Odotathan vielä hetken.

Instagram

 • Vaikka mä kaipaan lämpöä ja auringon paistetta, on sateisella säälläkin ollut puolensa.
🦋
Sade on vähän niin kuin pakottanut pysähtymään ja miettimään asioita. Viimeisiin pariin kuukauteen on sisältynyt paljon muutoksia ja niiden jälkeen on ollut vähän vaikea tietää miten jatkaa eteenpäin ja mitä mä haluan tulevaisuudelta.
🦋
Vaikka nämä sateiset päivät on vähän masentavia, niin nyt olen tehnyt suunnitelman tulevaisuudelle. Olen haaveillut pitkään joogaopettajaksi opiskelemisesta, ja nyt sille on oikea aika. En myöskään ole valmis luopumaan rakkaudesta ruokaan ja viineihin, joten jatkan vielä niidenkin parissa, tosin pyrkien eteenpäin sillä uralla.
🦋
Päässä on ollut pitkään ajatus, että ura pitää koostua, jostain yhdestä tietystä alasta, jonka parissa tekee sitä 100% työaikaa ja sen ohella sitten voi tehdä vähän jotain muutakin. Mutta miksi ura ei voisi myös koostua useammasta eri jutusta, jotka eivät välttämättä liity toisiinsa mitenkään?
🦋
Mun mielestä työn ei pidä tuntua työltä, vaan siitä tulee nauttia. Sen tulee palkita muutenkin kuin vain taloudellisesti. Ja jos intohimoa on moneen asiaan, niin miksi niistä tulisi luopua? Toki kaikkeen mahdolliseen ei voi panostaa täysillä, mutta valitsemalla ne muutamat tärkeimmät, voi saada enemmän kuin vain toteuttamalla sitä yhtä isointa intohimoa.
🦋

#mansikkakesä #unelmaduuni #työelämä #onni #intohimo #inspiraatio #hyväelämä #summervibes #strawberryart #blackandwhite_photos #blackandwhite_art #photographysouls #dowhatyoulovelovewhatyoudo #passionproject
 • Talvisin ei juurikaan jäätelö maistu, mutta kesän tullen niitä tulee nautittua siitäkin edestä. Mun ehdottomia lemppareita on Minttubuffet ja kirsikkajäätelö (tosin Suomesta ei taida saada yhtäkään, jossa ei olisi käytetty punajuuriväriä…Vai tiedättekö jonkun?).
🍒
Vanhalle ylioppilastalolle on taas avattu Magnum Helsingin jäätelöbaari. Aikaisempina vuosina olen tykännyt, kun jäätelön on saanut kuorruttaa mitä erikoisimmalla mauilla, mutta parina viimeisenä vuotena kuorrutteet ovat olleet melko tavallisia.
🍦
Nyt kuorrutevalikoimassa oli matcha-jauhe, joka voisikin sopia hyvin yhteen tumman suklaan kanssa. Se täytyy vielä käydä testaamassa, mutta eilen kuorrutteeksi valikoitui nostalginen värikäs remmikarkki #pride -viikon hengessä.
💛🧡❤💜💙💚 #jäätelökesä #jäätelö #magnumhelsinki #magnumicecream #icecreamday #icecreamlove #summervibes #summerfeels #kahvihetki #kahviakiitos #coffeecoffeecoffee #coffee_time #myhelsinki #myhelsinki #visitfinland #heleats #helsinkirestaurants #travelforfood #foodaroundworld
 • Ihanaa juhannusta! 🌸

Parasta on olla luonnon keskellä hiukset sekaisin, meikittä ja ihan pölähtäneen näköisenä. 
Eikä tuo shampanjakaan maistu pahalta pitkän työputken jälkeen. Nyt vain relaa! 🍾

