Odotathan vielä hetken.

Instagram

 • Tavoite ilman suunnitelmaa on vain toive. Mulla on tavoite, tai mun mielestä paremminkin unelma, jonka toteuttamisen aloittaminen tuntuu vaikealta. Ideat ovat olleet jotenkin sekavina päässä. On ollut vaikea hahmottaa mistä lähtee niitä toteuttamaan, sillä kaikkea tuskin pystyn toteuttamaan kerralla.
💫
Mun unelmaan sisältyy juttuja, joihin tarvitsen muita. En ole osannut hahmottaa lähdenkö toteuttamaan niitä mitä pystyn itse, vai lähdenkö heti etsimään niitä, jotka omalla tavallaan jakaavat mun unelman.
💫
Olen yrittänyt kirjoittaa paperille To do-listaa, mutta senkin kautta hahmottaminen on ollut vaikeaa. Pystyn kyllä listaamaan mitä haluan, mutta lista ei visualisoi sitä mistä aloitan. Oon visuaalinen ja kineettinen (eli tekemällä oppiva), joten unelmakartan tekeminen auttoi konkretisoimaan unelmat.
💫
Koska uskon, että oikeat ihmiset tulevat, kun niille oikea aika on, eikä niitä löydä etsimällä. Varsinkin kun puhutaan intohimoista, joita ihmisillä, joiden kanssa haluan luoda jotain uutta, pitää olla.
💫
Aloitan niistä asioita, joita pystyn jo itsekseni toteuttamaan, ja joku päivä mulla on ympärillä ihmisiä, jotka jakavat mun intohimot, ja haluavat myös luoda jotain uutta.
💫
Ootko sä tehny unelmakarttoja unelmien toteuttamista varten?

#inspiraatio #unelma #unelmaduuni #yrittäjyys #intohimo #luovuus #hyvinvointi #onnellisuus #dreambig #passionproject #womeninspiringwomen #inspiration
 #ipreview via @preview.app
 • Tällä hetkellä elämä on yhtä kuin työ. Päivät teen omia projekteja, jotka toivottavasti joku päivä maksavat palkkansa, mutta tällä hetkellä niistä on enemmän menoja kuin tuloja. Illat ja yöt vietän tehden palkkatöitä, jotta saan jääkaappiin jotain ja vuokrat maksettua. Välillä, ja oikeastaan aika usein, miettii, että onko tässä mitään järkeä.
💎
Olisi vain helpompi vain elää varman päälle. Ajatuksiin nousee vähän väliä erilaisia pelkoja. Entä jos epäonnistunkin totaalisesti. Epäonnistumisia en sinänsä pelkää, kunhan niistä on mahdollista nousta, mutta jos tuleekin sellainen, josta ei enää noustakaan. Jos vain tekisin työtä, josta saan varman tilin, vaikka se ei olisikaan unelmani.
💎
Mut on kasvatettu sitkeäksi, siihen, että elämässä tulee aina pyrkiä eteenpäin. Se ei tarkoita isompaa palkkaa, tai korkeampaa titteliä, vaan sitä, että pyrkii toteuttamaan niitä asioita, joista unelmoi. Sitkeyden lisäksi olen saanut myös muita ominaisuuksia, joita olen pitänyt vahvuutenani, mutta ne onkin tuomittu ulkopuolelta jopa outoudeksi tai ainakin lapselliseksi. Päivällä olin kuuntelemassa @armanalizad:n tarinaa unelmien saavuttamisesta. Ja juuri ne ominaisuudet, joista olen epävarma ulkopuolisten tuomitsemisen vuoksi, ovat niitä asioita, jotka on vieneet Armanin siihen pisteeseen missä hän nyt on.
💎
Joten aion olla jatkossakin outo ja lapsenmielinen, ja kaiken epätoivon keskellä uskoa siihen, että joku päivä tämä työ kantaa eteenpäin.
💎
Kiitos @akvamariinishowroom tästä todella inspiroivasta ja motivoivasta mahdollisuudesta päästä kuulemaan Armanin tarinaa unelmien toteuttamisesta. (Tapahtuma oli pr-tilaisuus)
.
.
.
.
.
. 
#akvamariinishowroom #unelmientyöpäivä #unelmistatotta #unelma #motivaatio #työ #työhyvinvointi #hyvinvointi #onnellinen #taide #kiasma #art #womenempowerwomen #bosslady #girlpwr
 • Little bubbles never killed nobody.🥂🥂
🔸️
Kerran eräs henkilö sanoi, että 
35-vuotiaana ihminen on keski-ikäinen. Eli enää puolet elämästä olisi jäljellä. Tuolloin itselläni oli vielä muutamia vuosia tuohon lukuun, mutta jonkinlaisen ahdistuksen se sai silti aikaan tähän päivään asti.
🔸️
Tänään tuo maaginen "keski-iän" luku tuli täyteen ja onneksi samalla tuli tunne, että eihän tässä vielä missään puolessa välissä olla menossa. Nyt oikeastaan ollaan vasta ihan alussa.
🔸️
Joten HBD to me nyt ja seuraavat 50 vuotta.🎉🎉
🔸️ #synttärit #shampanja #kuplivaa #ruinart #juhla #hbd #bday #35 #champagne #rose #macarons #champagnelover #sparkling #onnellisuus #happiness #life #elämä #positivelife #vieläkerkee #viini #goodwine #winelover
 • Somen aitous on herättänyt keskustelua paljon. En näe kuvien muokkaamisessa mitään väärää, kunhan siinäkin pysyy järki kädessä. Se, että haluaa poistaa otsassa olevan jättifinnin, joka siinä ei muutenkaan aina ole, on ihan ok. Siinä vaiheessa kun oma kuva muokataan jonnekin ihan toiseen paikkaan kuin missä se on otettu, raja menee yli.

