Odotathan vielä hetken.

Instagram

 • Somen aitous on herättänyt keskustelua paljon. En näe kuvien muokkaamisessa mitään väärää, kunhan siinäkin pysyy järki kädessä. Se, että haluaa poistaa otsassa olevan jättifinnin, joka siinä ei muutenkaan aina ole, on ihan ok. Siinä vaiheessa kun oma kuva muokataan jonnekin ihan toiseen paikkaan kuin missä se on otettu, raja menee yli.

Ensimmäistä kuvaa olen muokannut. Olen muokannut kuvassa valotuksia, värisävyjä ja lisännyt filterin. Ensimmäiseksi muokkasin puhelimen Lightroomissa valotuksia ja sävyjä. Sitten lisäsin VSCO:n filtterin. Lopuksi säädin vielä valotuksia yms. Instan omalla editorilla. Toinen kuva on täysin muokkaamaton.

Kaipaan enemmän keskustelua mediakriittisyydestä. Toivoisin, että ymmärrettäisiin ilman, että avataan kaikki mitä kuvissa on muokattu, kuvien olevan käsiteltyjä, eivätkä edusta 100% aitoa tilannetta. 
Mediakriittisyys ei tarkoita sitä, että kritisoidaan käsiteltyjä kuvia käsittelyn vuoksi, vaan että ymmärretään niiden olevan käsiteltyjä, eikä sen vuoksi vastaa täysin todellisuutta.
 • Ihastuin Uunifetapastaan sen maun ja erityisesti helppouden vuoksi.
💚
Kaipasin sen rinnalle vaihtelua, joka olisi kuitenkin yhtä helppoa valmistaa, jolloin syntyi resepti Vihreään uunifeta-pastaan.
💚
Resepti löytyy nyt blogista👉🏻 Suora linkki profiilissa
 • Parikymppisenä olin varma, että tässä vaiheessa minulla olisi jo ura hyvässä putkessa, oma talo, lapsia ja hyvä mies rinnalla. Mitään näistä ei tällä hetkellä ole, ja en tiedä koenko nyt jotain ikäkriisiä.
🔸️
Parin viikon päästä tulee 35 täyteen ja tavallaan elämä on siinä vaiheessa kuin se on monella kymmenen vuotta nuoremmalla. Toisaalta noiden kymmenen vuoden aikana olen kokenut paljon sellaisia asioita, joista monella kaksvitosella ei ole hajuakaan. Kokemukset ovat olleet niin hyviä kuin pahojakin, opettavaisia, mutta myös viihdyttäviä.
🔸️
Tunnen kuitenkin jonkinlaista epäonnistumista, vaikka samaan aikaan tiedosta, että olen omista lähtökohdistani pärjännyt erinomaisesti. En tiedä johtuuko tämä epäonnistumisen tunne siitä millaisia odotuksia yhteiskunnalla on vai johtuuko se siitä millaisia odotuksia itselläni oli parikymppisenä.
🔸️
Toisaalta jossain määrin nuo parikymppisen unelmat on muuttuneet. Mukaan on tullut realismi. Helsingistä tuskin koskaan tulen taloa saamaan (koska hinta), ja nykyään haaveilenkin omasta talosta Italiasta, viinitarhojen keskeltä. Lapsia en tiedä tulisinko koskaan saamaan, vaikka olisikin muuten lähtökohdat siihen, sekin on ok. Jos minut on tarkoitettu äidiksi, tulen äidiksi jollain tavalla. Jos ei ole tarkoitettu, sekin on ok. Tavallaan löysin elämäni miehen, mutta elämä tuli meidän väliin. Välillä koen elämälle siitä katkeruutta, mutta lopulta se katkeruus on vain minulta pois, joten sekin on turhaa.
🔸️
Pitää vain elää hetki kerrallaan, asioihin voi pyrkiä, mutta sen jos minkä olen oppinut, että elämää ei voi suunnitella.
🔸️
Kokeeko kukaan muu paineita yhteiskunnan odotuksista?
 • Ihanaa äitienpäivää kaikille äideille!
🍓
Itse muistelen mielessäni äitiäni ja isoäitiäni, joka oli käytännössä äitini, ja mahdollistan töissä äideille ilon ja onnen hetkiä.
🍓
Toivottavasti kaikkien äitien aamu on alkanut hyvin harmaasta aamusta huolimatta. Parasta väriterapiaa harmautta vastaan on värikäs ruoka. Hyvä ruoka, parempi mieli ja siihen kun vielä yhdistää värit, harmauskaan ei haittaa niin paljoa.
 • Olisinpa valmistujaispäivän aamuna herännyt ilosta hyppien, mutta ennen kuin se edes tuli mieleeni, oli siellä pyörinyt monta muuta ajatusta.
▫️▫️
Kuvittelin tässä valmistuessani olevani onneni kukkuloilla, mutta vieläkään en koe mitään erityistä iloa. Ehkä tämän kaiken tunteettomuuden takana on pelko työllistymisestä.
▫️▫️
