Odotathan vielä hetken.

Instagram

 • Tavoite ilman suunnitelmaa on vain toive. Mulla on tavoite, tai mun mielestä paremminkin unelma, jonka toteuttamisen aloittaminen tuntuu vaikealta. Ideat ovat olleet jotenkin sekavina päässä. On ollut vaikea hahmottaa mistä lähtee niitä toteuttamaan, sillä kaikkea tuskin pystyn toteuttamaan kerralla.
💫
Mun unelmaan sisältyy juttuja, joihin tarvitsen muita. En ole osannut hahmottaa lähdenkö toteuttamaan niitä mitä pystyn itse, vai lähdenkö heti etsimään niitä, jotka omalla tavallaan jakaavat mun unelman.
💫
Olen yrittänyt kirjoittaa paperille To do-listaa, mutta senkin kautta hahmottaminen on ollut vaikeaa. Pystyn kyllä listaamaan mitä haluan, mutta lista ei visualisoi sitä mistä aloitan. Oon visuaalinen ja kineettinen (eli tekemällä oppiva), joten unelmakartan tekeminen auttoi konkretisoimaan unelmat.
💫
Koska uskon, että oikeat ihmiset tulevat, kun niille oikea aika on, eikä niitä löydä etsimällä. Varsinkin kun puhutaan intohimoista, joita ihmisillä, joiden kanssa haluan luoda jotain uutta, pitää olla.
💫
Aloitan niistä asioita, joita pystyn jo itsekseni toteuttamaan, ja joku päivä mulla on ympärillä ihmisiä, jotka jakavat mun intohimot, ja haluavat myös luoda jotain uutta.
💫
Ootko sä tehny unelmakarttoja unelmien toteuttamista varten?

#inspiraatio #unelma #unelmaduuni #yrittäjyys #intohimo #luovuus #hyvinvointi #onnellisuus #dreambig #passionproject #womeninspiringwomen #inspiration
 #ipreview via @preview.app
 • Tällä hetkellä elämä on yhtä kuin työ. Päivät teen omia projekteja, jotka toivottavasti joku päivä maksavat palkkansa, mutta tällä hetkellä niistä on enemmän menoja kuin tuloja. Illat ja yöt vietän tehden palkkatöitä, jotta saan jääkaappiin jotain ja vuokrat maksettua. Välillä, ja oikeastaan aika usein, miettii, että onko tässä mitään järkeä.
💎
Olisi vain helpompi vain elää varman päälle. Ajatuksiin nousee vähän väliä erilaisia pelkoja. Entä jos epäonnistunkin totaalisesti. Epäonnistumisia en sinänsä pelkää, kunhan niistä on mahdollista nousta, mutta jos tuleekin sellainen, josta ei enää noustakaan. Jos vain tekisin työtä, josta saan varman tilin, vaikka se ei olisikaan unelmani.
💎
Mut on kasvatettu sitkeäksi, siihen, että elämässä tulee aina pyrkiä eteenpäin. Se ei tarkoita isompaa palkkaa, tai korkeampaa titteliä, vaan sitä, että pyrkii toteuttamaan niitä asioita, joista unelmoi. Sitkeyden lisäksi olen saanut myös muita ominaisuuksia, joita olen pitänyt vahvuutenani, mutta ne onkin tuomittu ulkopuolelta jopa outoudeksi tai ainakin lapselliseksi. Päivällä olin kuuntelemassa @armanalizad:n tarinaa unelmien saavuttamisesta. Ja juuri ne ominaisuudet, joista olen epävarma ulkopuolisten tuomitsemisen vuoksi, ovat niitä asioita, jotka on vieneet Armanin siihen pisteeseen missä hän nyt on.
💎
Joten aion olla jatkossakin outo ja lapsenmielinen, ja kaiken epätoivon keskellä uskoa siihen, että joku päivä tämä työ kantaa eteenpäin.
💎
Kiitos @akvamariinishowroom tästä todella inspiroivasta ja motivoivasta mahdollisuudesta päästä kuulemaan Armanin tarinaa unelmien toteuttamisesta. (Tapahtuma oli pr-tilaisuus)
.
.
.
.
.
. 
#akvamariinishowroom #unelmientyöpäivä #unelmistatotta #unelma #motivaatio #työ #työhyvinvointi #hyvinvointi #onnellinen #taide #kiasma #art #womenempowerwomen #bosslady #girlpwr
 • Little bubbles never killed nobody.🥂🥂
🔸️
Kerran eräs henkilö sanoi, että 
35-vuotiaana ihminen on keski-ikäinen. Eli enää puolet elämästä olisi jäljellä. Tuolloin itselläni oli vielä muutamia vuosia tuohon lukuun, mutta jonkinlaisen ahdistuksen se sai silti aikaan tähän päivään asti.
🔸️
Tänään tuo maaginen "keski-iän" luku tuli täyteen ja onneksi samalla tuli tunne, että eihän tässä vielä missään puolessa välissä olla menossa. Nyt oikeastaan ollaan vasta ihan alussa.
🔸️
Joten HBD to me nyt ja seuraavat 50 vuotta.🎉🎉
🔸️ #synttärit #shampanja #kuplivaa #ruinart #juhla #hbd #bday #35 #champagne #rose #macarons #champagnelover #sparkling #onnellisuus #happiness #life #elämä #positivelife #vieläkerkee #viini #goodwine #winelover
 • Somen aitous on herättänyt keskustelua paljon. En näe kuvien muokkaamisessa mitään väärää, kunhan siinäkin pysyy järki kädessä. Se, että haluaa poistaa otsassa olevan jättifinnin, joka siinä ei muutenkaan aina ole, on ihan ok. Siinä vaiheessa kun oma kuva muokataan jonnekin ihan toiseen paikkaan kuin missä se on otettu, raja menee yli.

