Odotathan vielä hetken.

Instagram

 • Tavoite ilman suunnitelmaa on vain toive. Mulla on tavoite, tai mun mielestä paremminkin unelma, jonka toteuttamisen aloittaminen tuntuu vaikealta. Ideat ovat olleet jotenkin sekavina päässä. On ollut vaikea hahmottaa mistä lähtee niitä toteuttamaan, sillä kaikkea tuskin pystyn toteuttamaan kerralla.
💫
Mun unelmaan sisältyy juttuja, joihin tarvitsen muita. En ole osannut hahmottaa lähdenkö toteuttamaan niitä mitä pystyn itse, vai lähdenkö heti etsimään niitä, jotka omalla tavallaan jakaavat mun unelman.
💫
Olen yrittänyt kirjoittaa paperille To do-listaa, mutta senkin kautta hahmottaminen on ollut vaikeaa. Pystyn kyllä listaamaan mitä haluan, mutta lista ei visualisoi sitä mistä aloitan. Oon visuaalinen ja kineettinen (eli tekemällä oppiva), joten unelmakartan tekeminen auttoi konkretisoimaan unelmat.
💫
Koska uskon, että oikeat ihmiset tulevat, kun niille oikea aika on, eikä niitä löydä etsimällä. Varsinkin kun puhutaan intohimoista, joita ihmisillä, joiden kanssa haluan luoda jotain uutta, pitää olla.
💫
Aloitan niistä asioita, joita pystyn jo itsekseni toteuttamaan, ja joku päivä mulla on ympärillä ihmisiä, jotka jakavat mun intohimot, ja haluavat myös luoda jotain uutta.
💫
Ootko sä tehny unelmakarttoja unelmien toteuttamista varten?

#inspiraatio #unelma #unelmaduuni #yrittäjyys #intohimo #luovuus #hyvinvointi #onnellisuus #dreambig #passionproject #womeninspiringwomen #inspiration
 #ipreview via @preview.app
 • Tällä hetkellä elämä on yhtä kuin työ. Päivät teen omia projekteja, jotka toivottavasti joku päivä maksavat palkkansa, mutta tällä hetkellä niistä on enemmän menoja kuin tuloja. Illat ja yöt vietän tehden palkkatöitä, jotta saan jääkaappiin jotain ja vuokrat maksettua. Välillä, ja oikeastaan aika usein, miettii, että onko tässä mitään järkeä.
💎
Olisi vain helpompi vain elää varman päälle. Ajatuksiin nousee vähän väliä erilaisia pelkoja. Entä jos epäonnistunkin totaalisesti. Epäonnistumisia en sinänsä pelkää, kunhan niistä on mahdollista nousta, mutta jos tuleekin sellainen, josta ei enää noustakaan. Jos vain tekisin työtä, josta saan varman tilin, vaikka se ei olisikaan unelmani.
💎
Mut on kasvatettu sitkeäksi, siihen, että elämässä tulee aina pyrkiä eteenpäin. Se ei tarkoita isompaa palkkaa, tai korkeampaa titteliä, vaan sitä, että pyrkii toteuttamaan niitä asioita, joista unelmoi. Sitkeyden lisäksi olen saanut myös muita ominaisuuksia, joita olen pitänyt vahvuutenani, mutta ne onkin tuomittu ulkopuolelta jopa outoudeksi tai ainakin lapselliseksi. Päivällä olin kuuntelemassa @armanalizad:n tarinaa unelmien saavuttamisesta. Ja juuri ne ominaisuudet, joista olen epävarma ulkopuolisten tuomitsemisen vuoksi, ovat niitä asioita, jotka on vieneet Armanin siihen pisteeseen missä hän nyt on.
💎
Joten aion olla jatkossakin outo ja lapsenmielinen, ja kaiken epätoivon keskellä uskoa siihen, että joku päivä tämä työ kantaa eteenpäin.
💎
Kiitos @akvamariinishowroom tästä todella inspiroivasta ja motivoivasta mahdollisuudesta päästä kuulemaan Armanin tarinaa unelmien toteuttamisesta. (Tapahtuma oli pr-tilaisuus)
.
.
.
.
.
. 
#akvamariinishowroom #unelmientyöpäivä #unelmistatotta #unelma #motivaatio #työ #työhyvinvointi #hyvinvointi #onnellinen #taide #kiasma #art #womenempowerwomen #bosslady #girlpwr
 • Little bubbles never killed nobody.🥂🥂
🔸️
Kerran eräs henkilö sanoi, että 
35-vuotiaana ihminen on keski-ikäinen. Eli enää puolet elämästä olisi jäljellä. Tuolloin itselläni oli vielä muutamia vuosia tuohon lukuun, mutta jonkinlaisen ahdistuksen se sai silti aikaan tähän päivään asti.
🔸️
Tänään tuo maaginen "keski-iän" luku tuli täyteen ja onneksi samalla tuli tunne, että eihän tässä vielä missään puolessa välissä olla menossa. Nyt oikeastaan ollaan vasta ihan alussa.
🔸️
Joten HBD to me nyt ja seuraavat 50 vuotta.🎉🎉
🔸️ #synttärit #shampanja #kuplivaa #ruinart #juhla #hbd #bday #35 #champagne #rose #macarons #champagnelover #sparkling #onnellisuus #happiness #life #elämä #positivelife #vieläkerkee #viini #goodwine #winelover
 • Somen aitous on herättänyt keskustelua paljon. En näe kuvien muokkaamisessa mitään väärää, kunhan siinäkin pysyy järki kädessä. Se, että haluaa poistaa otsassa olevan jättifinnin, joka siinä ei muutenkaan aina ole, on ihan ok. Siinä vaiheessa kun oma kuva muokataan jonnekin ihan toiseen paikkaan kuin missä se on otettu, raja menee yli.

