Odotathan vielä hetken.

Instagram

 • Vaikka mä kaipaan lämpöä ja auringon paistetta, on sateisella säälläkin ollut puolensa.
🦋
Sade on vähän niin kuin pakottanut pysähtymään ja miettimään asioita. Viimeisiin pariin kuukauteen on sisältynyt paljon muutoksia ja niiden jälkeen on ollut vähän vaikea tietää miten jatkaa eteenpäin ja mitä mä haluan tulevaisuudelta.
🦋
Vaikka nämä sateiset päivät on vähän masentavia, niin nyt olen tehnyt suunnitelman tulevaisuudelle. Olen haaveillut pitkään joogaopettajaksi opiskelemisesta, ja nyt sille on oikea aika. En myöskään ole valmis luopumaan rakkaudesta ruokaan ja viineihin, joten jatkan vielä niidenkin parissa, tosin pyrkien eteenpäin sillä uralla.
🦋
Päässä on ollut pitkään ajatus, että ura pitää koostua, jostain yhdestä tietystä alasta, jonka parissa tekee sitä 100% työaikaa ja sen ohella sitten voi tehdä vähän jotain muutakin. Mutta miksi ura ei voisi myös koostua useammasta eri jutusta, jotka eivät välttämättä liity toisiinsa mitenkään?
🦋
Mun mielestä työn ei pidä tuntua työltä, vaan siitä tulee nauttia. Sen tulee palkita muutenkin kuin vain taloudellisesti. Ja jos intohimoa on moneen asiaan, niin miksi niistä tulisi luopua? Toki kaikkeen mahdolliseen ei voi panostaa täysillä, mutta valitsemalla ne muutamat tärkeimmät, voi saada enemmän kuin vain toteuttamalla sitä yhtä isointa intohimoa.
🦋

#mansikkakesä #unelmaduuni #työelämä #onni #intohimo #inspiraatio #hyväelämä #summervibes #strawberryart #blackandwhite_photos #blackandwhite_art #photographysouls #dowhatyoulovelovewhatyoudo #passionproject
 • Talvisin ei juurikaan jäätelö maistu, mutta kesän tullen niitä tulee nautittua siitäkin edestä. Mun ehdottomia lemppareita on Minttubuffet ja kirsikkajäätelö (tosin Suomesta ei taida saada yhtäkään, jossa ei olisi käytetty punajuuriväriä…Vai tiedättekö jonkun?).
🍒
Vanhalle ylioppilastalolle on taas avattu Magnum Helsingin jäätelöbaari. Aikaisempina vuosina olen tykännyt, kun jäätelön on saanut kuorruttaa mitä erikoisimmalla mauilla, mutta parina viimeisenä vuotena kuorrutteet ovat olleet melko tavallisia.
🍦
Nyt kuorrutevalikoimassa oli matcha-jauhe, joka voisikin sopia hyvin yhteen tumman suklaan kanssa. Se täytyy vielä käydä testaamassa, mutta eilen kuorrutteeksi valikoitui nostalginen värikäs remmikarkki #pride -viikon hengessä.
💛🧡❤💜💙💚 #jäätelökesä #jäätelö #magnumhelsinki #magnumicecream #icecreamday #icecreamlove #summervibes #summerfeels #kahvihetki #kahviakiitos #coffeecoffeecoffee #coffee_time #myhelsinki #myhelsinki #visitfinland #heleats #helsinkirestaurants #travelforfood #foodaroundworld
 • Ihanaa juhannusta! 🌸

Parasta on olla luonnon keskellä hiukset sekaisin, meikittä ja ihan pölähtäneen näköisenä. 
Eikä tuo shampanjakaan maistu pahalta pitkän työputken jälkeen. Nyt vain relaa! 🍾

