Odotathan vielä hetken.

Instagram

 • Tavoite ilman suunnitelmaa on vain toive. Mulla on tavoite, tai mun mielestä paremminkin unelma, jonka toteuttamisen aloittaminen tuntuu vaikealta. Ideat ovat olleet jotenkin sekavina päässä. On ollut vaikea hahmottaa mistä lähtee niitä toteuttamaan, sillä kaikkea tuskin pystyn toteuttamaan kerralla.
💫
Mun unelmaan sisältyy juttuja, joihin tarvitsen muita. En ole osannut hahmottaa lähdenkö toteuttamaan niitä mitä pystyn itse, vai lähdenkö heti etsimään niitä, jotka omalla tavallaan jakaavat mun unelman.
💫
Olen yrittänyt kirjoittaa paperille To do-listaa, mutta senkin kautta hahmottaminen on ollut vaikeaa. Pystyn kyllä listaamaan mitä haluan, mutta lista ei visualisoi sitä mistä aloitan. Oon visuaalinen ja kineettinen (eli tekemällä oppiva), joten unelmakartan tekeminen auttoi konkretisoimaan unelmat.
💫
Koska uskon, että oikeat ihmiset tulevat, kun niille oikea aika on, eikä niitä löydä etsimällä. Varsinkin kun puhutaan intohimoista, joita ihmisillä, joiden kanssa haluan luoda jotain uutta, pitää olla.
💫
Aloitan niistä asioita, joita pystyn jo itsekseni toteuttamaan, ja joku päivä mulla on ympärillä ihmisiä, jotka jakavat mun intohimot, ja haluavat myös luoda jotain uutta.
💫
Ootko sä tehny unelmakarttoja unelmien toteuttamista varten?

#inspiraatio #unelma #unelmaduuni #yrittäjyys #intohimo #luovuus #hyvinvointi #onnellisuus #dreambig #passionproject #womeninspiringwomen #inspiration
 #ipreview via @preview.app
 • Tällä hetkellä elämä on yhtä kuin työ. Päivät teen omia projekteja, jotka toivottavasti joku päivä maksavat palkkansa, mutta tällä hetkellä niistä on enemmän menoja kuin tuloja. Illat ja yöt vietän tehden palkkatöitä, jotta saan jääkaappiin jotain ja vuokrat maksettua. Välillä, ja oikeastaan aika usein, miettii, että onko tässä mitään järkeä.
💎
Olisi vain helpompi vain elää varman päälle. Ajatuksiin nousee vähän väliä erilaisia pelkoja. Entä jos epäonnistunkin totaalisesti. Epäonnistumisia en sinänsä pelkää, kunhan niistä on mahdollista nousta, mutta jos tuleekin sellainen, josta ei enää noustakaan. Jos vain tekisin työtä, josta saan varman tilin, vaikka se ei olisikaan unelmani.
💎
Mut on kasvatettu sitkeäksi, siihen, että elämässä tulee aina pyrkiä eteenpäin. Se ei tarkoita isompaa palkkaa, tai korkeampaa titteliä, vaan sitä, että pyrkii toteuttamaan niitä asioita, joista unelmoi. Sitkeyden lisäksi olen saanut myös muita ominaisuuksia, joita olen pitänyt vahvuutenani, mutta ne onkin tuomittu ulkopuolelta jopa outoudeksi tai ainakin lapselliseksi. Päivällä olin kuuntelemassa @armanalizad:n tarinaa unelmien saavuttamisesta. Ja juuri ne ominaisuudet, joista olen epävarma ulkopuolisten tuomitsemisen vuoksi, ovat niitä asioita, jotka on vieneet Armanin siihen pisteeseen missä hän nyt on.
💎
Joten aion olla jatkossakin outo ja lapsenmielinen, ja kaiken epätoivon keskellä uskoa siihen, että joku päivä tämä työ kantaa eteenpäin.
💎
Kiitos @akvamariinishowroom tästä todella inspiroivasta ja motivoivasta mahdollisuudesta päästä kuulemaan Armanin tarinaa unelmien toteuttamisesta. (Tapahtuma oli pr-tilaisuus)
.
.
.
.
.
. 
#akvamariinishowroom #unelmientyöpäivä #unelmistatotta #unelma #motivaatio #työ #työhyvinvointi #hyvinvointi #onnellinen #taide #kiasma #art #womenempowerwomen #bosslady #girlpwr
 • Little bubbles never killed nobody.🥂🥂
🔸️
Kerran eräs henkilö sanoi, että 
35-vuotiaana ihminen on keski-ikäinen. Eli enää puolet elämästä olisi jäljellä. Tuolloin itselläni oli vielä muutamia vuosia tuohon lukuun, mutta jonkinlaisen ahdistuksen se sai silti aikaan tähän päivään asti.
🔸️
Tänään tuo maaginen "keski-iän" luku tuli täyteen ja onneksi samalla tuli tunne, että eihän tässä vielä missään puolessa välissä olla menossa. Nyt oikeastaan ollaan vasta ihan alussa.
🔸️
Joten HBD to me nyt ja seuraavat 50 vuotta.🎉🎉
🔸️ #synttärit #shampanja #kuplivaa #ruinart #juhla #hbd #bday #35 #champagne #rose #macarons #champagnelover #sparkling #onnellisuus #happiness #life #elämä #positivelife #vieläkerkee #viini #goodwine #winelover
 • Somen aitous on herättänyt keskustelua paljon. En näe kuvien muokkaamisessa mitään väärää, kunhan siinäkin pysyy järki kädessä. Se, että haluaa poistaa otsassa olevan jättifinnin, joka siinä ei muutenkaan aina ole, on ihan ok. Siinä vaiheessa kun oma kuva muokataan jonnekin ihan toiseen paikkaan kuin missä se on otettu, raja menee yli.

