Odotathan vielä hetken.

Instagram

 • Tavoite ilman suunnitelmaa on vain toive. Mulla on tavoite, tai mun mielestä paremminkin unelma, jonka toteuttamisen aloittaminen tuntuu vaikealta. Ideat ovat olleet jotenkin sekavina päässä. On ollut vaikea hahmottaa mistä lähtee niitä toteuttamaan, sillä kaikkea tuskin pystyn toteuttamaan kerralla.
💫
Mun unelmaan sisältyy juttuja, joihin tarvitsen muita. En ole osannut hahmottaa lähdenkö toteuttamaan niitä mitä pystyn itse, vai lähdenkö heti etsimään niitä, jotka omalla tavallaan jakaavat mun unelman.
💫
Olen yrittänyt kirjoittaa paperille To do-listaa, mutta senkin kautta hahmottaminen on ollut vaikeaa. Pystyn kyllä listaamaan mitä haluan, mutta lista ei visualisoi sitä mistä aloitan. Oon visuaalinen ja kineettinen (eli tekemällä oppiva), joten unelmakartan tekeminen auttoi konkretisoimaan unelmat.
💫
Koska uskon, että oikeat ihmiset tulevat, kun niille oikea aika on, eikä niitä löydä etsimällä. Varsinkin kun puhutaan intohimoista, joita ihmisillä, joiden kanssa haluan luoda jotain uutta, pitää olla.
💫
Aloitan niistä asioita, joita pystyn jo itsekseni toteuttamaan, ja joku päivä mulla on ympärillä ihmisiä, jotka jakavat mun intohimot, ja haluavat myös luoda jotain uutta.
💫
Ootko sä tehny unelmakarttoja unelmien toteuttamista varten?

#inspiraatio #unelma #unelmaduuni #yrittäjyys #intohimo #luovuus #hyvinvointi #onnellisuus #dreambig #passionproject #womeninspiringwomen #inspiration
 #ipreview via @preview.app
 • Tällä hetkellä elämä on yhtä kuin työ. Päivät teen omia projekteja, jotka toivottavasti joku päivä maksavat palkkansa, mutta tällä hetkellä niistä on enemmän menoja kuin tuloja. Illat ja yöt vietän tehden palkkatöitä, jotta saan jääkaappiin jotain ja vuokrat maksettua. Välillä, ja oikeastaan aika usein, miettii, että onko tässä mitään järkeä.
💎
Olisi vain helpompi vain elää varman päälle. Ajatuksiin nousee vähän väliä erilaisia pelkoja. Entä jos epäonnistunkin totaalisesti. Epäonnistumisia en sinänsä pelkää, kunhan niistä on mahdollista nousta, mutta jos tuleekin sellainen, josta ei enää noustakaan. Jos vain tekisin työtä, josta saan varman tilin, vaikka se ei olisikaan unelmani.
💎
Mut on kasvatettu sitkeäksi, siihen, että elämässä tulee aina pyrkiä eteenpäin. Se ei tarkoita isompaa palkkaa, tai korkeampaa titteliä, vaan sitä, että pyrkii toteuttamaan niitä asioita, joista unelmoi. Sitkeyden lisäksi olen saanut myös muita ominaisuuksia, joita olen pitänyt vahvuutenani, mutta ne onkin tuomittu ulkopuolelta jopa outoudeksi tai ainakin lapselliseksi. Päivällä olin kuuntelemassa @armanalizad:n tarinaa unelmien saavuttamisesta. Ja juuri ne ominaisuudet, joista olen epävarma ulkopuolisten tuomitsemisen vuoksi, ovat niitä asioita, jotka on vieneet Armanin siihen pisteeseen missä hän nyt on.
💎
Joten aion olla jatkossakin outo ja lapsenmielinen, ja kaiken epätoivon keskellä uskoa siihen, että joku päivä tämä työ kantaa eteenpäin.
💎
Kiitos @akvamariinishowroom tästä todella inspiroivasta ja motivoivasta mahdollisuudesta päästä kuulemaan Armanin tarinaa unelmien toteuttamisesta. (Tapahtuma oli pr-tilaisuus)
.
.
.
.
.
. 
#akvamariinishowroom #unelmientyöpäivä #unelmistatotta #unelma #motivaatio #työ #työhyvinvointi #hyvinvointi #onnellinen #taide #kiasma #art #womenempowerwomen #bosslady #girlpwr
 • Little bubbles never killed nobody.🥂🥂
🔸️
Kerran eräs henkilö sanoi, että 
35-vuotiaana ihminen on keski-ikäinen. Eli enää puolet elämästä olisi jäljellä. Tuolloin itselläni oli vielä muutamia vuosia tuohon lukuun, mutta jonkinlaisen ahdistuksen se sai silti aikaan tähän päivään asti.
🔸️
Tänään tuo maaginen "keski-iän" luku tuli täyteen ja onneksi samalla tuli tunne, että eihän tässä vielä missään puolessa välissä olla menossa. Nyt oikeastaan ollaan vasta ihan alussa.
🔸️
Joten HBD to me nyt ja seuraavat 50 vuotta.🎉🎉
🔸️ #synttärit #shampanja #kuplivaa #ruinart #juhla #hbd #bday #35 #champagne #rose #macarons #champagnelover #sparkling #onnellisuus #happiness #life #elämä #positivelife #vieläkerkee #viini #goodwine #winelover
 • Somen aitous on herättänyt keskustelua paljon. En näe kuvien muokkaamisessa mitään väärää, kunhan siinäkin pysyy järki kädessä. Se, että haluaa poistaa otsassa olevan jättifinnin, joka siinä ei muutenkaan aina ole, on ihan ok. Siinä vaiheessa kun oma kuva muokataan jonnekin ihan toiseen paikkaan kuin missä se on otettu, raja menee yli.

