Odotathan vielä hetken.

Instagram

 • Tavoite ilman suunnitelmaa on vain toive. Mulla on tavoite, tai mun mielestä paremminkin unelma, jonka toteuttamisen aloittaminen tuntuu vaikealta. Ideat ovat olleet jotenkin sekavina päässä. On ollut vaikea hahmottaa mistä lähtee niitä toteuttamaan, sillä kaikkea tuskin pystyn toteuttamaan kerralla.
💫
Mun unelmaan sisältyy juttuja, joihin tarvitsen muita. En ole osannut hahmottaa lähdenkö toteuttamaan niitä mitä pystyn itse, vai lähdenkö heti etsimään niitä, jotka omalla tavallaan jakaavat mun unelman.
💫
Olen yrittänyt kirjoittaa paperille To do-listaa, mutta senkin kautta hahmottaminen on ollut vaikeaa. Pystyn kyllä listaamaan mitä haluan, mutta lista ei visualisoi sitä mistä aloitan. Oon visuaalinen ja kineettinen (eli tekemällä oppiva), joten unelmakartan tekeminen auttoi konkretisoimaan unelmat.
💫
Koska uskon, että oikeat ihmiset tulevat, kun niille oikea aika on, eikä niitä löydä etsimällä. Varsinkin kun puhutaan intohimoista, joita ihmisillä, joiden kanssa haluan luoda jotain uutta, pitää olla.
💫
Aloitan niistä asioita, joita pystyn jo itsekseni toteuttamaan, ja joku päivä mulla on ympärillä ihmisiä, jotka jakavat mun intohimot, ja haluavat myös luoda jotain uutta.
💫
Ootko sä tehny unelmakarttoja unelmien toteuttamista varten?

#inspiraatio #unelma #unelmaduuni #yrittäjyys #intohimo #luovuus #hyvinvointi #onnellisuus #dreambig #passionproject #womeninspiringwomen #inspiration
 #ipreview via @preview.app
 • Tällä hetkellä elämä on yhtä kuin työ. Päivät teen omia projekteja, jotka toivottavasti joku päivä maksavat palkkansa, mutta tällä hetkellä niistä on enemmän menoja kuin tuloja. Illat ja yöt vietän tehden palkkatöitä, jotta saan jääkaappiin jotain ja vuokrat maksettua. Välillä, ja oikeastaan aika usein, miettii, että onko tässä mitään järkeä.
💎
Olisi vain helpompi vain elää varman päälle. Ajatuksiin nousee vähän väliä erilaisia pelkoja. Entä jos epäonnistunkin totaalisesti. Epäonnistumisia en sinänsä pelkää, kunhan niistä on mahdollista nousta, mutta jos tuleekin sellainen, josta ei enää noustakaan. Jos vain tekisin työtä, josta saan varman tilin, vaikka se ei olisikaan unelmani.
💎
Mut on kasvatettu sitkeäksi, siihen, että elämässä tulee aina pyrkiä eteenpäin. Se ei tarkoita isompaa palkkaa, tai korkeampaa titteliä, vaan sitä, että pyrkii toteuttamaan niitä asioita, joista unelmoi. Sitkeyden lisäksi olen saanut myös muita ominaisuuksia, joita olen pitänyt vahvuutenani, mutta ne onkin tuomittu ulkopuolelta jopa outoudeksi tai ainakin lapselliseksi. Päivällä olin kuuntelemassa @armanalizad:n tarinaa unelmien saavuttamisesta. Ja juuri ne ominaisuudet, joista olen epävarma ulkopuolisten tuomitsemisen vuoksi, ovat niitä asioita, jotka on vieneet Armanin siihen pisteeseen missä hän nyt on.
💎
Joten aion olla jatkossakin outo ja lapsenmielinen, ja kaiken epätoivon keskellä uskoa siihen, että joku päivä tämä työ kantaa eteenpäin.
💎
Kiitos @akvamariinishowroom tästä todella inspiroivasta ja motivoivasta mahdollisuudesta päästä kuulemaan Armanin tarinaa unelmien toteuttamisesta. (Tapahtuma oli pr-tilaisuus)
.
.
.
.
.
. 
#akvamariinishowroom #unelmientyöpäivä #unelmistatotta #unelma #motivaatio #työ #työhyvinvointi #hyvinvointi #onnellinen #taide #kiasma #art #womenempowerwomen #bosslady #girlpwr
 • Little bubbles never killed nobody.🥂🥂
🔸️
Kerran eräs henkilö sanoi, että 
35-vuotiaana ihminen on keski-ikäinen. Eli enää puolet elämästä olisi jäljellä. Tuolloin itselläni oli vielä muutamia vuosia tuohon lukuun, mutta jonkinlaisen ahdistuksen se sai silti aikaan tähän päivään asti.
🔸️
Tänään tuo maaginen "keski-iän" luku tuli täyteen ja onneksi samalla tuli tunne, että eihän tässä vielä missään puolessa välissä olla menossa. Nyt oikeastaan ollaan vasta ihan alussa.
🔸️
Joten HBD to me nyt ja seuraavat 50 vuotta.🎉🎉
🔸️ #synttärit #shampanja #kuplivaa #ruinart #juhla #hbd #bday #35 #champagne #rose #macarons #champagnelover #sparkling #onnellisuus #happiness #life #elämä #positivelife #vieläkerkee #viini #goodwine #winelover
 • Somen aitous on herättänyt keskustelua paljon. En näe kuvien muokkaamisessa mitään väärää, kunhan siinäkin pysyy järki kädessä. Se, että haluaa poistaa otsassa olevan jättifinnin, joka siinä ei muutenkaan aina ole, on ihan ok. Siinä vaiheessa kun oma kuva muokataan jonnekin ihan toiseen paikkaan kuin missä se on otettu, raja menee yli.