Ensimmäistä kuvaa olen muokannut. Olen muokannut kuvassa valotuksia, värisävyjä ja lisännyt filterin. Ensimmäiseksi muokkasin puhelimen Lightroomissa valotuksia ja sävyjä. Sitten lisäsin VSCO:n filtterin. Lopuksi säädin vielä valotuksia yms. Instan omalla editorilla. Toinen kuva on täysin muokkaamaton.

Kaipaan enemmän keskustelua mediakriittisyydestä. Toivoisin, että ymmärrettäisiin ilman, että avataan kaikki mitä kuvissa on muokattu, kuvien olevan käsiteltyjä, eivätkä edusta 100% aitoa tilannetta. 
Mediakriittisyys ei tarkoita sitä, että kritisoidaan käsiteltyjä kuvia käsittelyn vuoksi, vaan että ymmärretään niiden olevan käsiteltyjä, eikä sen vuoksi vastaa täysin todellisuutta.
 • Ihastuin Uunifetapastaan sen maun ja erityisesti helppouden vuoksi.
💚
Kaipasin sen rinnalle vaihtelua, joka olisi kuitenkin yhtä helppoa valmistaa, jolloin syntyi resepti Vihreään uunifeta-pastaan.
💚
Resepti löytyy nyt blogista👉🏻 Suora linkki profiilissa
 • Parikymppisenä olin varma, että tässä vaiheessa minulla olisi jo ura hyvässä putkessa, oma talo, lapsia ja hyvä mies rinnalla. Mitään näistä ei tällä hetkellä ole, ja en tiedä koenko nyt jotain ikäkriisiä.
🔸️
Parin viikon päästä tulee 35 täyteen ja tavallaan elämä on siinä vaiheessa kuin se on monella kymmenen vuotta nuoremmalla. Toisaalta noiden kymmenen vuoden aikana olen kokenut paljon sellaisia asioita, joista monella kaksvitosella ei ole hajuakaan. Kokemukset ovat olleet niin hyviä kuin pahojakin, opettavaisia, mutta myös viihdyttäviä.
🔸️
Tunnen kuitenkin jonkinlaista epäonnistumista, vaikka samaan aikaan tiedosta, että olen omista lähtökohdistani pärjännyt erinomaisesti. En tiedä johtuuko tämä epäonnistumisen tunne siitä millaisia odotuksia yhteiskunnalla on vai johtuuko se siitä millaisia odotuksia itselläni oli parikymppisenä.
🔸️
Toisaalta jossain määrin nuo parikymppisen unelmat on muuttuneet. Mukaan on tullut realismi. Helsingistä tuskin koskaan tulen taloa saamaan (koska hinta), ja nykyään haaveilenkin omasta talosta Italiasta, viinitarhojen keskeltä. Lapsia en tiedä tulisinko koskaan saamaan, vaikka olisikin muuten lähtökohdat siihen, sekin on ok. Jos minut on tarkoitettu äidiksi, tulen äidiksi jollain tavalla. Jos ei ole tarkoitettu, sekin on ok. Tavallaan löysin elämäni miehen, mutta elämä tuli meidän väliin. Välillä koen elämälle siitä katkeruutta, mutta lopulta se katkeruus on vain minulta pois, joten sekin on turhaa.
🔸️
