Creative Morning & Ruokahemmottelua

Bloggers Inspiration Day on uudistunut ja tänä vuonna enää ei ollutkaan kaikille yhteistä suurta tapahtumaa, vaan useampi pienempi tapahtuma koko viikonlopun aikana. Kiireisen viikon jälkeen oli lauantai ihana aloittaa itsestä huolehtimisen merkeissä Creative Morning-tapahtumassa.


Miettiessäni itsestä huolehtimista ensimmäisenä minulle tulee mieleen ruoka. Uskon vahvasti siihen sanontaan, että olet mitä syöt. Ja ravinnolla on kenties tärkein merkitys hyvinvointiin. Toisaalta samalla tavalla kun sanotaan, että pitää vähän saada pöpöjäkin, jotta vastustuskyky pysyy yllä, uskon, että hyvinvointiin ravinnon kautta kuuluu myös sopiva määrä herkuttelua.

CreativeMorning2

Harjoittelussa tapasin potilaan, joka kertoi, miten hänen on vaikea lopettaa juomista. Kun on ottanut yhden, on pakko saada toinen ja niin edelleen. Pystyin täysin samaistumaan tämän henkilön tarinaan, en alkoholin suhteen, vaan karkin suhteen. Koukutun sokeriin jo muutamasta karkista, ja sen vuoksi minun onkin pakko lopettaa karkin syöminen 99,99 prosenttisesti. Se etten enää voi syödä karkkia, ei tarkoita, ettenkö silti voisi hemmotella itseäni herkuilla. Minulle herkuttelu jatkossa tarkoittaa herkkuhampurilaista tai pizzaa tuplajuustolla. Parasta itseni hemmottelua kuitenkin on laadukkaista raaka-aineista koostettu makuhermoja hivelevä ruoka.

 

Inspiroivat ihmiset

 

Lauantain Creative Morning aloitettiin ihanan Jennyn kevyellä aamujumpalla, joka herätteli kehoa päivää varten. Aamujumpasta palauduttiin Bryersin proteiinijäätelöpatukalla, joka oikeasti maistui vaniljajäätelöltä ja sisälsi vain 2 g sokeria. Hurraa, ei tarvitse viettää jäätelötöntä kesää, vaikka sokeria en enää voikaan käyttää. Vielä ennen ruokaa tutustuttiin Nuxen kosmetiikkaan. Otinkin juuri testiin heidän ilmansaasteilta suojaavan kasvovoiteen. Jos haluat kuulla mielipiteeni siitä, kannattaa ottaa @mariannukkav seurantaa Instagrammissa ja seurata siellä Storyä.

CreativeMorning1

Tapahtuma päättyi Jyväbroilerin ja Väinö Kallion tarjoamaan lounaaseen. Väinö Kallio on ravintola, tapahtumatila, keikkapaikka, you name it, Kalliossa entisen Elannon pääkonttorissa. Paikan yksi perustajista on Greenstreetistä ja Rootsista tuttu Johannes, joten ruoka ei voi pettää. Tällä kertaa tarjolla oli sushisalaatti ihanan tuoreista raaka-aineista. Rakastan sitä, että ruuassa maistuu raaka-aineiden ominaismaut ja jos vielä osataan maustaa niin, ettei ominaismaut peityt, niin se on täydellistä.

 
CreativeMorning6
CreativeMorning7

Sushisalaatti inspiroi myös oman keittiön salaatteja. Lähes aina minulla on tietty salaattipohja ja lisuketta sitten vaihtelen, tosin kovin monen eri vaihtoehdon välillä sitäkään ei tapahdu. Vaihtelu siis todellakin virkistäisi. Pelkästään itselleni en ehkä ihan näin montaa lajia tekisi, sillä ne kerkeisivät pilaantua ennen kuin olisin kaiken syönyt. Mutta miten hyvä idea olisikaan järjestää ystävien kesken lounas, jonne jokainen tekisi oman salaattinsa. Tarjolla olisi vaihtoehtoja jokaiseen makuun, lisäksi seura olisi parasta mahdollista, eikä ruokaakaan menisi samalla tavalla hukkaan. Suunnittelenkin jo kesäistä piknik-retkeä aurinkoiseen Suomenlinnaan sushisalaatin merkeissä. Varsinkin kun vihdoinkin kevät tuntuu olevan täällä!
 
