Odotathan vielä hetken.

Instagram

 • Vaikka mä kaipaan lämpöä ja auringon paistetta, on sateisella säälläkin ollut puolensa.
🦋
Sade on vähän niin kuin pakottanut pysähtymään ja miettimään asioita. Viimeisiin pariin kuukauteen on sisältynyt paljon muutoksia ja niiden jälkeen on ollut vähän vaikea tietää miten jatkaa eteenpäin ja mitä mä haluan tulevaisuudelta.
🦋
Vaikka nämä sateiset päivät on vähän masentavia, niin nyt olen tehnyt suunnitelman tulevaisuudelle. Olen haaveillut pitkään joogaopettajaksi opiskelemisesta, ja nyt sille on oikea aika. En myöskään ole valmis luopumaan rakkaudesta ruokaan ja viineihin, joten jatkan vielä niidenkin parissa, tosin pyrkien eteenpäin sillä uralla.
🦋
Päässä on ollut pitkään ajatus, että ura pitää koostua, jostain yhdestä tietystä alasta, jonka parissa tekee sitä 100% työaikaa ja sen ohella sitten voi tehdä vähän jotain muutakin. Mutta miksi ura ei voisi myös koostua useammasta eri jutusta, jotka eivät välttämättä liity toisiinsa mitenkään?
🦋
Mun mielestä työn ei pidä tuntua työltä, vaan siitä tulee nauttia. Sen tulee palkita muutenkin kuin vain taloudellisesti. Ja jos intohimoa on moneen asiaan, niin miksi niistä tulisi luopua? Toki kaikkeen mahdolliseen ei voi panostaa täysillä, mutta valitsemalla ne muutamat tärkeimmät, voi saada enemmän kuin vain toteuttamalla sitä yhtä isointa intohimoa.
🦋

#mansikkakesä #unelmaduuni #työelämä #onni #intohimo #inspiraatio #hyväelämä #summervibes #strawberryart #blackandwhite_photos #blackandwhite_art #photographysouls #dowhatyoulovelovewhatyoudo #passionproject
 • Talvisin ei juurikaan jäätelö maistu, mutta kesän tullen niitä tulee nautittua siitäkin edestä. Mun ehdottomia lemppareita on Minttubuffet ja kirsikkajäätelö (tosin Suomesta ei taida saada yhtäkään, jossa ei olisi käytetty punajuuriväriä…Vai tiedättekö jonkun?).
🍒
Vanhalle ylioppilastalolle on taas avattu Magnum Helsingin jäätelöbaari. Aikaisempina vuosina olen tykännyt, kun jäätelön on saanut kuorruttaa mitä erikoisimmalla mauilla, mutta parina viimeisenä vuotena kuorrutteet ovat olleet melko tavallisia.
🍦
Nyt kuorrutevalikoimassa oli matcha-jauhe, joka voisikin sopia hyvin yhteen tumman suklaan kanssa. Se täytyy vielä käydä testaamassa, mutta eilen kuorrutteeksi valikoitui nostalginen värikäs remmikarkki #pride -viikon hengessä.
💛🧡❤💜💙💚 #jäätelökesä #jäätelö #magnumhelsinki #magnumicecream #icecreamday #icecreamlove #summervibes #summerfeels #kahvihetki #kahviakiitos #coffeecoffeecoffee #coffee_time #myhelsinki #myhelsinki #visitfinland #heleats #helsinkirestaurants #travelforfood #foodaroundworld
 • Ihanaa juhannusta! 🌸

Parasta on olla luonnon keskellä hiukset sekaisin, meikittä ja ihan pölähtäneen näköisenä. 
Eikä tuo shampanjakaan maistu pahalta pitkän työputken jälkeen. Nyt vain relaa! 🍾

