Odotathan vielä hetken.

Instagram

 • Tavoite ilman suunnitelmaa on vain toive. Mulla on tavoite, tai mun mielestä paremminkin unelma, jonka toteuttamisen aloittaminen tuntuu vaikealta. Ideat ovat olleet jotenkin sekavina päässä. On ollut vaikea hahmottaa mistä lähtee niitä toteuttamaan, sillä kaikkea tuskin pystyn toteuttamaan kerralla.
💫
Mun unelmaan sisältyy juttuja, joihin tarvitsen muita. En ole osannut hahmottaa lähdenkö toteuttamaan niitä mitä pystyn itse, vai lähdenkö heti etsimään niitä, jotka omalla tavallaan jakaavat mun unelman.
💫
Olen yrittänyt kirjoittaa paperille To do-listaa, mutta senkin kautta hahmottaminen on ollut vaikeaa. Pystyn kyllä listaamaan mitä haluan, mutta lista ei visualisoi sitä mistä aloitan. Oon visuaalinen ja kineettinen (eli tekemällä oppiva), joten unelmakartan tekeminen auttoi konkretisoimaan unelmat.
💫
Koska uskon, että oikeat ihmiset tulevat, kun niille oikea aika on, eikä niitä löydä etsimällä. Varsinkin kun puhutaan intohimoista, joita ihmisillä, joiden kanssa haluan luoda jotain uutta, pitää olla.
💫
Aloitan niistä asioita, joita pystyn jo itsekseni toteuttamaan, ja joku päivä mulla on ympärillä ihmisiä, jotka jakavat mun intohimot, ja haluavat myös luoda jotain uutta.
💫
Ootko sä tehny unelmakarttoja unelmien toteuttamista varten?

#inspiraatio #unelma #unelmaduuni #yrittäjyys #intohimo #luovuus #hyvinvointi #onnellisuus #dreambig #passionproject #womeninspiringwomen #inspiration
 #ipreview via @preview.app
 • Tällä hetkellä elämä on yhtä kuin työ. Päivät teen omia projekteja, jotka toivottavasti joku päivä maksavat palkkansa, mutta tällä hetkellä niistä on enemmän menoja kuin tuloja. Illat ja yöt vietän tehden palkkatöitä, jotta saan jääkaappiin jotain ja vuokrat maksettua. Välillä, ja oikeastaan aika usein, miettii, että onko tässä mitään järkeä.
💎
Olisi vain helpompi vain elää varman päälle. Ajatuksiin nousee vähän väliä erilaisia pelkoja. Entä jos epäonnistunkin totaalisesti. Epäonnistumisia en sinänsä pelkää, kunhan niistä on mahdollista nousta, mutta jos tuleekin sellainen, josta ei enää noustakaan. Jos vain tekisin työtä, josta saan varman tilin, vaikka se ei olisikaan unelmani.
💎
Mut on kasvatettu sitkeäksi, siihen, että elämässä tulee aina pyrkiä eteenpäin. Se ei tarkoita isompaa palkkaa, tai korkeampaa titteliä, vaan sitä, että pyrkii toteuttamaan niitä asioita, joista unelmoi. Sitkeyden lisäksi olen saanut myös muita ominaisuuksia, joita olen pitänyt vahvuutenani, mutta ne onkin tuomittu ulkopuolelta jopa outoudeksi tai ainakin lapselliseksi. Päivällä olin kuuntelemassa @armanalizad:n tarinaa unelmien saavuttamisesta. Ja juuri ne ominaisuudet, joista olen epävarma ulkopuolisten tuomitsemisen vuoksi, ovat niitä asioita, jotka on vieneet Armanin siihen pisteeseen missä hän nyt on.
💎
Joten aion olla jatkossakin outo ja lapsenmielinen, ja kaiken epätoivon keskellä uskoa siihen, että joku päivä tämä työ kantaa eteenpäin.
💎
Kiitos @akvamariinishowroom tästä todella inspiroivasta ja motivoivasta mahdollisuudesta päästä kuulemaan Armanin tarinaa unelmien toteuttamisesta. (Tapahtuma oli pr-tilaisuus)
.
.
.
.
.
. 
#akvamariinishowroom #unelmientyöpäivä #unelmistatotta #unelma #motivaatio #työ #työhyvinvointi #hyvinvointi #onnellinen #taide #kiasma #art #womenempowerwomen #bosslady #girlpwr
 • Little bubbles never killed nobody.🥂🥂
🔸️
Kerran eräs henkilö sanoi, että 
35-vuotiaana ihminen on keski-ikäinen. Eli enää puolet elämästä olisi jäljellä. Tuolloin itselläni oli vielä muutamia vuosia tuohon lukuun, mutta jonkinlaisen ahdistuksen se sai silti aikaan tähän päivään asti.
🔸️
Tänään tuo maaginen "keski-iän" luku tuli täyteen ja onneksi samalla tuli tunne, että eihän tässä vielä missään puolessa välissä olla menossa. Nyt oikeastaan ollaan vasta ihan alussa.
🔸️
Joten HBD to me nyt ja seuraavat 50 vuotta.🎉🎉
🔸️ #synttärit #shampanja #kuplivaa #ruinart #juhla #hbd #bday #35 #champagne #rose #macarons #champagnelover #sparkling #onnellisuus #happiness #life #elämä #positivelife #vieläkerkee #viini #goodwine #winelover
 • Somen aitous on herättänyt keskustelua paljon. En näe kuvien muokkaamisessa mitään väärää, kunhan siinäkin pysyy järki kädessä. Se, että haluaa poistaa otsassa olevan jättifinnin, joka siinä ei muutenkaan aina ole, on ihan ok. Siinä vaiheessa kun oma kuva muokataan jonnekin ihan toiseen paikkaan kuin missä se on otettu, raja menee yli.