CreativeMorning4

Miten te hemmottelette itseänne?

 

Psst! Vielä on muutama päivä aikaa osallistua Wine Trails-kirjan arvontaan! Arvontaan pääset tästä!
Previous Post Next Post

You may also like

10 Comments

 • Avatar
  Marianne / STAY FRESH

  Tuo oli kyllä tosi kiva tapahtuma ja niin hyvää ruokaa!

  20.4.2018 at 11:22 Reply
  • Avatar
   Annukka || Ikkunalla

   Hyvä ruoka, parempi mieli. Tälläisiä olisi kyllä kiva olla useammin.

   21.4.2018 at 14:08 Reply
 • Avatar
  Noora / KIDULT

  Mä tykkään hemmotella itseäni myös hyvällä ruualla ja omalla ajalla ♥ Nää Creative Morning tapahtumat on näyttäneet postausten perusteella tosi kivoilta, harmi että jäi itseltä väliin.

  20.4.2018 at 11:38 Reply
  • Avatar
   Annukka || Ikkunalla

   Toivottavasti ensi kerralla pääset mukaan, kun vastaavia järjestetään. Oma aika on kyllä sellaista luksusta, että välillä siitä saa vaan haaveilla 😀

   21.4.2018 at 14:10 Reply
 • Avatar
  Susanna

  Kuulostaa ihan kymppi päivältä!Olen ihan samaa mieltä tuosta sokeririippuvaisuudesta.Olen samanlainen😥

  20.4.2018 at 11:42 Reply
  • Avatar
   Annukka || Ikkunalla

   Välillä kyllä harmittaa, että en edes silloin tällöin voi karkkia syödä, mutta samalla mietin sitä, millaisen riippuvuuden se aiheuttaa, ja miten muutenkin se vaikuttaa oloon, jonka jälkeen luopuminen ei enää tunnu niin pahalta.

   21.4.2018 at 14:12 Reply
 • Avatar
  Isivuosi

  Onpas herkullisen näköisiä annoksia.
  Ravinto on kyllä merkittävä osa hyvinvointia, kun pakettiin lisää vielä liikunnan ja riittävän levon on valmista.

  20.4.2018 at 12:51 Reply
  • Avatar
   Annukka || Ikkunalla

   Kyllä, ja jos liikuntaa tai lepoa ei saa riittävästi, ravinnon laatu korostuu entisestään hyvinvoinnissa.

   21.4.2018 at 14:13 Reply
 • Avatar
  Jenni

  Oi, jäi ihan nälkä näitä kuvia katsellessa! Mä tykkään myös salaateissa siitä, että niistä saa niin monipuolisia eri lisukkeilla.
  Tykkään myös ajatella ruokaa “pakollisen pahan” lisäksi hemmotteluvälineenä ja kaikista ihaninta on kun saa istua valmiiseen pöytään – oli se sitten anopin nakkikastike tai täydellisesti paistettu ravintolapihvi, maistuu se aina paremmalta kuin itse tehty 😉

  20.4.2018 at 13:04 Reply
  • Avatar
   Annukka || Ikkunalla

   Ehdottomasti ihanaa päästä valmiiseen pöytään. Eikä aina todellakaan tarvitse olla mitään spesiaaliruokaa, tavallinen kotiruoka on älyttömän hyvää, jos sen on tehty hyvistä raaka-aineista.

   21.4.2018 at 14:14 Reply

  Leave a Reply