Pitää vain elää hetki kerrallaan, asioihin voi pyrkiä, mutta sen jos minkä olen oppinut, että elämää ei voi suunnitella.
🔸️
Kokeeko kukaan muu paineita yhteiskunnan odotuksista?
 • Ihanaa äitienpäivää kaikille äideille!
🍓
Itse muistelen mielessäni äitiäni ja isoäitiäni, joka oli käytännössä äitini, ja mahdollistan töissä äideille ilon ja onnen hetkiä.
🍓
Toivottavasti kaikkien äitien aamu on alkanut hyvin harmaasta aamusta huolimatta. Parasta väriterapiaa harmautta vastaan on värikäs ruoka. Hyvä ruoka, parempi mieli ja siihen kun vielä yhdistää värit, harmauskaan ei haittaa niin paljoa.
 • Olisinpa valmistujaispäivän aamuna herännyt ilosta hyppien, mutta ennen kuin se edes tuli mieleeni, oli siellä pyörinyt monta muuta ajatusta.
▫️▫️
Kuvittelin tässä valmistuessani olevani onneni kukkuloilla, mutta vieläkään en koe mitään erityistä iloa. Ehkä tämän kaiken tunteettomuuden takana on pelko työllistymisestä.
▫️▫️
En minä pelkällä fysioterapeutin tutkinnolla mitään tee, eikä tällä kaikella työllä ole merkitystä, jos en pääse töihin. Vasta siinä vaiheessa, kun on työpaikka, voin sanoa valmistuneeni.
▫️▫️
Se palo, joka on aitoa unelmaa kohtaan, ei anna mahdollisuutta luovuttaa.
▫️▫️
Blogissa koko tarina kaikkineen vastoinkäymisineen unelman eteen työskentelemisestä.
👉🏻Suora linkki profiilissa.
🦄
 • Ensimmäinen aamu virallisesti fysioterapeuttina alkoi Vapun teeman mukaisesti munkkikahveilla saarimaisemissa. 🎉
Tänään juhlimiset on maltilliset, ehkä vähän simaa ja kakkua. Huomenna työpäivä, mutta ei vielä fyssarina.
🎉
Illalla blogi päivittyy ajatuksilla omien asenteiden ja pelkojen voittamisesta sekä mitä nyt valmistumisen jälkeen.
 • Tänään on avattu terassikausi grilliruuan ja sangrian kera.
🍹🥩
Vielä piti farkkutakki pitää päällä, mutta enää ei tarvitse odottaa pitkään, että senkin saa jättää kotiin.
☀️🕶
 • Viimeinen viikko menossa sairaslomaa. 🙌🏻 Tänään oli ihana jumpata, kun salin kattoikkunasta paistoi aurinko. Ihan kuin olisi ollut ulkona.☀️☀️
🔸️
Sen neljän viikon aikana, kun makasin 99% vain kotona, kaikki normaalit rutiinit katosi. Olen nyt yrittänyt saada liikunnasta taas rutiinin. Vaikka treenit ovat vielä melko kevyitä, niin kun nyt käyn säännöllisesti ja riittävän usein liikkumassa, on tapa helpompi pitää yllä sitten arjessakin.
🔸️
Sain muuten viestin, että miten voin olla salilla, kun olen sairaslomalla. Ihan vaan selvennykseksi, että ennen kuin voin palata töihin, pitää tuota leikkattua nilkkaa vahvistaa, jotta se kestää työskentelyn.
🌴🌴
Summer came in the gym.☀️☀️

Follow Me!