En minä pelkällä fysioterapeutin tutkinnolla mitään tee, eikä tällä kaikella työllä ole merkitystä, jos en pääse töihin. Vasta siinä vaiheessa, kun on työpaikka, voin sanoa valmistuneeni.
▫️▫️
Se palo, joka on aitoa unelmaa kohtaan, ei anna mahdollisuutta luovuttaa.
▫️▫️
Blogissa koko tarina kaikkineen vastoinkäymisineen unelman eteen työskentelemisestä.
👉🏻Suora linkki profiilissa.
🦄
 • Ensimmäinen aamu virallisesti fysioterapeuttina alkoi Vapun teeman mukaisesti munkkikahveilla saarimaisemissa. 🎉
Tänään juhlimiset on maltilliset, ehkä vähän simaa ja kakkua. Huomenna työpäivä, mutta ei vielä fyssarina.
🎉
Illalla blogi päivittyy ajatuksilla omien asenteiden ja pelkojen voittamisesta sekä mitä nyt valmistumisen jälkeen.
 • Tänään on avattu terassikausi grilliruuan ja sangrian kera.
🍹🥩
Vielä piti farkkutakki pitää päällä, mutta enää ei tarvitse odottaa pitkään, että senkin saa jättää kotiin.
☀️🕶
 • Viimeinen viikko menossa sairaslomaa. 🙌🏻 Tänään oli ihana jumpata, kun salin kattoikkunasta paistoi aurinko. Ihan kuin olisi ollut ulkona.☀️☀️
🔸️
Sen neljän viikon aikana, kun makasin 99% vain kotona, kaikki normaalit rutiinit katosi. Olen nyt yrittänyt saada liikunnasta taas rutiinin. Vaikka treenit ovat vielä melko kevyitä, niin kun nyt käyn säännöllisesti ja riittävän usein liikkumassa, on tapa helpompi pitää yllä sitten arjessakin.
🔸️
Sain muuten viestin, että miten voin olla salilla, kun olen sairaslomalla. Ihan vaan selvennykseksi, että ennen kuin voin palata töihin, pitää tuota leikkattua nilkkaa vahvistaa, jotta se kestää työskentelyn.
🌴🌴
Summer came in the gym.☀️☀️
 • Tällä hetkellä haaveilen vain olemisesta jossain missä palmut humisevat ja aallot liplattaa rantaan. Eikä tuore kookosjuoma haittaisi ollenkaan.
🥥🌴🥥
Todellisuudessa nyt ahdistaa tietämättömyys tulevasta ja sen seurauksena tuleva epävarmuus. Kesän työtilanne on vielä hyvin avoinna, enkä sen vuoksi uskalla pahemmin mitään lomiakaan suunnitella. Juhannuksena kyllä kutkuttaisi lähteä Barcelonaan.
🥥🌴🥥
Onko kenelläkään kokemuksia juhannuksen ajasta Barcelonassa?
 • Kymmenisen vuotta sitten, tai no ei nyt ihan kymmentä vuotta, mutta useampi vuosi sitten olisin ollut kirjoittamassa poliittisesta yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta innoissani. Tänä päivänä äänestin, koska koin sen olevan velvollisuus. En usko, että äänelläni on mitään todellista merkitystä. Vielä neljä vuotta sitten äänestin, koska uskoin, että äänestämällä voin vaikuttaa siihen millaisessa yhteiskunnassa voisin elää.
📣
En tiedä enää, että onko koko äänestys ja vaikuttaminen vain pelkkää sanahelinää ilman mitään todellista merkitystä. Kunpa voisin sanoa, että äänestämällä voit vaikuttaa, mutta todellisuudessa en tiedä voitko vaikuttaa. Äänestin, koska ajattelen, että eipä se hirveästi ottanut, vaikka ei annakaan.
📣
Ja vinkkinä, jos omaan ehdokkaan löytäminen on haasteellista, kannattaa valita puolue. Niin minäkin tein. Valitsin puolueen, joka lähinnä vastaa omia arvojani ja sieltä valitsin ehdokkaan ammatin ja sukupuolen perusteella.
📣
Blogissa enemmän ajatuksia tulevista vaaleista 👉🏻 suora linkki profiilissa.
🔸️🔸️
“We do not need magic to transform our world. We carry all of the power we need inside ourselves already.” – J.K. Rowling
 • Äägh, nyt meinaa mielen vallata negatiiviset ajatukset. Tietysti silloin kun en päässyt liikkumaan, ulkona oli mitä parhain sää. Ja nyt kun pystyisin olemaan ulkona, taivaalta tulee jotain p**kaa.
🕳
Päätin taistella näitä ajatuksia vastaan ensin herkkuaamupalalla ja vähän myöhemmin kampaajalla hemmottelulla.
🕳
Yksi asia mitä olen oppinut, että vaikka negatiivisia ajatuksia ei saa täysin pois (eikä tarvitsekaan saada, sillä ne kuuluvat elämään), lisäämällä positiivisia asioita elämään, ei negatiivisille asioille jää yhtä paljon tilaa.
🍓🍓
Good food, good mood!

