin kautta luettavaksi Tripsterin Barcelonan matkaoppaan. Sen sivujen kautta olen nyt pari viimeistä päivää paennut tylsyyttä ja kipuja espanjalaisille viinitiloille ja Barcelonan katutaiteen maailmaan. Vaikka tästäkin matkaoppaasta löytyy vinkkejä ravintoloista, joita ei välttämättä enää vuoden päästä ole, opas tarjoaa ideoita paikkoihin, jotka pysyvät paikoillaan vuodesta toiseen. Olen aina ollut Lonely Planetin matkaoppaiden uskollinen lukija, mutta Tripsterin matkaopas kuuluu ehdottomasti samaan sarjaan Lonely Planetin oppaiden kanssa, joskin Tripsterille plussana se, että se on kirjoitettu suomeksi, jos iskee laiskuus, eikä jaksa miettiä asioita vieraalla kielellä.

   
  Ikkunallacom6
   

  2. VANHAT KOTIMAISET ELOKUVAT

   

  Kuinka turvallista onkin hetkeksi karata tuohon maailmaan, jossa rakkaus voittaa aina.

   

  Tavallisesti en juurikaan katso telkkaria. Omistan sellaisen pienen telkkarin, juuri ja juuri pöytäkoneen näytön kokoisen. Avaan sen yleensä silloin kun olen kipeä. Tosin silloinkaan harvemmin sieltä tulee mielenkiintoista ohjelmaa, ja päädynkin tilaamaan kuukaudeksi Netflixin tai vastaavan. Matkaoppaiden nostattaman matkakuumeen vuoksi, ja sen vuoksi, ettei vieläkään tilille tupsahda itsekseen matkakassaa, joudun muutamista turhuuksista luopumaan. Sen sijaan olen löytänyt YleAreenan vanhat kotimaiset elokuvat, ja ihan ilmaiseksi.

   
  Ikkunallacom2
  Ikkunallacom3
   

  Todellisuudessa elämä on aika usein kaukana romanttisista elokuvista, mutta kukapa meistä ei joskus haaveilisi prinssistä (tai prinsessasta), joka tulisi valkoisella ratsulla pelastamaan pyykkivuoren tai työpaperivuoren takaa. Yhdessä ratsastaisimme vapaina kohti kukkien täyttämiä peltoja pilvien luodessa ainoastaan vaaleanpunaisia varjoja. Tämä on aika kaukana tämän hetkisestä maailmastani, mutta kuinka turvallista onkin hetkeksi karata tuohon maailmaan, jossa rakkaus voittaa aina.

   

  3. SISUSTUSSHOPPAILU NETISSÄ

   

  Toisen roska tulee olemaan minun aarre.

   

  Kirpputorien kiertäminen löytöjen toivossa on ihanaa. Onneksi nykyaika on mahdollistanut monen kirpputorin ja vanhoja tavaroita myyvän liikkeen toiminnan myös verkossa silloin kun kotoa ei pääse liikkeelle. Perinteisten FinnishDesignShopin lisäksi olen löytänyt muutaman muunkin ihanan vanhoja tavaroita myyvän nettikaupan. Yksi niistä on Retronomi , jonka tarjonnasta löytyy mm. vanhoja Arabian astioita ja Marimekon peltipurkkeja. Aarrerati on toinen kauppa, josta löytyy sisustusesineiden lisäksi myös retrohuonekaluja. Kolmantena selaan aina Antiikkiliike Rakkaat Esineet valikoiman läpi. Ihan holtittomaksi en tässäkään suhteessa voi heittäytyä, mutta parhainta tässä onkin juuri tehdä niitä löytöjä. Tällä hetkellä etsin eteiseen kynille sopivaa purkkia, jonne ne katoaisivat piiloon, mutta vielä sopivaa ei ole löytynyt. Toisen roska tulee olemaan minun aarre.

   
  Ikkunallacom
   

  Millaisia tapoja teillä on paeta arkea?
 • Joko luit nämä postaukset

  8 Comments

 • Avatar
  Reply NelliL 29.5.2018 at 09:55

  Itse laitan googlemapsin ja lennän minne haluan, laitan katunäkymät ja kierrän eri maissa katuja pitkin…Useimmiten kyllä teen sen Kazimierziin sen matkan mutta olen kiertänyt monta maata tällä tavalla.
  Useasti hyppään pyöräni selkään ja lähden seikkailemaan Helsinkiin. Polkypyörällä kun matkustaa näkee ihan erilaisen Helsingin mitä se on autolla ajaessa.
  Ompelu ja neuleet, neuleet yhdistän leffoihin, myös kotimaisiin mutta myös muihin pohjoismaisiin leffoihin ja sarjoihin.

 • Avatar
  Reply Mira / Blinger Shimmer -blogi 29.5.2018 at 10:03

  Varmaankin sarjat ja elokuvat ovat se kaikista helpoin ja yleisin keino paeta arkea, Netflix on kätevä 😀

 • Avatar
  Reply Satu-Johanna Bom 29.5.2018 at 10:06

  Rakastan matkaoppaita, sitä kun kirja on kädessä! ❤️ Pakenen myös Blogeihin katsomaan muiden matkoja!

 • Avatar
  Reply Tuula / Tuula's life 29.5.2018 at 10:24

  Sinulla on mainioita tapoja paeta arkea. Minä lähden useasti kävelylle luurit korvissa ja kuuntelen äänikirjoja. Arkinen ja tylsä ruohonleikkuukin sujuu paremmin kirjoja kuunnellessa. Ja katselet vanhoja Suomi-leffoja, aivan ihanaa. Minun nuori kummityttöni on Suomifilmifriikki. Ja minusta se on niin kivaa. Hyvä harrastus.
  Kiitos kivasta postauksestasi. Ja aurinkoista viikkoa!

 • Avatar
  Reply Anu / Matkataan Mutkitellen 29.5.2018 at 14:45

  Monesti kun on kiire, miettiin mitä kaikkea tekisi kun olisi aikaa ja kun on aikaa ei osaa tehdä mitään. Ihanasti olet käyttänyt ajan ja tehnyt juuri sitä mistä nautit, näin pitääkin, mikä sen parampaa lääkettä on paranemiseen. Oma top 3 on vähän samansuuntainen sisustus/puutarha ohjelmat, virtuaalimatkustus ja amerikkalaiset sitcomit.
  Tsemppiä ja paranemisia!

 • Avatar
  Reply Mari_Shopaholic 29.5.2018 at 18:51

  Kivoja vinkkejä! Etenkin vanhoja matkaoppaita on ihana lukea, tulee aina lomafiilis 🙂

 • Avatar
  Reply Karoliina Kazi 30.5.2018 at 00:39

  Minäkin seikkailen vanhojen kippojen ja kuppien maailmoissa ja haaveilen suloisista kattauksista. Matkablogit ovat toinen suosikkini ja hyvät kirjat myös!

 • Avatar
  Reply matkalla 31.5.2018 at 17:23

  Matkablogit, matkalukeminen ja oma matkablogon tekeminen on parasta arjen tappajaa unohtamatta matkan suunnittelua! Sisustaminenkin on mukavaa mutta minusta tuntuu, että en saa siitä irti netin kautta kuin siten, että lähden kiertämään kauppoja.

 • Leave a Reply