Ensimmäistä kuvaa olen muokannut. Olen muokannut kuvassa valotuksia, värisävyjä ja lisännyt filterin. Ensimmäiseksi muokkasin puhelimen Lightroomissa valotuksia ja sävyjä. Sitten lisäsin VSCO:n filtterin. Lopuksi säädin vielä valotuksia yms. Instan omalla editorilla. Toinen kuva on täysin muokkaamaton.

Kaipaan enemmän keskustelua mediakriittisyydestä. Toivoisin, että ymmärrettäisiin ilman, että avataan kaikki mitä kuvissa on muokattu, kuvien olevan käsiteltyjä, eivätkä edusta 100% aitoa tilannetta. 
Mediakriittisyys ei tarkoita sitä, että kritisoidaan käsiteltyjä kuvia käsittelyn vuoksi, vaan että ymmärretään niiden olevan käsiteltyjä, eikä sen vuoksi vastaa täysin todellisuutta.
 • Ihastuin Uunifetapastaan sen maun ja erityisesti helppouden vuoksi.
💚
Kaipasin sen rinnalle vaihtelua, joka olisi kuitenkin yhtä helppoa valmistaa, jolloin syntyi resepti Vihreään uunifeta-pastaan.
💚
Resepti löytyy nyt blogista👉🏻 Suora linkki profiilissa
 • Parikymppisenä olin varma, että tässä vaiheessa minulla olisi jo ura hyvässä putkessa, oma talo, lapsia ja hyvä mies rinnalla. Mitään näistä ei tällä hetkellä ole, ja en tiedä koenko nyt jotain ikäkriisiä.
🔸️
Parin viikon päästä tulee 35 täyteen ja tavallaan elämä on siinä vaiheessa kuin se on monella kymmenen vuotta nuoremmalla. Toisaalta noiden kymmenen vuoden aikana olen kokenut paljon sellaisia asioita, joista monella kaksvitosella ei ole hajuakaan. Kokemukset ovat olleet niin hyviä kuin pahojakin, opettavaisia, mutta myös viihdyttäviä.
🔸️
Tunnen kuitenkin jonkinlaista epäonnistumista, vaikka samaan aikaan tiedosta, että olen omista lähtökohdistani pärjännyt erinomaisesti. En tiedä johtuuko tämä epäonnistumisen tunne siitä millaisia odotuksia yhteiskunnalla on vai johtuuko se siitä millaisia odotuksia itselläni oli parikymppisenä.
🔸️
Toisaalta jossain määrin nuo parikymppisen unelmat on muuttuneet. Mukaan on tullut realismi. Helsingistä tuskin koskaan tulen taloa saamaan (koska hinta), ja nykyään haaveilenkin omasta talosta Italiasta, viinitarhojen keskeltä. Lapsia en tiedä tulisinko koskaan saamaan, vaikka olisikin muuten lähtökohdat siihen, sekin on ok. Jos minut on tarkoitettu äidiksi, tulen äidiksi jollain tavalla. Jos ei ole tarkoitettu, sekin on ok. Tavallaan löysin elämäni miehen, mutta elämä tuli meidän väliin. Välillä koen elämälle siitä katkeruutta, mutta lopulta se katkeruus on vain minulta pois, joten sekin on turhaa.
🔸️