Ensimmäistä kuvaa olen muokannut. Olen muokannut kuvassa valotuksia, värisävyjä ja lisännyt filterin. Ensimmäiseksi muokkasin puhelimen Lightroomissa valotuksia ja sävyjä. Sitten lisäsin VSCO:n filtterin. Lopuksi säädin vielä valotuksia yms. Instan omalla editorilla. Toinen kuva on täysin muokkaamaton.

Kaipaan enemmän keskustelua mediakriittisyydestä. Toivoisin, että ymmärrettäisiin ilman, että avataan kaikki mitä kuvissa on muokattu, kuvien olevan käsiteltyjä, eivätkä edusta 100% aitoa tilannetta. 
Mediakriittisyys ei tarkoita sitä, että kritisoidaan käsiteltyjä kuvia käsittelyn vuoksi, vaan että ymmärretään niiden olevan käsiteltyjä, eikä sen vuoksi vastaa täysin todellisuutta.
 • Ihastuin Uunifetapastaan sen maun ja erityisesti helppouden vuoksi.
💚
Kaipasin sen rinnalle vaihtelua, joka olisi kuitenkin yhtä helppoa valmistaa, jolloin syntyi resepti Vihreään uunifeta-pastaan.
💚
Resepti löytyy nyt blogista👉🏻 Suora linkki profiilissa
 • Parikymppisenä olin varma, että tässä vaiheessa minulla olisi jo ura hyvässä putkessa, oma talo, lapsia ja hyvä mies rinnalla. Mitään näistä ei tällä hetkellä ole, ja en tiedä koenko nyt jotain ikäkriisiä.
🔸️
Parin viikon päästä tulee 35 täyteen ja tavallaan elämä on siinä vaiheessa kuin se on monella kymmenen vuotta nuoremmalla. Toisaalta noiden kymmenen vuoden aikana olen kokenut paljon sellaisia asioita, joista monella kaksvitosella ei ole hajuakaan. Kokemukset ovat olleet niin hyviä kuin pahojakin, opettavaisia, mutta myös viihdyttäviä.
🔸️
Tunnen kuitenkin jonkinlaista epäonnistumista, vaikka samaan aikaan tiedosta, että olen omista lähtökohdistani pärjännyt erinomaisesti. En tiedä johtuuko tämä epäonnistumisen tunne siitä millaisia odotuksia yhteiskunnalla on vai johtuuko se siitä millaisia odotuksia itselläni oli parikymppisenä.
🔸️
Toisaalta jossain määrin nuo parikymppisen unelmat on muuttuneet. Mukaan on tullut realismi. Helsingistä tuskin koskaan tulen taloa saamaan (koska hinta), ja nykyään haaveilenkin omasta talosta Italiasta, viinitarhojen keskeltä. Lapsia en tiedä tulisinko koskaan saamaan, vaikka olisikin muuten lähtökohdat siihen, sekin on ok. Jos minut on tarkoitettu äidiksi, tulen äidiksi jollain tavalla. Jos ei ole tarkoitettu, sekin on ok. Tavallaan löysin elämäni miehen, mutta elämä tuli meidän väliin. Välillä koen elämälle siitä katkeruutta, mutta lopulta se katkeruus on vain minulta pois, joten sekin on turhaa.
🔸️
