Odotathan vielä hetken.

Instagram

 • Vaikka mä kaipaan lämpöä ja auringon paistetta, on sateisella säälläkin ollut puolensa.
🦋
Sade on vähän niin kuin pakottanut pysähtymään ja miettimään asioita. Viimeisiin pariin kuukauteen on sisältynyt paljon muutoksia ja niiden jälkeen on ollut vähän vaikea tietää miten jatkaa eteenpäin ja mitä mä haluan tulevaisuudelta.
🦋
Vaikka nämä sateiset päivät on vähän masentavia, niin nyt olen tehnyt suunnitelman tulevaisuudelle. Olen haaveillut pitkään joogaopettajaksi opiskelemisesta, ja nyt sille on oikea aika. En myöskään ole valmis luopumaan rakkaudesta ruokaan ja viineihin, joten jatkan vielä niidenkin parissa, tosin pyrkien eteenpäin sillä uralla.
🦋
Päässä on ollut pitkään ajatus, että ura pitää koostua, jostain yhdestä tietystä alasta, jonka parissa tekee sitä 100% työaikaa ja sen ohella sitten voi tehdä vähän jotain muutakin. Mutta miksi ura ei voisi myös koostua useammasta eri jutusta, jotka eivät välttämättä liity toisiinsa mitenkään?
🦋
Mun mielestä työn ei pidä tuntua työltä, vaan siitä tulee nauttia. Sen tulee palkita muutenkin kuin vain taloudellisesti. Ja jos intohimoa on moneen asiaan, niin miksi niistä tulisi luopua? Toki kaikkeen mahdolliseen ei voi panostaa täysillä, mutta valitsemalla ne muutamat tärkeimmät, voi saada enemmän kuin vain toteuttamalla sitä yhtä isointa intohimoa.
🦋

#mansikkakesä #unelmaduuni #työelämä #onni #intohimo #inspiraatio #hyväelämä #summervibes #strawberryart #blackandwhite_photos #blackandwhite_art #photographysouls #dowhatyoulovelovewhatyoudo #passionproject
 • Talvisin ei juurikaan jäätelö maistu, mutta kesän tullen niitä tulee nautittua siitäkin edestä. Mun ehdottomia lemppareita on Minttubuffet ja kirsikkajäätelö (tosin Suomesta ei taida saada yhtäkään, jossa ei olisi käytetty punajuuriväriä…Vai tiedättekö jonkun?).
🍒
Vanhalle ylioppilastalolle on taas avattu Magnum Helsingin jäätelöbaari. Aikaisempina vuosina olen tykännyt, kun jäätelön on saanut kuorruttaa mitä erikoisimmalla mauilla, mutta parina viimeisenä vuotena kuorrutteet ovat olleet melko tavallisia.
🍦
Nyt kuorrutevalikoimassa oli matcha-jauhe, joka voisikin sopia hyvin yhteen tumman suklaan kanssa. Se täytyy vielä käydä testaamassa, mutta eilen kuorrutteeksi valikoitui nostalginen värikäs remmikarkki #pride -viikon hengessä.
💛🧡❤💜💙💚 #jäätelökesä #jäätelö #magnumhelsinki #magnumicecream #icecreamday #icecreamlove #summervibes #summerfeels #kahvihetki #kahviakiitos #coffeecoffeecoffee #coffee_time #myhelsinki #myhelsinki #visitfinland #heleats #helsinkirestaurants #travelforfood #foodaroundworld
 • Ihanaa juhannusta! 🌸

Parasta on olla luonnon keskellä hiukset sekaisin, meikittä ja ihan pölähtäneen näköisenä. 
Eikä tuo shampanjakaan maistu pahalta pitkän työputken jälkeen. Nyt vain relaa! 🍾