Ensimmäistä kuvaa olen muokannut. Olen muokannut kuvassa valotuksia, värisävyjä ja lisännyt filterin. Ensimmäiseksi muokkasin puhelimen Lightroomissa valotuksia ja sävyjä. Sitten lisäsin VSCO:n filtterin. Lopuksi säädin vielä valotuksia yms. Instan omalla editorilla. Toinen kuva on täysin muokkaamaton.

Kaipaan enemmän keskustelua mediakriittisyydestä. Toivoisin, että ymmärrettäisiin ilman, että avataan kaikki mitä kuvissa on muokattu, kuvien olevan käsiteltyjä, eivätkä edusta 100% aitoa tilannetta. 
Mediakriittisyys ei tarkoita sitä, että kritisoidaan käsiteltyjä kuvia käsittelyn vuoksi, vaan että ymmärretään niiden olevan käsiteltyjä, eikä sen vuoksi vastaa täysin todellisuutta.
 • Ihastuin Uunifetapastaan sen maun ja erityisesti helppouden vuoksi.
💚
Kaipasin sen rinnalle vaihtelua, joka olisi kuitenkin yhtä helppoa valmistaa, jolloin syntyi resepti Vihreään uunifeta-pastaan.
💚
Resepti löytyy nyt blogista👉🏻 Suora linkki profiilissa
 • Parikymppisenä olin varma, että tässä vaiheessa minulla olisi jo ura hyvässä putkessa, oma talo, lapsia ja hyvä mies rinnalla. Mitään näistä ei tällä hetkellä ole, ja en tiedä koenko nyt jotain ikäkriisiä.
🔸️
Parin viikon päästä tulee 35 täyteen ja tavallaan elämä on siinä vaiheessa kuin se on monella kymmenen vuotta nuoremmalla. Toisaalta noiden kymmenen vuoden aikana olen kokenut paljon sellaisia asioita, joista monella kaksvitosella ei ole hajuakaan. Kokemukset ovat olleet niin hyviä kuin pahojakin, opettavaisia, mutta myös viihdyttäviä.
🔸️
Tunnen kuitenkin jonkinlaista epäonnistumista, vaikka samaan aikaan tiedosta, että olen omista lähtökohdistani pärjännyt erinomaisesti. En tiedä johtuuko tämä epäonnistumisen tunne siitä millaisia odotuksia yhteiskunnalla on vai johtuuko se siitä millaisia odotuksia itselläni oli parikymppisenä.
🔸️
Toisaalta jossain määrin nuo parikymppisen unelmat on muuttuneet. Mukaan on tullut realismi. Helsingistä tuskin koskaan tulen taloa saamaan (koska hinta), ja nykyään haaveilenkin omasta talosta Italiasta, viinitarhojen keskeltä. Lapsia en tiedä tulisinko koskaan saamaan, vaikka olisikin muuten lähtökohdat siihen, sekin on ok. Jos minut on tarkoitettu äidiksi, tulen äidiksi jollain tavalla. Jos ei ole tarkoitettu, sekin on ok. Tavallaan löysin elämäni miehen, mutta elämä tuli meidän väliin. Välillä koen elämälle siitä katkeruutta, mutta lopulta se katkeruus on vain minulta pois, joten sekin on turhaa.
🔸️