#juhannus #midsummer #shampanja #nomakeup #natural #nature #mökkielämää #champagnelife #visitjyväskylä #summer #kesä #goodvibes #feelgood #happiness
 • Tavoite ilman suunnitelmaa on vain toive. Mulla on tavoite, tai mun mielestä paremminkin unelma, jonka toteuttamisen aloittaminen tuntuu vaikealta. Ideat ovat olleet jotenkin sekavina päässä. On ollut vaikea hahmottaa mistä lähtee niitä toteuttamaan, sillä kaikkea tuskin pystyn toteuttamaan kerralla.
💫
Mun unelmaan sisältyy juttuja, joihin tarvitsen muita. En ole osannut hahmottaa lähdenkö toteuttamaan niitä mitä pystyn itse, vai lähdenkö heti etsimään niitä, jotka omalla tavallaan jakaavat mun unelman.
💫
Olen yrittänyt kirjoittaa paperille To do-listaa, mutta senkin kautta hahmottaminen on ollut vaikeaa. Pystyn kyllä listaamaan mitä haluan, mutta lista ei visualisoi sitä mistä aloitan. Oon visuaalinen ja kineettinen (eli tekemällä oppiva), joten unelmakartan tekeminen auttoi konkretisoimaan unelmat.
💫
Koska uskon, että oikeat ihmiset tulevat, kun niille oikea aika on, eikä niitä löydä etsimällä. Varsinkin kun puhutaan intohimoista, joita ihmisillä, joiden kanssa haluan luoda jotain uutta, pitää olla.
💫
Aloitan niistä asioita, joita pystyn jo itsekseni toteuttamaan, ja joku päivä mulla on ympärillä ihmisiä, jotka jakavat mun intohimot, ja haluavat myös luoda jotain uutta.
💫
Ootko sä tehny unelmakarttoja unelmien toteuttamista varten?

#inspiraatio #unelma #unelmaduuni #yrittäjyys #intohimo #luovuus #hyvinvointi #onnellisuus #dreambig #passionproject #womeninspiringwomen #inspiration
 #ipreview via @preview.app
 • Tällä hetkellä elämä on yhtä kuin työ. Päivät teen omia projekteja, jotka toivottavasti joku päivä maksavat palkkansa, mutta tällä hetkellä niistä on enemmän menoja kuin tuloja. Illat ja yöt vietän tehden palkkatöitä, jotta saan jääkaappiin jotain ja vuokrat maksettua. Välillä, ja oikeastaan aika usein, miettii, että onko tässä mitään järkeä.
💎
Olisi vain helpompi vain elää varman päälle. Ajatuksiin nousee vähän väliä erilaisia pelkoja. Entä jos epäonnistunkin totaalisesti. Epäonnistumisia en sinänsä pelkää, kunhan niistä on mahdollista nousta, mutta jos tuleekin sellainen, josta ei enää noustakaan. Jos vain tekisin työtä, josta saan varman tilin, vaikka se ei olisikaan unelmani.
💎
Mut on kasvatettu sitkeäksi, siihen, että elämässä tulee aina pyrkiä eteenpäin. Se ei tarkoita isompaa palkkaa, tai korkeampaa titteliä, vaan sitä, että pyrkii toteuttamaan niitä asioita, joista unelmoi. Sitkeyden lisäksi olen saanut myös muita ominaisuuksia, joita olen pitänyt vahvuutenani, mutta ne onkin tuomittu ulkopuolelta jopa outoudeksi tai ainakin lapselliseksi. Päivällä olin kuuntelemassa @armanalizad:n tarinaa unelmien saavuttamisesta. Ja juuri ne ominaisuudet, joista olen epävarma ulkopuolisten tuomitsemisen vuoksi, ovat niitä asioita, jotka on vieneet Armanin siihen pisteeseen missä hän nyt on.
💎
Joten aion olla jatkossakin outo ja lapsenmielinen, ja kaiken epätoivon keskellä uskoa siihen, että joku päivä tämä työ kantaa eteenpäin.
💎
Kiitos @akvamariinishowroom tästä todella inspiroivasta ja motivoivasta mahdollisuudesta päästä kuulemaan Armanin tarinaa unelmien toteuttamisesta. (Tapahtuma oli pr-tilaisuus)
.
.
.
.
.
. 
#akvamariinishowroom #unelmientyöpäivä #unelmistatotta #unelma #motivaatio #työ #työhyvinvointi #hyvinvointi #onnellinen #taide #kiasma #art #womenempowerwomen #bosslady #girlpwr
 • Little bubbles never killed nobody.🥂🥂
🔸️
Kerran eräs henkilö sanoi, että 
35-vuotiaana ihminen on keski-ikäinen. Eli enää puolet elämästä olisi jäljellä. Tuolloin itselläni oli vielä muutamia vuosia tuohon lukuun, mutta jonkinlaisen ahdistuksen se sai silti aikaan tähän päivään asti.
🔸️
Tänään tuo maaginen "keski-iän" luku tuli täyteen ja onneksi samalla tuli tunne, että eihän tässä vielä missään puolessa välissä olla menossa. Nyt oikeastaan ollaan vasta ihan alussa.
🔸️
Joten HBD to me nyt ja seuraavat 50 vuotta.🎉🎉
🔸️ #synttärit #shampanja #kuplivaa #ruinart #juhla #hbd #bday #35 #champagne #rose #macarons #champagnelover #sparkling #onnellisuus #happiness #life #elämä #positivelife #vieläkerkee #viini #goodwine #winelover
 • Somen aitous on herättänyt keskustelua paljon. En näe kuvien muokkaamisessa mitään väärää, kunhan siinäkin pysyy järki kädessä. Se, että haluaa poistaa otsassa olevan jättifinnin, joka siinä ei muutenkaan aina ole, on ihan ok. Siinä vaiheessa kun oma kuva muokataan jonnekin ihan toiseen paikkaan kuin missä se on otettu, raja menee yli.