#juhannus #midsummer #shampanja #nomakeup #natural #nature #mökkielämää #champagnelife #visitjyväskylä #summer #kesä #goodvibes #feelgood #happiness
 • Tavoite ilman suunnitelmaa on vain toive. Mulla on tavoite, tai mun mielestä paremminkin unelma, jonka toteuttamisen aloittaminen tuntuu vaikealta. Ideat ovat olleet jotenkin sekavina päässä. On ollut vaikea hahmottaa mistä lähtee niitä toteuttamaan, sillä kaikkea tuskin pystyn toteuttamaan kerralla.
💫
Mun unelmaan sisältyy juttuja, joihin tarvitsen muita. En ole osannut hahmottaa lähdenkö toteuttamaan niitä mitä pystyn itse, vai lähdenkö heti etsimään niitä, jotka omalla tavallaan jakaavat mun unelman.
💫
Olen yrittänyt kirjoittaa paperille To do-listaa, mutta senkin kautta hahmottaminen on ollut vaikeaa. Pystyn kyllä listaamaan mitä haluan, mutta lista ei visualisoi sitä mistä aloitan. Oon visuaalinen ja kineettinen (eli tekemällä oppiva), joten unelmakartan tekeminen auttoi konkretisoimaan unelmat.
💫
Koska uskon, että oikeat ihmiset tulevat, kun niille oikea aika on, eikä niitä löydä etsimällä. Varsinkin kun puhutaan intohimoista, joita ihmisillä, joiden kanssa haluan luoda jotain uutta, pitää olla.
💫
Aloitan niistä asioita, joita pystyn jo itsekseni toteuttamaan, ja joku päivä mulla on ympärillä ihmisiä, jotka jakavat mun intohimot, ja haluavat myös luoda jotain uutta.
💫
Ootko sä tehny unelmakarttoja unelmien toteuttamista varten?

#inspiraatio #unelma #unelmaduuni #yrittäjyys #intohimo #luovuus #hyvinvointi #onnellisuus #dreambig #passionproject #womeninspiringwomen #inspiration
 #ipreview via @preview.app
 • Tällä hetkellä elämä on yhtä kuin työ. Päivät teen omia projekteja, jotka toivottavasti joku päivä maksavat palkkansa, mutta tällä hetkellä niistä on enemmän menoja kuin tuloja. Illat ja yöt vietän tehden palkkatöitä, jotta saan jääkaappiin jotain ja vuokrat maksettua. Välillä, ja oikeastaan aika usein, miettii, että onko tässä mitään järkeä.
💎
Olisi vain helpompi vain elää varman päälle. Ajatuksiin nousee vähän väliä erilaisia pelkoja. Entä jos epäonnistunkin totaalisesti. Epäonnistumisia en sinänsä pelkää, kunhan niistä on mahdollista nousta, mutta jos tuleekin sellainen, josta ei enää noustakaan. Jos vain tekisin työtä, josta saan varman tilin, vaikka se ei olisikaan unelmani.
💎
Mut on kasvatettu sitkeäksi, siihen, että elämässä tulee aina pyrkiä eteenpäin. Se ei tarkoita isompaa palkkaa, tai korkeampaa titteliä, vaan sitä, että pyrkii toteuttamaan niitä asioita, joista unelmoi. Sitkeyden lisäksi olen saanut myös muita ominaisuuksia, joita olen pitänyt vahvuutenani, mutta ne onkin tuomittu ulkopuolelta jopa outoudeksi tai ainakin lapselliseksi. Päivällä olin kuuntelemassa @armanalizad:n tarinaa unelmien saavuttamisesta. Ja juuri ne ominaisuudet, joista olen epävarma ulkopuolisten tuomitsemisen vuoksi, ovat niitä asioita, jotka on vieneet Armanin siihen pisteeseen missä hän nyt on.
💎
Joten aion olla jatkossakin outo ja lapsenmielinen, ja kaiken epätoivon keskellä uskoa siihen, että joku päivä tämä työ kantaa eteenpäin.
💎
Kiitos @akvamariinishowroom tästä todella inspiroivasta ja motivoivasta mahdollisuudesta päästä kuulemaan Armanin tarinaa unelmien toteuttamisesta. (Tapahtuma oli pr-tilaisuus)
.
.
.
.
.
. 
#akvamariinishowroom #unelmientyöpäivä #unelmistatotta #unelma #motivaatio #työ #työhyvinvointi #hyvinvointi #onnellinen #taide #kiasma #art #womenempowerwomen #bosslady #girlpwr
 • Little bubbles never killed nobody.🥂🥂
🔸️
Kerran eräs henkilö sanoi, että 
35-vuotiaana ihminen on keski-ikäinen. Eli enää puolet elämästä olisi jäljellä. Tuolloin itselläni oli vielä muutamia vuosia tuohon lukuun, mutta jonkinlaisen ahdistuksen se sai silti aikaan tähän päivään asti.
🔸️
Tänään tuo maaginen "keski-iän" luku tuli täyteen ja onneksi samalla tuli tunne, että eihän tässä vielä missään puolessa välissä olla menossa. Nyt oikeastaan ollaan vasta ihan alussa.
🔸️
Joten HBD to me nyt ja seuraavat 50 vuotta.🎉🎉
🔸️ #synttärit #shampanja #kuplivaa #ruinart #juhla #hbd #bday #35 #champagne #rose #macarons #champagnelover #sparkling #onnellisuus #happiness #life #elämä #positivelife #vieläkerkee #viini #goodwine #winelover
 • Somen aitous on herättänyt keskustelua paljon. En näe kuvien muokkaamisessa mitään väärää, kunhan siinäkin pysyy järki kädessä. Se, että haluaa poistaa otsassa olevan jättifinnin, joka siinä ei muutenkaan aina ole, on ihan ok. Siinä vaiheessa kun oma kuva muokataan jonnekin ihan toiseen paikkaan kuin missä se on otettu, raja menee yli.