Pitää vain elää hetki kerrallaan, asioihin voi pyrkiä, mutta sen jos minkä olen oppinut, että elämää ei voi suunnitella.
🔸️
Kokeeko kukaan muu paineita yhteiskunnan odotuksista?
 • Ihanaa äitienpäivää kaikille äideille!
🍓
Itse muistelen mielessäni äitiäni ja isoäitiäni, joka oli käytännössä äitini, ja mahdollistan töissä äideille ilon ja onnen hetkiä.
🍓
Toivottavasti kaikkien äitien aamu on alkanut hyvin harmaasta aamusta huolimatta. Parasta väriterapiaa harmautta vastaan on värikäs ruoka. Hyvä ruoka, parempi mieli ja siihen kun vielä yhdistää värit, harmauskaan ei haittaa niin paljoa.
 • Olisinpa valmistujaispäivän aamuna herännyt ilosta hyppien, mutta ennen kuin se edes tuli mieleeni, oli siellä pyörinyt monta muuta ajatusta.
▫️▫️
Kuvittelin tässä valmistuessani olevani onneni kukkuloilla, mutta vieläkään en koe mitään erityistä iloa. Ehkä tämän kaiken tunteettomuuden takana on pelko työllistymisestä.
▫️▫️
En minä pelkällä fysioterapeutin tutkinnolla mitään tee, eikä tällä kaikella työllä ole merkitystä, jos en pääse töihin. Vasta siinä vaiheessa, kun on työpaikka, voin sanoa valmistuneeni.
▫️▫️
Se palo, joka on aitoa unelmaa kohtaan, ei anna mahdollisuutta luovuttaa.
▫️▫️
Blogissa koko tarina kaikkineen vastoinkäymisineen unelman eteen työskentelemisestä.
👉🏻Suora linkki profiilissa.
🦄
 • Ensimmäinen aamu virallisesti fysioterapeuttina alkoi Vapun teeman mukaisesti munkkikahveilla saarimaisemissa. 🎉
Tänään juhlimiset on maltilliset, ehkä vähän simaa ja kakkua. Huomenna työpäivä, mutta ei vielä fyssarina.
🎉
Illalla blogi päivittyy ajatuksilla omien asenteiden ja pelkojen voittamisesta sekä mitä nyt valmistumisen jälkeen.
 • Tänään on avattu terassikausi grilliruuan ja sangrian kera.
🍹🥩
Vielä piti farkkutakki pitää päällä, mutta enää ei tarvitse odottaa pitkään, että senkin saa jättää kotiin.
☀️🕶
 • Viimeinen viikko menossa sairaslomaa. 🙌🏻 Tänään oli ihana jumpata, kun salin kattoikkunasta paistoi aurinko. Ihan kuin olisi ollut ulkona.☀️☀️
🔸️
Sen neljän viikon aikana, kun makasin 99% vain kotona, kaikki normaalit rutiinit katosi. Olen nyt yrittänyt saada liikunnasta taas rutiinin. Vaikka treenit ovat vielä melko kevyitä, niin kun nyt käyn säännöllisesti ja riittävän usein liikkumassa, on tapa helpompi pitää yllä sitten arjessakin.
🔸️
Sain muuten viestin, että miten voin olla salilla, kun olen sairaslomalla. Ihan vaan selvennykseksi, että ennen kuin voin palata töihin, pitää tuota leikkattua nilkkaa vahvistaa, jotta se kestää työskentelyn.
🌴🌴
Summer came in the gym.☀️☀️