Ensimmäistä kuvaa olen muokannut. Olen muokannut kuvassa valotuksia, värisävyjä ja lisännyt filterin. Ensimmäiseksi muokkasin puhelimen Lightroomissa valotuksia ja sävyjä. Sitten lisäsin VSCO:n filtterin. Lopuksi säädin vielä valotuksia yms. Instan omalla editorilla. Toinen kuva on täysin muokkaamaton.

Kaipaan enemmän keskustelua mediakriittisyydestä. Toivoisin, että ymmärrettäisiin ilman, että avataan kaikki mitä kuvissa on muokattu, kuvien olevan käsiteltyjä, eivätkä edusta 100% aitoa tilannetta. 
Mediakriittisyys ei tarkoita sitä, että kritisoidaan käsiteltyjä kuvia käsittelyn vuoksi, vaan että ymmärretään niiden olevan käsiteltyjä, eikä sen vuoksi vastaa täysin todellisuutta.
 • Ihastuin Uunifetapastaan sen maun ja erityisesti helppouden vuoksi.
💚
Kaipasin sen rinnalle vaihtelua, joka olisi kuitenkin yhtä helppoa valmistaa, jolloin syntyi resepti Vihreään uunifeta-pastaan.
💚
Resepti löytyy nyt blogista👉🏻 Suora linkki profiilissa
 • Parikymppisenä olin varma, että tässä vaiheessa minulla olisi jo ura hyvässä putkessa, oma talo, lapsia ja hyvä mies rinnalla. Mitään näistä ei tällä hetkellä ole, ja en tiedä koenko nyt jotain ikäkriisiä.
🔸️
Parin viikon päästä tulee 35 täyteen ja tavallaan elämä on siinä vaiheessa kuin se on monella kymmenen vuotta nuoremmalla. Toisaalta noiden kymmenen vuoden aikana olen kokenut paljon sellaisia asioita, joista monella kaksvitosella ei ole hajuakaan. Kokemukset ovat olleet niin hyviä kuin pahojakin, opettavaisia, mutta myös viihdyttäviä.
🔸️
Tunnen kuitenkin jonkinlaista epäonnistumista, vaikka samaan aikaan tiedosta, että olen omista lähtökohdistani pärjännyt erinomaisesti. En tiedä johtuuko tämä epäonnistumisen tunne siitä millaisia odotuksia yhteiskunnalla on vai johtuuko se siitä millaisia odotuksia itselläni oli parikymppisenä.
🔸️
Toisaalta jossain määrin nuo parikymppisen unelmat on muuttuneet. Mukaan on tullut realismi. Helsingistä tuskin koskaan tulen taloa saamaan (koska hinta), ja nykyään haaveilenkin omasta talosta Italiasta, viinitarhojen keskeltä. Lapsia en tiedä tulisinko koskaan saamaan, vaikka olisikin muuten lähtökohdat siihen, sekin on ok. Jos minut on tarkoitettu äidiksi, tulen äidiksi jollain tavalla. Jos ei ole tarkoitettu, sekin on ok. Tavallaan löysin elämäni miehen, mutta elämä tuli meidän väliin. Välillä koen elämälle siitä katkeruutta, mutta lopulta se katkeruus on vain minulta pois, joten sekin on turhaa.
🔸️
Pitää vain elää hetki kerrallaan, asioihin voi pyrkiä, mutta sen jos minkä olen oppinut, että elämää ei voi suunnitella.
🔸️
Kokeeko kukaan muu paineita yhteiskunnan odotuksista?
 • Ihanaa äitienpäivää kaikille äideille!
🍓
Itse muistelen mielessäni äitiäni ja isoäitiäni, joka oli käytännössä äitini, ja mahdollistan töissä äideille ilon ja onnen hetkiä.
🍓
Toivottavasti kaikkien äitien aamu on alkanut hyvin harmaasta aamusta huolimatta. Parasta väriterapiaa harmautta vastaan on värikäs ruoka. Hyvä ruoka, parempi mieli ja siihen kun vielä yhdistää värit, harmauskaan ei haittaa niin paljoa.
 • Olisinpa valmistujaispäivän aamuna herännyt ilosta hyppien, mutta ennen kuin se edes tuli mieleeni, oli siellä pyörinyt monta muuta ajatusta.
▫️▫️
Kuvittelin tässä valmistuessani olevani onneni kukkuloilla, mutta vieläkään en koe mitään erityistä iloa. Ehkä tämän kaiken tunteettomuuden takana on pelko työllistymisestä.
▫️▫️
En minä pelkällä fysioterapeutin tutkinnolla mitään tee, eikä tällä kaikella työllä ole merkitystä, jos en pääse töihin. Vasta siinä vaiheessa, kun on työpaikka, voin sanoa valmistuneeni.
▫️▫️
Se palo, joka on aitoa unelmaa kohtaan, ei anna mahdollisuutta luovuttaa.
▫️▫️
Blogissa koko tarina kaikkineen vastoinkäymisineen unelman eteen työskentelemisestä.
👉🏻Suora linkki profiilissa.
🦄