Ensimmäistä kuvaa olen muokannut. Olen muokannut kuvassa valotuksia, värisävyjä ja lisännyt filterin. Ensimmäiseksi muokkasin puhelimen Lightroomissa valotuksia ja sävyjä. Sitten lisäsin VSCO:n filtterin. Lopuksi säädin vielä valotuksia yms. Instan omalla editorilla. Toinen kuva on täysin muokkaamaton.

Kaipaan enemmän keskustelua mediakriittisyydestä. Toivoisin, että ymmärrettäisiin ilman, että avataan kaikki mitä kuvissa on muokattu, kuvien olevan käsiteltyjä, eivätkä edusta 100% aitoa tilannetta. 
Mediakriittisyys ei tarkoita sitä, että kritisoidaan käsiteltyjä kuvia käsittelyn vuoksi, vaan että ymmärretään niiden olevan käsiteltyjä, eikä sen vuoksi vastaa täysin todellisuutta.
 • Ihastuin Uunifetapastaan sen maun ja erityisesti helppouden vuoksi.
💚
Kaipasin sen rinnalle vaihtelua, joka olisi kuitenkin yhtä helppoa valmistaa, jolloin syntyi resepti Vihreään uunifeta-pastaan.
💚
Resepti löytyy nyt blogista👉🏻 Suora linkki profiilissa
 • Parikymppisenä olin varma, että tässä vaiheessa minulla olisi jo ura hyvässä putkessa, oma talo, lapsia ja hyvä mies rinnalla. Mitään näistä ei tällä hetkellä ole, ja en tiedä koenko nyt jotain ikäkriisiä.
🔸️
Parin viikon päästä tulee 35 täyteen ja tavallaan elämä on siinä vaiheessa kuin se on monella kymmenen vuotta nuoremmalla. Toisaalta noiden kymmenen vuoden aikana olen kokenut paljon sellaisia asioita, joista monella kaksvitosella ei ole hajuakaan. Kokemukset ovat olleet niin hyviä kuin pahojakin, opettavaisia, mutta myös viihdyttäviä.
🔸️
Tunnen kuitenkin jonkinlaista epäonnistumista, vaikka samaan aikaan tiedosta, että olen omista lähtökohdistani pärjännyt erinomaisesti. En tiedä johtuuko tämä epäonnistumisen tunne siitä millaisia odotuksia yhteiskunnalla on vai johtuuko se siitä millaisia odotuksia itselläni oli parikymppisenä.
🔸️
Toisaalta jossain määrin nuo parikymppisen unelmat on muuttuneet. Mukaan on tullut realismi. Helsingistä tuskin koskaan tulen taloa saamaan (koska hinta), ja nykyään haaveilenkin omasta talosta Italiasta, viinitarhojen keskeltä. Lapsia en tiedä tulisinko koskaan saamaan, vaikka olisikin muuten lähtökohdat siihen, sekin on ok. Jos minut on tarkoitettu äidiksi, tulen äidiksi jollain tavalla. Jos ei ole tarkoitettu, sekin on ok. Tavallaan löysin elämäni miehen, mutta elämä tuli meidän väliin. Välillä koen elämälle siitä katkeruutta, mutta lopulta se katkeruus on vain minulta pois, joten sekin on turhaa.