Pitää vain elää hetki kerrallaan, asioihin voi pyrkiä, mutta sen jos minkä olen oppinut, että elämää ei voi suunnitella.
🔸️
Kokeeko kukaan muu paineita yhteiskunnan odotuksista?
 • Ihanaa äitienpäivää kaikille äideille!
🍓
Itse muistelen mielessäni äitiäni ja isoäitiäni, joka oli käytännössä äitini, ja mahdollistan töissä äideille ilon ja onnen hetkiä.
🍓
Toivottavasti kaikkien äitien aamu on alkanut hyvin harmaasta aamusta huolimatta. Parasta väriterapiaa harmautta vastaan on värikäs ruoka. Hyvä ruoka, parempi mieli ja siihen kun vielä yhdistää värit, harmauskaan ei haittaa niin paljoa.
 • Olisinpa valmistujaispäivän aamuna herännyt ilosta hyppien, mutta ennen kuin se edes tuli mieleeni, oli siellä pyörinyt monta muuta ajatusta.
▫️▫️
Kuvittelin tässä valmistuessani olevani onneni kukkuloilla, mutta vieläkään en koe mitään erityistä iloa. Ehkä tämän kaiken tunteettomuuden takana on pelko työllistymisestä.
▫️▫️
En minä pelkällä fysioterapeutin tutkinnolla mitään tee, eikä tällä kaikella työllä ole merkitystä, jos en pääse töihin. Vasta siinä vaiheessa, kun on työpaikka, voin sanoa valmistuneeni.
▫️▫️
Se palo, joka on aitoa unelmaa kohtaan, ei anna mahdollisuutta luovuttaa.
▫️▫️
Blogissa koko tarina kaikkineen vastoinkäymisineen unelman eteen työskentelemisestä.
👉🏻Suora linkki profiilissa.
🦄
 • Ensimmäinen aamu virallisesti fysioterapeuttina alkoi Vapun teeman mukaisesti munkkikahveilla saarimaisemissa. 🎉
Tänään juhlimiset on maltilliset, ehkä vähän simaa ja kakkua. Huomenna työpäivä, mutta ei vielä fyssarina.
🎉
Illalla blogi päivittyy ajatuksilla omien asenteiden ja pelkojen voittamisesta sekä mitä nyt valmistumisen jälkeen.
 • Tänään on avattu terassikausi grilliruuan ja sangrian kera.
🍹🥩
Vielä piti farkkutakki pitää päällä, mutta enää ei tarvitse odottaa pitkään, että senkin saa jättää kotiin.
☀️🕶
 • Viimeinen viikko menossa sairaslomaa. 🙌🏻 Tänään oli ihana jumpata, kun salin kattoikkunasta paistoi aurinko. Ihan kuin olisi ollut ulkona.☀️☀️
🔸️
Sen neljän viikon aikana, kun makasin 99% vain kotona, kaikki normaalit rutiinit katosi. Olen nyt yrittänyt saada liikunnasta taas rutiinin. Vaikka treenit ovat vielä melko kevyitä, niin kun nyt käyn säännöllisesti ja riittävän usein liikkumassa, on tapa helpompi pitää yllä sitten arjessakin.
🔸️
Sain muuten viestin, että miten voin olla salilla, kun olen sairaslomalla. Ihan vaan selvennykseksi, että ennen kuin voin palata töihin, pitää tuota leikkattua nilkkaa vahvistaa, jotta se kestää työskentelyn.
🌴🌴
Summer came in the gym.☀️☀️