Ensimmäistä kuvaa olen muokannut. Olen muokannut kuvassa valotuksia, värisävyjä ja lisännyt filterin. Ensimmäiseksi muokkasin puhelimen Lightroomissa valotuksia ja sävyjä. Sitten lisäsin VSCO:n filtterin. Lopuksi säädin vielä valotuksia yms. Instan omalla editorilla. Toinen kuva on täysin muokkaamaton.

Kaipaan enemmän keskustelua mediakriittisyydestä. Toivoisin, että ymmärrettäisiin ilman, että avataan kaikki mitä kuvissa on muokattu, kuvien olevan käsiteltyjä, eivätkä edusta 100% aitoa tilannetta. 
Mediakriittisyys ei tarkoita sitä, että kritisoidaan käsiteltyjä kuvia käsittelyn vuoksi, vaan että ymmärretään niiden olevan käsiteltyjä, eikä sen vuoksi vastaa täysin todellisuutta.
 • Ihastuin Uunifetapastaan sen maun ja erityisesti helppouden vuoksi.
💚
Kaipasin sen rinnalle vaihtelua, joka olisi kuitenkin yhtä helppoa valmistaa, jolloin syntyi resepti Vihreään uunifeta-pastaan.
💚
Resepti löytyy nyt blogista👉🏻 Suora linkki profiilissa
 • Parikymppisenä olin varma, että tässä vaiheessa minulla olisi jo ura hyvässä putkessa, oma talo, lapsia ja hyvä mies rinnalla. Mitään näistä ei tällä hetkellä ole, ja en tiedä koenko nyt jotain ikäkriisiä.
🔸️
Parin viikon päästä tulee 35 täyteen ja tavallaan elämä on siinä vaiheessa kuin se on monella kymmenen vuotta nuoremmalla. Toisaalta noiden kymmenen vuoden aikana olen kokenut paljon sellaisia asioita, joista monella kaksvitosella ei ole hajuakaan. Kokemukset ovat olleet niin hyviä kuin pahojakin, opettavaisia, mutta myös viihdyttäviä.
🔸️
Tunnen kuitenkin jonkinlaista epäonnistumista, vaikka samaan aikaan tiedosta, että olen omista lähtökohdistani pärjännyt erinomaisesti. En tiedä johtuuko tämä epäonnistumisen tunne siitä millaisia odotuksia yhteiskunnalla on vai johtuuko se siitä millaisia odotuksia itselläni oli parikymppisenä.
🔸️
Toisaalta jossain määrin nuo parikymppisen unelmat on muuttuneet. Mukaan on tullut realismi. Helsingistä tuskin koskaan tulen taloa saamaan (koska hinta), ja nykyään haaveilenkin omasta talosta Italiasta, viinitarhojen keskeltä. Lapsia en tiedä tulisinko koskaan saamaan, vaikka olisikin muuten lähtökohdat siihen, sekin on ok. Jos minut on tarkoitettu äidiksi, tulen äidiksi jollain tavalla. Jos ei ole tarkoitettu, sekin on ok. Tavallaan löysin elämäni miehen, mutta elämä tuli meidän väliin. Välillä koen elämälle siitä katkeruutta, mutta lopulta se katkeruus on vain minulta pois, joten sekin on turhaa.
🔸️
Pitää vain elää hetki kerrallaan, asioihin voi pyrkiä, mutta sen jos minkä olen oppinut, että elämää ei voi suunnitella.
🔸️
Kokeeko kukaan muu paineita yhteiskunnan odotuksista?
 • Ihanaa äitienpäivää kaikille äideille!
🍓
Itse muistelen mielessäni äitiäni ja isoäitiäni, joka oli käytännössä äitini, ja mahdollistan töissä äideille ilon ja onnen hetkiä.
🍓
