Odotathan vielä hetken.

Instagram

 • Vaikka mä kaipaan lämpöä ja auringon paistetta, on sateisella säälläkin ollut puolensa.
🦋
Sade on vähän niin kuin pakottanut pysähtymään ja miettimään asioita. Viimeisiin pariin kuukauteen on sisältynyt paljon muutoksia ja niiden jälkeen on ollut vähän vaikea tietää miten jatkaa eteenpäin ja mitä mä haluan tulevaisuudelta.
🦋
Vaikka nämä sateiset päivät on vähän masentavia, niin nyt olen tehnyt suunnitelman tulevaisuudelle. Olen haaveillut pitkään joogaopettajaksi opiskelemisesta, ja nyt sille on oikea aika. En myöskään ole valmis luopumaan rakkaudesta ruokaan ja viineihin, joten jatkan vielä niidenkin parissa, tosin pyrkien eteenpäin sillä uralla.
🦋
Päässä on ollut pitkään ajatus, että ura pitää koostua, jostain yhdestä tietystä alasta, jonka parissa tekee sitä 100% työaikaa ja sen ohella sitten voi tehdä vähän jotain muutakin. Mutta miksi ura ei voisi myös koostua useammasta eri jutusta, jotka eivät välttämättä liity toisiinsa mitenkään?
🦋
Mun mielestä työn ei pidä tuntua työltä, vaan siitä tulee nauttia. Sen tulee palkita muutenkin kuin vain taloudellisesti. Ja jos intohimoa on moneen asiaan, niin miksi niistä tulisi luopua? Toki kaikkeen mahdolliseen ei voi panostaa täysillä, mutta valitsemalla ne muutamat tärkeimmät, voi saada enemmän kuin vain toteuttamalla sitä yhtä isointa intohimoa.
🦋

#mansikkakesä #unelmaduuni #työelämä #onni #intohimo #inspiraatio #hyväelämä #summervibes #strawberryart #blackandwhite_photos #blackandwhite_art #photographysouls #dowhatyoulovelovewhatyoudo #passionproject
 • Talvisin ei juurikaan jäätelö maistu, mutta kesän tullen niitä tulee nautittua siitäkin edestä. Mun ehdottomia lemppareita on Minttubuffet ja kirsikkajäätelö (tosin Suomesta ei taida saada yhtäkään, jossa ei olisi käytetty punajuuriväriä…Vai tiedättekö jonkun?).
🍒
Vanhalle ylioppilastalolle on taas avattu Magnum Helsingin jäätelöbaari. Aikaisempina vuosina olen tykännyt, kun jäätelön on saanut kuorruttaa mitä erikoisimmalla mauilla, mutta parina viimeisenä vuotena kuorrutteet ovat olleet melko tavallisia.
🍦
Nyt kuorrutevalikoimassa oli matcha-jauhe, joka voisikin sopia hyvin yhteen tumman suklaan kanssa. Se täytyy vielä käydä testaamassa, mutta eilen kuorrutteeksi valikoitui nostalginen värikäs remmikarkki #pride -viikon hengessä.
💛🧡❤💜💙💚 #jäätelökesä #jäätelö #magnumhelsinki #magnumicecream #icecreamday #icecreamlove #summervibes #summerfeels #kahvihetki #kahviakiitos #coffeecoffeecoffee #coffee_time #myhelsinki #myhelsinki #visitfinland #heleats #helsinkirestaurants #travelforfood #foodaroundworld
 • Ihanaa juhannusta! 🌸

Parasta on olla luonnon keskellä hiukset sekaisin, meikittä ja ihan pölähtäneen näköisenä. 
Eikä tuo shampanjakaan maistu pahalta pitkän työputken jälkeen. Nyt vain relaa! 🍾

