Odotathan vielä hetken.

Instagram

 • Tavoite ilman suunnitelmaa on vain toive. Mulla on tavoite, tai mun mielestä paremminkin unelma, jonka toteuttamisen aloittaminen tuntuu vaikealta. Ideat ovat olleet jotenkin sekavina päässä. On ollut vaikea hahmottaa mistä lähtee niitä toteuttamaan, sillä kaikkea tuskin pystyn toteuttamaan kerralla.
💫
Mun unelmaan sisältyy juttuja, joihin tarvitsen muita. En ole osannut hahmottaa lähdenkö toteuttamaan niitä mitä pystyn itse, vai lähdenkö heti etsimään niitä, jotka omalla tavallaan jakaavat mun unelman.
💫
Olen yrittänyt kirjoittaa paperille To do-listaa, mutta senkin kautta hahmottaminen on ollut vaikeaa. Pystyn kyllä listaamaan mitä haluan, mutta lista ei visualisoi sitä mistä aloitan. Oon visuaalinen ja kineettinen (eli tekemällä oppiva), joten unelmakartan tekeminen auttoi konkretisoimaan unelmat.
💫
Koska uskon, että oikeat ihmiset tulevat, kun niille oikea aika on, eikä niitä löydä etsimällä. Varsinkin kun puhutaan intohimoista, joita ihmisillä, joiden kanssa haluan luoda jotain uutta, pitää olla.
💫
Aloitan niistä asioita, joita pystyn jo itsekseni toteuttamaan, ja joku päivä mulla on ympärillä ihmisiä, jotka jakavat mun intohimot, ja haluavat myös luoda jotain uutta.
💫
Ootko sä tehny unelmakarttoja unelmien toteuttamista varten?

#inspiraatio #unelma #unelmaduuni #yrittäjyys #intohimo #luovuus #hyvinvointi #onnellisuus #dreambig #passionproject #womeninspiringwomen #inspiration
 #ipreview via @preview.app
 • Tällä hetkellä elämä on yhtä kuin työ. Päivät teen omia projekteja, jotka toivottavasti joku päivä maksavat palkkansa, mutta tällä hetkellä niistä on enemmän menoja kuin tuloja. Illat ja yöt vietän tehden palkkatöitä, jotta saan jääkaappiin jotain ja vuokrat maksettua. Välillä, ja oikeastaan aika usein, miettii, että onko tässä mitään järkeä.
💎
Olisi vain helpompi vain elää varman päälle. Ajatuksiin nousee vähän väliä erilaisia pelkoja. Entä jos epäonnistunkin totaalisesti. Epäonnistumisia en sinänsä pelkää, kunhan niistä on mahdollista nousta, mutta jos tuleekin sellainen, josta ei enää noustakaan. Jos vain tekisin työtä, josta saan varman tilin, vaikka se ei olisikaan unelmani.
💎
Mut on kasvatettu sitkeäksi, siihen, että elämässä tulee aina pyrkiä eteenpäin. Se ei tarkoita isompaa palkkaa, tai korkeampaa titteliä, vaan sitä, että pyrkii toteuttamaan niitä asioita, joista unelmoi. Sitkeyden lisäksi olen saanut myös muita ominaisuuksia, joita olen pitänyt vahvuutenani, mutta ne onkin tuomittu ulkopuolelta jopa outoudeksi tai ainakin lapselliseksi. Päivällä olin kuuntelemassa @armanalizad:n tarinaa unelmien saavuttamisesta. Ja juuri ne ominaisuudet, joista olen epävarma ulkopuolisten tuomitsemisen vuoksi, ovat niitä asioita, jotka on vieneet Armanin siihen pisteeseen missä hän nyt on.
💎
Joten aion olla jatkossakin outo ja lapsenmielinen, ja kaiken epätoivon keskellä uskoa siihen, että joku päivä tämä työ kantaa eteenpäin.
💎
Kiitos @akvamariinishowroom tästä todella inspiroivasta ja motivoivasta mahdollisuudesta päästä kuulemaan Armanin tarinaa unelmien toteuttamisesta. (Tapahtuma oli pr-tilaisuus)
.
.
.
.
.
. 
#akvamariinishowroom #unelmientyöpäivä #unelmistatotta #unelma #motivaatio #työ #työhyvinvointi #hyvinvointi #onnellinen #taide #kiasma #art #womenempowerwomen #bosslady #girlpwr
 • Little bubbles never killed nobody.🥂🥂
🔸️
Kerran eräs henkilö sanoi, että 
35-vuotiaana ihminen on keski-ikäinen. Eli enää puolet elämästä olisi jäljellä. Tuolloin itselläni oli vielä muutamia vuosia tuohon lukuun, mutta jonkinlaisen ahdistuksen se sai silti aikaan tähän päivään asti.
🔸️
Tänään tuo maaginen "keski-iän" luku tuli täyteen ja onneksi samalla tuli tunne, että eihän tässä vielä missään puolessa välissä olla menossa. Nyt oikeastaan ollaan vasta ihan alussa.
🔸️
Joten HBD to me nyt ja seuraavat 50 vuotta.🎉🎉
🔸️ #synttärit #shampanja #kuplivaa #ruinart #juhla #hbd #bday #35 #champagne #rose #macarons #champagnelover #sparkling #onnellisuus #happiness #life #elämä #positivelife #vieläkerkee #viini #goodwine #winelover
 • Somen aitous on herättänyt keskustelua paljon. En näe kuvien muokkaamisessa mitään väärää, kunhan siinäkin pysyy järki kädessä. Se, että haluaa poistaa otsassa olevan jättifinnin, joka siinä ei muutenkaan aina ole, on ihan ok. Siinä vaiheessa kun oma kuva muokataan jonnekin ihan toiseen paikkaan kuin missä se on otettu, raja menee yli.