 • Kesä on tullut, kun aurinkolasit löytyvät silmiltä


  *Yhteistyössä Instrumentarium

  Vihdoinkin kesä on tullut! Eilen ulkona jo tarkeni t-paidassa ja rohkeimmat ottivat jo aurinkoa bikineissä. Talvisin auringon paistaessa, aurinkolasit jäävät kuitenkin kaapin perälle. Ensimmäiset kesänmerkit ehdottomasti siinä, että saa kaivettua aurinkolasit esiin talven jälkeen. Pääsin taas yhteistyössä Instrumentariumin kanssa ihastelemaan tämän kesän uusia aurinkolasimalleja.

  Täydellinen kesähetki onkin istua meren rannalla nauttien tuoreita mustikoita uusien aurinkolasien kanssa.

   

  Aurinkolasien lisäksi kesän ehdottomia merkkejä ovat tuoreiden marjojen löytyminen yhä useamman kaupan hyllyiltä. Täydellinen kesähetki onkin istua meren rannalla nauttien tuoreita mustikoita uusien aurinkolasien kanssa auringon tässä lämmittäessä kasvoja. Vielä kun saa ottaa upottaa varpaat kuuman rantahiekkaan, elämä on siinä hetkessä juuri täydellistä.

  P1013231

  Auringon laskettua iltanuotiolla tuulen puhaltaessa savua silmiin, päivällä häikäiseviltä auringonsäteiltä suojanneet aurinkolasit jäävät vielä päähän. Saatan ehkä näyttää vähän hassulta, mutta mukavuus ennen kaikkea. Mikään ei ole inhottavampaa kuin kirvelevät silmät seuraavana aamuna.

   

  Vaikka vielä en päässyt rannalle, pääsin kesätunnelmaan Instrun pisteellä Indieplacen järjestämässä Inspiration Blog Awardseissa yhdessä ihanan Mira-marien kanssa. Kunpa tällainen kesäinen paratiisi olisi ympäri vuoden. Sinne saisi paeta hetkeksi kylmää ja pimeää talvea.

   
  IBA2018_Kuvaaja_Jere_Viinikainen-9632

  Kuva Jere Viinikainen

  IBA2018_Kuvaaja_Jere_Viinikainen-9623

  Kuva Jere Viinikainen

   

  Aurinkolasit eri tarpeisiin

   

  Tavallaan haluaisin olla rohkeampi käyttämään vähän hassujakin aurinkolaseja.

   

  Rohkeat aurinkolasit

   

  Tavallaan haluaisin olla rohkeampi käyttämään vähän hassujakin aurinkolaseja, mutta lopulta päädyn käyttämään niitä perinteisiä malleja. Tosin niissäkin ehkä eroan hieman ihan klassisimpien mallien käyttäjistä. Laseissa täytyy olla väriä, varsinkin tykkään erityisesti värikkäistä peililinsseistä. Omasta aurinkolasivarastosta löytyykin laseja useaan eri tarpeeseen. Kaupungilla istuessa terassilla nauttimassa juomaa, päässä ovat trendikkäät pilottilasit ruusukultaan heijastuvilla peililinsseillä. Patikoidessa metsässä päästä löytyvät puolestaan sporttiset pinkeillä kehyksillä varustetut aurinkolasit. Merelle, tai yleensäkin veden ääreen, tarvitsen vielä voimakkaalta heijastukselta suojaavat lasit, sillä varsinkin vesillä UV-säteily on erityisen voimakasta. UV-säteilylle altistuminen nopeuttaa mm. verkkokalvon rappeutumista. Enkä halua menettää näköäni, sillä silloin moni kaunis asia jäisi huomaamatta.