#juhannus #midsummer #shampanja #nomakeup #natural #nature #mökkielämää #champagnelife #visitjyväskylä #summer #kesä #goodvibes #feelgood #happiness
 • Tavoite ilman suunnitelmaa on vain toive. Mulla on tavoite, tai mun mielestä paremminkin unelma, jonka toteuttamisen aloittaminen tuntuu vaikealta. Ideat ovat olleet jotenkin sekavina päässä. On ollut vaikea hahmottaa mistä lähtee niitä toteuttamaan, sillä kaikkea tuskin pystyn toteuttamaan kerralla.
💫
Mun unelmaan sisältyy juttuja, joihin tarvitsen muita. En ole osannut hahmottaa lähdenkö toteuttamaan niitä mitä pystyn itse, vai lähdenkö heti etsimään niitä, jotka omalla tavallaan jakaavat mun unelman.
💫
Olen yrittänyt kirjoittaa paperille To do-listaa, mutta senkin kautta hahmottaminen on ollut vaikeaa. Pystyn kyllä listaamaan mitä haluan, mutta lista ei visualisoi sitä mistä aloitan. Oon visuaalinen ja kineettinen (eli tekemällä oppiva), joten unelmakartan tekeminen auttoi konkretisoimaan unelmat.
💫
Koska uskon, että oikeat ihmiset tulevat, kun niille oikea aika on, eikä niitä löydä etsimällä. Varsinkin kun puhutaan intohimoista, joita ihmisillä, joiden kanssa haluan luoda jotain uutta, pitää olla.
💫
Aloitan niistä asioita, joita pystyn jo itsekseni toteuttamaan, ja joku päivä mulla on ympärillä ihmisiä, jotka jakavat mun intohimot, ja haluavat myös luoda jotain uutta.
💫
Ootko sä tehny unelmakarttoja unelmien toteuttamista varten?

#inspiraatio #unelma #unelmaduuni #yrittäjyys #intohimo #luovuus #hyvinvointi #onnellisuus #dreambig #passionproject #womeninspiringwomen #inspiration
 #ipreview via @preview.app
 • Tällä hetkellä elämä on yhtä kuin työ. Päivät teen omia projekteja, jotka toivottavasti joku päivä maksavat palkkansa, mutta tällä hetkellä niistä on enemmän menoja kuin tuloja. Illat ja yöt vietän tehden palkkatöitä, jotta saan jääkaappiin jotain ja vuokrat maksettua. Välillä, ja oikeastaan aika usein, miettii, että onko tässä mitään järkeä.
💎
Olisi vain helpompi vain elää varman päälle. Ajatuksiin nousee vähän väliä erilaisia pelkoja. Entä jos epäonnistunkin totaalisesti. Epäonnistumisia en sinänsä pelkää, kunhan niistä on mahdollista nousta, mutta jos tuleekin sellainen, josta ei enää noustakaan. Jos vain tekisin työtä, josta saan varman tilin, vaikka se ei olisikaan unelmani.
💎
Mut on kasvatettu sitkeäksi, siihen, että elämässä tulee aina pyrkiä eteenpäin. Se ei tarkoita isompaa palkkaa, tai korkeampaa titteliä, vaan sitä, että pyrkii toteuttamaan niitä asioita, joista unelmoi. Sitkeyden lisäksi olen saanut myös muita ominaisuuksia, joita olen pitänyt vahvuutenani, mutta ne onkin tuomittu ulkopuolelta jopa outoudeksi tai ainakin lapselliseksi. Päivällä olin kuuntelemassa @armanalizad:n tarinaa unelmien saavuttamisesta. Ja juuri ne ominaisuudet, joista olen epävarma ulkopuolisten tuomitsemisen vuoksi, ovat niitä asioita, jotka on vieneet Armanin siihen pisteeseen missä hän nyt on.
💎
Joten aion olla jatkossakin outo ja lapsenmielinen, ja kaiken epätoivon keskellä uskoa siihen, että joku päivä tämä työ kantaa eteenpäin.
💎
Kiitos @akvamariinishowroom tästä todella inspiroivasta ja motivoivasta mahdollisuudesta päästä kuulemaan Armanin tarinaa unelmien toteuttamisesta. (Tapahtuma oli pr-tilaisuus)
.
.
.
.
.
. 
#akvamariinishowroom #unelmientyöpäivä #unelmistatotta #unelma #motivaatio #työ #työhyvinvointi #hyvinvointi #onnellinen #taide #kiasma #art #womenempowerwomen #bosslady #girlpwr
 • Little bubbles never killed nobody.🥂🥂
🔸️
Kerran eräs henkilö sanoi, että 
35-vuotiaana ihminen on keski-ikäinen. Eli enää puolet elämästä olisi jäljellä. Tuolloin itselläni oli vielä muutamia vuosia tuohon lukuun, mutta jonkinlaisen ahdistuksen se sai silti aikaan tähän päivään asti.
🔸️
Tänään tuo maaginen "keski-iän" luku tuli täyteen ja onneksi samalla tuli tunne, että eihän tässä vielä missään puolessa välissä olla menossa. Nyt oikeastaan ollaan vasta ihan alussa.
🔸️
Joten HBD to me nyt ja seuraavat 50 vuotta.🎉🎉
🔸️ #synttärit #shampanja #kuplivaa #ruinart #juhla #hbd #bday #35 #champagne #rose #macarons #champagnelover #sparkling #onnellisuus #happiness #life #elämä #positivelife #vieläkerkee #viini #goodwine #winelover
 • Somen aitous on herättänyt keskustelua paljon. En näe kuvien muokkaamisessa mitään väärää, kunhan siinäkin pysyy järki kädessä. Se, että haluaa poistaa otsassa olevan jättifinnin, joka siinä ei muutenkaan aina ole, on ihan ok. Siinä vaiheessa kun oma kuva muokataan jonnekin ihan toiseen paikkaan kuin missä se on otettu, raja menee yli.

