Odotathan vielä hetken.

Instagram

 • Tavoite ilman suunnitelmaa on vain toive. Mulla on tavoite, tai mun mielestä paremminkin unelma, jonka toteuttamisen aloittaminen tuntuu vaikealta. Ideat ovat olleet jotenkin sekavina päässä. On ollut vaikea hahmottaa mistä lähtee niitä toteuttamaan, sillä kaikkea tuskin pystyn toteuttamaan kerralla.
💫
Mun unelmaan sisältyy juttuja, joihin tarvitsen muita. En ole osannut hahmottaa lähdenkö toteuttamaan niitä mitä pystyn itse, vai lähdenkö heti etsimään niitä, jotka omalla tavallaan jakaavat mun unelman.
💫
Olen yrittänyt kirjoittaa paperille To do-listaa, mutta senkin kautta hahmottaminen on ollut vaikeaa. Pystyn kyllä listaamaan mitä haluan, mutta lista ei visualisoi sitä mistä aloitan. Oon visuaalinen ja kineettinen (eli tekemällä oppiva), joten unelmakartan tekeminen auttoi konkretisoimaan unelmat.
💫
Koska uskon, että oikeat ihmiset tulevat, kun niille oikea aika on, eikä niitä löydä etsimällä. Varsinkin kun puhutaan intohimoista, joita ihmisillä, joiden kanssa haluan luoda jotain uutta, pitää olla.
💫
Aloitan niistä asioita, joita pystyn jo itsekseni toteuttamaan, ja joku päivä mulla on ympärillä ihmisiä, jotka jakavat mun intohimot, ja haluavat myös luoda jotain uutta.
💫
Ootko sä tehny unelmakarttoja unelmien toteuttamista varten?

#inspiraatio #unelma #unelmaduuni #yrittäjyys #intohimo #luovuus #hyvinvointi #onnellisuus #dreambig #passionproject #womeninspiringwomen #inspiration
 #ipreview via @preview.app
 • Tällä hetkellä elämä on yhtä kuin työ. Päivät teen omia projekteja, jotka toivottavasti joku päivä maksavat palkkansa, mutta tällä hetkellä niistä on enemmän menoja kuin tuloja. Illat ja yöt vietän tehden palkkatöitä, jotta saan jääkaappiin jotain ja vuokrat maksettua. Välillä, ja oikeastaan aika usein, miettii, että onko tässä mitään järkeä.
💎
Olisi vain helpompi vain elää varman päälle. Ajatuksiin nousee vähän väliä erilaisia pelkoja. Entä jos epäonnistunkin totaalisesti. Epäonnistumisia en sinänsä pelkää, kunhan niistä on mahdollista nousta, mutta jos tuleekin sellainen, josta ei enää noustakaan. Jos vain tekisin työtä, josta saan varman tilin, vaikka se ei olisikaan unelmani.
💎
Mut on kasvatettu sitkeäksi, siihen, että elämässä tulee aina pyrkiä eteenpäin. Se ei tarkoita isompaa palkkaa, tai korkeampaa titteliä, vaan sitä, että pyrkii toteuttamaan niitä asioita, joista unelmoi. Sitkeyden lisäksi olen saanut myös muita ominaisuuksia, joita olen pitänyt vahvuutenani, mutta ne onkin tuomittu ulkopuolelta jopa outoudeksi tai ainakin lapselliseksi. Päivällä olin kuuntelemassa @armanalizad:n tarinaa unelmien saavuttamisesta. Ja juuri ne ominaisuudet, joista olen epävarma ulkopuolisten tuomitsemisen vuoksi, ovat niitä asioita, jotka on vieneet Armanin siihen pisteeseen missä hän nyt on.
💎
Joten aion olla jatkossakin outo ja lapsenmielinen, ja kaiken epätoivon keskellä uskoa siihen, että joku päivä tämä työ kantaa eteenpäin.
💎
Kiitos @akvamariinishowroom tästä todella inspiroivasta ja motivoivasta mahdollisuudesta päästä kuulemaan Armanin tarinaa unelmien toteuttamisesta. (Tapahtuma oli pr-tilaisuus)
.
.
.
.
.
. 
#akvamariinishowroom #unelmientyöpäivä #unelmistatotta #unelma #motivaatio #työ #työhyvinvointi #hyvinvointi #onnellinen #taide #kiasma #art #womenempowerwomen #bosslady #girlpwr
 • Little bubbles never killed nobody.🥂🥂
🔸️
Kerran eräs henkilö sanoi, että 
35-vuotiaana ihminen on keski-ikäinen. Eli enää puolet elämästä olisi jäljellä. Tuolloin itselläni oli vielä muutamia vuosia tuohon lukuun, mutta jonkinlaisen ahdistuksen se sai silti aikaan tähän päivään asti.
🔸️
Tänään tuo maaginen "keski-iän" luku tuli täyteen ja onneksi samalla tuli tunne, että eihän tässä vielä missään puolessa välissä olla menossa. Nyt oikeastaan ollaan vasta ihan alussa.
🔸️
Joten HBD to me nyt ja seuraavat 50 vuotta.🎉🎉
🔸️ #synttärit #shampanja #kuplivaa #ruinart #juhla #hbd #bday #35 #champagne #rose #macarons #champagnelover #sparkling #onnellisuus #happiness #life #elämä #positivelife #vieläkerkee #viini #goodwine #winelover
 • Somen aitous on herättänyt keskustelua paljon. En näe kuvien muokkaamisessa mitään väärää, kunhan siinäkin pysyy järki kädessä. Se, että haluaa poistaa otsassa olevan jättifinnin, joka siinä ei muutenkaan aina ole, on ihan ok. Siinä vaiheessa kun oma kuva muokataan jonnekin ihan toiseen paikkaan kuin missä se on otettu, raja menee yli.