Follow Me!

 • Infocare ja huono asiakaspalvelu

  Jouduin lähettämään elokuun lopussa ostamani läppärin Infocare -huoltoon ja siitä alkoikin aikamoinen farssi, jossa jouduin lopulta turvautumaan kuluttajaneuvojan apuun. Blogi onkin ollut viime ajat hiljainen sen vuoksi, ja nyt kun olen vihdoinkin saanut koneen, jolla pystyn käsittelemään kuvia ja tekstinkäsittelynkin pitäisi nyt toimia paremmin, fiilis on silti lievästi sanottuna pettynyt.


   

  Olisinpa ostanut heti Macin, vaikka se onkin turhan kallis.

   

  Tarvitsin uuden koneen, joka olisi kevyt ja ohut. Sellainen, jota olisi helppo kuljettaa mukana, sillä toimistoni harvoin sijaitsi kotona. Kirjasto ja kahvilat olivat paikkoja, joissa eniten työskentelin. Läppärin lisäksi mukana kulkee paljon muutakin tavaraa, ja pienikin kevennys helpottaisi kummasti niskajumeja. Löysin elokuun lopussa Sellon Powerista ulkoisesti täydellisen läppärin, joka vaikutti tehoiltaankin riittävältä, vaikka ei ollutkaan uusinta mallia. Sen vuoksi se oli myös kohtuuhintainen.
  Muutaman viikon toimimisen jälkeen läppäri alkoi kuitenkin itsestään sammuilla. Onneksi en ihan heti silloin sitä toimittanut huoltoon, sillä halusin tehdä muutamat työ- ja opiskelujutut loppuun, sillä huollossa kaikkiaan meni kuusi viikkoa aikaa. Eikä oikeastaan huolto edes tuossa ajassa valmistunut, mutta Power tässä vaiheessa antoi minulle uuden koneen.