#juhannus #midsummer #shampanja #nomakeup #natural #nature #mökkielämää #champagnelife #visitjyväskylä #summer #kesä #goodvibes #feelgood #happiness
 • Tavoite ilman suunnitelmaa on vain toive. Mulla on tavoite, tai mun mielestä paremminkin unelma, jonka toteuttamisen aloittaminen tuntuu vaikealta. Ideat ovat olleet jotenkin sekavina päässä. On ollut vaikea hahmottaa mistä lähtee niitä toteuttamaan, sillä kaikkea tuskin pystyn toteuttamaan kerralla.
💫
Mun unelmaan sisältyy juttuja, joihin tarvitsen muita. En ole osannut hahmottaa lähdenkö toteuttamaan niitä mitä pystyn itse, vai lähdenkö heti etsimään niitä, jotka omalla tavallaan jakaavat mun unelman.
💫
Olen yrittänyt kirjoittaa paperille To do-listaa, mutta senkin kautta hahmottaminen on ollut vaikeaa. Pystyn kyllä listaamaan mitä haluan, mutta lista ei visualisoi sitä mistä aloitan. Oon visuaalinen ja kineettinen (eli tekemällä oppiva), joten unelmakartan tekeminen auttoi konkretisoimaan unelmat.
💫
Koska uskon, että oikeat ihmiset tulevat, kun niille oikea aika on, eikä niitä löydä etsimällä. Varsinkin kun puhutaan intohimoista, joita ihmisillä, joiden kanssa haluan luoda jotain uutta, pitää olla.
💫
Aloitan niistä asioita, joita pystyn jo itsekseni toteuttamaan, ja joku päivä mulla on ympärillä ihmisiä, jotka jakavat mun intohimot, ja haluavat myös luoda jotain uutta.
💫
Ootko sä tehny unelmakarttoja unelmien toteuttamista varten?

#inspiraatio #unelma #unelmaduuni #yrittäjyys #intohimo #luovuus #hyvinvointi #onnellisuus #dreambig #passionproject #womeninspiringwomen #inspiration
 #ipreview via @preview.app
 • Tällä hetkellä elämä on yhtä kuin työ. Päivät teen omia projekteja, jotka toivottavasti joku päivä maksavat palkkansa, mutta tällä hetkellä niistä on enemmän menoja kuin tuloja. Illat ja yöt vietän tehden palkkatöitä, jotta saan jääkaappiin jotain ja vuokrat maksettua. Välillä, ja oikeastaan aika usein, miettii, että onko tässä mitään järkeä.
💎
Olisi vain helpompi vain elää varman päälle. Ajatuksiin nousee vähän väliä erilaisia pelkoja. Entä jos epäonnistunkin totaalisesti. Epäonnistumisia en sinänsä pelkää, kunhan niistä on mahdollista nousta, mutta jos tuleekin sellainen, josta ei enää noustakaan. Jos vain tekisin työtä, josta saan varman tilin, vaikka se ei olisikaan unelmani.
💎
Mut on kasvatettu sitkeäksi, siihen, että elämässä tulee aina pyrkiä eteenpäin. Se ei tarkoita isompaa palkkaa, tai korkeampaa titteliä, vaan sitä, että pyrkii toteuttamaan niitä asioita, joista unelmoi. Sitkeyden lisäksi olen saanut myös muita ominaisuuksia, joita olen pitänyt vahvuutenani, mutta ne onkin tuomittu ulkopuolelta jopa outoudeksi tai ainakin lapselliseksi. Päivällä olin kuuntelemassa @armanalizad:n tarinaa unelmien saavuttamisesta. Ja juuri ne ominaisuudet, joista olen epävarma ulkopuolisten tuomitsemisen vuoksi, ovat niitä asioita, jotka on vieneet Armanin siihen pisteeseen missä hän nyt on.
💎
Joten aion olla jatkossakin outo ja lapsenmielinen, ja kaiken epätoivon keskellä uskoa siihen, että joku päivä tämä työ kantaa eteenpäin.
💎
Kiitos @akvamariinishowroom tästä todella inspiroivasta ja motivoivasta mahdollisuudesta päästä kuulemaan Armanin tarinaa unelmien toteuttamisesta. (Tapahtuma oli pr-tilaisuus)
.
.
.
.
.
. 
#akvamariinishowroom #unelmientyöpäivä #unelmistatotta #unelma #motivaatio #työ #työhyvinvointi #hyvinvointi #onnellinen #taide #kiasma #art #womenempowerwomen #bosslady #girlpwr
 • Little bubbles never killed nobody.🥂🥂
🔸️
Kerran eräs henkilö sanoi, että 
35-vuotiaana ihminen on keski-ikäinen. Eli enää puolet elämästä olisi jäljellä. Tuolloin itselläni oli vielä muutamia vuosia tuohon lukuun, mutta jonkinlaisen ahdistuksen se sai silti aikaan tähän päivään asti.
🔸️
Tänään tuo maaginen "keski-iän" luku tuli täyteen ja onneksi samalla tuli tunne, että eihän tässä vielä missään puolessa välissä olla menossa. Nyt oikeastaan ollaan vasta ihan alussa.
🔸️
Joten HBD to me nyt ja seuraavat 50 vuotta.🎉🎉
🔸️ #synttärit #shampanja #kuplivaa #ruinart #juhla #hbd #bday #35 #champagne #rose #macarons #champagnelover #sparkling #onnellisuus #happiness #life #elämä #positivelife #vieläkerkee #viini #goodwine #winelover
 • Somen aitous on herättänyt keskustelua paljon. En näe kuvien muokkaamisessa mitään väärää, kunhan siinäkin pysyy järki kädessä. Se, että haluaa poistaa otsassa olevan jättifinnin, joka siinä ei muutenkaan aina ole, on ihan ok. Siinä vaiheessa kun oma kuva muokataan jonnekin ihan toiseen paikkaan kuin missä se on otettu, raja menee yli.