Ensimmäistä kuvaa olen muokannut. Olen muokannut kuvassa valotuksia, värisävyjä ja lisännyt filterin. Ensimmäiseksi muokkasin puhelimen Lightroomissa valotuksia ja sävyjä. Sitten lisäsin VSCO:n filtterin. Lopuksi säädin vielä valotuksia yms. Instan omalla editorilla. Toinen kuva on täysin muokkaamaton.

Kaipaan enemmän keskustelua mediakriittisyydestä. Toivoisin, että ymmärrettäisiin ilman, että avataan kaikki mitä kuvissa on muokattu, kuvien olevan käsiteltyjä, eivätkä edusta 100% aitoa tilannetta. 
Mediakriittisyys ei tarkoita sitä, että kritisoidaan käsiteltyjä kuvia käsittelyn vuoksi, vaan että ymmärretään niiden olevan käsiteltyjä, eikä sen vuoksi vastaa täysin todellisuutta.
 • Ihastuin Uunifetapastaan sen maun ja erityisesti helppouden vuoksi.
💚
Kaipasin sen rinnalle vaihtelua, joka olisi kuitenkin yhtä helppoa valmistaa, jolloin syntyi resepti Vihreään uunifeta-pastaan.
💚
Resepti löytyy nyt blogista👉🏻 Suora linkki profiilissa
 • Parikymppisenä olin varma, että tässä vaiheessa minulla olisi jo ura hyvässä putkessa, oma talo, lapsia ja hyvä mies rinnalla. Mitään näistä ei tällä hetkellä ole, ja en tiedä koenko nyt jotain ikäkriisiä.
🔸️
Parin viikon päästä tulee 35 täyteen ja tavallaan elämä on siinä vaiheessa kuin se on monella kymmenen vuotta nuoremmalla. Toisaalta noiden kymmenen vuoden aikana olen kokenut paljon sellaisia asioita, joista monella kaksvitosella ei ole hajuakaan. Kokemukset ovat olleet niin hyviä kuin pahojakin, opettavaisia, mutta myös viihdyttäviä.
🔸️
Tunnen kuitenkin jonkinlaista epäonnistumista, vaikka samaan aikaan tiedosta, että olen omista lähtökohdistani pärjännyt erinomaisesti. En tiedä johtuuko tämä epäonnistumisen tunne siitä millaisia odotuksia yhteiskunnalla on vai johtuuko se siitä millaisia odotuksia itselläni oli parikymppisenä.
🔸️
Toisaalta jossain määrin nuo parikymppisen unelmat on muuttuneet. Mukaan on tullut realismi. Helsingistä tuskin koskaan tulen taloa saamaan (koska hinta), ja nykyään haaveilenkin omasta talosta Italiasta, viinitarhojen keskeltä. Lapsia en tiedä tulisinko koskaan saamaan, vaikka olisikin muuten lähtökohdat siihen, sekin on ok. Jos minut on tarkoitettu äidiksi, tulen äidiksi jollain tavalla. Jos ei ole tarkoitettu, sekin on ok. Tavallaan löysin elämäni miehen, mutta elämä tuli meidän väliin. Välillä koen elämälle siitä katkeruutta, mutta lopulta se katkeruus on vain minulta pois, joten sekin on turhaa.
