Odotathan vielä hetken.

Instagram

 • Tavoite ilman suunnitelmaa on vain toive. Mulla on tavoite, tai mun mielestä paremminkin unelma, jonka toteuttamisen aloittaminen tuntuu vaikealta. Ideat ovat olleet jotenkin sekavina päässä. On ollut vaikea hahmottaa mistä lähtee niitä toteuttamaan, sillä kaikkea tuskin pystyn toteuttamaan kerralla.
💫
Mun unelmaan sisältyy juttuja, joihin tarvitsen muita. En ole osannut hahmottaa lähdenkö toteuttamaan niitä mitä pystyn itse, vai lähdenkö heti etsimään niitä, jotka omalla tavallaan jakaavat mun unelman.
💫
Olen yrittänyt kirjoittaa paperille To do-listaa, mutta senkin kautta hahmottaminen on ollut vaikeaa. Pystyn kyllä listaamaan mitä haluan, mutta lista ei visualisoi sitä mistä aloitan. Oon visuaalinen ja kineettinen (eli tekemällä oppiva), joten unelmakartan tekeminen auttoi konkretisoimaan unelmat.
💫
Koska uskon, että oikeat ihmiset tulevat, kun niille oikea aika on, eikä niitä löydä etsimällä. Varsinkin kun puhutaan intohimoista, joita ihmisillä, joiden kanssa haluan luoda jotain uutta, pitää olla.
💫
Aloitan niistä asioita, joita pystyn jo itsekseni toteuttamaan, ja joku päivä mulla on ympärillä ihmisiä, jotka jakavat mun intohimot, ja haluavat myös luoda jotain uutta.
💫
Ootko sä tehny unelmakarttoja unelmien toteuttamista varten?

#inspiraatio #unelma #unelmaduuni #yrittäjyys #intohimo #luovuus #hyvinvointi #onnellisuus #dreambig #passionproject #womeninspiringwomen #inspiration
 #ipreview via @preview.app
 • Tällä hetkellä elämä on yhtä kuin työ. Päivät teen omia projekteja, jotka toivottavasti joku päivä maksavat palkkansa, mutta tällä hetkellä niistä on enemmän menoja kuin tuloja. Illat ja yöt vietän tehden palkkatöitä, jotta saan jääkaappiin jotain ja vuokrat maksettua. Välillä, ja oikeastaan aika usein, miettii, että onko tässä mitään järkeä.
💎
Olisi vain helpompi vain elää varman päälle. Ajatuksiin nousee vähän väliä erilaisia pelkoja. Entä jos epäonnistunkin totaalisesti. Epäonnistumisia en sinänsä pelkää, kunhan niistä on mahdollista nousta, mutta jos tuleekin sellainen, josta ei enää noustakaan. Jos vain tekisin työtä, josta saan varman tilin, vaikka se ei olisikaan unelmani.
💎
Mut on kasvatettu sitkeäksi, siihen, että elämässä tulee aina pyrkiä eteenpäin. Se ei tarkoita isompaa palkkaa, tai korkeampaa titteliä, vaan sitä, että pyrkii toteuttamaan niitä asioita, joista unelmoi. Sitkeyden lisäksi olen saanut myös muita ominaisuuksia, joita olen pitänyt vahvuutenani, mutta ne onkin tuomittu ulkopuolelta jopa outoudeksi tai ainakin lapselliseksi. Päivällä olin kuuntelemassa @armanalizad:n tarinaa unelmien saavuttamisesta. Ja juuri ne ominaisuudet, joista olen epävarma ulkopuolisten tuomitsemisen vuoksi, ovat niitä asioita, jotka on vieneet Armanin siihen pisteeseen missä hän nyt on.
💎
Joten aion olla jatkossakin outo ja lapsenmielinen, ja kaiken epätoivon keskellä uskoa siihen, että joku päivä tämä työ kantaa eteenpäin.
💎
Kiitos @akvamariinishowroom tästä todella inspiroivasta ja motivoivasta mahdollisuudesta päästä kuulemaan Armanin tarinaa unelmien toteuttamisesta. (Tapahtuma oli pr-tilaisuus)
.
.
.
.
.
. 
#akvamariinishowroom #unelmientyöpäivä #unelmistatotta #unelma #motivaatio #työ #työhyvinvointi #hyvinvointi #onnellinen #taide #kiasma #art #womenempowerwomen #bosslady #girlpwr
 • Little bubbles never killed nobody.🥂🥂
🔸️
Kerran eräs henkilö sanoi, että 
35-vuotiaana ihminen on keski-ikäinen. Eli enää puolet elämästä olisi jäljellä. Tuolloin itselläni oli vielä muutamia vuosia tuohon lukuun, mutta jonkinlaisen ahdistuksen se sai silti aikaan tähän päivään asti.
🔸️
Tänään tuo maaginen "keski-iän" luku tuli täyteen ja onneksi samalla tuli tunne, että eihän tässä vielä missään puolessa välissä olla menossa. Nyt oikeastaan ollaan vasta ihan alussa.
🔸️
Joten HBD to me nyt ja seuraavat 50 vuotta.🎉🎉
🔸️ #synttärit #shampanja #kuplivaa #ruinart #juhla #hbd #bday #35 #champagne #rose #macarons #champagnelover #sparkling #onnellisuus #happiness #life #elämä #positivelife #vieläkerkee #viini #goodwine #winelover
 • Somen aitous on herättänyt keskustelua paljon. En näe kuvien muokkaamisessa mitään väärää, kunhan siinäkin pysyy järki kädessä. Se, että haluaa poistaa otsassa olevan jättifinnin, joka siinä ei muutenkaan aina ole, on ihan ok. Siinä vaiheessa kun oma kuva muokataan jonnekin ihan toiseen paikkaan kuin missä se on otettu, raja menee yli.