  DSC_0436
  DSC_0435

  Hektinen arki ei ole vielä mahdollistanut terassi estä keleistä nauttimista. Perjantaina viimeisen harjoittelupäivän jälkeen aion ottaa junan kohti Helsinkiä ja suunnata terassille nauttimaan lasillisen kuplivaa. Kunpa sää suosisi ja saisin fiilistellä aurinkolasit silmillä kesäistä Helsinkiä.

   

  Joskus taas haluan pistää kukkamekon päälle ja suunnata uusin seikkailuihin.

   

  Terassilla istuessani ihailen ihmisten erilaisia tyylejä. Haen hae inspiraatiota omaan tyylini. Vaikka en olekaan se kaikista trendikkäin, haluan omalla pukeutumisella, johon kuuluvat myös aurinkolasit, ilmaista luovuuttani. Niin luovuus kuin pukeutuminen ovat riippuvaisia fiiliksestä. Joskus, tai ehkä vähän useamminkin, viihdyn parhaiten rennoissa vaatteissa. Joskus taas haluan pistää kukkamekon päälle ja suunnata uusin seikkailuihin.

   

  Uusi kesämekko päällä ja aurinkolasit silmillä onkin mahtavaa suunnata nauttimaan uusista kesäisistä kaupunki kohteista. Mekko onkin jo hankittuna mutta lentoliput vielä puuttuvat. Kenties tänä kesällä suuntaankin aurinkolasit silmillä kohti Barcelonaa, tai Berliiniä.

   
  DSC_0655

  Mitkä teille ovat ensimmäisiä kesän merkkejä?
 • Joko luit nämä postaukset

  8 Comments

 • Avatar
  Reply Mira / Blinger Shimmer -blogi 11.5.2018 at 07:37

  Itse joudun välillä myös talvella (/alkukeväästä) jo kaivelemaan aurinkolaseja esille autolla ajaessani 🙂

  • Avatar
   Reply Annukka || Ikkunalla 12.5.2018 at 08:01

   Autolla ajaessa kyllä joutuu joskus keskitalvellakin käyttämään aurinkolaseja. Tulee vaan niin harvoin nykyään ajattua autolla, etten viime talvenakaan tainut kertaakaan tarvita niitä.

 • Avatar
  Reply Tuula / Tuula's life 11.5.2018 at 08:02

  Minulle niitä ensimmäisiä kevään/kesän merkkejä ovat muuttolinnut saaristossa. Ja itselläni toki aurinkolasit. Ja aurinkolaseja saaristossa tarvitseekin. Aurinko ja merenhohde sen tekevät. Nyt on ihania aurinkolaseja. Upeat ja ajattomat valitsit.
  Aurinkoista kesää!

  • Avatar
   Reply Annukka || Ikkunalla 12.5.2018 at 08:02

   Oi, meri on ihana. Ja siellä todellakin tarvitsee kunnon aurinkolasit. Nyt odotan kuin kuuta nousevaa, että pääsen merelle nauttimaan auringosta.

 • Avatar
  Reply Anniina 11.5.2018 at 12:11

  Mä käytän aurinkolaseja kyllä talvellakin! Tai kevättalvella. Mulle kesän merkkejä on varmasti ne tavalliset merkit luonnossa: koivunlehdet, valkovuokot, voikukat, kirsikankukat jne 🙂

  • Avatar
   Reply Annukka || Ikkunalla 12.5.2018 at 08:03

   Keväässä on kyllä mahtavaa juuri luonnon herääminen. Tuntuu, että itsekin herää talvikooman jälkeen. Energiaa on taas ihan eri tavalla kuin talvella.

 • Avatar
  Reply Karoliina Kazi 11.5.2018 at 16:16

  Upeita laseja – minäkin haaveilen aina rohkeammista tyyleistä mutta pidättäydyn semi-klassisissa tyyleissä.

  • Avatar
   Reply Annukka || Ikkunalla 12.5.2018 at 08:04

   Se on vaan niin helppo pysyä vanhassa tutussa. Toisaalta tärkeintä on se, että itsellä on mukava ja luonnollinen olo, oli aurinkolasit sitten minkälaiset vain.

  Leave a Reply