Ensimmäistä kuvaa olen muokannut. Olen muokannut kuvassa valotuksia, värisävyjä ja lisännyt filterin. Ensimmäiseksi muokkasin puhelimen Lightroomissa valotuksia ja sävyjä. Sitten lisäsin VSCO:n filtterin. Lopuksi säädin vielä valotuksia yms. Instan omalla editorilla. Toinen kuva on täysin muokkaamaton.

Kaipaan enemmän keskustelua mediakriittisyydestä. Toivoisin, että ymmärrettäisiin ilman, että avataan kaikki mitä kuvissa on muokattu, kuvien olevan käsiteltyjä, eivätkä edusta 100% aitoa tilannetta. 
Mediakriittisyys ei tarkoita sitä, että kritisoidaan käsiteltyjä kuvia käsittelyn vuoksi, vaan että ymmärretään niiden olevan käsiteltyjä, eikä sen vuoksi vastaa täysin todellisuutta.
 • Ihastuin Uunifetapastaan sen maun ja erityisesti helppouden vuoksi.
💚
Kaipasin sen rinnalle vaihtelua, joka olisi kuitenkin yhtä helppoa valmistaa, jolloin syntyi resepti Vihreään uunifeta-pastaan.
💚
Resepti löytyy nyt blogista👉🏻 Suora linkki profiilissa
 • Parikymppisenä olin varma, että tässä vaiheessa minulla olisi jo ura hyvässä putkessa, oma talo, lapsia ja hyvä mies rinnalla. Mitään näistä ei tällä hetkellä ole, ja en tiedä koenko nyt jotain ikäkriisiä.
🔸️
Parin viikon päästä tulee 35 täyteen ja tavallaan elämä on siinä vaiheessa kuin se on monella kymmenen vuotta nuoremmalla. Toisaalta noiden kymmenen vuoden aikana olen kokenut paljon sellaisia asioita, joista monella kaksvitosella ei ole hajuakaan. Kokemukset ovat olleet niin hyviä kuin pahojakin, opettavaisia, mutta myös viihdyttäviä.
🔸️
Tunnen kuitenkin jonkinlaista epäonnistumista, vaikka samaan aikaan tiedosta, että olen omista lähtökohdistani pärjännyt erinomaisesti. En tiedä johtuuko tämä epäonnistumisen tunne siitä millaisia odotuksia yhteiskunnalla on vai johtuuko se siitä millaisia odotuksia itselläni oli parikymppisenä.
🔸️
Toisaalta jossain määrin nuo parikymppisen unelmat on muuttuneet. Mukaan on tullut realismi. Helsingistä tuskin koskaan tulen taloa saamaan (koska hinta), ja nykyään haaveilenkin omasta talosta Italiasta, viinitarhojen keskeltä. Lapsia en tiedä tulisinko koskaan saamaan, vaikka olisikin muuten lähtökohdat siihen, sekin on ok. Jos minut on tarkoitettu äidiksi, tulen äidiksi jollain tavalla. Jos ei ole tarkoitettu, sekin on ok. Tavallaan löysin elämäni miehen, mutta elämä tuli meidän väliin. Välillä koen elämälle siitä katkeruutta, mutta lopulta se katkeruus on vain minulta pois, joten sekin on turhaa.
🔸️
Pitää vain elää hetki kerrallaan, asioihin voi pyrkiä, mutta sen jos minkä olen oppinut, että elämää ei voi suunnitella.
🔸️
Kokeeko kukaan muu paineita yhteiskunnan odotuksista?
 • Ihanaa äitienpäivää kaikille äideille!
🍓
Itse muistelen mielessäni äitiäni ja isoäitiäni, joka oli käytännössä äitini, ja mahdollistan töissä äideille ilon ja onnen hetkiä.
🍓
Toivottavasti kaikkien äitien aamu on alkanut hyvin harmaasta aamusta huolimatta. Parasta väriterapiaa harmautta vastaan on värikäs ruoka. Hyvä ruoka, parempi mieli ja siihen kun vielä yhdistää värit, harmauskaan ei haittaa niin paljoa.
 • Olisinpa valmistujaispäivän aamuna herännyt ilosta hyppien, mutta ennen kuin se edes tuli mieleeni, oli siellä pyörinyt monta muuta ajatusta.
▫️▫️
Kuvittelin tässä valmistuessani olevani onneni kukkuloilla, mutta vieläkään en koe mitään erityistä iloa. Ehkä tämän kaiken tunteettomuuden takana on pelko työllistymisestä.
▫️▫️
En minä pelkällä fysioterapeutin tutkinnolla mitään tee, eikä tällä kaikella työllä ole merkitystä, jos en pääse töihin. Vasta siinä vaiheessa, kun on työpaikka, voin sanoa valmistuneeni.
▫️▫️
Se palo, joka on aitoa unelmaa kohtaan, ei anna mahdollisuutta luovuttaa.
▫️▫️
Blogissa koko tarina kaikkineen vastoinkäymisineen unelman eteen työskentelemisestä.
👉🏻Suora linkki profiilissa.
🦄