Toivottavasti kaikkien äitien aamu on alkanut hyvin harmaasta aamusta huolimatta. Parasta väriterapiaa harmautta vastaan on värikäs ruoka. Hyvä ruoka, parempi mieli ja siihen kun vielä yhdistää värit, harmauskaan ei haittaa niin paljoa.
 • Olisinpa valmistujaispäivän aamuna herännyt ilosta hyppien, mutta ennen kuin se edes tuli mieleeni, oli siellä pyörinyt monta muuta ajatusta.
▫️▫️
Kuvittelin tässä valmistuessani olevani onneni kukkuloilla, mutta vieläkään en koe mitään erityistä iloa. Ehkä tämän kaiken tunteettomuuden takana on pelko työllistymisestä.
▫️▫️
En minä pelkällä fysioterapeutin tutkinnolla mitään tee, eikä tällä kaikella työllä ole merkitystä, jos en pääse töihin. Vasta siinä vaiheessa, kun on työpaikka, voin sanoa valmistuneeni.
▫️▫️
Se palo, joka on aitoa unelmaa kohtaan, ei anna mahdollisuutta luovuttaa.
▫️▫️
Blogissa koko tarina kaikkineen vastoinkäymisineen unelman eteen työskentelemisestä.
👉🏻Suora linkki profiilissa.
🦄
 • Ensimmäinen aamu virallisesti fysioterapeuttina alkoi Vapun teeman mukaisesti munkkikahveilla saarimaisemissa. 🎉
Tänään juhlimiset on maltilliset, ehkä vähän simaa ja kakkua. Huomenna työpäivä, mutta ei vielä fyssarina.
🎉
Illalla blogi päivittyy ajatuksilla omien asenteiden ja pelkojen voittamisesta sekä mitä nyt valmistumisen jälkeen.
 • Tänään on avattu terassikausi grilliruuan ja sangrian kera.
🍹🥩
Vielä piti farkkutakki pitää päällä, mutta enää ei tarvitse odottaa pitkään, että senkin saa jättää kotiin.
☀️🕶
 • Viimeinen viikko menossa sairaslomaa. 🙌🏻 Tänään oli ihana jumpata, kun salin kattoikkunasta paistoi aurinko. Ihan kuin olisi ollut ulkona.☀️☀️
🔸️
Sen neljän viikon aikana, kun makasin 99% vain kotona, kaikki normaalit rutiinit katosi. Olen nyt yrittänyt saada liikunnasta taas rutiinin. Vaikka treenit ovat vielä melko kevyitä, niin kun nyt käyn säännöllisesti ja riittävän usein liikkumassa, on tapa helpompi pitää yllä sitten arjessakin.
🔸️
Sain muuten viestin, että miten voin olla salilla, kun olen sairaslomalla. Ihan vaan selvennykseksi, että ennen kuin voin palata töihin, pitää tuota leikkattua nilkkaa vahvistaa, jotta se kestää työskentelyn.
🌴🌴
Summer came in the gym.☀️☀️

Follow Me!

 • Hyvinvoinnin muuttunut näkemys & paluu juurille

   

  Oma näkemys hyvinvoinnista on muuttunut. Aikaisemmin ymmärsin kyllä, että hyvinvointiin sisältyy myös mielen hyvinvointi, mutta ajattelin että hyvinvoinnin perustan olevan ennemminkin terveellisessä ruokavaliossa ja liikunnassa. Jos nämä tekijät ovat hallinnassa, mielikin voisi paremmin. Todellisuus ei mennytkään niin.

  Olen oppinut ymmärtämään, että mielen hyvinvointi on kuitenkin se hyvinvoinnin perusta. Vähän karkeasti sanottuna, onnellinen voi olla vähän huonommassakin kunnossa, jos mieli voi hyvin. Mutta jos mieli on onneton, ei täydellinen vartalo tee onnelliseksi.