Follow Me!

 • Face It -valmennus – henkilökohtaisesti suunniteltua ihonhoitoa

  Valmennus saatu blogin kautta.

   

  Talvi on taas tulossa ja se on herkälle iholleni kovaa aikaa. Olen paljon miettinyt, että miten voisin tukea ihoni hyvinvointia mahdollisimman hyvin. Pääsin testaamaan Face It-valmennusta , joka on ihoterapeutin ja ravintovalmentajan juuri minulle tekemä ihonhoitovalmennus.

  Face It-valmennukset on suunniteltu kaikille ihonsa hyvinvoinnista kiinnostuneille, myös miehille, eikä niitä ole pelkästään suunniteltu vain iho-ongelmista kärsiville, vaan valmennuksessa tarkoituksena on löytää jokaiselle oikeanlaiset ihonhoitorutiinit, jottei iho-ongelmia edes syntyisi. Valmennuksen teettämän tutkimuksen mukaan lähes 700 vastaajasta 82% koki haastavaksi löytää omalle iholle sopivat hoitorutiinit.

   
  Face_It_ihonhoito5
   

  Itselläni ei ole se kaikista helpoin iho. Talvisin kärsin todella paljon atooppisesta ihosta, mutta se helpotti siirryttyäni luonnonkosmetiikkaan. Jossain vaiheessa olin hyvinkin tarkka, etten käytä muuta kosmetiikkaa kuin luonnonkosmetiikkaa, mutta totesin, ettei niistä valikoimista valitettavasti löytynyt minulle sopivia tuotteita, joten nyt minulla on käytössä myös muutamia ei-luonnonkosmetiikkatuotteita, lähinnä meikkejä, joissa olen kyllä panostanut mahdollisimman laadukkaaseen tuotteeseen. Luonnonkosmetiikan puhdistus- ja kosteutustuotteissakin on kuitenkin paljon valinnanvaraa, ja välillä niissäkin on tullut huti ostoksia. Moni alkuun tehokkaalta vaikuttanut tuote on tavallaan menettänyt tehokkuutensa käytön myötä.

   

  Toisinaan myös kosteuden puute ihossa saattaa lisätä epäpuhtauksia, kun iho pyrkii itse tuottamaan kaipaamaansa kosteutta. Tämän takia myös rasvoittuvia alueita on ehdottoman tärkeää kosteuttaa hyvin.

   

  Valmennuksen hankkiminen

   

  Valmennus perustuu netissä täytettävään melko laajaan esitietolomakkeeseen, jossa kysellään niin ihonhoidosta, kuin muista elämäntavoista. Ravitsemus, stressi ja fyysinen aktiivisuus vaikuttavat myös paljon ihon kuntoon. Itselläni ainakin on kasvoissa pari paikkaa, joihin aina stressaantuneena ilmaantuu epäpuhtauksia. Moni tietääkin, että tiettyjä ruoka-aineita välttämällä iho pysyy parempi kuntoisena, mutta ravitsemuksella voidaan myös tukea ihon kuntoa lisäämällä tiettyjä ruokia aterioille.