Follow Me!

 • Bucketlista kesälle 2019

  Kesä on ihan just täällä ja nyt bucketlista kesällä alkaa konkretisoitua. Kävin muutama tunti sitten pienellä kävelylenkillä. Oli mahtavaa huomata, kuinka puiden oksiin oli ilmestyneet pienet vihreät silmut. Kesän unelmien toteutus voi alkaa.

  Haluaisin löytää kesäksi fysioterapeutin töitä, mutta tällä hetkellä näyttää, että fysioterapeutin töitä ei ole. Hakemuksia olen jo innoissani kirjoitellut, mutta yksikään ei ole vielä napannut. Hieman pelottaakin, että ilman työkokemusta en työllisty, mutta pitää nyt vain uskoa, että töitä jostain löytyy. Näin alkuun olenkin valmis ottamaan lyhyimmänkin sijaisuuden, jotta saan kerrytettyä työkokemusta. Mahdollisten töiden odottaminen vaikuttaa myös kesän suunnitteluun. Mitään liian sitovia juttuja ei voi suunnitella, mutta muutamia ihan yksinkertaisia juttujakin haluan kesällä tehdä.

   
  IMG_20171115_083904
   

  Matkalaukkumatkoja

   

  Toivottavasti tämä kesä on yhtä lämmin kuin viime kesästä. Kylminä ja sateisina kesinä matkakuume on noussut järkyttäväksi, mutta viime kesänä viihdyin oikein hyvin Suomessa. Ja olinkin oikeastaan onnellinen, että olin bookannut matkan vasta elokuun loppupuolelle, kun ilmat kylmenivät täällä. Bucketlista on kyllä myös parille matkalle kesälle. Toinen olisi Tukholmaan. Siellä erityisesti haluaisin päästä rentoutumaan Clarion Hotel Signin kattouima-altaalle aurinkoisena ja lämpimänä päivänä. Sitä reissua ei voikaan kovin paljoa etukäteen varailla, jotta tietää millainen sää silloin on. Toisen matkan haluan tehdä jonnekin Euroopan kaupunkiin. Barcelona kiinnostaisi tällä hetkellä paljon kaupunkikulttuurinsa ja rannan vuoksi. Juhannuksena olisi mahdollista varmaankin sellainen reissu toteuttaa.

   

  Kesä & meri

   

  Kotimaassakin toki haluaisin matkustaa, mutta ne matkat olisivat luontomatkoja. Metsässä ja merellä olen onnellinen. Metsään pääsen helpostikin, ja vähän vaikeamman matkan päähänkin voi vuokrata auton. Mitään tarkkoja luontokohteita en ole miettinyt, mutta Nuuksion tilalle vaihtelu virkistäisi. Olen kuitenkin onnellinen Nuuksiostakin. Sinne on aina helppo ja hyvä mennä julkisillakin. Merelle pääsy sen sijaan on vaikeampaa. Toissa yönä taas löysin itseni katselemasta purjeveneiden myynti-ilmoituksia. Ei minulla sellaista nyt ole mahdollisuutta ostaa, mutta toivottavasti joku päivä. Sitä ennen pitäisi myös opetella ohjaamaan sitä. Mutta tänä kesänä haluaisin päästä jonkun toisen purjeveneelle, tai no ihan mille tahansa veneelle (paitsi ei ehkä soutu- tai kumiveneelle) rentoutumaan merelle. Kotimaassakin olisi kiva matkustaa muutenkin kuin vain luontoon, mutta en oikein tiedä mikä kohde kiinnostaisi erityisesti. Ahvenanmaan pyöräilyreissu on vieläkin tekemättä, mutta se vaatii jo vähän enemmän suunnittelua ja aikataulutusta, jota nyt en oikein uskalla tehdä.