Ensimmäistä kuvaa olen muokannut. Olen muokannut kuvassa valotuksia, värisävyjä ja lisännyt filterin. Ensimmäiseksi muokkasin puhelimen Lightroomissa valotuksia ja sävyjä. Sitten lisäsin VSCO:n filtterin. Lopuksi säädin vielä valotuksia yms. Instan omalla editorilla. Toinen kuva on täysin muokkaamaton.

Kaipaan enemmän keskustelua mediakriittisyydestä. Toivoisin, että ymmärrettäisiin ilman, että avataan kaikki mitä kuvissa on muokattu, kuvien olevan käsiteltyjä, eivätkä edusta 100% aitoa tilannetta. 
Mediakriittisyys ei tarkoita sitä, että kritisoidaan käsiteltyjä kuvia käsittelyn vuoksi, vaan että ymmärretään niiden olevan käsiteltyjä, eikä sen vuoksi vastaa täysin todellisuutta.
 • Ihastuin Uunifetapastaan sen maun ja erityisesti helppouden vuoksi.
💚
Kaipasin sen rinnalle vaihtelua, joka olisi kuitenkin yhtä helppoa valmistaa, jolloin syntyi resepti Vihreään uunifeta-pastaan.
💚
Resepti löytyy nyt blogista👉🏻 Suora linkki profiilissa
 • Parikymppisenä olin varma, että tässä vaiheessa minulla olisi jo ura hyvässä putkessa, oma talo, lapsia ja hyvä mies rinnalla. Mitään näistä ei tällä hetkellä ole, ja en tiedä koenko nyt jotain ikäkriisiä.
🔸️
Parin viikon päästä tulee 35 täyteen ja tavallaan elämä on siinä vaiheessa kuin se on monella kymmenen vuotta nuoremmalla. Toisaalta noiden kymmenen vuoden aikana olen kokenut paljon sellaisia asioita, joista monella kaksvitosella ei ole hajuakaan. Kokemukset ovat olleet niin hyviä kuin pahojakin, opettavaisia, mutta myös viihdyttäviä.
🔸️
Tunnen kuitenkin jonkinlaista epäonnistumista, vaikka samaan aikaan tiedosta, että olen omista lähtökohdistani pärjännyt erinomaisesti. En tiedä johtuuko tämä epäonnistumisen tunne siitä millaisia odotuksia yhteiskunnalla on vai johtuuko se siitä millaisia odotuksia itselläni oli parikymppisenä.
🔸️
Toisaalta jossain määrin nuo parikymppisen unelmat on muuttuneet. Mukaan on tullut realismi. Helsingistä tuskin koskaan tulen taloa saamaan (koska hinta), ja nykyään haaveilenkin omasta talosta Italiasta, viinitarhojen keskeltä. Lapsia en tiedä tulisinko koskaan saamaan, vaikka olisikin muuten lähtökohdat siihen, sekin on ok. Jos minut on tarkoitettu äidiksi, tulen äidiksi jollain tavalla. Jos ei ole tarkoitettu, sekin on ok. Tavallaan löysin elämäni miehen, mutta elämä tuli meidän väliin. Välillä koen elämälle siitä katkeruutta, mutta lopulta se katkeruus on vain minulta pois, joten sekin on turhaa.
🔸️