   

  Kun esitietolomake on täytetty, se lähtee valmentajille. Henkilökohtaisen valmennuksen saa muutaman päivän sisällä sähköpostitse. Itse koin, että esitietojen kerääminen olisi ollut kasvotusten, tai esimerkiksi Skypen välityksellä, mukavampaa, sillä en jaksanut kirjoittaa esitietolomakkeeseen kaikkea mahdollista, vaikka kuinka yritin mahdollisimman kattavasti vastata kysymyksiin.

   
  Face_It_ihonhoito3
   

  Atooppinen ihottuma johtuu ihon rakenteesta ja elimistön puolustusjärjestelmästä. Atooppisella iholla ihon luontainen suojamuuri on heikentynyt, jolloin ihon läpäisyeste ei toimi normaalisti. Tällöin erilaiset ärsykkeet pääsevät helpommin läpäisemään ihon.

   

  Valittavana on kolmen, kuuden ja yhdeksän kuukauden valmennukset. Kolmen kuukauden valmennus sopii hyvin varmasti sellaisille, joilla ei ihon kanssa ole varsinaisesti mitään ongelmia, mutta pidemmät valmennukset ovat suositeltuja sellaisille, joiden ihossa on enemmän hoidettavia tekijöitä. Itselleni suositeltiin kuuden, tai jopa yhdeksän kuukauden valmennusta, sillä ihossani on kuivuusongelma, epäpuhtauksia ja pigmenttimuutoksia. Pidemmissä valmennuksista ideana on se, että ohjeita päivitetään vähintään kolmen kuukaude välein saavutettujen tulosten pohjalta.

   

  Minulle suositellut ihonhoitorutiinit

   

  Suosituksen mukaan kasvojeni ihonhoito rutiini tulisi koostumaan aamuisin puhdistuksesta vaahtomaisella puhdistusaineella ja kasvovedellä. Iltaisin puhdistukseen sisältyisi 2 eri vaihetta, lisäksi kuorinta, kasvovesi ja tietysti kosteutus ja seerumit. Alkuun tämä kuulosti aikalailla aikaa vievältä, ja kyllähän siihen toki kuluikin enemmän aikaa, muttei kuitenkaan mitenkään niin paljon, että se olisi mahdotonta toteuttaa. Yöunista en olisi valmis nipistämään sen vuoksi, että ihonhoidossani olisi niin paljon eri vaiheita. Tosin pakko sanoa, että joka ilta en ole jaksanut kuoria ihoa, mutta puhdistuksen olen tehnyt huolellisesti.

   

  Ottaisin tavoitteeksemme ihonhoidossasi tuoda iholle kosteutta, rauhoitusta ja ylipäätään saamaan ihosi näyttämään terveemmältä. Kunhan olemme saaneet ihosi kosteustasapainon kuntoon, on helpompi hoitaa epäpuhtauksia ja pigmenttihäiriötä, jos ne silloin vielä vaivaa.

   

  Olen nyt sellaiset parisen viikkoa mennyt valmennuksen ohjeilla. Nyt ihossani on paljon enemmän sellaisia minifinnejä, joten se tarkoittaa, että jotain puhdistumista siellä tapahtuu. Kuona-aineet ja epäpuhtaudet pyrkivät nyt poistumaan iholta. Mielenkiinnolla jään odottamaan millaisia tuloksia on esimerkiksi parin viikon päästä tapahtunut. Voin vaikka jakaa Instagramissa niitä, joten kannattaa ottaa @happyannukka seurantaan.

   
  Face_It_ihonhoito6
   

  Ravitsemuksella parempi iho

   

  Valmennukseen sisältyy myös kasvojen hoito-ohjeiden lisäksi ravitsemussuositukset. Mitään tarkkaa ruokavaliota valmennuksessa ei tule, mutta ohjeet ruoka-aineista, joita tulisi lisätä tai vähentää, löytyvät. Näiden ruoka-aineiden lisäämisen tai vähentämisen taustalla on ajatus, että iho tarvitsee sisäiseti myös hivenaineita ja vitamiineja. Esimerkiksi sokerit puolestaan vaikuttavat ihon kuntoon heikentävästi liikaa käytettynä.