   

  Bucketlista ja mökkielämä

   

  Olen haaveillut myös mökkiviikonlopusta jo useamman vuoden. Mökin vuokraaminen toki olisi helppoa, mutta jotenkin niistä usein puuttuu sellainen kodinomaisuus, tai ehkä paremminkin sanottuna sellainen persoonallisuus. Kaipaan autenttista suomalaista kesämökkiä. Oma sellainen on myös haaveissa, mutta sekään ei tällä hetkellä ole mahdollista. Tahtoisin kesällä kuitenkin päästä jonkun kaverin mökille rentoutumaan. Tähän asti aikataulujen sovittaminen yhteen on estänyt sen, mutta ehkä tänä kesänä onnistuu. Varsinkin jos en löydä kokopäiväistä työtä.

   
  lonna-ikkunalla-blog8
   

  Varsinkin kun olen nyt viime ajat viettänyt paljon aikaa sisällä, kesällä toivon pystyväni nauttimaan mahdollisimman paljon ulkona olosta. Kaipaan jo paljon lenkkeilyä, edes sellaista rauhallista hölkkäilyä. Kesäinen Helsinkikin tarjoaa kaikenlaista tapahtumaa, ja aionkin tänä kesänä perehtyä siihen tarjontaa tarkemmin. Lisäksi kesällä haluan päästä Lonnaan saunomaan ja syömään herkkuvohveleita. Festarit eivät enää ole olleet moneen vuoteen se minun juttu, mutta Flow:n haluaisin kokea. Flow:n liput ovat vaan sen verran hintavat, että olen tähän mennessä aina löytänyt parempaa käyttöä sille rahalle. Magnesia Festival sen sijaan kiinnostaa enemmän, ja jos aika vaan sallii, siihen haluaisin osallistua. Jos Magnesia Festival ei vielä ole tuttu, tiivistettynä se on kolmen päivän elämys joogaa, meditaatiota, musiikkia, tanssia, kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin workshopeja, herkullista ruokaa, auringonlaskuja ja sydämellisiä ihmisiä. Tapahtuman tavoitteena on luoda yhdessä iloa, yhteisöllisyyttä ja nauttia elämästä.

   

  Liikaa elämässä ei kannata suunnitella. Usein parhaimmat kokemukset ovat syntyneen niistä hetkistä, joita ei ole suunniteltu. Menty ja tehty vain tunteen mukaan. Niille kokemuksille haluan myös jättää tilaa tähän kesään.

   
  King's Levada Madeira9
   

  Millaisia suunnitelmia sinulla on kesälle?
 • Joko luit nämä postaukset

  5 Comments

 • Avatar
  Reply Melissa 22.4.2019 at 10:38

  Itse toivon myös tulevasta kesästä sellaista kuin oli viime kesä. Paljon retkiä ja touhuja. Ja tosiaan Helsinki on täynnä kaikkea ihanaa puuhaa. Pääsiäinen aloittaa tapahtumavuoden. Toki talvellakin on kaikenlaista ollut mutta meille pääsiäinen on se, mikä aloittaa retkeilyn ja erilaisissa tapahtumissa käymisen.

  • Avatar
   Reply Marietta 22.4.2019 at 11:31

   Tuo on totta, että kun on lämmin ja oikea kesä Suomessa niin viihtyy hyvin kotimaassa. Ja täällä on paaaaljon nähtävää ja ihmeteltävää. Tsemppiä töiden etsintään!

 • Avatar
  Reply Mira / Blinger Shimmer -blogi 22.4.2019 at 11:52

  Tsemppiä työnhakuun! Itse olen hieman suunnitelmia tehnyt kevääseen ja kesään: https://blingershimmer.blogspot.com/2019/03/suuria-suunnitelmia.html

 • Avatar
  Reply Pirkko / Meriharakka 22.4.2019 at 12:32

  Muuten listasi kelpaisi minullekin, mutta kesämökeistä en oikein innostu 🙂
  Tukholmakin on suunnitelmissa, mutta ehkä vasta elokuussa ja risteilyn muodossa, kun ”pitää” käyttää yksi lahjakortti.

 • Avatar
  Reply Mari 24.4.2019 at 19:06

  Toivottavasti pääset tekemään näitä toivomiasi asioita :). Pitäisi itsekin miettiä jo suunnitelmia etukäteen, kesä kun menee aina niin äkkiä.

 • Leave a Reply