#juhannus #midsummer #shampanja #nomakeup #natural #nature #mökkielämää #champagnelife #visitjyväskylä #summer #kesä #goodvibes #feelgood #happiness
 • Tavoite ilman suunnitelmaa on vain toive. Mulla on tavoite, tai mun mielestä paremminkin unelma, jonka toteuttamisen aloittaminen tuntuu vaikealta. Ideat ovat olleet jotenkin sekavina päässä. On ollut vaikea hahmottaa mistä lähtee niitä toteuttamaan, sillä kaikkea tuskin pystyn toteuttamaan kerralla.
💫
Mun unelmaan sisältyy juttuja, joihin tarvitsen muita. En ole osannut hahmottaa lähdenkö toteuttamaan niitä mitä pystyn itse, vai lähdenkö heti etsimään niitä, jotka omalla tavallaan jakaavat mun unelman.
💫
Olen yrittänyt kirjoittaa paperille To do-listaa, mutta senkin kautta hahmottaminen on ollut vaikeaa. Pystyn kyllä listaamaan mitä haluan, mutta lista ei visualisoi sitä mistä aloitan. Oon visuaalinen ja kineettinen (eli tekemällä oppiva), joten unelmakartan tekeminen auttoi konkretisoimaan unelmat.
💫
Koska uskon, että oikeat ihmiset tulevat, kun niille oikea aika on, eikä niitä löydä etsimällä. Varsinkin kun puhutaan intohimoista, joita ihmisillä, joiden kanssa haluan luoda jotain uutta, pitää olla.
💫
Aloitan niistä asioita, joita pystyn jo itsekseni toteuttamaan, ja joku päivä mulla on ympärillä ihmisiä, jotka jakavat mun intohimot, ja haluavat myös luoda jotain uutta.
💫
Ootko sä tehny unelmakarttoja unelmien toteuttamista varten?

#inspiraatio #unelma #unelmaduuni #yrittäjyys #intohimo #luovuus #hyvinvointi #onnellisuus #dreambig #passionproject #womeninspiringwomen #inspiration
 #ipreview via @preview.app
 • Tällä hetkellä elämä on yhtä kuin työ. Päivät teen omia projekteja, jotka toivottavasti joku päivä maksavat palkkansa, mutta tällä hetkellä niistä on enemmän menoja kuin tuloja. Illat ja yöt vietän tehden palkkatöitä, jotta saan jääkaappiin jotain ja vuokrat maksettua. Välillä, ja oikeastaan aika usein, miettii, että onko tässä mitään järkeä.
💎
Olisi vain helpompi vain elää varman päälle. Ajatuksiin nousee vähän väliä erilaisia pelkoja. Entä jos epäonnistunkin totaalisesti. Epäonnistumisia en sinänsä pelkää, kunhan niistä on mahdollista nousta, mutta jos tuleekin sellainen, josta ei enää noustakaan. Jos vain tekisin työtä, josta saan varman tilin, vaikka se ei olisikaan unelmani.
💎
Mut on kasvatettu sitkeäksi, siihen, että elämässä tulee aina pyrkiä eteenpäin. Se ei tarkoita isompaa palkkaa, tai korkeampaa titteliä, vaan sitä, että pyrkii toteuttamaan niitä asioita, joista unelmoi. Sitkeyden lisäksi olen saanut myös muita ominaisuuksia, joita olen pitänyt vahvuutenani, mutta ne onkin tuomittu ulkopuolelta jopa outoudeksi tai ainakin lapselliseksi. Päivällä olin kuuntelemassa @armanalizad:n tarinaa unelmien saavuttamisesta. Ja juuri ne ominaisuudet, joista olen epävarma ulkopuolisten tuomitsemisen vuoksi, ovat niitä asioita, jotka on vieneet Armanin siihen pisteeseen missä hän nyt on.
💎
Joten aion olla jatkossakin outo ja lapsenmielinen, ja kaiken epätoivon keskellä uskoa siihen, että joku päivä tämä työ kantaa eteenpäin.
💎
Kiitos @akvamariinishowroom tästä todella inspiroivasta ja motivoivasta mahdollisuudesta päästä kuulemaan Armanin tarinaa unelmien toteuttamisesta. (Tapahtuma oli pr-tilaisuus)
.
.
.
.
.
. 
#akvamariinishowroom #unelmientyöpäivä #unelmistatotta #unelma #motivaatio #työ #työhyvinvointi #hyvinvointi #onnellinen #taide #kiasma #art #womenempowerwomen #bosslady #girlpwr
 • Little bubbles never killed nobody.🥂🥂
🔸️
Kerran eräs henkilö sanoi, että 
35-vuotiaana ihminen on keski-ikäinen. Eli enää puolet elämästä olisi jäljellä. Tuolloin itselläni oli vielä muutamia vuosia tuohon lukuun, mutta jonkinlaisen ahdistuksen se sai silti aikaan tähän päivään asti.
🔸️
Tänään tuo maaginen "keski-iän" luku tuli täyteen ja onneksi samalla tuli tunne, että eihän tässä vielä missään puolessa välissä olla menossa. Nyt oikeastaan ollaan vasta ihan alussa.
🔸️
Joten HBD to me nyt ja seuraavat 50 vuotta.🎉🎉
🔸️ #synttärit #shampanja #kuplivaa #ruinart #juhla #hbd #bday #35 #champagne #rose #macarons #champagnelover #sparkling #onnellisuus #happiness #life #elämä #positivelife #vieläkerkee #viini #goodwine #winelover
 • Somen aitous on herättänyt keskustelua paljon. En näe kuvien muokkaamisessa mitään väärää, kunhan siinäkin pysyy järki kädessä. Se, että haluaa poistaa otsassa olevan jättifinnin, joka siinä ei muutenkaan aina ole, on ihan ok. Siinä vaiheessa kun oma kuva muokataan jonnekin ihan toiseen paikkaan kuin missä se on otettu, raja menee yli.