Follow Me!

 • Ayurveda hyvinvoinnin tukena + arvonta

   

  Valmennus saatu blogin kautta. / Postaus sisältää affliate-linkkejä.

   

  Itselle sopivan ruokavalion löytäminen ei aina ole helppoa. Vaikka tietäisikin millainen ruoka on terveellistä, reagoi jokaisen keho yksilöllisesti eri ruokiin. Jokin ruoka voi sopia tietyllä tavalla valmistettuna tai jotain voi syödä silloin tällöin. Sen jälkeen pitää löytää mitä on silloin tällöin.

  Intiasta peräisin oleva Ayurveda on maailman vanhimpia hoitomuotoja. Ayurvedasta haetaan hoitoa, hyvää oloa ja terveyttä, sillä onhan ayurveda sananmukaisesti elämän (ayur) tiedettä (veda). Sen tavoitteena on täydellinen terveys, joka saavutetaan kehon, mielen ja tietoisuuden tasapainolla. Täydellinen terveys on ehkä mahdottomuus, sillä silloin ei koskaan olisi kipeänä, kärsisi päänsärystä tai mieli olisi maassa. Realistisempaa onkin tavoitella terveyttä, jossa yllä mainittuja tai vastaavia tilanteita olisi hyvin harvoin.

   

  Sain mahdollisuuden testata Natural Goods Companyn Re-start* valmennusta. Postauksen lopusta löytyy myös ohjeet, miten voit voittaa vapaavalintaisen osion valmennuksesta. Itse valmennushan lanseerattiin jo kaikkien saataville suunnilleen kuukausi sitten, mutta kaikkien kiireiden keskellä olen vasta kerennyt pikkuhiljaa perehtymään valmennuksen sisältöön. Eniten minua kiinnostaa juuri tässä valmennuksessa ayurveda-osio, jota missään aikaisemmassa valmennuksessa ei ole ollut.

   
  Ayurveda_hyvinvointi_ravinto6
   

  Ayurvedan ohjeiden perustana on yksilöllinen kehotyyppi, joka vaikuttaa hyvinvoinnin kaikkiin osa-alueisiin ja toisinpäin. Muun muassa se, miten ajatusprosessi tai ruoansulatus toimii, tai millainen kehorakenne on, määräytyy hallitsevan kehotyypin mukaan. Esimerkiksi ravinnolla voidaan joko häiritä tai ylläpitää kehon tasapainoa. Ayurvedassa nähdäänkin, että erilaiset vaivat, joista kärsimme, ovat seurausta kehotyypin epätasapainosta.

   

  Kehotyypit hyvinvoinnin tukena

   

  Netistä löytyy useita testejä oman kehotyypin selvittämiseen. Niitä tehdessä tulee kuitenkin muistaa, että ne ovat suuntaa-antavia. Testissä ei huomioida mahdollisia sairauksia tai muita vaatimuksia ravinnolle, joten esimerkiksi erityisruokavalioita noudattavan ei pidä muuttaa ruokavaliota ilman, että keskustelee lääkärin tai ravitsemusterapeutin kanssa.