Ensimmäistä kuvaa olen muokannut. Olen muokannut kuvassa valotuksia, värisävyjä ja lisännyt filterin. Ensimmäiseksi muokkasin puhelimen Lightroomissa valotuksia ja sävyjä. Sitten lisäsin VSCO:n filtterin. Lopuksi säädin vielä valotuksia yms. Instan omalla editorilla. Toinen kuva on täysin muokkaamaton.

Kaipaan enemmän keskustelua mediakriittisyydestä. Toivoisin, että ymmärrettäisiin ilman, että avataan kaikki mitä kuvissa on muokattu, kuvien olevan käsiteltyjä, eivätkä edusta 100% aitoa tilannetta. 
Mediakriittisyys ei tarkoita sitä, että kritisoidaan käsiteltyjä kuvia käsittelyn vuoksi, vaan että ymmärretään niiden olevan käsiteltyjä, eikä sen vuoksi vastaa täysin todellisuutta.
 • Ihastuin Uunifetapastaan sen maun ja erityisesti helppouden vuoksi.
💚
Kaipasin sen rinnalle vaihtelua, joka olisi kuitenkin yhtä helppoa valmistaa, jolloin syntyi resepti Vihreään uunifeta-pastaan.
💚
Resepti löytyy nyt blogista👉🏻 Suora linkki profiilissa
 • Parikymppisenä olin varma, että tässä vaiheessa minulla olisi jo ura hyvässä putkessa, oma talo, lapsia ja hyvä mies rinnalla. Mitään näistä ei tällä hetkellä ole, ja en tiedä koenko nyt jotain ikäkriisiä.
🔸️
Parin viikon päästä tulee 35 täyteen ja tavallaan elämä on siinä vaiheessa kuin se on monella kymmenen vuotta nuoremmalla. Toisaalta noiden kymmenen vuoden aikana olen kokenut paljon sellaisia asioita, joista monella kaksvitosella ei ole hajuakaan. Kokemukset ovat olleet niin hyviä kuin pahojakin, opettavaisia, mutta myös viihdyttäviä.
🔸️
Tunnen kuitenkin jonkinlaista epäonnistumista, vaikka samaan aikaan tiedosta, että olen omista lähtökohdistani pärjännyt erinomaisesti. En tiedä johtuuko tämä epäonnistumisen tunne siitä millaisia odotuksia yhteiskunnalla on vai johtuuko se siitä millaisia odotuksia itselläni oli parikymppisenä.
🔸️
Toisaalta jossain määrin nuo parikymppisen unelmat on muuttuneet. Mukaan on tullut realismi. Helsingistä tuskin koskaan tulen taloa saamaan (koska hinta), ja nykyään haaveilenkin omasta talosta Italiasta, viinitarhojen keskeltä. Lapsia en tiedä tulisinko koskaan saamaan, vaikka olisikin muuten lähtökohdat siihen, sekin on ok. Jos minut on tarkoitettu äidiksi, tulen äidiksi jollain tavalla. Jos ei ole tarkoitettu, sekin on ok. Tavallaan löysin elämäni miehen, mutta elämä tuli meidän väliin. Välillä koen elämälle siitä katkeruutta, mutta lopulta se katkeruus on vain minulta pois, joten sekin on turhaa.
🔸️