Pitää vain elää hetki kerrallaan, asioihin voi pyrkiä, mutta sen jos minkä olen oppinut, että elämää ei voi suunnitella.
🔸️
Kokeeko kukaan muu paineita yhteiskunnan odotuksista?
 • Ihanaa äitienpäivää kaikille äideille!
🍓
Itse muistelen mielessäni äitiäni ja isoäitiäni, joka oli käytännössä äitini, ja mahdollistan töissä äideille ilon ja onnen hetkiä.
🍓
Toivottavasti kaikkien äitien aamu on alkanut hyvin harmaasta aamusta huolimatta. Parasta väriterapiaa harmautta vastaan on värikäs ruoka. Hyvä ruoka, parempi mieli ja siihen kun vielä yhdistää värit, harmauskaan ei haittaa niin paljoa.
 • Olisinpa valmistujaispäivän aamuna herännyt ilosta hyppien, mutta ennen kuin se edes tuli mieleeni, oli siellä pyörinyt monta muuta ajatusta.
▫️▫️
Kuvittelin tässä valmistuessani olevani onneni kukkuloilla, mutta vieläkään en koe mitään erityistä iloa. Ehkä tämän kaiken tunteettomuuden takana on pelko työllistymisestä.
▫️▫️
En minä pelkällä fysioterapeutin tutkinnolla mitään tee, eikä tällä kaikella työllä ole merkitystä, jos en pääse töihin. Vasta siinä vaiheessa, kun on työpaikka, voin sanoa valmistuneeni.
▫️▫️
Se palo, joka on aitoa unelmaa kohtaan, ei anna mahdollisuutta luovuttaa.
▫️▫️
Blogissa koko tarina kaikkineen vastoinkäymisineen unelman eteen työskentelemisestä.
👉🏻Suora linkki profiilissa.
🦄
 • Ensimmäinen aamu virallisesti fysioterapeuttina alkoi Vapun teeman mukaisesti munkkikahveilla saarimaisemissa. 🎉
Tänään juhlimiset on maltilliset, ehkä vähän simaa ja kakkua. Huomenna työpäivä, mutta ei vielä fyssarina.
🎉
Illalla blogi päivittyy ajatuksilla omien asenteiden ja pelkojen voittamisesta sekä mitä nyt valmistumisen jälkeen.
 • Tänään on avattu terassikausi grilliruuan ja sangrian kera.
🍹🥩
Vielä piti farkkutakki pitää päällä, mutta enää ei tarvitse odottaa pitkään, että senkin saa jättää kotiin.
☀️🕶
 • Viimeinen viikko menossa sairaslomaa. 🙌🏻 Tänään oli ihana jumpata, kun salin kattoikkunasta paistoi aurinko. Ihan kuin olisi ollut ulkona.☀️☀️
🔸️
Sen neljän viikon aikana, kun makasin 99% vain kotona, kaikki normaalit rutiinit katosi. Olen nyt yrittänyt saada liikunnasta taas rutiinin. Vaikka treenit ovat vielä melko kevyitä, niin kun nyt käyn säännöllisesti ja riittävän usein liikkumassa, on tapa helpompi pitää yllä sitten arjessakin.
🔸️
Sain muuten viestin, että miten voin olla salilla, kun olen sairaslomalla. Ihan vaan selvennykseksi, että ennen kuin voin palata töihin, pitää tuota leikkattua nilkkaa vahvistaa, jotta se kestää työskentelyn.
🌴🌴
Summer came in the gym.☀️☀️

Follow Me!