Ensimmäistä kuvaa olen muokannut. Olen muokannut kuvassa valotuksia, värisävyjä ja lisännyt filterin. Ensimmäiseksi muokkasin puhelimen Lightroomissa valotuksia ja sävyjä. Sitten lisäsin VSCO:n filtterin. Lopuksi säädin vielä valotuksia yms. Instan omalla editorilla. Toinen kuva on täysin muokkaamaton.

Kaipaan enemmän keskustelua mediakriittisyydestä. Toivoisin, että ymmärrettäisiin ilman, että avataan kaikki mitä kuvissa on muokattu, kuvien olevan käsiteltyjä, eivätkä edusta 100% aitoa tilannetta. 
Mediakriittisyys ei tarkoita sitä, että kritisoidaan käsiteltyjä kuvia käsittelyn vuoksi, vaan että ymmärretään niiden olevan käsiteltyjä, eikä sen vuoksi vastaa täysin todellisuutta.
 • Ihastuin Uunifetapastaan sen maun ja erityisesti helppouden vuoksi.
💚
Kaipasin sen rinnalle vaihtelua, joka olisi kuitenkin yhtä helppoa valmistaa, jolloin syntyi resepti Vihreään uunifeta-pastaan.
💚
Resepti löytyy nyt blogista👉🏻 Suora linkki profiilissa
 • Parikymppisenä olin varma, että tässä vaiheessa minulla olisi jo ura hyvässä putkessa, oma talo, lapsia ja hyvä mies rinnalla. Mitään näistä ei tällä hetkellä ole, ja en tiedä koenko nyt jotain ikäkriisiä.
🔸️
Parin viikon päästä tulee 35 täyteen ja tavallaan elämä on siinä vaiheessa kuin se on monella kymmenen vuotta nuoremmalla. Toisaalta noiden kymmenen vuoden aikana olen kokenut paljon sellaisia asioita, joista monella kaksvitosella ei ole hajuakaan. Kokemukset ovat olleet niin hyviä kuin pahojakin, opettavaisia, mutta myös viihdyttäviä.
🔸️
Tunnen kuitenkin jonkinlaista epäonnistumista, vaikka samaan aikaan tiedosta, että olen omista lähtökohdistani pärjännyt erinomaisesti. En tiedä johtuuko tämä epäonnistumisen tunne siitä millaisia odotuksia yhteiskunnalla on vai johtuuko se siitä millaisia odotuksia itselläni oli parikymppisenä.
🔸️
Toisaalta jossain määrin nuo parikymppisen unelmat on muuttuneet. Mukaan on tullut realismi. Helsingistä tuskin koskaan tulen taloa saamaan (koska hinta), ja nykyään haaveilenkin omasta talosta Italiasta, viinitarhojen keskeltä. Lapsia en tiedä tulisinko koskaan saamaan, vaikka olisikin muuten lähtökohdat siihen, sekin on ok. Jos minut on tarkoitettu äidiksi, tulen äidiksi jollain tavalla. Jos ei ole tarkoitettu, sekin on ok. Tavallaan löysin elämäni miehen, mutta elämä tuli meidän väliin. Välillä koen elämälle siitä katkeruutta, mutta lopulta se katkeruus on vain minulta pois, joten sekin on turhaa.
🔸️