Ensimmäistä kuvaa olen muokannut. Olen muokannut kuvassa valotuksia, värisävyjä ja lisännyt filterin. Ensimmäiseksi muokkasin puhelimen Lightroomissa valotuksia ja sävyjä. Sitten lisäsin VSCO:n filtterin. Lopuksi säädin vielä valotuksia yms. Instan omalla editorilla. Toinen kuva on täysin muokkaamaton.

Kaipaan enemmän keskustelua mediakriittisyydestä. Toivoisin, että ymmärrettäisiin ilman, että avataan kaikki mitä kuvissa on muokattu, kuvien olevan käsiteltyjä, eivätkä edusta 100% aitoa tilannetta. 
Mediakriittisyys ei tarkoita sitä, että kritisoidaan käsiteltyjä kuvia käsittelyn vuoksi, vaan että ymmärretään niiden olevan käsiteltyjä, eikä sen vuoksi vastaa täysin todellisuutta.
 • Ihastuin Uunifetapastaan sen maun ja erityisesti helppouden vuoksi.
💚
Kaipasin sen rinnalle vaihtelua, joka olisi kuitenkin yhtä helppoa valmistaa, jolloin syntyi resepti Vihreään uunifeta-pastaan.
💚
Resepti löytyy nyt blogista👉🏻 Suora linkki profiilissa
 • Parikymppisenä olin varma, että tässä vaiheessa minulla olisi jo ura hyvässä putkessa, oma talo, lapsia ja hyvä mies rinnalla. Mitään näistä ei tällä hetkellä ole, ja en tiedä koenko nyt jotain ikäkriisiä.
🔸️
Parin viikon päästä tulee 35 täyteen ja tavallaan elämä on siinä vaiheessa kuin se on monella kymmenen vuotta nuoremmalla. Toisaalta noiden kymmenen vuoden aikana olen kokenut paljon sellaisia asioita, joista monella kaksvitosella ei ole hajuakaan. Kokemukset ovat olleet niin hyviä kuin pahojakin, opettavaisia, mutta myös viihdyttäviä.
🔸️
Tunnen kuitenkin jonkinlaista epäonnistumista, vaikka samaan aikaan tiedosta, että olen omista lähtökohdistani pärjännyt erinomaisesti. En tiedä johtuuko tämä epäonnistumisen tunne siitä millaisia odotuksia yhteiskunnalla on vai johtuuko se siitä millaisia odotuksia itselläni oli parikymppisenä.
🔸️
Toisaalta jossain määrin nuo parikymppisen unelmat on muuttuneet. Mukaan on tullut realismi. Helsingistä tuskin koskaan tulen taloa saamaan (koska hinta), ja nykyään haaveilenkin omasta talosta Italiasta, viinitarhojen keskeltä. Lapsia en tiedä tulisinko koskaan saamaan, vaikka olisikin muuten lähtökohdat siihen, sekin on ok. Jos minut on tarkoitettu äidiksi, tulen äidiksi jollain tavalla. Jos ei ole tarkoitettu, sekin on ok. Tavallaan löysin elämäni miehen, mutta elämä tuli meidän väliin. Välillä koen elämälle siitä katkeruutta, mutta lopulta se katkeruus on vain minulta pois, joten sekin on turhaa.
🔸️
Pitää vain elää hetki kerrallaan, asioihin voi pyrkiä, mutta sen jos minkä olen oppinut, että elämää ei voi suunnitella.
🔸️
Kokeeko kukaan muu paineita yhteiskunnan odotuksista?
 • Ihanaa äitienpäivää kaikille äideille!
🍓
Itse muistelen mielessäni äitiäni ja isoäitiäni, joka oli käytännössä äitini, ja mahdollistan töissä äideille ilon ja onnen hetkiä.
🍓
Toivottavasti kaikkien äitien aamu on alkanut hyvin harmaasta aamusta huolimatta. Parasta väriterapiaa harmautta vastaan on värikäs ruoka. Hyvä ruoka, parempi mieli ja siihen kun vielä yhdistää värit, harmauskaan ei haittaa niin paljoa.
 • Olisinpa valmistujaispäivän aamuna herännyt ilosta hyppien, mutta ennen kuin se edes tuli mieleeni, oli siellä pyörinyt monta muuta ajatusta.
▫️▫️
Kuvittelin tässä valmistuessani olevani onneni kukkuloilla, mutta vieläkään en koe mitään erityistä iloa. Ehkä tämän kaiken tunteettomuuden takana on pelko työllistymisestä.
▫️▫️
En minä pelkällä fysioterapeutin tutkinnolla mitään tee, eikä tällä kaikella työllä ole merkitystä, jos en pääse töihin. Vasta siinä vaiheessa, kun on työpaikka, voin sanoa valmistuneeni.
▫️▫️
Se palo, joka on aitoa unelmaa kohtaan, ei anna mahdollisuutta luovuttaa.
▫️▫️
Blogissa koko tarina kaikkineen vastoinkäymisineen unelman eteen työskentelemisestä.
👉🏻Suora linkki profiilissa.
🦄