 • 5 vinkkiä Pärnuun

  Pärnu oli ihanteellinen paikka pieneen pysähdykseen.Jos kaipaa rentoutumista, olemista ja rannalla löhöilyä suhteellisen lähellä Suomea Pärnu on siihen oivallinen paikka. Vanhan kaupungin kaduilta löytyi ihania kahviloita, joissa seurata kesäkaupungin menoa.

  1. Pärnun ranta

   

  Ensimmäisenä vinkkinä on monille varmasti ensisijainen syy matkustaa Pärnuun, eli ranta. Tuo ranta, jota riittää lähes kahden kilometrin verran. Matala ranta mahdollisti pitkälle horisonttiin kävelemisen jopa vähän lyhyempien kohdalla. Iltaisin meren ollessa tyyni, auringon lämmittämässä rantavedessä oli rauhoittavaa kahlata.

   

  Viikonloppuisin aurinkoisina päivinä ranta on täynnä elämää. Perheet tulevat viettämään aikaa, ystävät kokoontuvat vaihtamaan kuulumisia ja rannalla järjestetään erilaisia tapahtumia. Sunnuntaina jouduttiin jopa hieman etsimään paikkaa, johon mahdumme, mutta maanantaina ranta olikin jo melko hiljainen, vaikka lämpötila huiteli siellä lähempänä 25 astetta. Aurinkotuolien vuokraajat olivat poissa ja muutama, kenties kylpylämatkailija, oli eksynyt rannalle.

   

  Pärnun ranta ei näyttävyydessään juurikaan hävinnyt Etelä-Euroopan lomakohteiden rannoille.

   
  5-vinkkiä-Pärnu8
   

  Pärnun ranta ei näyttävyydessään juurikaan hävinnyt Etelä-Euroopan lomakohteiden rannoille, mutta tuntui, ettei rannan potentiaalia oltu oikein osattu hyödyntää esimerkiksi palvelujen suhteen. Rantaa reunusti kävelykatu, josta löytyi muutama ruokarekka, joiden tarjonta oli lähes poikkeuksetta samaa; lettuja, kahvia, jäätelöä. Kuumana rantapäivänä raikas salaatti olisi maistunut, mutta tarjolla oli vain R-kioskin lämmitetty paniini. Onneksi sen seuraksi sentään sai kylmän lonkeron. Tarjonta oli heikkoa, mutta hinnat suhteellisen korkeat, samaa luokkaa kuin Suomessa.

   

  Palvelujen puutteesta huolimatta ranta on ehdottomasti näkemisen arvoinen paikka, varsinkin lapsiperheille, sillä rannan tuntumasta löytyi paljon erilaisia aktiviteettejä perheen pienimmille. Ja vaikka lapsia ei olisikaan, rannan tuntumasta löytyi mm. mini-golf-ratoja, jotka olivat riittävän haastavia myös isommille, mikäli pelkkä rannalla makoilu ei riitä.

   

  2. Coctailit Hotelli Hedonin terassilla

   

  Aivan rannan tuntumasta löytyy Hedon Hotel&Spa. Kylpylään emme tällä kertaa päässeet tutustumaan ja illallissuunnitelmat oli jo sovittu muualle, mutta alkujuomat, eli perinteiset lomacoktailit, kävimme nauttimassa hotellin yhteydessä olevan ravintolan terassilla. Pinacolada oli täydellisen täyteläinen, sillä olihan se tehty vaniljajäätelöön, eikä mihinkään purkkikermavaahtoon. Eikä ystäväni mansikkamargaritassakaan ollut mitään valittamista. Mausta ja koostumuksesta pystyi päättelemään, että blenderissä on pyörineet pakastemansikat, eikä ainoastaan mansikkasiirappi. Hintataso oli hieman yleistä hintatasoa korkeampi, mutta hieman edullisempi kuin Suomessa, tai ainakin pääkaupunkiseudulla. Palvelussa olisi ollut hieman parantamisen varaa, sitä joutui odottamaan. Illallisen jälkeen olisimme menneet toisille drinkeille, mutta ravintola oli ilmeisesti menossa kiinni. Olisi ollut mukavaa, jos joku olisi siitä tullut sanomaan, eikä olisi vaan turhaan istuttu odottamassa.