Pitää vain elää hetki kerrallaan, asioihin voi pyrkiä, mutta sen jos minkä olen oppinut, että elämää ei voi suunnitella.
🔸️
Kokeeko kukaan muu paineita yhteiskunnan odotuksista?
 • Ihanaa äitienpäivää kaikille äideille!
🍓
Itse muistelen mielessäni äitiäni ja isoäitiäni, joka oli käytännössä äitini, ja mahdollistan töissä äideille ilon ja onnen hetkiä.
🍓
Toivottavasti kaikkien äitien aamu on alkanut hyvin harmaasta aamusta huolimatta. Parasta väriterapiaa harmautta vastaan on värikäs ruoka. Hyvä ruoka, parempi mieli ja siihen kun vielä yhdistää värit, harmauskaan ei haittaa niin paljoa.
 • Olisinpa valmistujaispäivän aamuna herännyt ilosta hyppien, mutta ennen kuin se edes tuli mieleeni, oli siellä pyörinyt monta muuta ajatusta.
▫️▫️
Kuvittelin tässä valmistuessani olevani onneni kukkuloilla, mutta vieläkään en koe mitään erityistä iloa. Ehkä tämän kaiken tunteettomuuden takana on pelko työllistymisestä.
▫️▫️
En minä pelkällä fysioterapeutin tutkinnolla mitään tee, eikä tällä kaikella työllä ole merkitystä, jos en pääse töihin. Vasta siinä vaiheessa, kun on työpaikka, voin sanoa valmistuneeni.
▫️▫️
Se palo, joka on aitoa unelmaa kohtaan, ei anna mahdollisuutta luovuttaa.
▫️▫️
Blogissa koko tarina kaikkineen vastoinkäymisineen unelman eteen työskentelemisestä.
👉🏻Suora linkki profiilissa.
🦄
 • Ensimmäinen aamu virallisesti fysioterapeuttina alkoi Vapun teeman mukaisesti munkkikahveilla saarimaisemissa. 🎉
Tänään juhlimiset on maltilliset, ehkä vähän simaa ja kakkua. Huomenna työpäivä, mutta ei vielä fyssarina.
🎉
Illalla blogi päivittyy ajatuksilla omien asenteiden ja pelkojen voittamisesta sekä mitä nyt valmistumisen jälkeen.
 • Tänään on avattu terassikausi grilliruuan ja sangrian kera.
🍹🥩
Vielä piti farkkutakki pitää päällä, mutta enää ei tarvitse odottaa pitkään, että senkin saa jättää kotiin.
☀️🕶
 • Viimeinen viikko menossa sairaslomaa. 🙌🏻 Tänään oli ihana jumpata, kun salin kattoikkunasta paistoi aurinko. Ihan kuin olisi ollut ulkona.☀️☀️
🔸️
Sen neljän viikon aikana, kun makasin 99% vain kotona, kaikki normaalit rutiinit katosi. Olen nyt yrittänyt saada liikunnasta taas rutiinin. Vaikka treenit ovat vielä melko kevyitä, niin kun nyt käyn säännöllisesti ja riittävän usein liikkumassa, on tapa helpompi pitää yllä sitten arjessakin.
🔸️
Sain muuten viestin, että miten voin olla salilla, kun olen sairaslomalla. Ihan vaan selvennykseksi, että ennen kuin voin palata töihin, pitää tuota leikkattua nilkkaa vahvistaa, jotta se kestää työskentelyn.
🌴🌴
Summer came in the gym.☀️☀️