   

  Ayurvedassa peruskehotyyppejä on kolme; vata, pitta ja kapha. Peruskehotyypillä tarkoitetaan synnynnäistä kehotyyppiä, joka pysyy muuttumattomana läpi elämän. Ayurvedassa kehon vallitsevasta epätasapainotilasta puhutaan vikurtina. Tämä epätasapainotila ilmenee pikkuhiljaa elintapojen ja elinympäristön vaikutuksesta. Sitä voi aiheuttaa esimerkiksi oman kehotyypin vastainen elämäntapa, psyykkiset tekijät, saasteet tai muutokset ympäristössä. Jokaisessa on kaikkia kehotyyppejä, mutta yksi tai kaksi niistä ovat hallitsevia.

   
  Ayurveda_hyvinvointi_ravinto4
   

  Kapha -kehotyypin hyvinvointi

   

  Tällä hetkellä testien mukaan oma pääasiallisin kehotyyppini on kapha. Ayurveda-kehotyypeistä kapha on isokokoisin. Kaphalla on yleensä kadehtivan kaunis iho. Hitaan ruoansulatuksen seuraksena paino nousee helposti, mutta laihduttaminen vaikeaa. Kun kapha on epätasapainossa, se aiheuttaa ylipainoa, astmaa, allergioita, sydän ja verisuonisairauksia. Tasapainoisena kapha on rauhallinen, rakastava ja kärsivällinen. Hän nauttii rutiineista. Kaphat ovat fyysisesti vahvoja ja kestäviä. Heillä ovat luontaiset voimavarat kestävyyslajeissa, sillä he jaksavat tehdä paljon rauhallisella tahdilla. Epätasapainossa, kapha aiheuttaa muutosten vastustamista, liiallista kiintymistä ja laiskuutta.

   

  Ja voinkin allekirjoittaa, että nuo piirteet ovat kaikki voimakkaita minussa. Tunnistan esimerkiksi sen, että voin parhaiten, kun elämässäni on tarkat rutiinit. Tehdessäni vuorotyötä, lihoin helposti, vaikka yritin syödä terveellisesti. Lopulta mieli oli väsynyt, enkä enää jaksanut huolehtia riittävän monipuolisesta ravinnostakaan. Nyt näiden kilojen karistaminen on työn ja tuskan takana. Tuntuu, ettei kehossa tapahdu mitään muutoksia, vaikka olenkin säännöllistänyt elämääni ja ravintoani todella paljon. Stressaantuneena myös ruoka-aineallergiani voimistuvat. Tuolloin allergiset reaktiot ovat huomattavasti voimakkaampia verrattuna niihin tilanteisiin, jolloin stressiä on vähemmän, tai ei juuri ollenkaan. Liikunnassa en ole ollut koskaan hyvä sellaisissa lajeissa, jotka vaativat nopeutta. Crossfitissa lopulta keho meni niin sekaisin, että en voinut treenata enää neljän jälkeen iltapäivällä, jos halusin seuraavana yönä nukkua. Vaikka tykkäsin lajista hurjasti, ei se ollut minun kehotyypille sopiva.

   
  Ayurveda_hyvinvointi_ravinto7
   

  Vata -kehotyypin hyvinvointi

   

  Vata kehotyypin voi tunnistaa kapeasta ruumiinrakenteesta ja ohuista ja pitkistä lihaksista. Heillä on epäsäännöllinen ruokahalu ja he pärjäävät pitkiä aikoja syömättä. Kehon kuivuudesta johtuen, vatahenkilöt kärsivät tyypillisesti nivelkivuista ja naksuvat nivelet ovat yleisiä. Kuiva keho aiheuttaa myös ummetusta ja naisilla hormonitoiminta on epäsäännöllisiä ja kuukautiset kivuliaita. Kun vata on tasapainossa, olet energinen, luova ja innostunut. Olet positiivinen visionääri, jolla on ratkaisu ongelmaan kuin ongelmaan.