Follow Me!

 • Lonnan suloinen vohvelikahvila

   

  Vaikka alkukesän helteet taitavat olla takana päin, on Helsingin kesäkahvilat auki. Yksi mielenkiintoisimmista paikoista on pieni Lonnan saari Helsingin rannikolla. Ja saaren vohvelikahvila on kokemisen arvoinen vierailu.

  Parhaimpia kesäpäiviä olisi suunnata auringon porottaessa Lonnalle rentoutumaan. Lautan kannella istuskellessa tuulen vire viilentäisi sopivasti ja Helsingin saaristo näyttäisi kauneimmat puolensa. Saaren terassilla voisi nauttia kylmiä juomia ja viettää aikaa parhaimpien seurassa. Välipalaksi paistettaisiin tuoreet rapeat vohvelit, joihin jokainen voisi valita mieleisensä täytteet.

   
  lonna-ikkunalla-blog
  lonna-ikkunalla-blog4
   

  Vohvelikahvilaan sisään astuessani vastassa oli mitä hurmaavin ystävä.

   

  Vohvelikahvilaan sisään astuessani vastassa oli mitä hurmaavin ystävä. Häntä heiluen hän tuli tervehtimään ja muutaman rapsutuksenkin sai. Eniten kuitenkin taisin minä saada tästä vastaanotosta ja jo pelkästään sen vuoksi voisin toisenkin kerran vierailla kahvilassa. Itse kahvila on sympaattinen, ei liian hieno, muttei mikään huoltoaseman kahvila. Päivän valoa olisin ehkä kaivannut, vaikkakin tuona päivänä ei pahemmin sitä päivänvaloa ollut edes ulkona, sillä kahvila sijaitsi rakennuksen kellarikerroksessa, eikä siellä ollut isoja ikkunoita. Kuumana kesäpäivänä hetki varjossakin voi tehdä hyvää.

   
  lonna-ikkunalla-blog6
  lonna-ikkunalla-blog2
  lonna-ikkunalla-blog3
   

  Uudet maut luovat uusia muistoja.