🔸️
Pitää vain elää hetki kerrallaan, asioihin voi pyrkiä, mutta sen jos minkä olen oppinut, että elämää ei voi suunnitella.
🔸️
Kokeeko kukaan muu paineita yhteiskunnan odotuksista?
 • Ihanaa äitienpäivää kaikille äideille!
🍓
Itse muistelen mielessäni äitiäni ja isoäitiäni, joka oli käytännössä äitini, ja mahdollistan töissä äideille ilon ja onnen hetkiä.
🍓
Toivottavasti kaikkien äitien aamu on alkanut hyvin harmaasta aamusta huolimatta. Parasta väriterapiaa harmautta vastaan on värikäs ruoka. Hyvä ruoka, parempi mieli ja siihen kun vielä yhdistää värit, harmauskaan ei haittaa niin paljoa.
 • Olisinpa valmistujaispäivän aamuna herännyt ilosta hyppien, mutta ennen kuin se edes tuli mieleeni, oli siellä pyörinyt monta muuta ajatusta.
▫️▫️
Kuvittelin tässä valmistuessani olevani onneni kukkuloilla, mutta vieläkään en koe mitään erityistä iloa. Ehkä tämän kaiken tunteettomuuden takana on pelko työllistymisestä.
▫️▫️
En minä pelkällä fysioterapeutin tutkinnolla mitään tee, eikä tällä kaikella työllä ole merkitystä, jos en pääse töihin. Vasta siinä vaiheessa, kun on työpaikka, voin sanoa valmistuneeni.
▫️▫️
Se palo, joka on aitoa unelmaa kohtaan, ei anna mahdollisuutta luovuttaa.
▫️▫️
Blogissa koko tarina kaikkineen vastoinkäymisineen unelman eteen työskentelemisestä.
👉🏻Suora linkki profiilissa.
🦄

Follow Me!

 • Kun työelämä pelottaa

   

  Valmistuminen lähestyy, eikä jäljellä ole enää kuin loppupuristus: opinnäytetyön viimeistely ja neljän viikon harjoittelu. Sen myötä myös työllistyminen on alkanut mietityttämään entistä enemmän. Millaiseen työpaikkaan haluan töihin?

  Mitä enemmän olen työpaikkoja nähnyt, niin harjoitteluissa kuin entisissä työpaikoissa, olen huomannut työssä viihtymisen heikentyneen koko ajan enemmän ja enemmän. Työpaikoilla on yhä enemmän henkilöitä, jotka purkavat toisiin omaa pahaa oloaan. Enkä usko, että tilannetta selittää pelkästään kyseisten ihmisten luonteenpiirteet. Muutama kyllä voi olla perusluonteeltaan kusipää, mutta siinä määrin missä olen työpahoinvointia nähnyt ei sillä voi selittää.

