Odotathan vielä hetken.

Instagram

 • Tavoite ilman suunnitelmaa on vain toive. Mulla on tavoite, tai mun mielestä paremminkin unelma, jonka toteuttamisen aloittaminen tuntuu vaikealta. Ideat ovat olleet jotenkin sekavina päässä. On ollut vaikea hahmottaa mistä lähtee niitä toteuttamaan, sillä kaikkea tuskin pystyn toteuttamaan kerralla.
💫
Mun unelmaan sisältyy juttuja, joihin tarvitsen muita. En ole osannut hahmottaa lähdenkö toteuttamaan niitä mitä pystyn itse, vai lähdenkö heti etsimään niitä, jotka omalla tavallaan jakaavat mun unelman.
💫
Olen yrittänyt kirjoittaa paperille To do-listaa, mutta senkin kautta hahmottaminen on ollut vaikeaa. Pystyn kyllä listaamaan mitä haluan, mutta lista ei visualisoi sitä mistä aloitan. Oon visuaalinen ja kineettinen (eli tekemällä oppiva), joten unelmakartan tekeminen auttoi konkretisoimaan unelmat.
💫
Koska uskon, että oikeat ihmiset tulevat, kun niille oikea aika on, eikä niitä löydä etsimällä. Varsinkin kun puhutaan intohimoista, joita ihmisillä, joiden kanssa haluan luoda jotain uutta, pitää olla.
💫
Aloitan niistä asioita, joita pystyn jo itsekseni toteuttamaan, ja joku päivä mulla on ympärillä ihmisiä, jotka jakavat mun intohimot, ja haluavat myös luoda jotain uutta.
💫
Ootko sä tehny unelmakarttoja unelmien toteuttamista varten?

#inspiraatio #unelma #unelmaduuni #yrittäjyys #intohimo #luovuus #hyvinvointi #onnellisuus #dreambig #passionproject #womeninspiringwomen #inspiration
 #ipreview via @preview.app
 • Tällä hetkellä elämä on yhtä kuin työ. Päivät teen omia projekteja, jotka toivottavasti joku päivä maksavat palkkansa, mutta tällä hetkellä niistä on enemmän menoja kuin tuloja. Illat ja yöt vietän tehden palkkatöitä, jotta saan jääkaappiin jotain ja vuokrat maksettua. Välillä, ja oikeastaan aika usein, miettii, että onko tässä mitään järkeä.
💎
Olisi vain helpompi vain elää varman päälle. Ajatuksiin nousee vähän väliä erilaisia pelkoja. Entä jos epäonnistunkin totaalisesti. Epäonnistumisia en sinänsä pelkää, kunhan niistä on mahdollista nousta, mutta jos tuleekin sellainen, josta ei enää noustakaan. Jos vain tekisin työtä, josta saan varman tilin, vaikka se ei olisikaan unelmani.
💎
Mut on kasvatettu sitkeäksi, siihen, että elämässä tulee aina pyrkiä eteenpäin. Se ei tarkoita isompaa palkkaa, tai korkeampaa titteliä, vaan sitä, että pyrkii toteuttamaan niitä asioita, joista unelmoi. Sitkeyden lisäksi olen saanut myös muita ominaisuuksia, joita olen pitänyt vahvuutenani, mutta ne onkin tuomittu ulkopuolelta jopa outoudeksi tai ainakin lapselliseksi. Päivällä olin kuuntelemassa @armanalizad:n tarinaa unelmien saavuttamisesta. Ja juuri ne ominaisuudet, joista olen epävarma ulkopuolisten tuomitsemisen vuoksi, ovat niitä asioita, jotka on vieneet Armanin siihen pisteeseen missä hän nyt on.
💎
Joten aion olla jatkossakin outo ja lapsenmielinen, ja kaiken epätoivon keskellä uskoa siihen, että joku päivä tämä työ kantaa eteenpäin.
💎
Kiitos @akvamariinishowroom tästä todella inspiroivasta ja motivoivasta mahdollisuudesta päästä kuulemaan Armanin tarinaa unelmien toteuttamisesta. (Tapahtuma oli pr-tilaisuus)
.
.
.
.
.
. 
#akvamariinishowroom #unelmientyöpäivä #unelmistatotta #unelma #motivaatio #työ #työhyvinvointi #hyvinvointi #onnellinen #taide #kiasma #art #womenempowerwomen #bosslady #girlpwr
 • Little bubbles never killed nobody.🥂🥂
🔸️
Kerran eräs henkilö sanoi, että 
35-vuotiaana ihminen on keski-ikäinen. Eli enää puolet elämästä olisi jäljellä. Tuolloin itselläni oli vielä muutamia vuosia tuohon lukuun, mutta jonkinlaisen ahdistuksen se sai silti aikaan tähän päivään asti.
🔸️
Tänään tuo maaginen "keski-iän" luku tuli täyteen ja onneksi samalla tuli tunne, että eihän tässä vielä missään puolessa välissä olla menossa. Nyt oikeastaan ollaan vasta ihan alussa.
🔸️
Joten HBD to me nyt ja seuraavat 50 vuotta.🎉🎉
🔸️ #synttärit #shampanja #kuplivaa #ruinart #juhla #hbd #bday #35 #champagne #rose #macarons #champagnelover #sparkling #onnellisuus #happiness #life #elämä #positivelife #vieläkerkee #viini #goodwine #winelover
 • Somen aitous on herättänyt keskustelua paljon. En näe kuvien muokkaamisessa mitään väärää, kunhan siinäkin pysyy järki kädessä. Se, että haluaa poistaa otsassa olevan jättifinnin, joka siinä ei muutenkaan aina ole, on ihan ok. Siinä vaiheessa kun oma kuva muokataan jonnekin ihan toiseen paikkaan kuin missä se on otettu, raja menee yli.