Pitää vain elää hetki kerrallaan, asioihin voi pyrkiä, mutta sen jos minkä olen oppinut, että elämää ei voi suunnitella.
🔸️
Kokeeko kukaan muu paineita yhteiskunnan odotuksista?
 • Ihanaa äitienpäivää kaikille äideille!
🍓
Itse muistelen mielessäni äitiäni ja isoäitiäni, joka oli käytännössä äitini, ja mahdollistan töissä äideille ilon ja onnen hetkiä.
🍓
Toivottavasti kaikkien äitien aamu on alkanut hyvin harmaasta aamusta huolimatta. Parasta väriterapiaa harmautta vastaan on värikäs ruoka. Hyvä ruoka, parempi mieli ja siihen kun vielä yhdistää värit, harmauskaan ei haittaa niin paljoa.
 • Olisinpa valmistujaispäivän aamuna herännyt ilosta hyppien, mutta ennen kuin se edes tuli mieleeni, oli siellä pyörinyt monta muuta ajatusta.
▫️▫️
Kuvittelin tässä valmistuessani olevani onneni kukkuloilla, mutta vieläkään en koe mitään erityistä iloa. Ehkä tämän kaiken tunteettomuuden takana on pelko työllistymisestä.
▫️▫️
En minä pelkällä fysioterapeutin tutkinnolla mitään tee, eikä tällä kaikella työllä ole merkitystä, jos en pääse töihin. Vasta siinä vaiheessa, kun on työpaikka, voin sanoa valmistuneeni.
▫️▫️
Se palo, joka on aitoa unelmaa kohtaan, ei anna mahdollisuutta luovuttaa.
▫️▫️
Blogissa koko tarina kaikkineen vastoinkäymisineen unelman eteen työskentelemisestä.
👉🏻Suora linkki profiilissa.
🦄
 • Ensimmäinen aamu virallisesti fysioterapeuttina alkoi Vapun teeman mukaisesti munkkikahveilla saarimaisemissa. 🎉
Tänään juhlimiset on maltilliset, ehkä vähän simaa ja kakkua. Huomenna työpäivä, mutta ei vielä fyssarina.
🎉
Illalla blogi päivittyy ajatuksilla omien asenteiden ja pelkojen voittamisesta sekä mitä nyt valmistumisen jälkeen.
 • Tänään on avattu terassikausi grilliruuan ja sangrian kera.
🍹🥩
Vielä piti farkkutakki pitää päällä, mutta enää ei tarvitse odottaa pitkään, että senkin saa jättää kotiin.
☀️🕶
 • Viimeinen viikko menossa sairaslomaa. 🙌🏻 Tänään oli ihana jumpata, kun salin kattoikkunasta paistoi aurinko. Ihan kuin olisi ollut ulkona.☀️☀️
🔸️
Sen neljän viikon aikana, kun makasin 99% vain kotona, kaikki normaalit rutiinit katosi. Olen nyt yrittänyt saada liikunnasta taas rutiinin. Vaikka treenit ovat vielä melko kevyitä, niin kun nyt käyn säännöllisesti ja riittävän usein liikkumassa, on tapa helpompi pitää yllä sitten arjessakin.
🔸️
Sain muuten viestin, että miten voin olla salilla, kun olen sairaslomalla. Ihan vaan selvennykseksi, että ennen kuin voin palata töihin, pitää tuota leikkattua nilkkaa vahvistaa, jotta se kestää työskentelyn.
🌴🌴
Summer came in the gym.☀️☀️

Follow Me!