   

  Mikä sitten saa ihmiset voimaan töissä niin huonosti, että tartuttavat sen kaikkiin muihinkin ympärillä? Miettiessäni tällaisia henkilöitä, joita omassa työelämässä olen nähnyt, osalla taustalla on varmasti ollut henkilökohtaisen elämän haasteita, jotka sitten on purettu töissä täysin ulkopuolisiin. Sen lisäksi yhtenä suurimpana tekijänä on ollut huono johtajuus.

   
  työhyvinvointi2
   

  Ihmisten johtamisen vaikeus

   

  Ihmisten johtaminen on vaikeaa. Jokainen työntekijä on oma persoonansa omine kokemuksineen. Johtajan tulisi johtaa työyhteisöä niin, että jokaisella olisi tilaa olla oma itsensä toisia kunnioittaen. Jos toisen kanssa ei olisi asioista samaa mieltä, tulisi niistä pystyä keskustelemaan. Mitä suuremmat ristiriidat henkilöiden välillä on sitä, enemmän johtajuus korostuu. Silloin johtajan tulisi mahdollistaa keskusteluyhteys henkilöiden välillä. Valitettavan usein olen kuitenkin nähnyt sitä, että johtajat tässä tilanteessa piiloutuvat, eivätkä kanna heille kuuluvaa vastuuta. Lopulta tilanne on saattanut kärjistyä niin pahaksi, että koko työyhteisö voi todella huonosti.

   

  Huonoa johtamista olen valitettavasti nähnyt yhä enemmän ja se onkin saanut miettimään, että haluanko edes itselleni johtajaa vai haluanko itse olla itseni johtaja? Muiden johtajuus ei ole tavoitteenani, vaikka kunnianhimoinen olenkin. Itseni johtajana pääsisin kenties parhaiten kunnianhimoani toteuttamaan, mutta sen tuoma epävarmuus pelottaa.

   

  Luulen, että 35 vuoden päästä ei enää eläkettä ole olemassa

   

  Huonosta työhyvinvoinnista henkii myös se, että lähes jokainen, joka on siirtynyt työelämästä yrittäjäksi, sanoo sen olleen paras ratkaisu. Monella taustalla on ollut juuri näitä yksittäisiä henkilöitä, jotka ovat tehneet työssä jatkamisen mahdottomaksi. Ennen tuntui, että tällaisiin tilanteisiin oli ratkaisuna vaihtaa työpaikkaa, mutta nykyään tuntuu, ettei ruoho ole näissä tapauksissa vihreämpää aidan toisella puolella. Nyt ainut ratkaisu taitaa olla siirtyä itselleen töihin. Silloin saa työskennellä juuri sellaisen johtajan alaisuudessa kuin haluaa.

   

  Onko yhteiskunta työelämän puolella?

   

  Hallitus puhuu miten he pyrkivät edistämään yrittäjyyttä, mutta todellisuudessa nämä pyrkimykset tuntuvat kohdistuvat käytännössä täysin keskisuuriin ja suuriin yrityksiin. Pienyrittäjän elämä on edelleen epävarmaa. Jos yrityksellä menee hetkellisesti hiljaisemmin, eikä kassa virta riitä tuomaan leipää pöytään, ei yrittäjällä ole samanlaista työttömyysturvaa kuin työntekijällä.

   

  Asiat eivät koskaan ole menneet täysin niin kuin olen niiden kuvitellut menevän. Välillä se on ollut hyvä asia ja välillä ei niin hyvä.