   
  Acer_infocare_huono_asiakaspalvelu6
   

  Kun Acerin asiakaspalvelu valehtelee

   

  Powerin nettisivuilta löytyvien ohjeiden mukaisesti otin yhteyttä Acerin huoltotukeen. Tuossa vaiheessa siellä vastasi melko tyly henkilö. En tiedä johtuiko hänen käytöksensä kielimuurista vai asenteesta. Näin jälkikäteen veikkaisin, että asenteesta. Sain lopulta ohjeet postittaa kone sinne omalla vastuulla. Toinen vaihtoehto oli toimittaa kone itse paikanpäälle, joten hyppäsin jonnekin Vantaalle vievään bussiin. Toimittaessani konetta huoltoon, sain kuulla, että ennen minun koneen huoltoa, edellä olisi 200 konetta, ja huollossa saattaisi kestää jopa kaksi viikkoa. Kaksi viikkoa olikin todellisuudessa 7,5 viikkoa.

   

  Laitoin itse myös Infocarelle sähköpostia, jossa reklamoin heidän toimintaansa, mutta sieltä ei koskaan siihen vastattu.

   

  Parin viikon jälkeen soitin ensimmäisen kerran huoltoon kyselläkseni mikä tilanne on. Tuolloin sain vastauksen, että kone on vielä huollossa. Minulle vain jätettiin kertomatta, että Acerin oma huolto oli suljettu yllättäen. Löysin netistä sattumalta sivuston, josta pystyin seuraamaan huollontilannetta. Siellä näkyi, että huolto odottaa varaosaa.

   
  Acer_infocare_huono_asiakaspalvelu4
  Acer_infocare_huono_asiakaspalvelu5
   

  Kuluttajaneuvonta apuun

   

  Kun huoltoon jättämisestä oli kulunut lähes viisi viikkoa, olin yhteydessä kuluttajaneuvontaan. Sieltä sanottiinkin, että viisi viikkoa alkaa kyllä olla ehdoton maksimi huoltoajalle, ja tässä vaiheessa myyjä olisi jo velvollinen antamaan uuden koneen tilalle. Kuluttajaneuvonnasta ohjattiin olemaan yhteydessä Sellon Poweriin. Laitoinkin sähköpostia sinne, mutta vastausta ei muutamaan päivään kuulunut, joten kuluttajaneuvonnasta oltiin myös sinne yhteydessä. Sen jälkeen asiat rupesivat etenemään. Soittelin taas uudestaan Acerin huoltoon, jolloin selvisi, ettei kone edes koskaan ollut lähtenyt Saksaan, vaan ollut Suomessa koko ajan. Tuossa vaiheessakaan minulle ei vielä kerrottu, että huollon hoitaisi Infocare.

   

  Sellon Powerin huoltovastaava otti myös yhteyttä Aceriin, josta selvisi, että huoltoa suorittaa Infocare. Sen jälkeen huoltovastaava yritti olla yhteydessä Infocaren, mutta he eivät heti tavoittaneet ketään sieltä. Laitoin itse myös Infocarelle sähköpostia, jossa reklamoin heidän toimintaansa, mutta sieltä ei koskaan siihen vastattu. Noiden päivien aikana soitin taas Acerin huoltoon, josta minulle lopulta viime viikon torstaina kerrottiin, että huolto on valmistunut ja kone on aamulla postitettu minulle kotiin. Kun maanantaina mitään koneesta ei kuulunut, selvitin postilta niiden postinkulusta. Sen mukaan paketin olisi pitänyt jo olla minulla. Tiistaiaamulla laitoin Sellon Poweriin viestiä, jolloin selvisi, että Infocarelta oltiin kerrottu, ettei konetta vieläkään oltu huollettu. Sen jälkeen sovimme Sellon Powerin huoltopäällikön kanssa, että saisin hakea uuden koneen.

   

  Acerin ja Infocare toiminta olikin kuin oppikirjasta siinä, miten missään nimessä tilannetta ei pitäisi hoitaa.