Ensimmäistä kuvaa olen muokannut. Olen muokannut kuvassa valotuksia, värisävyjä ja lisännyt filterin. Ensimmäiseksi muokkasin puhelimen Lightroomissa valotuksia ja sävyjä. Sitten lisäsin VSCO:n filtterin. Lopuksi säädin vielä valotuksia yms. Instan omalla editorilla. Toinen kuva on täysin muokkaamaton.

Kaipaan enemmän keskustelua mediakriittisyydestä. Toivoisin, että ymmärrettäisiin ilman, että avataan kaikki mitä kuvissa on muokattu, kuvien olevan käsiteltyjä, eivätkä edusta 100% aitoa tilannetta. 
Mediakriittisyys ei tarkoita sitä, että kritisoidaan käsiteltyjä kuvia käsittelyn vuoksi, vaan että ymmärretään niiden olevan käsiteltyjä, eikä sen vuoksi vastaa täysin todellisuutta.
 • Ihastuin Uunifetapastaan sen maun ja erityisesti helppouden vuoksi.
💚
Kaipasin sen rinnalle vaihtelua, joka olisi kuitenkin yhtä helppoa valmistaa, jolloin syntyi resepti Vihreään uunifeta-pastaan.
💚
Resepti löytyy nyt blogista👉🏻 Suora linkki profiilissa
 • Parikymppisenä olin varma, että tässä vaiheessa minulla olisi jo ura hyvässä putkessa, oma talo, lapsia ja hyvä mies rinnalla. Mitään näistä ei tällä hetkellä ole, ja en tiedä koenko nyt jotain ikäkriisiä.
🔸️
Parin viikon päästä tulee 35 täyteen ja tavallaan elämä on siinä vaiheessa kuin se on monella kymmenen vuotta nuoremmalla. Toisaalta noiden kymmenen vuoden aikana olen kokenut paljon sellaisia asioita, joista monella kaksvitosella ei ole hajuakaan. Kokemukset ovat olleet niin hyviä kuin pahojakin, opettavaisia, mutta myös viihdyttäviä.
🔸️
Tunnen kuitenkin jonkinlaista epäonnistumista, vaikka samaan aikaan tiedosta, että olen omista lähtökohdistani pärjännyt erinomaisesti. En tiedä johtuuko tämä epäonnistumisen tunne siitä millaisia odotuksia yhteiskunnalla on vai johtuuko se siitä millaisia odotuksia itselläni oli parikymppisenä.
🔸️
Toisaalta jossain määrin nuo parikymppisen unelmat on muuttuneet. Mukaan on tullut realismi. Helsingistä tuskin koskaan tulen taloa saamaan (koska hinta), ja nykyään haaveilenkin omasta talosta Italiasta, viinitarhojen keskeltä. Lapsia en tiedä tulisinko koskaan saamaan, vaikka olisikin muuten lähtökohdat siihen, sekin on ok. Jos minut on tarkoitettu äidiksi, tulen äidiksi jollain tavalla. Jos ei ole tarkoitettu, sekin on ok. Tavallaan löysin elämäni miehen, mutta elämä tuli meidän väliin. Välillä koen elämälle siitä katkeruutta, mutta lopulta se katkeruus on vain minulta pois, joten sekin on turhaa.
🔸️