 • Creative Morning & Ruokahemmottelua

  Bloggers Inspiration Day on uudistunut ja tänä vuonna enää ei ollutkaan kaikille yhteistä suurta tapahtumaa, vaan useampi pienempi tapahtuma koko viikonlopun aikana. Kiireisen viikon jälkeen oli lauantai ihana aloittaa itsestä huolehtimisen merkeissä Creative Morning-tapahtumassa.


  Miettiessäni itsestä huolehtimista ensimmäisenä minulle tulee mieleen ruoka. Uskon vahvasti siihen sanontaan, että olet mitä syöt. Ja ravinnolla on kenties tärkein merkitys hyvinvointiin. Toisaalta samalla tavalla kun sanotaan, että pitää vähän saada pöpöjäkin, jotta vastustuskyky pysyy yllä, uskon, että hyvinvointiin ravinnon kautta kuuluu myös sopiva määrä herkuttelua.

  CreativeMorning2

  Harjoittelussa tapasin potilaan, joka kertoi, miten hänen on vaikea lopettaa juomista. Kun on ottanut yhden, on pakko saada toinen ja niin edelleen. Pystyin täysin samaistumaan tämän henkilön tarinaan, en alkoholin suhteen, vaan karkin suhteen. Koukutun sokeriin jo muutamasta karkista, ja sen vuoksi minun onkin pakko lopettaa karkin syöminen 99,99 prosenttisesti. Se etten enää voi syödä karkkia, ei tarkoita, ettenkö silti voisi hemmotella itseäni herkuilla. Minulle herkuttelu jatkossa tarkoittaa herkkuhampurilaista tai pizzaa tuplajuustolla. Parasta itseni hemmottelua kuitenkin on laadukkaista raaka-aineista koostettu makuhermoja hivelevä ruoka.

   

  Inspiroivat ihmiset

   

  Lauantain Creative Morning aloitettiin ihanan Jennyn kevyellä aamujumpalla, joka herätteli kehoa päivää varten. Aamujumpasta palauduttiin Bryersin proteiinijäätelöpatukalla, joka oikeasti maistui vaniljajäätelöltä ja sisälsi vain 2 g sokeria. Hurraa, ei tarvitse viettää jäätelötöntä kesää, vaikka sokeria en enää voikaan käyttää. Vielä ennen ruokaa tutustuttiin Nuxen kosmetiikkaan. Otinkin juuri testiin heidän ilmansaasteilta suojaavan kasvovoiteen. Jos haluat kuulla mielipiteeni siitä, kannattaa ottaa @mariannukkav seurantaa Instagrammissa ja seurata siellä Storyä.

  CreativeMorning1

  Tapahtuma päättyi Jyväbroilerin ja Väinö Kallion tarjoamaan lounaaseen. Väinö Kallio on ravintola, tapahtumatila, keikkapaikka, you name it, Kalliossa entisen Elannon pääkonttorissa. Paikan yksi perustajista on Greenstreetistä ja Rootsista tuttu Johannes, joten ruoka ei voi pettää. Tällä kertaa tarjolla oli sushisalaatti ihanan tuoreista raaka-aineista. Rakastan sitä, että ruuassa maistuu raaka-aineiden ominaismaut ja jos vielä osataan maustaa niin, ettei ominaismaut peityt, niin se on täydellistä.