   

  Vatahenkilö sopeutuu muutoksiin, omaksuu uudet toimintatavat ja uuden ympäristön nopeasti. Nopeus ja epäsäännöllisyys kuvaavat hyvin vataa. Vatahenkilö on tyypillinen multitaskaaja, joka yrittää tehdä monta asiaa yhtä aikaa. Voimavarojen puutteessa projektit jäävät kesken, mikä taas ahdistaa, kiukuttaa, vie ruokahalun, haluaa olla yksin ja sulkeutua muulta maailmalta.

   
  Ayurveda_hyvinvointi_ravinto5
   

  Koska vata-kehotyyppi on jo luonnostaan kuiva, kylmä ja karkea, tulisi Vatan suosia lämmittäviä, kosteuttavia ja ravitsevia ruokia. Hyvänlaatuiset rasvat, maitotuotteet, viljat, kypsät vihannekset ja hedelmät sekä helposti sulavat proteiinit muodostavat vata-ruokavalion perustan. Säännöllinen päivärytmi on vata-kehotyypeille tärkein. Säännölliset ruoka-ajat, uni ja lepo, rauhoittavat ylivilkkaan vatan.

   

  Pitta -kehotyypin hyvinvointi

   

  Pitta on ominaisuuksiltaan kuuma, voimakas, terävä ja pistävä. Pitta on fyysiseltä ulkomuodoltaan keskikokoinen, sopusuhtainen ja lihaksikas. Hänellä on säännöllinen ja vahva ruoansulatus ja ruokahalu. Paino laskee ja nousee kohtuullisen helposti. Ihottumat, närästys ja erilaiset tulehdukset ovat pittalle tyypillisiä. Pitan stressitila oireilee mm. erilaisina suolisto-ongelmina, migreeninä, tunnesyömisenä tai runsaana hikoiluna.

   

  Pitta on päämäärätietoinen, luontainen johtaja ja suunnannäyttäjä. Tasapainoisena hänellä on hyvä keskittymiskyky ja hän on tarkka ja huolellinen. Pitalla on riittävästi kunnianhimoa ja seikkailumieltä, minkä vuoksi hän pystyy ottamaan isojakin riskejä. Epätasapainoisena pittahenkilö voi olla äkkipikainen, aggressiivinen ja kriittinen ylisuorittaja. Rentoutuminen on vaikeaa ja stressi on läsnä, vaikka kaikki olisi hyvin. Analyyttisen luonteen vuoksi, voidaan tehdä liian pitkälle meneviä johtopäätöksiä, mikä aiheuttaa väärinymmärryksiä ja ristiriitaisuuksia.

   

  Ruokavaliolla on suuri merkitys pittan tasapainottamisessa. Pittan tulisi suosia mietoja makuja ja välttää tulisia, happamia ja mausteisia ruokia. Viileä raikas ilma laskee pittaa: liiku paljon raittiissa ilmassa. Pittalla on taipumusta ylisuorittamiseen ja liialliseen huolehtimiseen, jonka vuoksi rentoutumisen merkitys kasvaa.

   

  Epätasapaino ja henkilökohtainen kehotyyppi

   

  Joskus pääasiallinen kehotyyppi saattaa olla niin pahasti epätasapainossa, että kehotyyppitesti antaa virheellisen tuloksen. Tällä hetkellä olen melko stressaantunut ja tämä tila on ollut todella pitkään, vuosia ellei jopa vuosikymmeniä. Muistellessani niitä aikoja, jolloin en ollut niin stressaantunut, sopisi pitan määritelmät itseeni paremmin. Sen vuoksi luulen, että oma kehotyyppini saattaa olla pahasti epätasapainossa. Olen ottanut arkeeni nyt kaphan hyvinvointia tukevia elementtejä, mutta mikäli muutaman kuukauden päästä hyvinvoinnissani ei ole tapahtunut positiivisia muutoksia, luulen, että todellisen kehotyypin selvittämiseksi joudun käymään ayurveda-lääkärin vastaanotolla.