Ensimmäistä kuvaa olen muokannut. Olen muokannut kuvassa valotuksia, värisävyjä ja lisännyt filterin. Ensimmäiseksi muokkasin puhelimen Lightroomissa valotuksia ja sävyjä. Sitten lisäsin VSCO:n filtterin. Lopuksi säädin vielä valotuksia yms. Instan omalla editorilla. Toinen kuva on täysin muokkaamaton.

Kaipaan enemmän keskustelua mediakriittisyydestä. Toivoisin, että ymmärrettäisiin ilman, että avataan kaikki mitä kuvissa on muokattu, kuvien olevan käsiteltyjä, eivätkä edusta 100% aitoa tilannetta. 
Mediakriittisyys ei tarkoita sitä, että kritisoidaan käsiteltyjä kuvia käsittelyn vuoksi, vaan että ymmärretään niiden olevan käsiteltyjä, eikä sen vuoksi vastaa täysin todellisuutta.
 • Ihastuin Uunifetapastaan sen maun ja erityisesti helppouden vuoksi.
💚
Kaipasin sen rinnalle vaihtelua, joka olisi kuitenkin yhtä helppoa valmistaa, jolloin syntyi resepti Vihreään uunifeta-pastaan.
💚
Resepti löytyy nyt blogista👉🏻 Suora linkki profiilissa
 • Parikymppisenä olin varma, että tässä vaiheessa minulla olisi jo ura hyvässä putkessa, oma talo, lapsia ja hyvä mies rinnalla. Mitään näistä ei tällä hetkellä ole, ja en tiedä koenko nyt jotain ikäkriisiä.
🔸️
Parin viikon päästä tulee 35 täyteen ja tavallaan elämä on siinä vaiheessa kuin se on monella kymmenen vuotta nuoremmalla. Toisaalta noiden kymmenen vuoden aikana olen kokenut paljon sellaisia asioita, joista monella kaksvitosella ei ole hajuakaan. Kokemukset ovat olleet niin hyviä kuin pahojakin, opettavaisia, mutta myös viihdyttäviä.
🔸️
Tunnen kuitenkin jonkinlaista epäonnistumista, vaikka samaan aikaan tiedosta, että olen omista lähtökohdistani pärjännyt erinomaisesti. En tiedä johtuuko tämä epäonnistumisen tunne siitä millaisia odotuksia yhteiskunnalla on vai johtuuko se siitä millaisia odotuksia itselläni oli parikymppisenä.
🔸️
Toisaalta jossain määrin nuo parikymppisen unelmat on muuttuneet. Mukaan on tullut realismi. Helsingistä tuskin koskaan tulen taloa saamaan (koska hinta), ja nykyään haaveilenkin omasta talosta Italiasta, viinitarhojen keskeltä. Lapsia en tiedä tulisinko koskaan saamaan, vaikka olisikin muuten lähtökohdat siihen, sekin on ok. Jos minut on tarkoitettu äidiksi, tulen äidiksi jollain tavalla. Jos ei ole tarkoitettu, sekin on ok. Tavallaan löysin elämäni miehen, mutta elämä tuli meidän väliin. Välillä koen elämälle siitä katkeruutta, mutta lopulta se katkeruus on vain minulta pois, joten sekin on turhaa.
🔸️
Pitää vain elää hetki kerrallaan, asioihin voi pyrkiä, mutta sen jos minkä olen oppinut, että elämää ei voi suunnitella.
🔸️
Kokeeko kukaan muu paineita yhteiskunnan odotuksista?
 • Ihanaa äitienpäivää kaikille äideille!
🍓
Itse muistelen mielessäni äitiäni ja isoäitiäni, joka oli käytännössä äitini, ja mahdollistan töissä äideille ilon ja onnen hetkiä.
🍓
Toivottavasti kaikkien äitien aamu on alkanut hyvin harmaasta aamusta huolimatta. Parasta väriterapiaa harmautta vastaan on värikäs ruoka. Hyvä ruoka, parempi mieli ja siihen kun vielä yhdistää värit, harmauskaan ei haittaa niin paljoa.
 • Olisinpa valmistujaispäivän aamuna herännyt ilosta hyppien, mutta ennen kuin se edes tuli mieleeni, oli siellä pyörinyt monta muuta ajatusta.
▫️▫️
Kuvittelin tässä valmistuessani olevani onneni kukkuloilla, mutta vieläkään en koe mitään erityistä iloa. Ehkä tämän kaiken tunteettomuuden takana on pelko työllistymisestä.
▫️▫️
En minä pelkällä fysioterapeutin tutkinnolla mitään tee, eikä tällä kaikella työllä ole merkitystä, jos en pääse töihin. Vasta siinä vaiheessa, kun on työpaikka, voin sanoa valmistuneeni.
▫️▫️
Se palo, joka on aitoa unelmaa kohtaan, ei anna mahdollisuutta luovuttaa.
▫️▫️
Blogissa koko tarina kaikkineen vastoinkäymisineen unelman eteen työskentelemisestä.
👉🏻Suora linkki profiilissa.
🦄
 • Ensimmäinen aamu virallisesti fysioterapeuttina alkoi Vapun teeman mukaisesti munkkikahveilla saarimaisemissa. 🎉
Tänään juhlimiset on maltilliset, ehkä vähän simaa ja kakkua. Huomenna työpäivä, mutta ei vielä fyssarina.
🎉
Illalla blogi päivittyy ajatuksilla omien asenteiden ja pelkojen voittamisesta sekä mitä nyt valmistumisen jälkeen.
 • Tänään on avattu terassikausi grilliruuan ja sangrian kera.
🍹🥩
Vielä piti farkkutakki pitää päällä, mutta enää ei tarvitse odottaa pitkään, että senkin saa jättää kotiin.
☀️🕶
 • Viimeinen viikko menossa sairaslomaa. 🙌🏻 Tänään oli ihana jumpata, kun salin kattoikkunasta paistoi aurinko. Ihan kuin olisi ollut ulkona.☀️☀️
🔸️
Sen neljän viikon aikana, kun makasin 99% vain kotona, kaikki normaalit rutiinit katosi. Olen nyt yrittänyt saada liikunnasta taas rutiinin. Vaikka treenit ovat vielä melko kevyitä, niin kun nyt käyn säännöllisesti ja riittävän usein liikkumassa, on tapa helpompi pitää yllä sitten arjessakin.
🔸️
Sain muuten viestin, että miten voin olla salilla, kun olen sairaslomalla. Ihan vaan selvennykseksi, että ennen kuin voin palata töihin, pitää tuota leikkattua nilkkaa vahvistaa, jotta se kestää työskentelyn.
🌴🌴
Summer came in the gym.☀️☀️