   

  Ison osan kassavirrasta vie erilaiset lakisääteiset maksut. Veroja maksaisin ihan mielelläni, jos niillä oikeasti pyrittäisiin takaamaan kaikille tasavertaiset julkiset palvelut. Eläkemaksujakin maksaisin mielelläni, jos tietäisin, että varmasti saisin siinä vaiheessa sen eläkkeen, kun siirryn eläkkeelle. Nyt kuitenkin luulen, että 35 vuoden päästä ei enää eläkettä ole olemassa, enkä todennäköisesti tule kovin paljon ennen kuolemaa siirtymään eläkkeelle, jos kaikki menee hyvin. Sen vuoksi työstä tulisi tehdä sellaista, että se tuntuisi enemmänkin harrastukselta kuin selkä verillä raatamiselta.

   
  somehuijarit_annukka_vuorela_happyannukka_4
   

  Onko unelmatyötä oikeasti mahdollista saada?

   

  Haaveilen tällä hetkellä työskenteleväni puoliksi työntekijänä ja puoliksi yrittäjänä. Yrittäjänä saisin toteuttaa niitä haaveita, joita ei perinteisessä fysioterapeutin palkkatyössä ole mahdollista toteuttaa. Toisaalta tietynlaista fysioterapiaa ei ole oikein yrittäjänä mahdollista toteuttaa, jonka vuoksi toivoisin pystyväni työskentelemään palkkatyössä samanaikaisesti.

   

  Herkkänä ihmisenä koen kuitenkin, että pahoinvointi mitä enemmissä määrin työpaikoilla on, ajaisi minut enemmin tai myöhemmin täysin loppuun. Jo nyt olen heilunut loppuun palamisen rajoilla, ja selvinnyt niistä kuitenkin hammasta purren ja tietäen, että se on vain väliaikaista. Tällä hetkellä en tiedä todellakaan mitä tehdä tulevaisuuden suhteen. Työpahoinvoinnin taustat ovat paljon pidemmällä kuin mihin itse voin vaikuttaa, aina poliittisella tasolla. Lisäksi taloudellinen tuotto ajaa monessa yrityksessä työhyvinvoinnin edelle, vaikka toisin puhutaankin. Kaikki tämä huonon johtajuuden lisäksi, eivät todellakaan houkuta palkkatöihin. Toisaalta yrittäjyyskin on hyvin stressaavaa, vaikka varmasti myös antoisaa, tässä yhteiskunnassa.

   
  työhyvinvointi3
   

  Kunhan saisin tehdä työtä, joka tekisi minut onnelliseksi.

   

  Asiat eivät koskaan ole menneet täysin niin kuin olen niiden kuvitellut menevän. Välillä se on ollut hyvä asia ja välillä ei niin hyvä. Sen vuoksi olenkin yrittänyt ottaa asennetta, että elämä kuljettaa. Aika näyttää mihin suuntaan mennä. Silti minua pelottaa tulevaisuus, lähinnä juuri taloudellinen pärjääminen. Mikäli voittaisin lotossa, ehdottomasti perustaisin yrityksen ja olisin itseni johtaja, eikä haittaisi vaikka pariin ensimmäiseen vuoteen tekisin nollatulosta, kunhan saisin tehdä työtä, joka tekisi minut onnelliseksi. Lottovoittoa ei kuitenkaan ole tiedossa (varsinkaan koska en lottoa), joten pankkitilille on tasaisin väliajoin tultava riittävästi katetta elämiseen.

   
  somehuijarit_annukka_vuorela_happyannukka_1
   


  Millaisia kokemuksia teillä on työhyvinvoinnista?

  Yrittäjät, millaisia kokemuksia teillä on palkkatyöstä yrittäjäksi siirtymisessä?
  Miten taloudellinen puoli on järjestynyt?

   

  p.s. Koska talvi ja valon puute, joudun kuvittamaan postauksen samoilla kuvilla kuin muutama postaus sitten.