   
  Ayurveda_hyvinvointi_ravinto2
   

  Sain myös mahdollisuuden arpoa 3 kappaletta valmennuksen osia. Voit valita osion seuraavista; iho, ravinto, keho (eli liikunta), mieli, ayurveda ja yin-jooga. Valmennukseen pääset tutustumaan paremmin täältä*. Arvontaan voit osallistua kommentoimalla tähän mikä valmennuksen osa-alue sinua kiinnostaa eniten ja miksi. Aikaa osallistua arvontaan on 16.12.2018 klo 21:00 saakka. Palkinto toimitetaan sähköpostitse.

   

  Lisäksi koko valmennus on 24.12.2018 saakka ihan älyttömän hyvässä tarjouksessa. Normaalisti valmennus maksaa 350, mutta nyt sen saa 195 eurolla. Lisäksi kaupan päälle saa vielä valita kolme kosmetiikkatuotetta laajasta valikoimasta. Valmennuksen pääset ostamaan täältä*.

   

  Mikäli et kuitenkaan tarvitse koko valmennusta, vaan koet, että tarvitsit ohjeita ihonhoitoon tai mielenhyvinvointiin, voit hankkia myös valmennuksen osia yksittäin. Yksi osa maksaa 45 euroa ja siihen saa yhden tuotteen valita mukaan samasta valikoimasta kuin koko valmennukseen. Yksittäisen osan pääset ostamaan täältä*.

   
  Ayurveda_hyvinvointi_ravinto3
   

 • Joko luit nämä postaukset

  24 Comments

 • Avatar
  Reply Miia 3.12.2018 at 09:03

  Ravinto kiinnostaa ihan siksi, että sen kanssa tuntuu olevan suurimmat ongelmat itselläni.

 • Avatar
  Reply Susanna Posti 3.12.2018 at 11:13

  Iho osa alue kiinnostaisi itseäni eniten 🙂

  • Avatar
   Reply Annukka Vuorela || @happyannukka 16.12.2018 at 23:33

   Hei, onneksi olkoon voitit vapaavalintaisen valmennuksen osan. Olen lähettänyt yhteystietosi eteenpäin palkinnon toimittamista varten. Palkinto toimitetaan sähköpostitse.

 • Avatar
  Reply MarjaKoo 3.12.2018 at 15:55

  Uskaltaisko kokeilla yin-joogaa. Se ainakin kiinnostaa 🙂

 • Avatar
  Reply HENNA 3.12.2018 at 22:35

  Iho on ehdottomasti kiinnostavin! 🙂 Omani kanssa kun on saanut vuosien kuluessa käydä melkoisia taisteluita! Ihanan monipuolisesti toteutettu postaus! <3

 • Avatar
  Reply Mira / Blinger Shimmer -blogi 4.12.2018 at 15:28

  Tuo olisi kyllä mielenkiintoista itsekin testata 🙂

  • Avatar
   Reply Mira / Blinger Shimmer -blogi 4.12.2018 at 15:30

   Unohtui tuohon arvontakysymykseen vastata:
   Kaikki osa-alueet kuullostavat mielenkiintoisilta, mutta ehkä noista vaihtoehdoista ruokavalio voisi olla se, jossa itsellä olisi eniten kohonnettavaa 😀

 • Avatar
  Reply Mia Malmi 4.12.2018 at 16:35

  Tosi kiinnostavaa! Olin kerran eräässä kosmetiikkalanseerauksessa, jossa sain tietää, että olen Kapha. Uskon kyllä tuohon Ayurvedaan – maailman vanhimpiin kuuluvan luontaislääketieteeseen.