Follow Me!

 • Basbas & Staff Winebar
  – viininystävän toinen olohuone

  Sain kutsun Viini-lehdeltä tulla tutustumaan hetki sitten avattuun BasBas & Staff Winebariin.Monelle saattaakin olla tuttu nimi Baskeri & Basso Bistro Tehtaankadulta, jonka taustalla ovatkin vaikuttaneet monille televisiostakin tuttu Nicolas ”BASKERI” Thieulon ja Kalle ”BASSO” Kiukainen. Baskerin & Basson alakertaan avattiin uusi viinibaari.Viinibaarin omistavat BasBas ja työntekijät yhdessä. Heitä yhdistää rakkaus nautittaviin viineihin ja täydellisiin raaka-aineisiin, joiden onnelliseen äimistelyyn he eivät koskaan kyllästy. Intohimot on tehty jaettaviksi. Myös siksi he halusivat perustaa baarin koko perheen voimin.

  P1016729
  P1016661

  On mahtavaa, että meilläkin täällä pohjoisessa ravintolakulttuuri kehittyy. Ravintoloista haetaan uusia kokemuksia, eikä ne enää ole ainoastaan paikkoja, joissa syödään ja sen jälkeen lähdetään kotiin. Ravintoloihin mennään viettämään aikaa ja viihtymään ja monesti itse ruokailu saattaa olla se toissijainen asia. Tärkeämpää on vietttää aikaa ystävien ja muiden tärkeiden ihmisten kanssa lasillinen hyvää viiniä kädessä. Viinin seuraksi on kiva saada jotain helppoa, mutta maukasta syötävää. Enää viini ei vaadi rinnalle pihviä, vaan muutama pienempi suupala sopii täydellisesti laadukkaan viinin seuraksi, jolloin kumpikin saa loistaa, sekä viini että ruoka.