Pitää vain elää hetki kerrallaan, asioihin voi pyrkiä, mutta sen jos minkä olen oppinut, että elämää ei voi suunnitella.
🔸️
Kokeeko kukaan muu paineita yhteiskunnan odotuksista?
 • Ihanaa äitienpäivää kaikille äideille!
🍓
Itse muistelen mielessäni äitiäni ja isoäitiäni, joka oli käytännössä äitini, ja mahdollistan töissä äideille ilon ja onnen hetkiä.
🍓
Toivottavasti kaikkien äitien aamu on alkanut hyvin harmaasta aamusta huolimatta. Parasta väriterapiaa harmautta vastaan on värikäs ruoka. Hyvä ruoka, parempi mieli ja siihen kun vielä yhdistää värit, harmauskaan ei haittaa niin paljoa.
 • Olisinpa valmistujaispäivän aamuna herännyt ilosta hyppien, mutta ennen kuin se edes tuli mieleeni, oli siellä pyörinyt monta muuta ajatusta.
▫️▫️
Kuvittelin tässä valmistuessani olevani onneni kukkuloilla, mutta vieläkään en koe mitään erityistä iloa. Ehkä tämän kaiken tunteettomuuden takana on pelko työllistymisestä.
▫️▫️
En minä pelkällä fysioterapeutin tutkinnolla mitään tee, eikä tällä kaikella työllä ole merkitystä, jos en pääse töihin. Vasta siinä vaiheessa, kun on työpaikka, voin sanoa valmistuneeni.
▫️▫️
Se palo, joka on aitoa unelmaa kohtaan, ei anna mahdollisuutta luovuttaa.
▫️▫️
Blogissa koko tarina kaikkineen vastoinkäymisineen unelman eteen työskentelemisestä.
👉🏻Suora linkki profiilissa.
🦄
 • Ensimmäinen aamu virallisesti fysioterapeuttina alkoi Vapun teeman mukaisesti munkkikahveilla saarimaisemissa. 🎉
Tänään juhlimiset on maltilliset, ehkä vähän simaa ja kakkua. Huomenna työpäivä, mutta ei vielä fyssarina.
🎉
Illalla blogi päivittyy ajatuksilla omien asenteiden ja pelkojen voittamisesta sekä mitä nyt valmistumisen jälkeen.
 • Tänään on avattu terassikausi grilliruuan ja sangrian kera.
🍹🥩
Vielä piti farkkutakki pitää päällä, mutta enää ei tarvitse odottaa pitkään, että senkin saa jättää kotiin.
☀️🕶
 • Viimeinen viikko menossa sairaslomaa. 🙌🏻 Tänään oli ihana jumpata, kun salin kattoikkunasta paistoi aurinko. Ihan kuin olisi ollut ulkona.☀️☀️
🔸️
Sen neljän viikon aikana, kun makasin 99% vain kotona, kaikki normaalit rutiinit katosi. Olen nyt yrittänyt saada liikunnasta taas rutiinin. Vaikka treenit ovat vielä melko kevyitä, niin kun nyt käyn säännöllisesti ja riittävän usein liikkumassa, on tapa helpompi pitää yllä sitten arjessakin.
🔸️
Sain muuten viestin, että miten voin olla salilla, kun olen sairaslomalla. Ihan vaan selvennykseksi, että ennen kuin voin palata töihin, pitää tuota leikkattua nilkkaa vahvistaa, jotta se kestää työskentelyn.
🌴🌴
Summer came in the gym.☀️☀️