   
  CreativeMorning6
  CreativeMorning7

  Sushisalaatti inspiroi myös oman keittiön salaatteja. Lähes aina minulla on tietty salaattipohja ja lisuketta sitten vaihtelen, tosin kovin monen eri vaihtoehdon välillä sitäkään ei tapahdu. Vaihtelu siis todellakin virkistäisi. Pelkästään itselleni en ehkä ihan näin montaa lajia tekisi, sillä ne kerkeisivät pilaantua ennen kuin olisin kaiken syönyt. Mutta miten hyvä idea olisikaan järjestää ystävien kesken lounas, jonne jokainen tekisi oman salaattinsa. Tarjolla olisi vaihtoehtoja jokaiseen makuun, lisäksi seura olisi parasta mahdollista, eikä ruokaakaan menisi samalla tavalla hukkaan. Suunnittelenkin jo kesäistä piknik-retkeä aurinkoiseen Suomenlinnaan sushisalaatin merkeissä. Varsinkin kun vihdoinkin kevät tuntuu olevan täällä!
   
  CreativeMorning4

  Miten te hemmottelette itseänne?

   

  Psst! Vielä on muutama päivä aikaa osallistua Wine Trails-kirjan arvontaan! Arvontaan pääset tästä!
 • Joko luit nämä postaukset

  10 Comments

 • Avatar
  Reply Marianne / STAY FRESH 20.4.2018 at 11:22

  Tuo oli kyllä tosi kiva tapahtuma ja niin hyvää ruokaa!

  • Avatar
   Reply Annukka || Ikkunalla 21.4.2018 at 14:08

   Hyvä ruoka, parempi mieli. Tälläisiä olisi kyllä kiva olla useammin.

 • Avatar
  Reply Noora / KIDULT 20.4.2018 at 11:38

  Mä tykkään hemmotella itseäni myös hyvällä ruualla ja omalla ajalla ♥ Nää Creative Morning tapahtumat on näyttäneet postausten perusteella tosi kivoilta, harmi että jäi itseltä väliin.

  • Avatar
   Reply Annukka || Ikkunalla 21.4.2018 at 14:10

   Toivottavasti ensi kerralla pääset mukaan, kun vastaavia järjestetään. Oma aika on kyllä sellaista luksusta, että välillä siitä saa vaan haaveilla 😀

 • Avatar
  Reply Susanna 20.4.2018 at 11:42

  Kuulostaa ihan kymppi päivältä!Olen ihan samaa mieltä tuosta sokeririippuvaisuudesta.Olen samanlainen😥

  • Avatar
   Reply Annukka || Ikkunalla 21.4.2018 at 14:12

   Välillä kyllä harmittaa, että en edes silloin tällöin voi karkkia syödä, mutta samalla mietin sitä, millaisen riippuvuuden se aiheuttaa, ja miten muutenkin se vaikuttaa oloon, jonka jälkeen luopuminen ei enää tunnu niin pahalta.

 • Avatar
  Reply Isivuosi 20.4.2018 at 12:51

  Onpas herkullisen näköisiä annoksia.
  Ravinto on kyllä merkittävä osa hyvinvointia, kun pakettiin lisää vielä liikunnan ja riittävän levon on valmista.

  • Avatar
   Reply Annukka || Ikkunalla 21.4.2018 at 14:13

   Kyllä, ja jos liikuntaa tai lepoa ei saa riittävästi, ravinnon laatu korostuu entisestään hyvinvoinnissa.

 • Avatar
  Reply Jenni 20.4.2018 at 13:04

  Oi, jäi ihan nälkä näitä kuvia katsellessa! Mä tykkään myös salaateissa siitä, että niistä saa niin monipuolisia eri lisukkeilla.
  Tykkään myös ajatella ruokaa ”pakollisen pahan” lisäksi hemmotteluvälineenä ja kaikista ihaninta on kun saa istua valmiiseen pöytään – oli se sitten anopin nakkikastike tai täydellisesti paistettu ravintolapihvi, maistuu se aina paremmalta kuin itse tehty 😉

  • Avatar
   Reply Annukka || Ikkunalla 21.4.2018 at 14:14

   Ehdottomasti ihanaa päästä valmiiseen pöytään. Eikä aina todellakaan tarvitse olla mitään spesiaaliruokaa, tavallinen kotiruoka on älyttömän hyvää, jos sen on tehty hyvistä raaka-aineista.

  Leave a Reply