   

  Työskennellässäni eräässä ketjuravintolassa minua ahdisti, että meillä oli tavoiteaika, jonka asiakkaat saisivat istua pyödässä, sen jälkeen pöytä pitäisi saada seuraavan asiakkaan käyttöön. Ja kyse ei ollut mistään parin kolmen tunnin ajasta, vaan se oli minutilleen laskettu aika. Siihen aikaan oltiin laskettu juuri ja juuri se aika mitä menee ruuan tulemiseen ja syömiseen, mutta mitään ylimääräistä hengailuaikaa siihen ei oltu laskettu. Lähes samalla mentaliteetillä mentiin, kuin oltaisiin oltu McDonaldsissa syömässä. Tärkeintä oli tehdä talolle rahaa, ja vaikka kuinka yritettiin meitä kannustaa tekemään hommaa omalla sydämmellä, oli siitä intohimo ruokaan ja viiniin kaukana.

  P1016738
  P1016739
  P1016736

  Sen vuoksi arvostankin todella paljon ravintoloitsijoita, joilla ensimmäisenä ei ole se rahankiilto silmissä. Hommaa tehdään siksi, että rakastetaan ruokaa ja viinejä, ja tietysti on mukavaa, jos siitä jää jotain vähän omaan taskuunkin. Samalla tuetaan toisia samalla ajatuksella toimivia pienyrittäjiä. BasBas & Staff Winebarin viinit ovat pieniltä tuottajilta, pääsääntöisesti Euroopasta, mutta myös muualta päin maailmaa löytyy viinejä. Tärkeintä viinibaarin valikoimaa valittaessa on ollut se, että viinitkin ovat tuotettu intohimolla, eikä ne dollarin kuvat silmissä. Vaikka rakastankin viinejä, en niitä niin paljon kuluta, että kannattasisi itse tilata niitä laatikottain kotiin, eikä yhden pullon tilaaminen Suomeen ole oikein mahdollista. Sen vuoksi on hienoa, että yhä enemmän avautuu uusia ravintoloita, jotka mahdollistavat uusien viinien ja viinintuottajien kokeilun.

   

  BasBasin ruoka oli juuri sellaista mitä haluaisin itsekin syödä ravintolassa. En kaipaa enää mitään hienoja fine dining-annoksia, vaan mahdollisimman yksinkertaista, mutta erittäin maukasta ruokaa, joka on valmistettu laadukkaista raaka-aineista. BasBasin listalta pääsimme maistelemaan avokado-fenkoli-toastia, lohichevicheä, anjovista ja mozzarellaa sekä ruusukaalia ja inkiväärimajoneesia. Avokado-fenkolitoast oli todella herkkua ja anjoviksen sekä mozzarellan kanssa tarjottua yrttiöljyä olisin voinut syödä vaikka lusikalla. Oli myös pakko käydä kyselemässä kokilta kuinka hän oli valmistanut ruusukaalit, sillä itse en niissä ikinä onnistu, vaikka minultakin se kokin koulutus löytyy. Jospa nyt onnistuisin. Onneksi maailma ei kaadu siihen, vaikka en onnistuisikaan, sillä voin aina mennä BasBasiin syömään niitä. Ja ehkä saada lisää ohjeita, jos ei vieläkään onnistu…

  P1016716
  P1016678
  P1016742

  BasBas & Staff Winebar löytyy siis Tehtaankatu 27-29:stä, siitä Telakkakadun kulmasta ja on keskiviikosta lauantaihin auki. Jos asuisin vielä Punavuoressa, voisin hyvin kuvitella, että BasBasista voisi tulla minun toinen olohuone. Tai ehkä ensimmäinen, jos kotoani ei olohuonetta löytyisi.

   

  Millaisissa ravintoloissa te tykkäätte käydä? Onko teille ravintolakäynnit enemmänkin vain syömistä vai menettekö ravintolaan myös viettämään aikaa?
 • Joko luit nämä postaukset

  2 Comments

 • Avatar
  Reply Natalie Vilen 29.1.2017 at 14:47

  Hei kiitos tästä postauksesta! <3 Täytyykin käydä testaamassa tuota paikkaa pikemmiten. Itse tykkään käydä ravintoloissa ja paikoissa, joissa on myös tunnelmaa mukana. Mielummin maksaa muutaman euron enemmän, että koko kokonaisuus täyttyy 🙂
  http://www.cosmopolitan.fi/natalievilen

  • Avatar
   Reply admin 8.1.2018 at 15:52

   Kiva kuulla, että tykkäsit postauksesta.:) Minustakin tunnelma on tärkeää, sillä ravintolassa syöminen on kuitenkin pientä hemmoittelua ja silloin haluaa kaiken olevan täydellistä.

  Leave a Reply