   
  5-vinkkiä-Pärnu9
   

  Haluan liikkua myös lomalla. En sen vuoksi, ettei yhtään treeniä saa jäädä väliin, vaan sen vuoksi, että liikunnasta tulee hyvä olo.

   

  3. Tervise Paradiis kuntosali

  Haluan liikkua myös lomalla. En sen vuoksi, ettei yhtään treeniä saa jäädä väliin, vaan sen vuoksi, että liikunnasta tulee hyvä olo. Kävelyä toki tuli loman aikana paljon, mutta sopivasta omien rajojen testaamisesta saa toisenlaisen hyvänolon tunteen. Tervis Paradis vesipuiston yhteydessä oleva kuntosali yllätti meidäat tasollaan. Salin laitteet eivät olleet suoraan 80-luvulta, ja harjoittelua varten käytettävissä oli kaikki mahdolliset laitteet sekä kaikki mitä voisi kuvitella tarvitsevansa toiminnalliseen harjoitteluun. Eikä treeniä oltu hinnalla pilattu, neljällä ja puolella eurolla pääsi sisään.

   

  Treenin jälkeen suuntasimme suoraan rannalle, mutta sitä ennen oli saatava jotain ruokaa. Kuten jo aikaisemmin kerroinkin, ruokatarjonta rannalla oli melko heikko. Onneksi vesipuiston yhteydessä olevasta kahvilasta sai ruokaa, jota ei myöskään oltu hinnalla pilattu. Ystäväni keittokulho maksoin parisen euroa. Lisäksi pienen, mutta riittävän, salaattibuffeen sai alle neljällä eurolla.

   
  5-vinkkiä-Pärnu
   

  4. Kahvila-leipomo Elleni

   

  Olisin kaivannut Pärnussa enemmän vaihtoehtoja terveellisemmistä, ja erityisesti raikkaammista, ruuista. No kahvila Ellenin vitriinit olivat kaiken kaikkiaan kaukana terveellisestä, vaikkakin sokerihampaan kolotukseen kyseinen paikka olisi taivas. Vähän niinkuin tiskin alta tarjolla oli edullisesti vihersmoothiet, jotka onnellisina nautimme ennen treeniä.

   

  Kahvilan seiniä koristi modernit taideteokset, jotka yhdessä vanhojen kalusteiden kanssa loivat mielenkiintoisen ja kotoisan tunnelman kahvilaan. Tuonne kahvilaan haluan vielä palata nauttimaan jonkun vitriinin herkullisista kakkupaloista.

   
  5-vinkkiä-Pärnu7
  5-vinkkiä-Pärnu6
  5-vinkkiä-Pärnu10
   

  5. Cafe & Brasserie Ephesus

   

  Unique taste, good times!

   

  Sunnuntai-iltana Pärnu oli rauhoittunut viikonlopun vilinöistä. Heitä, jotka kuitenkin olivat päätyneet seikkailemaan vanhan kaupungin kaduille, oli mukava katsella lasillisen kuohuvaa ja kakkupalan kanssa.

   
  5-vinkkiä-Pärnu3
  5-vinkkiä-Pärnu4
   

  Jos tarkoituksena on juhlia pitkän kaavan mukaan, ei Pärnu siihen ole paras mahdollinen paikka, vaikkakin rannalla järjestetään myös bileitä. Tai mikäli kaipaa kauas suomalaisesta kulttuurista, silloin Pärnu ei ole oikea valinta. Välillä oli vaikea muistaa, ettei oltukaan Suomessa, sillä ympärillä melkein poikkeuksetta puhuttiin suomea.

   

  Aikaisemmassa postauksessa kerroinkin Hotelli Villa Ammenden (kaupallinen yhteistyö) illallisesta, jota ehdottomasti suosittelen, mikäli herkuttelu mahtuu aikatauluun.
   

  Mistä löytyy teidän suosikkirannat?