Pitää vain elää hetki kerrallaan, asioihin voi pyrkiä, mutta sen jos minkä olen oppinut, että elämää ei voi suunnitella.
🔸️
Kokeeko kukaan muu paineita yhteiskunnan odotuksista?
 • Ihanaa äitienpäivää kaikille äideille!
🍓
Itse muistelen mielessäni äitiäni ja isoäitiäni, joka oli käytännössä äitini, ja mahdollistan töissä äideille ilon ja onnen hetkiä.
🍓
Toivottavasti kaikkien äitien aamu on alkanut hyvin harmaasta aamusta huolimatta. Parasta väriterapiaa harmautta vastaan on värikäs ruoka. Hyvä ruoka, parempi mieli ja siihen kun vielä yhdistää värit, harmauskaan ei haittaa niin paljoa.
 • Olisinpa valmistujaispäivän aamuna herännyt ilosta hyppien, mutta ennen kuin se edes tuli mieleeni, oli siellä pyörinyt monta muuta ajatusta.
▫️▫️
Kuvittelin tässä valmistuessani olevani onneni kukkuloilla, mutta vieläkään en koe mitään erityistä iloa. Ehkä tämän kaiken tunteettomuuden takana on pelko työllistymisestä.
▫️▫️
En minä pelkällä fysioterapeutin tutkinnolla mitään tee, eikä tällä kaikella työllä ole merkitystä, jos en pääse töihin. Vasta siinä vaiheessa, kun on työpaikka, voin sanoa valmistuneeni.
▫️▫️
Se palo, joka on aitoa unelmaa kohtaan, ei anna mahdollisuutta luovuttaa.
▫️▫️
Blogissa koko tarina kaikkineen vastoinkäymisineen unelman eteen työskentelemisestä.
👉🏻Suora linkki profiilissa.
🦄
 • Ensimmäinen aamu virallisesti fysioterapeuttina alkoi Vapun teeman mukaisesti munkkikahveilla saarimaisemissa. 🎉
Tänään juhlimiset on maltilliset, ehkä vähän simaa ja kakkua. Huomenna työpäivä, mutta ei vielä fyssarina.
🎉
Illalla blogi päivittyy ajatuksilla omien asenteiden ja pelkojen voittamisesta sekä mitä nyt valmistumisen jälkeen.
 • Tänään on avattu terassikausi grilliruuan ja sangrian kera.
🍹🥩
Vielä piti farkkutakki pitää päällä, mutta enää ei tarvitse odottaa pitkään, että senkin saa jättää kotiin.
☀️🕶
 • Viimeinen viikko menossa sairaslomaa. 🙌🏻 Tänään oli ihana jumpata, kun salin kattoikkunasta paistoi aurinko. Ihan kuin olisi ollut ulkona.☀️☀️
🔸️
Sen neljän viikon aikana, kun makasin 99% vain kotona, kaikki normaalit rutiinit katosi. Olen nyt yrittänyt saada liikunnasta taas rutiinin. Vaikka treenit ovat vielä melko kevyitä, niin kun nyt käyn säännöllisesti ja riittävän usein liikkumassa, on tapa helpompi pitää yllä sitten arjessakin.
🔸️
Sain muuten viestin, että miten voin olla salilla, kun olen sairaslomalla. Ihan vaan selvennykseksi, että ennen kuin voin palata töihin, pitää tuota leikkattua nilkkaa vahvistaa, jotta se kestää työskentelyn.
🌴🌴
Summer came in the gym.☀️☀️