   
  Maitokahvimedia_Ikkunalla_blog4
   

  Tämä on luonut oravanpyörän, josta hyppääminen ei olekaan niin helppoa.

   

  Olen tuskaillut oman kehoni kanssa, niin painon kuin sen toiminnan suhteen. Vaikka kuinka olen yrittänyt korjata sen vikoja, ovat ne olleet minun toiminnan ulottumattomissa, ainakin osittain. Kun kehoni ei ole toiminut niin kuin olisin sen halunnut toimivan, mieleni on väsynyt tilanteeseen. Sen myötä olen myös jossain määrin luovuttanut niiden asioiden suhteen, joihin olisin voinut vaikuttaa. Tämä on luonut oravanpyörän, josta hyppääminen ei olekaan niin helppoa.

   
  Maitokahvimedia_Ikkunalla_blog2
  Maitokahvimedia_Ikkunalla_blog
   

  Kehopositiivuus on muutakin kuin raskausarpien hyväksymistä.

   

  Kehopositiivisuudesta puhutaan paljon, ja on hyvä, että yhteiskunnan ja varsinkin median luomat käsitykset kehosta kyseenalaistetaan, mutta usein kehopositiivisuudessa puhutaan juuri siitä, että oma vartalo pitää hyväksyä sen näköisenä kuin se on. Unohdetaan se, että kehopositiivisuus ei tarkoita ainoastaan raskausarpien tai selluliitin hyväksymistä, vaan se voi olla myös kehon toiminnallisten rajoitteiden hyväksymistä.

   

  Kyse ei olekaan ainoastaan siitä, että laihdutan kertyneet kilot, vaan siitä, että opin hyväksymään kehoni sellaisena kuin se on. On opittava hyväksymään, että mielikuvani siitä, että millainen vartaloni on ja miten kehoni tulisi toimia, ei välttämättä koskaan toteudu. On opittava nauttimaan vartalostani sellaisena kuin sen on mahdollista olla ja olemaan onnellinen siitä, että kehoni toimii monessa asiassa, vaikkei niin kuin itse toivoisinkin. Sen jälkeen olen onnellisempi ja voin paremmin.

   
  Maitokahvimedia_Ikkunalla_blog5
   

  Jokainen meistä varmasti haluaa olla niin onnellinen kuin mahdollista.

   

  Kun oma hyvinvointi on ollut hukassa, on ollut vaikea kirjoittakaan hyvinvoinnista. Hukattuni hyvinvointini ja sitä takaisin etsiessäni, ymmärsin, että hyvinvointi alkaa mielen hyvinvoinnista. Jos mieli on väsynyt, on muidenkin hyvinvointia edistävien asioiden toteuttaminen vaikeaa. Tätä näkökulma haluan myös tuoda jatkossa esiin blogissani. Palaan postausaiheideni suhteen juurilleni, siihen mistä bloggaaminen alun perin alkoikin, mutta uudella näkökulmalla. Tulen edelleen kirjoittamaan myös muista aiheista, jotka tuottavat minulle onnellisuutta. Näitä ovat muun muassa ruoka ja matkustus. En tule jakamaan tänne postauksia siitä miten saat kiinteän pepun tai paljonko proteiinia lounaassa tulee olla. Näitä neuvoja on netti täynnä jo.

   

  Onnellisuus on päätös.

   

  Onnellisuus on hyvinvointia. Onnellisuus itsessään ei tarkoita minulle, että kaikki asiat ovat täydellisesti, vaan että niiden vaikeiden hetkinen keskellä osaan nähdä ne asiat, jotka ovat hyvin ja tekevät onnelliseksi. Tämän postauksen kuvat ovatkin eräästä onnen hetkestä. Maitokahvimedia vietti 1-vuotis synttäreitä ja sain olla siellä juhlistamassa Mira-Marien ja muiden Maitokahvimedialaisten saavutuksia. Vaikka tuolloinkin mielessä oli huolia, ne pystyi siirtämään suurimmaksi osaksi aikaa sivuun ja olemaan onnellinen ystävän saavutuksista.

   
  Maitokahvimedia_Ikkunalla_blog3
   

  En sano, ettenkö olisi onnellinen, mutta voisin olla paljon onnellisempikin.