Follow Me!

 • Luonnonkosmetiikkaa alle 25 eurolla

  *Osa tuotteista saatu blogin kautta.

   

  Korealainen ihonhoitorutiini on nyt ollut kovasti pinnalla. Itse en ole vielä siihen päässyt mukaan, mutta minullakin on omanlainen ihonhoitorutiini. Käytän säännöllisesti ainoastaan luonnonkosmetiikkaa, joskus saatan saada jotain ei luonnonkosmetiikka -tuotteita testiin, ja jos ne vaikuttavat sopivilta, saatan niitä satunnaisesti käyttää.

  Kauneudenhoidon perustana sanotaan olevan puhdistuksen. Voin kosteusrasvoihin investoida vähän enemmänkin (vaikka nyt nuo ehdottomat suosikkini ovatkin suhteellisen edullisia), mutta puhdistustuotteisiin en ole valmis ihan yhtä paljon sijoittamaan. Toki kerralla ostettuna yhden tuotteen hinta voi olla kohtuullisen suuri, mutta sen pitää silloin olla riittoisa, jolloin yksittäinen puhdistuskerta ei tule liian kalliiksi.

   

  Puhdas kosmetiikka on ekologisesti tuotettua kosmetiikkaa, joka on turvallista ihmisille ja ympäristölle. Puhtaalle kosmetiikalle ominaista ovat luontoperäisten ja luomuviljeltyjen ainesosien käyttö, sekä tuotepakkausten täysi myrkyttömyys ja kierrätettävyys. Puhdas kosmetiikka ei sisällä ylimääräisiä ainesosia, kuten lisättyjä hajusteita, väriaineita tai koostumusta muokkaavia ainesosia, jotka eivät ole välttämättömiä tuotteen toimivuudelle. ▪ Olivia Klein

   
  luonnonkosmetiikka_happyannukka6
   

  Puhdistus

   

  Sain joskus testiin Olivia Kleinin kosmetiikkaa, ja ne jäivät ensiksi aika pitkäksi aikaa kaapin perälle, kunnes kenties pakon edessä jouduin ne ottamaan käyttöön. Minulla on herkkä ja suhteellisen kuiva iho, joten tarvitsen lähes päivittäistä hellää kuorintaa sille. Olivia Kleinin Deep Peel-kuorintajauhe on täydellinen siihen. Se kuorii riittävän hellästi ja käytänkin sitä joka toinen päivä iltaisin. Jauhe sekoitetaan puhdistusgeeliin. Puhdistusgeelinä olen nyt käyttänyt Laveran Basis Sensitive Gel:iä. Niinä päivinä kun en lisää kuorintajauhetta geelin joukkoon, puhdistan kasvot iltaisin pelkällä geelillä.

   

  Lavera Basis Sensitiv Puhdistusgeeli on mieto geeli, jonka sisältämät luomusitruunamelissa ja luomumalva virkistävät ihoa säilyttäen samalla sen luonnollisen kosteustasapainon. Luomusitruunamelissa elvyttää ja tasapainottaa ihoa, samalla kun luomumalva jättää sen puhtaan ja terveen näköiseksi.