   
  Acer_infocare_huono_asiakaspalvelu3
   

  Ikinä en enää osta läppäriä, jonka takuuhuollot hoitaa Infocare

   

  Koko tämän huollon aikana Aceriltä valehdeltiin niin paljon, että lopulta olin jo kyllä menettänyt uskoni, että alkuperäistä konetta enää koskaan saan takaisin. Sen vuoksi harmitti, että Powerilta saamani kone, ei ulkoisesti, koon puolesta, vastannut aikaisempaa Acerin konetta. Koko oli kuitenkin se suurin syy miksi olin ostanut koko koneen. Oletin, että vaikka huolto joskus valmistuisikin, en saisi enää alkuperäistä pientä konetta takaisin. Näin jälkeenpäin ajateltuna olisin toivonut, että Power olisi kertonut, että alkuperäinenkin kone palautuu minulle. En olisi valittanut siitä, että sain isomman koneen kuin aikaisempi.

   

  Itsekin monta vuotta asiakaspalvelussa työskennelleenä, tiedän, että välillä mokaillaan. Ensimmäinen asia mikä on opetettu, että ikinä asiakkaalle ei saisi valehdella. Ja vastuu pitää kantaa. Sellon Power kantoi toki vastuunsa, vaikka se ei edes ollut missään määrin syyllinen tähän tilanteeseen. Acerin ja Infocare toiminta olikin kuin oppikirjasta siinä, miten missään nimessä tilannetta ei pitäisi hoitaa. Näin lopuksi pakko sanoa, että olisinpa ostanut Macin, vaikka se onkin mielestäni turhan kallis. Ainakaan Infocare ei hoitaisi niiden huoltoja.

   
  Acer_infocare_huono_asiakaspalvelu7
   

  Millaiset asiakaspalvelutilanteet teillä on jääneet mieleen?
 • Joko luit nämä postaukset

  7 Comments

 • Avatar
  Reply satu 17.2.2019 at 10:41

  Huij, todella kamala kokemus. Itselläni on vain yksi kone käytössä ja käytän sitä moneen. Liki kahden kuukauden koneettomuus saisi elämän oikeasti aika sekaisin 🙁

  • Avatar
   Reply Annukka Vuorela || @happyannukka 20.2.2019 at 20:05

   Mulla on sellanen varakone, jolla pääsee nettiin, ja saa verkkopankissa laskut maksettua, mutta yhtäkään kuvankäsittelyohjelmaa tai edes Wordia se ei pyöritä, joten 1,5 kuukautta ilman konetta oli aikamoinen katastrofi.

 • Avatar
  Reply Mira / Blinger Shimmer -blogi 17.2.2019 at 12:57

  Onpa huonoa palvelua 🙁 Itselläni on viime aikoina ollut positiivisia kokemuksia, parin viikon sisällä ruokapuolella sattunut nimittäin esim. homeinen välipala vastaan 😀 (tämä siis hyvitettiin minulle kun olin yhteydessä kauppaan, josta sen ostin)

  • Avatar
   Reply Annukka Vuorela || @happyannukka 20.2.2019 at 20:05

   Onneksi niitä hyviäkin asiakaspalvelukokemuksia on enemmän kuin huonoja. 🙂

 • Avatar
  Reply tuulanneli 18.2.2019 at 22:11

  huh olipas episodi! Sinnikkäästi olet hoitanut asiaa ja ennenkaikkea pitänyt puolesi!
  Minulla hajosi läppäri, joka oli ostettu Gigantista. He hoitivat huollon itse mallikkaasti ja minulla oli hyvä sijaiskone koko ajan käytössä.

  • Avatar
   Reply Annukka Vuorela || @happyannukka 20.2.2019 at 20:10

   Noin sen juuri pitäisi mennäkin, että varsinkin jos huolto yhtään viivästyy, saisi riittävän koneen siksi aikaa käyttöön. Tosin Power kyllä hoiti oman osuutensa ihan hyvin, eihän he olleet syypäitä Acerin ja Infocaren toimintaan. Vieläkään ei ole Infocare vastannut sinne lähetettyyn sähköpostiin. 😀

 • Avatar
  Reply Emma 20.2.2019 at 20:35

  Acer on merkki, johon en ikinä tartu, aivan liikaa huonoja kokemuksia 😀

 • Leave a Reply