   

  Kuinka moni teistäkin ajattelee, että makean vohveli sisältää marjoja hedelmiä tai hilloa? Perinteisestä poiketen makea vohveli sisälsikin karamellisoitua maa-artisokkaa, maa-artisokkakinuskia, jugurttikreemiä, valkosuklaata ja tuoretta minttua. Maa-artisokan maku toi uudenlaisen elämyksen, sillä hilloihin verrattuna sen makeus oli sopivan lempeä. Tarjolla toki olisi ollut ihan perinteisesti hillolla ja jäätelöllä täydennettyjä vohveleita, mutta uuden ja erilaisen kokemisessa on oma viehätyksensä. Uudet maut luovat uusia muistoja.

   
  lonna-ikkunalla-blog7
  lonna-ikkunalla-blog11
   

  Kuuman terassipäivän jälkeen pulahdus mereen virkistää. Eikä vähän kylmempikään merivesi haittaa, sillä saarella lämpiää tiistaista lauantaihin sauna. Saunan yhteydessä olevalla vilvoitteluterassilla voi nauttia saunaoluen ihaillen saaristomaisemia. Kunpa olisin itsekin päässyt kokemaan tämän, mutta kokemusta joudun vielä muutaman tekijän vuoksi odottelemaan parisen viikkoa.

   
  lonna-ikkunalla-blog10
  lonna-ikkunalla-blog9
   

  Saunan jälkeen täydellisen kesäpäivän voisi päättää ravintola Lonnaan, jossa ruoka valmistetaan suurella rakkaudella mahdollisuuksien mukaan tuoreimmista kotimaisista raaka-aineista suosien luomua ja lähituotantoa.

   

  Miten Lonnalle pääsee?

   

  Lonnalle pääsee lautalla Kauppatorilta. JT-linen lauttamatka maksaa meno-paluuna 7 euroa, mutta saarihyppely-lippu maksaa 8 euroa ja sillä pääsee näkemään myös Vallisaaren ja Suomenlinnan. Aikataulut löytyvät täältä.

   
  lonna-ikkunalla-blog8
   

  Millaisia makumuistoja teillä on?
 • Joko luit nämä postaukset

  8 Comments

 • Avatar
  Reply Anne 8.6.2018 at 12:35

  Ai vitsi, ihana vinkki, kiitos! 🙂 Täytyy laittaa kesäretki todo-listalle tämä!

  • Avatar
   Reply Annukka || Ikkunalla 26.6.2018 at 09:51

   Suosittelen kyllä ehdottomasti, ja jos vaan mahdollista niin kannattaa myös käydä saunomassa ja uimassa meressä.

 • Avatar
  Reply Hetkautus 8.6.2018 at 14:08

  Onpas ihanan tunnelmallinen paikka! Tuolla olisi varmasti ihanaa kuunnella aaltojen ääntä ja rentoutua <3

  • Avatar
   Reply Annukka || Ikkunalla 26.6.2018 at 09:52

   Meren lähellä on kyllä aina helppo rentoutua, ja tuo on varsinkin aurinkoisella säällä sellainen paikka, että sinne on kiva mennä ystävienkin kanssa viettämään aikaa.

 • Avatar
  Reply Maisa80 8.6.2018 at 14:44

  Kahvilat ovat ihania! <3 Kuulostaa kivalta tuo mainitsemasi kahvila. Varmasti ollut makuelämys tuo vohveli, mistä kertoit. Voisin itsekin maistaa sellaisen. En ole kovin ronkeli uusien makujen suhteen. 😉 Hännän heiluttajat ovat, niin kivoja. 🙂 Meiltäkin löytyy yksi sellainen! 🙂 Kesällä sauna ja uinti ovat… <3

  • Avatar
   Reply Annukka || Ikkunalla 26.6.2018 at 09:53

   Hännänheiluttajat on ihania, kunpa kiireiltä voisin ottaa oman sellaisen. Uudet maut ovat yleensä kyllä aina olleet loppujen lopuksi hyviä kokemuksia.

 • Avatar
  Reply Mia Malmi 9.6.2018 at 14:39

  Maut ovat uusia muistoja, näinhän se on. Itselläni vahva maku muisto on mansikkakermakakku kesämökillä. Se tuo onnellisia muistoja lapsuudesta, joka ei muuten ollut pelkkää ruusuilla tanssimista. Kiitos kivasta postauksesta, tuonne Lonnaan on päästävä!

  • Avatar
   Reply Annukka || Ikkunalla 26.6.2018 at 09:55

   Monelle tuntuu mansikkakermakakut herättävän muistoja, minulle myös. Ehkä se johtuu siitä, että se on niin perinteinen, että jokaisen jossakin merkittävä tilanteessa on ollut mansikkakermakakkua tarjolla.

  Leave a Reply