   

  Päivän aikana iholle tarttuu meikin lisäksi kaikenlaisia hiukkasia ilmasta, ja välillä tulee ihoa kosketeltuakin likaisilla käsillä. Aamulla näitä ei samalla tavalla ihossa ole, jolloin iho ei kaipaa yhtä voimakasta puhdistusta kuin iltaisin. Aamuisin puhdistukseen käytän kevyttä Natura Siberican puhdistusvaahtoa. Lopuksi vielä pyyhin aamuin illoin iholle jääneet puhdistustuotteet Natura Siberican puhdistavalla kasvovedellä.

   

  Olen todella ihastunut Organic Shopin tuotteisiin. Niissä hinta ja laatu todellakin kohtaavat. Ihonhoidossa käytän kuorintana suunnilleen kerran viikossa tuota Inkivääri ja Kirsikka -kuorintavoidetta. Suurin osa ns. peruskosmetiikan kuorintavoiteista sisältää mikromuoveja, jotka ovat niitä kuorivia aineosia. Luonnonkosmetiikassa ne muovit on korvattu esim. siemenillä. Tässä Organic Shopin kuorintavoiteessa juurikin siemenet ovat kuorivana aineosana. Kuorintavoiteen lisäksi minulla on käytössä Organic Shopilta shampoot, hoitoaineet sekä body butter ja vartalonkuorinta. Body butter maksaa muistaakseni jotain 10 euroa, mutta kaikki muuta käytössä olevat tuotteet ovat alle 5 euroa.

   
  luonnonkosmetiikka_happyannukka8
   

  Syväpuhdistavana naamiona käytän suunnilleen parin viikon välein Madaran Ultra Purifying Detox -mutanaamioita. Sen tuoksu on melko voimakas, minulle hajuherkkänä juuri siinä rajoilla, että voiko sitä käyttää, mutta teholtaan se on ehdottomasti paras kokeilemani mutanaamio syväpuhdistukseen. Sen jälkeen kasvojen iho tuntuu jotenkin kevyemmältä. Tämä on myös kallein ihonhoitotuotteeni tällä hetkellä ja maksaa suunnilleen 23 euroa. Se riittää helposti kuitenkin kolmeksi tai neljäksi kuukaudeksi.

   
  luonnonkosmetiikka_happyannukka3
   

  Kosteutus

   

  Kärsin ympäri vuoden kuivasta ja atooppisesta ihosta, mutta talvet erityisesti on hankalia sen suhteen. Tuntuu, että olen kokeillut kaikki mahdolliset kosteutusvoiteet, mutta mitkään eivät ole olleet riittävän kostetuttavia. Ja olen joutunut vähän niin kuin tyytymään parhaaseen mahdolliseen vaihtoehtoon.

   

  Sain jokin aika sitten testiin Madaralta Nokkos -monitoimivoidetta, joka on samaa sarjaa tuon Pihlaja-monitoimivoiteen kanssa. Nokkosvoide ei riittänyt tuolloin kosteuttamaan ihoani, joten olin vähän kyyninen myös tämän Pihlaja-voiteen suhteen. Siitä on kuitenkin tullut ehdottomasti suosikkini kosteusvoiteista talvi-iholle, ja aion kyllä kesälläkin jatkaa sen käyttöä. Lisäksi siinä on ihana tuoksu, tulee ihan lapsuuden kettukarkit mieleen.