Follow Me!

 • Bucketlista kesälle 2019

  Kesä on ihan just täällä ja nyt bucketlista kesällä alkaa konkretisoitua. Kävin muutama tunti sitten pienellä kävelylenkillä. Oli mahtavaa huomata, kuinka puiden oksiin oli ilmestyneet pienet vihreät silmut. Kesän unelmien toteutus voi alkaa.

  Haluaisin löytää kesäksi fysioterapeutin töitä, mutta tällä hetkellä näyttää, että fysioterapeutin töitä ei ole. Hakemuksia olen jo innoissani kirjoitellut, mutta yksikään ei ole vielä napannut. Hieman pelottaakin, että ilman työkokemusta en työllisty, mutta pitää nyt vain uskoa, että töitä jostain löytyy. Näin alkuun olenkin valmis ottamaan lyhyimmänkin sijaisuuden, jotta saan kerrytettyä työkokemusta. Mahdollisten töiden odottaminen vaikuttaa myös kesän suunnitteluun. Mitään liian sitovia juttuja ei voi suunnitella, mutta muutamia ihan yksinkertaisia juttujakin haluan kesällä tehdä.

   
  IMG_20171115_083904
   

  Matkalaukkumatkoja

   

  Toivottavasti tämä kesä on yhtä lämmin kuin viime kesästä. Kylminä ja sateisina kesinä matkakuume on noussut järkyttäväksi, mutta viime kesänä viihdyin oikein hyvin Suomessa. Ja olinkin oikeastaan onnellinen, että olin bookannut matkan vasta elokuun loppupuolelle, kun ilmat kylmenivät täällä. Bucketlista on kyllä myös parille matkalle kesälle. Toinen olisi Tukholmaan. Siellä erityisesti haluaisin päästä rentoutumaan Clarion Hotel Signin kattouima-altaalle aurinkoisena ja lämpimänä päivänä. Sitä reissua ei voikaan kovin paljoa etukäteen varailla, jotta tietää millainen sää silloin on. Toisen matkan haluan tehdä jonnekin Euroopan kaupunkiin. Barcelona kiinnostaisi tällä hetkellä paljon kaupunkikulttuurinsa ja rannan vuoksi. Juhannuksena olisi mahdollista varmaankin sellainen reissu toteuttaa.

   

  Kesä & meri

   

  Kotimaassakin toki haluaisin matkustaa, mutta ne matkat olisivat luontomatkoja. Metsässä ja merellä olen onnellinen. Metsään pääsen helpostikin, ja vähän vaikeamman matkan päähänkin voi vuokrata auton. Mitään tarkkoja luontokohteita en ole miettinyt, mutta Nuuksion tilalle vaihtelu virkistäisi. Olen kuitenkin onnellinen Nuuksiostakin. Sinne on aina helppo ja hyvä mennä julkisillakin. Merelle pääsy sen sijaan on vaikeampaa. Toissa yönä taas löysin itseni katselemasta purjeveneiden myynti-ilmoituksia. Ei minulla sellaista nyt ole mahdollisuutta ostaa, mutta toivottavasti joku päivä. Sitä ennen pitäisi myös opetella ohjaamaan sitä. Mutta tänä kesänä haluaisin päästä jonkun toisen purjeveneelle, tai no ihan mille tahansa veneelle (paitsi ei ehkä soutu- tai kumiveneelle) rentoutumaan merelle. Kotimaassakin olisi kiva matkustaa muutenkin kuin vain luontoon, mutta en oikein tiedä mikä kohde kiinnostaisi erityisesti. Ahvenanmaan pyöräilyreissu on vieläkin tekemättä, mutta se vaatii jo vähän enemmän suunnittelua ja aikataulutusta, jota nyt en oikein uskalla tehdä.