Follow Me!

 • Juhannuspöydän herkullinen broileri-päärynäpiirakka

  Kaupallinen yhteistyö Karviaisten tilan kanssa

  Juhannus on ihan nurkan takana, ja toivottavasti säät suosivat. Vaikka sää ei olisikaan kuin morsian, aina on juhannusruoka, joka ei petä. Jos kuitenkin vielä juhannuspöydän täytettä puuttuu, tästä piirakasta saa erinomaisen tarjottavan. Broileri, sinihomejuusto ja päärynä eivät ehkä ole niin perinteisiä juhannusruuan raaka-aineita, mutta sitäkin herkullisempia. Testasin piirakassa perinteisten jauhojen sijasta härkäpapujauhoa, joka toimi erinomaisesti suolaisessa piirakassa.


   

  Inspiraatio tähän reseptiin löytyy suunnilleen kymmenen vuoden takaa. Työskentelin tuolloin baarissa ja välillä työvuoron jälkeen viereinen pizzeria houkutti. Monellehan esimerkiksi ananas on ehdoton ei pizzassa, tai yleensäkin hedelmät eivät kuulu pizzaan. Melkein jokaisen peruspizzerian listalta löytyy pizza, joka sisältää ananasta, broileria ja sinihomejuustoa, mutta muissa pizzerioissa, kuin tuossa entisen työpaikan viereisessä, en ole nähnyt päärynää täytevaihtoehtona. Ja päärynä sopii mielestäni maustetun broilerin ja suolaisen homejuuston seuraksi kuin nenä päähän.

   
  broileripäärynäpiirakka_ikkunalla_blog6
   

  Piirakan pohjassa käytinKarviaisten tilan härkäpapujauhoa. Tavalliseen vehnäjauhoon verrattuna jauho on huomattavasti proteiinirikkaampaa, sillä siinä on lähes 29 g/100g proteiinia, kun vehnäjauhossa sitä on alle 12g/100g. Lisäksi härkäpapujauho on tietysti gluteenitonta. Tästä reseptistä saakin helposti muokattua myös laktoosittoman version käyttämällä laktoositonta voita, kermaa ja sinihomejuustoa, esim. Aura-juustoa.

   

  Piirakkaa varten tarvitset n. 28cm halkaisijaltaan olevan piirakkavuoan sekä aikaa 15 minuuttia valmistamiseen ja n. 40 minuuttia paistamiseen.

   
  broileripäärynäpiirakka_ikkunalla_blog4
   

  Broileri-päärynäpiirakka

   

  Pohja

   

  4 dl Karviaisten tilan härkäpapujauhoa

  150g voita

  1 kananmuna

  1-2 tl suolaa

  1-2 tl sokeria

   

  Täyte

   