   

  Yksistään tuo Pihlaja-voide ei riitä kosteuttamaan ihoani, ja käytän suunnilleen joka toinen päivä iltaisin Mossan Vitamin Cocktail-kasvoöljyä. Olen sitä hehkuttanut aikaisemminkin ja hehkutan edelleen. Ehdottomasti parhain kosmetiikkatuote ikinä. Kosteuttaa täydellisesti, mutta ei rasvoita kuitenkaan ihoa (kunhan ei ylikäytä), ja tuoksuu täydelliseltä. Kovilla pakkasilla olen kyllä käyttänyt tätä lähes päivittäin, sillä pakkanen kuivattaa ihoa niin järkyttävästi. Monena talvena minulle tulee pakkasten myötä sellaista ihottumaa ympäri kasvoja, mutta tänä talvena ainoastaan hetkellisesti tuli pieni ihottuma toisen kulmakarvan alle.

   
  luonnonkosmetiikka_happyannukka7
   

  En ole niin tarkkaan perehtynyt kosmetiikkaan, että osaisin varmasti sanoa asian olevan juuri näin, mutta omien havaintojen pohjalta erilaiset tuotteet toimivat eri tavalla eri elämäntilanteissa tai -vaiheissa. Meillä tietysti vuodenajat vaikuttavat ihoon, mutta myös stressillä, ravinnolla ja elämäntavoilla yleensäkin on vaikutusta. Se vuoksi jokin tuote voi toimia toisessa elämäntilanteessa, kun toisessa taas sillä ei ole mitään vaikutusta tai se jopa pahentaa ”oireita”.

   

  Nämä tuotteet minulla on säännöllisesti käytössä. Toki välillä käytän satunnaisesti muitakin tuotteita, mutta nekin ovat luonnonkosmetiikkaa. Esimerkiksi nyt minulla on päässyt loppumaan tuo ihana Pihlaja -monitoimivoide, enkä tämän nilkkapaketin kanssa pääse sitä ostamaan, joten sen tilalla käytössä on Mossan mustikkavoide, joka sekin on ihan ok, mutta ei minun iholle verrattavissa tuohon Pihlaja -monitoimivoiteeseen.

   
  luonnonkosmetiikka_happyannukka5
   

   
  luonnonkosmetiikka_happyannukka2
   

  Onko sinulla ihonhoitorutiinit?

   

 • Joko luit nämä postaukset

  6 Comments

 • Avatar
  Reply Jasu 21.3.2019 at 11:14

  Ehdottomasti ihonhoitorutiinit on tärkeät! Nuo tuotteet ei ole edes pahan hintaisia. Viime aikoina olen yrittänyt etsiä ihonhoitoon erilaisia tuotteita muttei aina löyty..): Hyvin toteutettu postaus!

  • Avatar
   Reply Annukka Vuorela || @happyannukka 23.3.2019 at 11:22

   Kiitos. 🙂 Oikeanlaisten tuotteiden löytyminen on kyllä haasteellista, ja meillä Suomessa vuodenajatkin vaikuttavat niin paljon siihen millaisia tuotteita iho tarvitsee.

 • Avatar
  Reply Asta B. 21.3.2019 at 16:03

  Mun ihonhoitorutiinini ovat kyllä melkoinen vitsaus verrattuna siihen, kuinka monet muut ihoaan hoitavat. Vasta nyt psorin jälleen puhjettua olen alkanut todella keskittymään enemmän ihonhoitoon – niin sisältä, kuin ulkoakin. 🙂 Mielenkiintoinen postaus – tästä jäi minullekin (ummikolle) paljon käteen!

  • Avatar
   Reply Annukka Vuorela || @happyannukka 23.3.2019 at 11:21

   Monesti unohdetaan tosiaan se ihonhoidon sisäinen puoli. Itse kyllä huomaan naamasta heti, kun syön huonommin.

 • Avatar
  Reply Sorakukka 21.3.2019 at 21:15

  Herkullisen kuuloisia tuotteita. Minun on myönnettävä että itselläni ei ole mitään rutiineja ihon hoitoon. Ainoa sinneppäin on huulien rasvaus iltaisin

  • Avatar
   Reply Annukka Vuorela || @happyannukka 23.3.2019 at 11:20

   Huultenrasvaus on itselleni ainakin ehdottomuus, muuten ne ovat ihan koppurat.

  Leave a Reply