   

  Bucketlista ja mökkielämä

   

  Olen haaveillut myös mökkiviikonlopusta jo useamman vuoden. Mökin vuokraaminen toki olisi helppoa, mutta jotenkin niistä usein puuttuu sellainen kodinomaisuus, tai ehkä paremminkin sanottuna sellainen persoonallisuus. Kaipaan autenttista suomalaista kesämökkiä. Oma sellainen on myös haaveissa, mutta sekään ei tällä hetkellä ole mahdollista. Tahtoisin kesällä kuitenkin päästä jonkun kaverin mökille rentoutumaan. Tähän asti aikataulujen sovittaminen yhteen on estänyt sen, mutta ehkä tänä kesänä onnistuu. Varsinkin jos en löydä kokopäiväistä työtä.

   
  lonna-ikkunalla-blog8
   

  Varsinkin kun olen nyt viime ajat viettänyt paljon aikaa sisällä, kesällä toivon pystyväni nauttimaan mahdollisimman paljon ulkona olosta. Kaipaan jo paljon lenkkeilyä, edes sellaista rauhallista hölkkäilyä. Kesäinen Helsinkikin tarjoaa kaikenlaista tapahtumaa, ja aionkin tänä kesänä perehtyä siihen tarjontaa tarkemmin. Lisäksi kesällä haluan päästä Lonnaan saunomaan ja syömään herkkuvohveleita. Festarit eivät enää ole olleet moneen vuoteen se minun juttu, mutta Flow:n haluaisin kokea. Flow:n liput ovat vaan sen verran hintavat, että olen tähän mennessä aina löytänyt parempaa käyttöä sille rahalle. Magnesia Festival sen sijaan kiinnostaa enemmän, ja jos aika vaan sallii, siihen haluaisin osallistua. Jos Magnesia Festival ei vielä ole tuttu, tiivistettynä se on kolmen päivän elämys joogaa, meditaatiota, musiikkia, tanssia, kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin workshopeja, herkullista ruokaa, auringonlaskuja ja sydämellisiä ihmisiä. Tapahtuman tavoitteena on luoda yhdessä iloa, yhteisöllisyyttä ja nauttia elämästä.

   

  Liikaa elämässä ei kannata suunnitella. Usein parhaimmat kokemukset ovat syntyneen niistä hetkistä, joita ei ole suunniteltu. Menty ja tehty vain tunteen mukaan. Niille kokemuksille haluan myös jättää tilaa tähän kesään.

   
  King's Levada Madeira9
   

  Millaisia suunnitelmia sinulla on kesälle?
 • Joko luit nämä postaukset

  5 Comments

 • Avatar
  Reply Melissa 22.4.2019 at 10:38

  Itse toivon myös tulevasta kesästä sellaista kuin oli viime kesä. Paljon retkiä ja touhuja. Ja tosiaan Helsinki on täynnä kaikkea ihanaa puuhaa. Pääsiäinen aloittaa tapahtumavuoden. Toki talvellakin on kaikenlaista ollut mutta meille pääsiäinen on se, mikä aloittaa retkeilyn ja erilaisissa tapahtumissa käymisen.

  • Avatar
   Reply Marietta 22.4.2019 at 11:31

   Tuo on totta, että kun on lämmin ja oikea kesä Suomessa niin viihtyy hyvin kotimaassa. Ja täällä on paaaaljon nähtävää ja ihmeteltävää. Tsemppiä töiden etsintään!

 • Avatar
  Reply Mira / Blinger Shimmer -blogi 22.4.2019 at 11:52

  Tsemppiä työnhakuun! Itse olen hieman suunnitelmia tehnyt kevääseen ja kesään: https://blingershimmer.blogspot.com/2019/03/suuria-suunnitelmia.html

 • Avatar
  Reply Pirkko / Meriharakka 22.4.2019 at 12:32

  Muuten listasi kelpaisi minullekin, mutta kesämökeistä en oikein innostu 🙂
  Tukholmakin on suunnitelmissa, mutta ehkä vasta elokuussa ja risteilyn muodossa, kun “pitää” käyttää yksi lahjakortti.

 • Avatar
  Reply Mari 24.4.2019 at 19:06

  Toivottavasti pääset tekemään näitä toivomiasi asioita :). Pitäisi itsekin miettiä jo suunnitelmia etukäteen, kesä kun menee aina niin äkkiä.

 • Leave a Reply