Ensimmäistä kuvaa olen muokannut. Olen muokannut kuvassa valotuksia, värisävyjä ja lisännyt filterin. Ensimmäiseksi muokkasin puhelimen Lightroomissa valotuksia ja sävyjä. Sitten lisäsin VSCO:n filtterin. Lopuksi säädin vielä valotuksia yms. Instan omalla editorilla. Toinen kuva on täysin muokkaamaton.

Kaipaan enemmän keskustelua mediakriittisyydestä. Toivoisin, että ymmärrettäisiin ilman, että avataan kaikki mitä kuvissa on muokattu, kuvien olevan käsiteltyjä, eivätkä edusta 100% aitoa tilannetta. 
Mediakriittisyys ei tarkoita sitä, että kritisoidaan käsiteltyjä kuvia käsittelyn vuoksi, vaan että ymmärretään niiden olevan käsiteltyjä, eikä sen vuoksi vastaa täysin todellisuutta.
 • Ihastuin Uunifetapastaan sen maun ja erityisesti helppouden vuoksi.
💚
Kaipasin sen rinnalle vaihtelua, joka olisi kuitenkin yhtä helppoa valmistaa, jolloin syntyi resepti Vihreään uunifeta-pastaan.
💚
Resepti löytyy nyt blogista👉🏻 Suora linkki profiilissa
 • Parikymppisenä olin varma, että tässä vaiheessa minulla olisi jo ura hyvässä putkessa, oma talo, lapsia ja hyvä mies rinnalla. Mitään näistä ei tällä hetkellä ole, ja en tiedä koenko nyt jotain ikäkriisiä.
🔸️
Parin viikon päästä tulee 35 täyteen ja tavallaan elämä on siinä vaiheessa kuin se on monella kymmenen vuotta nuoremmalla. Toisaalta noiden kymmenen vuoden aikana olen kokenut paljon sellaisia asioita, joista monella kaksvitosella ei ole hajuakaan. Kokemukset ovat olleet niin hyviä kuin pahojakin, opettavaisia, mutta myös viihdyttäviä.
🔸️
Tunnen kuitenkin jonkinlaista epäonnistumista, vaikka samaan aikaan tiedosta, että olen omista lähtökohdistani pärjännyt erinomaisesti. En tiedä johtuuko tämä epäonnistumisen tunne siitä millaisia odotuksia yhteiskunnalla on vai johtuuko se siitä millaisia odotuksia itselläni oli parikymppisenä.
🔸️
Toisaalta jossain määrin nuo parikymppisen unelmat on muuttuneet. Mukaan on tullut realismi. Helsingistä tuskin koskaan tulen taloa saamaan (koska hinta), ja nykyään haaveilenkin omasta talosta Italiasta, viinitarhojen keskeltä. Lapsia en tiedä tulisinko koskaan saamaan, vaikka olisikin muuten lähtökohdat siihen, sekin on ok. Jos minut on tarkoitettu äidiksi, tulen äidiksi jollain tavalla. Jos ei ole tarkoitettu, sekin on ok. Tavallaan löysin elämäni miehen, mutta elämä tuli meidän väliin. Välillä koen elämälle siitä katkeruutta, mutta lopulta se katkeruus on vain minulta pois, joten sekin on turhaa.
🔸️
Pitää vain elää hetki kerrallaan, asioihin voi pyrkiä, mutta sen jos minkä olen oppinut, että elämää ei voi suunnitella.
🔸️
Kokeeko kukaan muu paineita yhteiskunnan odotuksista?
 • Ihanaa äitienpäivää kaikille äideille!
🍓
Itse muistelen mielessäni äitiäni ja isoäitiäni, joka oli käytännössä äitini, ja mahdollistan töissä äideille ilon ja onnen hetkiä.
🍓
Toivottavasti kaikkien äitien aamu on alkanut hyvin harmaasta aamusta huolimatta. Parasta väriterapiaa harmautta vastaan on värikäs ruoka. Hyvä ruoka, parempi mieli ja siihen kun vielä yhdistää värit, harmauskaan ei haittaa niin paljoa.
 • Olisinpa valmistujaispäivän aamuna herännyt ilosta hyppien, mutta ennen kuin se edes tuli mieleeni, oli siellä pyörinyt monta muuta ajatusta.
▫️▫️
Kuvittelin tässä valmistuessani olevani onneni kukkuloilla, mutta vieläkään en koe mitään erityistä iloa. Ehkä tämän kaiken tunteettomuuden takana on pelko työllistymisestä.
▫️▫️
En minä pelkällä fysioterapeutin tutkinnolla mitään tee, eikä tällä kaikella työllä ole merkitystä, jos en pääse töihin. Vasta siinä vaiheessa, kun on työpaikka, voin sanoa valmistuneeni.
▫️▫️
Se palo, joka on aitoa unelmaa kohtaan, ei anna mahdollisuutta luovuttaa.
▫️▫️
Blogissa koko tarina kaikkineen vastoinkäymisineen unelman eteen työskentelemisestä.
👉🏻Suora linkki profiilissa.
🦄