  300g maustamattomia broilerinfilesuikaleita

  100g sinihomejuustoa

  2 isohkoa päärynää

  5 dl kermaa

  3 kananmunaa

  mausteita

   
  broileripäärynäpiirakka_ikkunalla_blog
  broileripäärynäpiirakka_ikkunalla_blog5
   

  Aloita piirakan valmistus sekoittamalla pohjaa varten kuivat ainekset sekaisin. Lisää sen jälkeen huoneenlämpöinen voi jauhojen sekaan ja nypi jauhot ja voi sekaisin. Kun voi ja jauhot ovat sekoittuneet lisää 1 kananmuna joukkoon nopeasti vatkaamalla. Voitele piirakkavuoka ja taputtele pohja vuoan pohjalle ja reunoille. Kostuttamalla sormet, taikina ei jää niin helposti kiinni sormiin taikinaa taputellessa.

   

  Kypsennä broilerinfilesuikaleet ja mausta ne. Mausteena voit käyttää esim. grillimaustetta tai paprikaa, mutta katso, ettei valmismausteseokset sisällä liikaa suolaa, jottei piirakasta tule liian suolaista. Itse käytin Jävla Sås Bolagin Sweet BBQ-kastiketta maustamiseen. Se helpottaa huomattavasti arkea, eikä sisällä hirveä määrää lisäaineita (ainoastaan 1 E-aine). Sen jälkeen kuori ja kuutio toinen päärynä. Levitä kuutiot piirakan pohjalle. Murustele sinihomejuusto tasaisesti koko piirakan päälle. Lopuksi lisää päälle kypsennetty broileri.

   

  Vatkaa kolme kananmunaa ja kerma sekaisin ja kaada seos piirakan päälle. Leikkaa toisesta päärynästä viipaleita ja koristele piirakka niillä. Paista tasalämmöllä uunin keskiosassa n. 40 minuutin ajan. Voit kokeilla piirakan kypsyyttä esim. hammastikun avulla. Upota tikku piirakkaan ja jos siihen ei tartu juurikaan mitään, piirakka on valmis.

   

  Tarjoile piirakka raikkaan vihersalaatin ja hyvän viinin kera.

   
  broileripäärynäpiirakka_ikkunalla_blog3
   

  Oma juhannus meneekin pitkälti arkisten touhujen parissa, mutta sunnuntaina ystäväni tulee Jyväskylästä käymään ja mennään testaamaan juhannusbrunssi. Sen ihmeellisempää juhannusta en kaipaakaan, sillä arki on vienyt aika lailla voimat, ja vapaa-ajan mieluiten vain olen. Juhannuksia tulee, joten ensi kerralla sitten vähän enemmän juhlatuulella.

   
  broileripäärynäpiirakka_ikkunalla_blog7
   

  Herkullista juhannusta teille ja onneksi hyvästä ruuasta voi nauttia myös sateisella säällä, jos ne sateet pääsevät tulemaan tänne.

   

  Millaisia herkkuja tai ruokia teidän juhannukseen kuuluu?
  Panostetaanko teillä juhannuksena ruokailuun?
 • Joko luit nämä postaukset

  4 Comments

 • Avatar
  Reply Mira / Blinger Shimmer -blogi 4.7.2018 at 12:15

  Enpä ole päärynää koskaan suolaisessa piiraassa kokeillut – tätä pitää ehdottomasti testata 🙂

 • Avatar
  Reply Hanna-Mari / life with Hanna-Mari 4.7.2018 at 22:21

  Oi, vaikuttaa hyvältä reseptiltä! Meillä juhannukseen kuuluu aina grilliruoka. Lemppareitani ovat kuitenkin siinä kylkiäisinä olevat salaatit ja uudet perunat! 🙂

 • Avatar
  Reply Mari_Shopaholic 5.7.2018 at 12:00

  Näyttää ja kuulostaa tosi hyvältä! En olisi ikinä keksinyt yhdistää näitä aineksia itse. 😊

 • Avatar
  Reply Marianne / STAY FRESH 6.7.2018 at 09:30

  Oi kuulostaapa hyvälle! Suolaiset piirakat on niin hyviä!

 • Leave a Reply