   

  Tänään kerkeää vielä klo 21 asti osallistua Re-Start-valmennuksen osan arvontaan. Arvonta löytyy TÄÄLTÄ.
 • Joko luit nämä postaukset

  7 Comments

 • Avatar
  Reply Mira / Blinger Shimmer -blogi 17.12.2018 at 11:04

  Itselleni työhyvinvointi (ja sen puute) ovat oman ammattini puolesta erittäin tuttuja asioita. Valitettavasti monissa paikoissa mennään raha etenenässä ja unohdetaan työntekijät, jotka puurtavat yrityksen eteen :/

  • Avatar
   Reply Annukka Vuorela || @happyannukka 23.12.2018 at 09:58

   Raha on se mikä määrittää kaikkea. Olen miettinyt, että varsinkin kaupallisilla aloilla, joissa tavoitteena on tuottaa voittoa, unohdetaan se, että hyvinvoiva työntekijä on myös tehokas työntekijä. Jotenkin tuntuu käsittämättömältä, ettei ymmärretä katsoa isommassa kaavassa ja kiristetään ihmistä koko ajan enemmän. Lopulta ihminen katkeaa ja se tulee siinä vaiheessa maksamaan niin yritykselle kuin yhteiskunnalle.

 • Avatar
  Reply Diiskuneiti 22.12.2018 at 15:13

  Olen ollut monissa paikoissa jossa johtujuus on aivan peestä ja se säteilee työntekijöihin ja pahasti. Vanhoja ja hyviä työntekijöitä ei muisteta tai palkita, vaan yrityksiin palkataan määräaikaisilla sopimuksilla jatkuvasti vaihtuvaa henkilökuntaa. Mikään ei ole enää pysyvää ja tuntuu ettei työntekijöitä enää arvosteta. Töihin otetaan nuoria, joille ei tarvitse maksaa juuri mitään ja heitä pompotellaan kuin karjaa.

  • Avatar
   Reply Annukka Vuorela || @happyannukka 23.12.2018 at 10:06

   Työelämä on kyllä muuttunut todella epävarmaksi. Enää ei todellakaan voi luottaa siihen, että vaikka kuinka olisi kokoaikainen ja jatkuva työsopimus, että työssä saisi olla niin kauan kuin itse haluaa tai yritys lopettaa. Voittoa pitää tehdä melkein hinnalla millä hyväänsä, ja se näkyy paljon myös palkkauksessa. Olen itse saanut kerran työtarjouksen, jossa minulle olisi maksettu vähemmän kuin työehtosopimus vaatii kokemuksellani maksettavan. Näen itse myös paljon sitä, että palkataan työtehtäviin henkilöitä, joilla ei ole pätevyyttä tehtävään ja odotetaan, että heille opetetaan työn ohessa asiat. Ja mielelläni opettaisinkin, jos se olisi huomioitu resursseissa, mutta usein tämä ammattitaidoton lasketaan jo täydeksi resurssiksi.

 • Avatar
  Reply Sonja 22.12.2018 at 16:35

  Itse olen hoitoalalla ja siellä kyllä työhyvinvointi on vähän mitä on. Ihmiset voivat huonosti ja silti pitäisi jaksaa huolestia potilaista.

  • Avatar
   Reply Annukka Vuorela || @happyannukka 23.12.2018 at 10:09

   Kyllä, ja jotenkin juuri hoitoalalla voisi kuvitella, että ymmärrettäisiin työhyvinvoinnin merkitys. Tosin varsinkin julkisella puolella, jossa rahat tulevat ylempää, työhyvinvointiasioihin on vielä vaikeampi vaikuttaa kuin yksityisellä puolella, joka itse määrittää budjettinsa.

 • Avatar
  Reply MINNA / Sukat hukassa 26.12.2018 at 22:49

  Tässä postauksessa on hyvä pointti ja tosiaan liian monessa työpaikassa työntekijöiden hyvinvointiin ei panosteta. Itse olen siinä mielessä onnellisessa asemassa että oma työympäristöni on hyvä ja ne asiat mitkä siellä mättää niin niihin puututaan parhaan mukaan.
  Mitä tulee yrittäjyyteen niin toivotan älyttömän paljon tsemppiä! itse toimin sivutoimisena yrittäjänä ja täytyy sanoa ettei sitä helpoksi tehdä täällä.
  Mukavaa päivää!

 • Leave a Reply