Follow Me!

 • Kuuman kelin pelastus
  – aprikoosi-kookosvesimehujää

   

  Olen todellakin kesän lapsi, syntynyt juuri kesän kynnyksellä, ja nämä viime viikot ovat saaneet kuin uudesti syntyneeksi. Kylmä mehujää viilentää täydellisesti, mutta usein kaupan mehujäistä jää suuhun sokerinen maku. Mehujäiden tekeminen itse onkin tosi helppoa ja saa tehtyä juuri omaan makuun sopivia.


   

  Makea ja suolainen yhdessä vievät kielen mennessään.

   

  Meillähän on ollut täällä ihan helteitä. Eilenkin mittari näytti 27 astetta ja oli oikeasti kuuma. Kesäisin lämpö herättelee myös jäätelöhampaan, ja jäätelöt maistuvatkin erityisen hyvältä juuri kesäisin. Näillä helteillä, joita meillä on ollut, kylmä virkistää sekä kehoa että mieltä. Kuumalla ilmalla kyllä muistaa juoda, itseasiassa tulee juotua aika paljonkin. Hikoilu ja lisääntynyt veden juonti saa aikaan heikon olon, jos ei muista syödä suolapitoisia ruokia. Kookosvesipohjaisissa mehujäissä viilennys ja suolan saanti ovat samassa paketissa, ja kaiken kukkuraksi se maistuu hyvältä. Ainakin itse rakastan kontrasteja eri makujen välillä, jolloin makea ja suolainen yhdessä vievät kielen mennessään.

   
  kookosvesi_mehujää_ikkunalla5
  kookosvesi_mehujää_ikkunalla2
   

  Onko kookosvesi tuntematon? Moni on varmasti kuullut puhuttavan kookosvedestä, mutta kaikkien mukaan se ei vielä ole lähtenyt. Maultaan kookosvesi ei maistu itse kookokselta, maku on enemmänkin suolainen ja melko neutraali, ehkä hieman pähkinäinen. Itse en tykkää kookosveden mausta yksistään, mutta vähän lisäämällä siihen vaikka sitruunamehua tai jotain muuta mehua, siitä tulee oikein erinomainen janojuoma kuumiin päiviin.

   

  ”Kookosvesi on luonnon oma täydellinen urheilujuoma, jossa on luonnostaan juuri oikea määrä elektrolyyttejä. Se on täydellinen nesteyttäjä ja janon sammuttaja. Luontaisesti vähäkalorinen kookosvesi on valmistettu parhaista valikoiduista vihreistä kookospähkinöistä. *

   
  kookosvesi_mehujää_ikkunalla3
   

  Mehujään valmistaminen on helppoa. Tosin kookosvesi jäätyy suolaisuuden vuoksi hieman hitaammin kuin esimerkiksi pelkkä mehu, joten se kannattaa huomioida valmistusajassa.