   

  Sokerin nauttiminen myös saa ihon näyttämään vanhemmalta, sillä sokeri häiritsee kollageenin tuotantoa

   
  Face_It_ihonhoito4
   

  Minun ravitsemusohjeet perustuivat ihon kuivuuden hoitamiseen. Koska en ollut hoksannut ihan kaikkea kirjoittaa esitietolomakkeeseen, ohjeissa oli sellaisia asioita, jotka jo toteutuivat. Tälläinen oli esimerkiksi veden juonti. Ohjeissa luki, että minun tulisi lisätä veden juontia niin, että joisin jopa 2 litraa päivässä. Kaksi litraa päivässä menee jo helposti, usein juon enemmänkin, riippuen miten aktiivinen päivä on ja paljonko olen juonut esim. kahvia, joka kuivattaa muuten kehoa.

   

  Ohjeissa kerrottiin paljon myös vitamiineista, joita minun tulisi saada ihoni hyvinvoinnin kannalta. Monet vitamiineista olivatkin jo käytössä, mutta esimerkiksi E-vitamiinia en usko saaneeni riittävästi, sillä en juurikaan käytä ruokavaliossa sellaisia raaka-aineita, joista sitä saisi.

   

  Hyviä lähteitä E-vitamiinille ovat: pähkinät (manteli ja hasselpähkinä), auringonkukansiemen sekä auringonkukkaöljy

   

  Valmennukseen sisältyi myös tuotesuosituksia valmennuksen yhteistyökumppaneilta (Medik8, Dermalogica, Puhdas+ ja Foodin). Foodinin ja Puhdas+:n tuotteita minulla onkin jo käytössä ennestään, mutta koska kosmetiikassa käytän luonnonkosmetiikkaa, olisi tuotesuosituksen sellaisiin tuotteisiin antaneet enemmän. Toki valmennuksessa annettiin ohjeet mitä tuotteiden tulisi sisältää, joten sen pohjalta voi mennä ostamaan sopivia luonnonkosmetiikan tuotteita. Vaikka itse en välttämättä osaisi valita oikeita tuotteita, ohjeiden pohjalta ammattitaitoiset myyjät osasivat valita sopivia tuotteita luonnonkosmetiikan valikoimasta.

   
  Face_It_ihonhoito2
   

  Kenelle suosittelisin valmennusta?

   

  Suosittelisin tätä valmennusta sellaisille henkilöille, joilla iho on melko hyvässä kunnossa, ja pienien ongelmien hoitoon tarvitsee ohjausta. Puolestaa niille henkilöille, joilla on paljon ihossa erilaisia haasteita, koen, että pelkästään tekstiin perustuva valmennus ei ole riittävä. Tuolloin kääntyisin ihan kasvotusten, vaikka tarvittaessa teknologian välityksellä, tapahtuvaan ohjaukseen. Kirjoittaessa kuitenkin usein kommunikaatio jää vajaammaksi kuin kasvotusten.

   

  Lainaukset ovat pätkiä juuri minulle suunnitellusta ihonhoitorutiinista ja niistä voi ottaa vinkkiä omaan ihonhoitoon. Samat keinot eivät välttämättä kuitenkaan toimi sinulle niinkuin minulle, vaikka sinullakin olisi kuiva atooppinen iho. Ohjeet on suunniteltu myös sellaisten esitietojen pohjalta, joita ei tässä postauksessa tule esiin, kuten esimerkiksi ravitsemus ja yleiset stressitekijät. Nämä ovatkin jokaisen kohdalla hyvin yksilöllisiä.

   
  Face_It_ihonhoito7
   

  Oletteko te löytäneet teille sopivat ihonhoitorutiinit?

   

  Face It-valmennus löytyy myös I Love Me-messuilta (6f11). Jos vielä liput messuille puuttuu, kannattaa käydä osallistumassa arvontaan Instagrammissa.


   

 • Joko luit nämä postaukset