Follow Me!

 • Mango-katkarapusalaatti

  Mango-katkarapusalaatti on täydellinen kesäateria. Kesällä monen meidän ruokatottumukset muuttuvat. Ruokatottumusten muuttumisella en tarkoita grillimakkaraa tai muurinpohjalettuja, vaan siitä millaisessa muodossa syömme. Talvella lämpimät ruuat houkuttelevat, mutta kesällä maistuvat paremmin raikkaat ja viileät ruuat.

  Normaalistikaan en erityisesti välitä kuumista ruuista, vaan tykkään syödä ruuan vähän haaleana. Talvella ehkä hieman lämpimämpinä, sillä ympäröivää kylmyyttä vastaan on hyvä taistella sisäisellä lämmöllä. Eihän tämäkään kesä ole ollut mikään hellekesä, mutta raikkaat salaatit ovat riittäneet hyvin pitämään kehon ja mielen lämpimänä. Olen sitä mieltä, että kesäisin pitää nauttia tuoreista kotimaisista vihanneksista, sillä talvella niistä voi vaan haaveilla. Välillä kuitenkin vaihtelu virkistää ja salaatteihinkin voi lisätä vivahteita muualta maailmasta esimerkiksi hedelmien muodossa. Hedelmät salaatissa tuntuu monen kohdalla jakavan mielipiteen, toiset eivät voi sietää ja toiset rakastavat. Itse kuulun niihin, jotka rakastavat.

   
  P7190718
   

  Mango-katkarapusalaatti

   

  Salaattipohjaksi kannattaa valita mahdollisimman tummia salaatteja. Mitä tummemman värinen salaatti, sitä enemmän se sisältää ravintoaineita. Ravintorikkaita salaatteja ovat mm. pinaatti, mangoldi tai vuonankaali (joka ei nimestä huolimatta ole kaali). Salaatinlehtien lisäksi voit lisätä salaattipohjaan esim. tomaattia, kurkkua, sipulia, paprikaa tai herneitä. Lisäksi hedelmät tuovat salaattiin makeutta. Itse käytän usein salaateissa viinirypäleitä ja nektariineja, välillä myös päärynää. Näin kesällä mansikat sopivat erinomaisesti salaatteihin, varsinkin jos salaatissa on juustoa. Lopuksi salaattiin tein mango-katkaraputäytteen.

   

  Täytettä varten tarvitset:

   

  250g katkarapuja
  1,5 dl mangososetta
  1 prk kermaviiliä
  tuoretta tilliä
  suolaa
  mustapippuria
  lime- tai sitruunamehua
  (hunajaa)

   