 • Avatar
  Reply Jasmiina 4.12.2018 at 21:57

  Mua kiinnostaa eniten ravinto ja sen vaikutukset kehoon ja kauneuteen 💚

 • Avatar
  Reply Mari_Shopaholic 5.12.2018 at 07:22

  Olipa mielenkiintoista luettavaa, olisipa kiva tietää mihin tyyppiin sitä itse kuuluu, en ainakaan näin äkkiseltään löytänyt suoraa yhteyttä itseeni :D.

 • Avatar
  Reply Hanna 6.12.2018 at 13:03

  Ravinto. Tunnen kehossani että nykyinen ruokavalio ei tee hyvää minulle. Kaipuu tasapainoon on iso.

 • Avatar
  Reply Anna 6.12.2018 at 13:12

  Ayurveda ja yin jooga mielenkiintoisimmat. Tällä hetkellä tarvisin rentoutumista ja ruokavalioremonttia, ayurveda on mielenkiintoinen suuntaus😊

 • Avatar
  Reply Emmi Väänänen 6.12.2018 at 13:41

  ayurveda kiinnostaisi eniten!

 • Avatar
  Reply Ella 6.12.2018 at 20:29

  Yin-jooga kiinnostaisi! Ayurvedasta onkin jo kokemusta.

  • Avatar
   Reply Annukka Vuorela || @happyannukka 16.12.2018 at 23:31

   Hei, onneksi olkoon voitit vapaavalintaisen valmennuksen osan. Olen lähettänyt yhteystietosi eteenpäin palkinnon toimittamista varten. Palkinto toimitetaan sähköpostitse.

 • Avatar
  Reply hanna 6.12.2018 at 21:28

  Hitsi tää oli ihan todella mielenkiintoinen!!! Huomasin itsestäni heti että olen tuo Pitta, ei epäilystäkään 😀

  hanna
  http://www.hannamariav.com

 • Avatar
  Reply Eva 7.12.2018 at 10:39

  Ehdottomasti ayurveda kiinnostaa,uusi tuttavuus ja vaikuttaa mielenkiintoiselle. Olisi mukava ymmärtää mihin itse kuuluu niistä 😊

 • Avatar
  Reply juju 8.12.2018 at 16:47

  ravinto

 • Avatar
  Reply Eeva 8.12.2018 at 19:50

  Yin-jooga kiinnostaisi, lempeä rauhoittuminen ja stressin vähentäminen olisi ajankohtaista.

  • Avatar
   Reply Annukka Vuorela || @happyannukka 16.12.2018 at 23:30

   Hei, onneksi olkoon voitit vapaavalintaisen valmennuksen osan. Olen lähettänyt yhteystietosi eteenpäin palkinnon toimittamista varten. Palkinto toimitetaan sähköpostitse.

 • Avatar
  Reply lillamy 9.12.2018 at 08:15

  Harkitsen vahvasti, että ostaisin valmennuksen, jokainen osa-alue tulisi enemmän kuin tarpeeseen! Jos voittaisin, valitsin mielen, siitä olisi varmasti hyvä lähteä liikkeelle 🙂 ihanaa joulunalusaikaa sinulle!

  • Avatar
   Reply Annukka Vuorela || @happyannukka 9.12.2018 at 10:02

   Valmennuksesta on nyt hyvä tarjous, joka on jouluun asti voimassa. Normaalisti valmennus maksaa sen 350€, mutta nyt sen saisi 195€. Lisäksi kaupan päälle saisi valita isosta valikoimasta kolme mieleistä luonnonkosmetiikkatuotetta. Täältä pääset ostamaan* valmennuksen edulliseen hintaan.

 • Avatar
  Reply Maria 9.12.2018 at 10:51

  Ayurveda on kyllä jo tuttua, mutta olisi todella mielenkiintoista kokeilla valmennusta siitä.

 • Avatar
  Reply Sassa 16.12.2018 at 08:06

  Ravinto juttu kiinnostaa.

 • Leave a Reply