   

 • Joko luit nämä postaukset

  12 Comments

 • Avatar
  Reply Mira / Blinger Shimmer -blogi 21.7.2018 at 10:49

  Itse en ole mikään auringonpalvoja, joten en tähän asti ole kovinkaan kauaa rannoilla viihtynyt jos ei sitten siinä sivussa ole muuta aktiviteettia ollut xD

  • Avatar
   Reply Annukka || Ikkunalla 24.7.2018 at 12:38

   Itsekään en oikein jaksa paikoillani vain maata, vaikka rannalla viihdynkin hyvin. Tai enemminkin viihdyn ulkona jonkin aktiviteetin parissa. Päiväunet kyllä on kiva ottaa auringossa, mutta siinäkin on se palamisen riski.

 • Avatar
  Reply Minna M 22.7.2018 at 08:03

  Pärnu on tuttu paikka käymme siellä ainakin kerran vuodessa, koska äidilläni on miehensä kanssa siellä asunto. Sopiva kohde meidän budjettimatkalle. Lomaperinteisiin kuuluu britakakku Ellenissä. Toki rannalla ollaan aina kun säät sallivat. Tervis Paradiis kylpylässä käydään myös. Onhan meillä 4 lasta ja itsekin tykkään. Postauksestasi voisi tulla matkakuume. Siihen on onneksi helpotusta luvassa huomenna. Pärnu ja ehkä myös Haapsalu ja Riika kutsuu!

  • Avatar
   Reply Annukka || Ikkunalla 24.7.2018 at 12:39

   Oi Riikan lähellä on Jurmalan ranta, ja se on kyllä myös kokemisen arvoinen paikka. Suomessa kun tollaisia rantoja pahemmin Yyterin lisäksi ole.

 • Avatar
  Reply Mia 22.7.2018 at 17:56

  Hienoja kuvia! Pärnu kiinnostaa kyllä, paljon hyvää kuullut siitä.

  • Avatar
   Reply Annukka || Ikkunalla 24.7.2018 at 12:39

   Kiitos. 🙂

 • Avatar
  Reply Mira Rinne 23.7.2018 at 23:14

  Ihanat maisemat! Oma ultimate favorite löytyy Porin Yyteristä (tuntuu kuin ulkomailla olisi) heti Espanjan jälkeen 🙂

  Mira | http://www.fashionpoetry.eu

  • Avatar
   Reply Annukka || Ikkunalla 24.7.2018 at 12:41

   Yyterissä ei ole tullut käytyä vuosiin. Välillä ollaan katsottu esim. juhannukseksi mökkiä sieltä, mutta ollaan oltu aina liian myöhässä tai vaihtoehtona olisi monen tonnin huvila, joka ehkä on vähän liikaa.

 • Avatar
  Reply Virpi/Hätälasku matkablogi 26.7.2018 at 22:04

  Pärnussa en ole käynyt, mutta olen kuullut paljon hyvää ja juurikin rannasta, että lähellä Suomea mainio kohde viettää rantalomaa ”etelän malliin” 🙂 Täytyy kyllä joskus lähteä Pärnuun tutkimusmatkalle, aivan kiehtovalta paikalta vaikuttaa.

 • Avatar
  Reply Pirkko / Meriharakka 27.7.2018 at 10:33

  Jotenkin emme ole Virossa Tallinnaa ja Saarenmaata kauemmas päässeet. Vielä meitäkin vanhemmat sukulaiset ovat kait käyneet Pärnussa aika useinkin, ehkä siitä on jäänyt mielikuva siitä, että sinne vasta sitten joskus, vanhempana – mutta kaipa tuolla rannalla kelpaisi kävellä jo nuorempanakin 🙂

 • Avatar
  Reply Teija / Lähdetään Taas 30.7.2018 at 09:32

  Pärnussa onkin pitänyt jo pitkään käydä, mutta ei ole koskaan tullut valituksi, kun on tehty varsinainen kohdevalinta. Hyviä vinkkejä, kiitos näistä! Täytyy pistää korvan taakse 🙂

 • Avatar
  Reply Satu-Johanna Bom 2.8.2018 at 11:21

  Pärnussa en ole käynyt ikinä. Aina meinattu, mutta sitten skipattu… ehkäpä ensi vuonna!

 • Leave a Reply