  Sulata ja valuta katkaravut hyvin. Sen jälkeen sekoita kaikki aineet sekaisin. Suolaa, pippuria, limemehua ja tarvittaessa hunajaa voit lisätä oman maun mukaan. Salaatin kanssa sopii hyvin lasillinen roseviiniä. Testasin kunniamaininan vuoden roseviininä saaneen Allegron. Yritän viineissäkin suosia mahdollisimman paljon luomua, jolloin rypäleen omat maut tulevat kaikista parhaiten esiin, ekologisen ja eettisen näkökulman lisäksi. Nykyään Alkostakin saa paljon luomuviinejä, eikä niiden hinnat hivo taivaita. Ensimmäisellä kerralla Allegro ei mitenkään erityisesti sytyttänyt, vaikka toimikin hyvin salaatin kanssa. Silloin mieli olisi kaivannut makeampaa viiniä, mutta toisella kerralla viini maistui jo paljon paremmalta. Ehdottomasti jatkossakin tätä ostan. Plussaa tuo myös perinteisistä poikkeava etiketti.

  P7190711
  P7190713

  Syksystä on kuulemma tulossa tiukka. Mutta sitä ennen vielä vähän vain lomailua. Torstaina suuntaankin kesän ainoalle ulkomaanmatkalle kohti Tukholmaa. Matka on tarkoitus viettää hyvän ruuan ja rentoutumisen merkeissä. Tukholman reissua voi seurata
  Instagramissa ja Facebookissa.

   

  Ihanaa heinäkuun loppua ja 
  monelle varmaankin viimeisiä lomapäiviä. 
 • Joko luit nämä postaukset

  8 Comments

 • Avatar
  Reply Elisa Lpp 25.7.2017 at 15:33

  Hei mä olen ihan samanlainen ja syön ruokani aina lähes kylmänä 😀
  Tosin se voi osittain johtua siitäkin, kun lapsena luin ruokapöydässä akkareita ja haaveilin niin kauan, että ruoka oli tosiaan kylmää..
  Ihanan oloinen tuo katkislisuke, menee testilistalle ehdottomasti!

  • Avatar
   Reply Annukka || Ikkunalla 9.1.2018 at 01:57

   Ihanaa, että meitä on muitakin, jotka tykkää syödä ruuan kylmänä. Monet mun ystävistä ihmettelee, kun esim. mennään pizzalle, minä en voi aloittaa, ennen kuin pizza on jäähtynyt sopivasti.

 • Avatar
  Reply Teresa Sjönberg 26.7.2017 at 03:54

  Oi joi joi! Maistuu varmaan tosi hyvälle! Pitäisinkin tehdä joku tuollainen (maidoton versio). Kiitos inspiraatiosta katkarapuja ei olla syöty aikoihin!

  • Avatar
   Reply Annukka || Ikkunalla 9.1.2018 at 02:00

   Kiva kuulla, että olen inspiraationa. Sitä toivonkin blogillani. 🙂

 • Avatar
  Reply Minnea Muru 26.7.2017 at 03:54

  Raikkaan ja herkullisen näköinen salaatti! Olen vähän tylsä salaattien kanssa, ja aina meinaan mennä samalla kombolla, joten uudet ideat on tervetulleita!

  Minä viettelen juurikin viimeisiiä lomapäiviä, ja vielä flunssaisena. Kivaa heinäkuun loppua, ja intoa syksyn opintoihin!

  • Avatar
   Reply Annukka || Ikkunalla 9.1.2018 at 02:00

   Kiitos, toivottavasti olo on sinulla parantunut. Ja kerkesit viettää vielä mukavia viimeisiä lomapäiviä. 🙂

 • Avatar
  Reply Outi / Pisteitä Ruudulla 26.7.2017 at 03:54

  Täällä kans yksi, joka syö ruokansa kylmänä, jos vaan voi 😀 en olisi ajatellut yhdistää mangoa ja katkarapua, mutta tätä lukiessa tuli sellainen olo että miksi ei!

  • Avatar
   Reply Annukka || Ikkunalla 9.1.2018 at 01:58

   Monesti ei tule edes ajatelleeksi, että jotkin raaka-aineet voi yhdistää. Itse kokeilen aika rohkeasti eri raaka-aineiden yhdistämistä. Välillä menee aika metsään, mutta useammin onnistuu.

  Leave a Reply