   

  On asioita, joista olen todella onnellinen ja on asioita, jotka tekevät minut onnettomaksi. En sano, ettenkö olisi onnellinen, mutta voisin olla paljon onnellisempikin. 100% onnellisuus ei ole mahdollista, mutta jokainen meistä varmasti haluaa olla niin onnellinen kuin mahdollista.

   
  Maitokahvimedia_Ikkunalla_blog6
   

  Hyvinvointi ja onnellisuus on kuitenkin hyvin yksilöllinen asia. Se mikä tekee minut onnelliseksi, ei automaattisesti tee sinua onnelliseksi.

   

  Sen vuoksi haluaisinkin kuulla, millaisista aiheista sinä haluaisit lukea?
 • Joko luit nämä postaukset

  8 Comments

 • Avatar
  Reply Mira / Blinger Shimmer -blogi 12.6.2018 at 08:12

  Tuo on kyllä niin totta, että se hyvinvointi lähtee sieltä korvien sisältä eikä ulkoisista tekijöistä.

  • Avatar
   Reply Annukka || Ikkunalla 25.6.2018 at 11:34

   Niinhän se on ja onnellisuus on päätös, mutta se on helpommin sanottu kuin tehty. Voi olla halu päättää olla onnellinen, muttei keinoja miten siihen pääsee.

 • Avatar
  Reply NelliL 12.6.2018 at 09:58

  Saman minä ymmärsin kun terveellisistä elämäntavoista huolimatta sairastuin vakavasti autoimmuunisairauteen, joka useimmissa tapauksissa on huonojen elintapojen seurausta. Sairastuminen oli minulle järkytys ja ikiliikkujana vielä sänkyyn pakotettuna jouduin todella miettimään mitä ja mistä hyvinvointi muodostuu. Se on ollut todella mielenkiintoinen tie minulla. Olen oppinut itsestäni paljon uutta näiden vuosien aikana ja on pakko todeta, että olen nyt onnellisempi kuin koskaan ennen.

  • Avatar
   Reply Annukka || Ikkunalla 25.6.2018 at 11:28

   Koen, että asioiden hyväksyminen olisi jotenkin helpompaa, jos olisi jotain mistä voisi syyttää itseään, mutta siinä vaiheessa kun omassa toiminnassa ei ole mitään selitystä tapahtuneelle, käsitys itsestä ja omasta hyvinvoinnista todellakin murenee ja sen joutuu rakentamaan aika nollasta uudelleen. Hienoa, että olet oppinut hyväksymään sairautesi ja olet onnellinen, sellainen motivoi myös muita.

 • Avatar
  Reply Emma / Haaveita ja hauiskääntöjä 12.6.2018 at 10:01

  Mie uskon, että 100% onnellisuus on ihan mahdollista, kaikki on kiinni siitä, miten elämään asennoituu 🙂 Pääkopalla on todellakin iso merkitys hyvinvoinnin kannalta, mutta myös asenne vaikuttaa paljon! 🙂

  • Avatar
   Reply Annukka || Ikkunalla 25.6.2018 at 11:24

   100% onnellisuuteen tietysti vaikuttaa, että miten onnellisuuden määrittää. Jos täydellisen onnellisuuden määrittää niin, ettei koskaan tuntisi negatiivisiä tunteita, sellaiseen onnellisuuteen en usko, mutta jos onnellisuus tarkoittaa, että osaa olla onnellinen ja kiitollinen myös niistä huonoista hetkistä, sellainen täydellinen onnellisuus toki on mahdollista. Se ei kyllä ole helppo tie.

 • Avatar
  Reply Hanna-MariA 13.6.2018 at 20:25

  Ihanaa tämä uusi näkökulma. On aivan liikaa tietoa siitä, miten kehosta tehdään salilla hyvä, parempi ja paras. Harva ymmärtää, että oikea hyvinvointi lähtee ihmisen henkisestä hyvinvoinnista.

  • Avatar
   Reply Annukka || Ikkunalla 25.6.2018 at 11:32

   Kyllä, vaikkakin yhä enemmän pyritään myös ottamaan psyykkinen hyvinvointi huomioon. Itse olen kuitenkin kiinnittänyt huomiota siihen, että puhuttaessa hyvinvoinnista, sille on annettu tarkat raamit. Hyvinvointi voi kuitenkin jokaisen kohdalla koostua hyvinkin erilaisista asioista, eikä tiukka peppu ja tarkka ruokavalio ole sitä kaikille. Hyvinvoinnin puutte ei automaattisesti tarkoita huonoja elintapoja tai ylimääräisiä kiloja.

  Leave a Reply