   

  Aprikoosi-kookosvesimehujää

   

  5 dl kookosvettä

  1 dl aprikoosipyrettä

  agave-siirappia

  kiwi-hedelmiä

  mustikoita

   
  kookosvesi_mehujää_ikkunalla4
   

  Kuori kiwit ja puolita ne. Viipaloi puolikkaat hedelmät ja laita mehujäämuottien pohjalla pari viipaletta kiwiä. Mausta kookosvesi maun mukaan agave-siirapilla. Itse käytin n. 2 rkl siirappia tuohon 5 dl kookosvettä. Kaada makeutettu kookosvesi muotteihin niin, että kiwit juuri peittyvät. Pakasta, kunnes on jäätynyt. Kun kiwien päälle kaadettu kookosvesi on jäätynyt, laita muotteihin pari mustikkaa ja kaada päälle kookosvettä. Pakasta taas. Lopuksi sekoita loppuun kookosveteen aprikoosisose sekaan ja kaada muotteihin. Pakasta.

   

  Itselläni meni pakastusprosessiin vuorokausi, mutta en todellakaan ollut koko ajan vahtimassa, että onko mehujäät tarpeeksi pakastuneita, vaan tarkastusten välillä saattoi olla jopa 6 tuntia.

   

  Yksi viime päivien parhaimpia hetkiä onkin ollut istahtaa parvekkeelle, nostaa jalat ylös, avata matkalehti ja nauttia kookosvesimehujäätä.

   
  kookosvesi_mehujää_ikkunalla
   

  Millasia hellesäiden helpotuksia teillä on?
 • Joko luit nämä postaukset

  8 Comments

 • Avatar
  Reply Maisa80 3.6.2018 at 20:56

  Mehujäät on helteellä ihan jees, mutta vielä ei ole tullut mehujäätä syötyä. Juon helteellä kivennäisvettä mielellään, jotenkin silloin pelkkä vesi ei maistu. En ole kuullut aiemmin kookosvedestä. Voi olla hyvääkin. Mehujääresepti kuulostaa mielenkiintoiselta! 😎

  • Avatar
   Reply Annukka || Ikkunalla 6.6.2018 at 22:08

   Tykkään itsekin juoda välillä kivennäisvesiä, ja joskus aikoinaan niissä oli suolojakin, jotka oli helteellä hyväksi. Nykyään aika harva kivennäisvesi sisältää enää suoloja.

 • Avatar
  Reply NelliL 4.6.2018 at 12:13

  Hauskat hymynaamat vilkkuu siellä mehujäissä 🙂 Meillä myös tehdään erilaisia mehujäitä kesällä, useimmiten kyllä jogurtti-jäätelöitä.

  • Avatar
   Reply Annukka || Ikkunalla 6.6.2018 at 22:11

   Jogurttijäätelö on kyllä herkkua. Teen välillä itsekin siitä jädeä.

 • Avatar
  Reply Mari_Shopaholic 4.6.2018 at 19:35

  Oi mikä herkku, näyttää niin hyvältä!

  • Avatar
   Reply Annukka || Ikkunalla 6.6.2018 at 22:15

   Kannattaa kokeilla tehdä näitä. Niitä voi sitten maustaa oman maun mukaan.

 • Avatar
  Reply Marjo 6.6.2018 at 11:14

  Kookosvesi on tuttua ja nämä sinun tekemät mehujäät näyttävät ihan herkullisilta.
  Olen itse syönyt nyt helteillä luvattoman paljon jäätelöä mutta on ainakin viilentänyt
  mukavasti. Ihan hyvä, että pahimmat helteet ovat hetkeksi väistyneet.
  Pieni sadekin tekisi hyvää luonnolle.

  • Avatar
   Reply Annukka || Ikkunalla 6.6.2018 at 22:16

   Onneksi nyt on hieman satanut parina edellisenä päivänä, mutta kunnon rankka sade kyllä virkistäisi ilmaa. Itse olen jäänyt koukkuun Daim-tuutteihin, mutta pakko pitää kohtuus niissä.

  Leave a Reply