🔸️
Pitää vain elää hetki kerrallaan, asioihin voi pyrkiä, mutta sen jos minkä olen oppinut, että elämää ei voi suunnitella.
🔸️
Kokeeko kukaan muu paineita yhteiskunnan odotuksista?
 • Ihanaa äitienpäivää kaikille äideille!
🍓
Itse muistelen mielessäni äitiäni ja isoäitiäni, joka oli käytännössä äitini, ja mahdollistan töissä äideille ilon ja onnen hetkiä.
🍓
Toivottavasti kaikkien äitien aamu on alkanut hyvin harmaasta aamusta huolimatta. Parasta väriterapiaa harmautta vastaan on värikäs ruoka. Hyvä ruoka, parempi mieli ja siihen kun vielä yhdistää värit, harmauskaan ei haittaa niin paljoa.
 • Olisinpa valmistujaispäivän aamuna herännyt ilosta hyppien, mutta ennen kuin se edes tuli mieleeni, oli siellä pyörinyt monta muuta ajatusta.
▫️▫️
Kuvittelin tässä valmistuessani olevani onneni kukkuloilla, mutta vieläkään en koe mitään erityistä iloa. Ehkä tämän kaiken tunteettomuuden takana on pelko työllistymisestä.
▫️▫️
En minä pelkällä fysioterapeutin tutkinnolla mitään tee, eikä tällä kaikella työllä ole merkitystä, jos en pääse töihin. Vasta siinä vaiheessa, kun on työpaikka, voin sanoa valmistuneeni.
▫️▫️
Se palo, joka on aitoa unelmaa kohtaan, ei anna mahdollisuutta luovuttaa.
▫️▫️
Blogissa koko tarina kaikkineen vastoinkäymisineen unelman eteen työskentelemisestä.
👉🏻Suora linkki profiilissa.
🦄
 • Ensimmäinen aamu virallisesti fysioterapeuttina alkoi Vapun teeman mukaisesti munkkikahveilla saarimaisemissa. 🎉
Tänään juhlimiset on maltilliset, ehkä vähän simaa ja kakkua. Huomenna työpäivä, mutta ei vielä fyssarina.
🎉
Illalla blogi päivittyy ajatuksilla omien asenteiden ja pelkojen voittamisesta sekä mitä nyt valmistumisen jälkeen.
 • Tänään on avattu terassikausi grilliruuan ja sangrian kera.
🍹🥩
Vielä piti farkkutakki pitää päällä, mutta enää ei tarvitse odottaa pitkään, että senkin saa jättää kotiin.
☀️🕶
 • Viimeinen viikko menossa sairaslomaa. 🙌🏻 Tänään oli ihana jumpata, kun salin kattoikkunasta paistoi aurinko. Ihan kuin olisi ollut ulkona.☀️☀️
🔸️
Sen neljän viikon aikana, kun makasin 99% vain kotona, kaikki normaalit rutiinit katosi. Olen nyt yrittänyt saada liikunnasta taas rutiinin. Vaikka treenit ovat vielä melko kevyitä, niin kun nyt käyn säännöllisesti ja riittävän usein liikkumassa, on tapa helpompi pitää yllä sitten arjessakin.
🔸️
Sain muuten viestin, että miten voin olla salilla, kun olen sairaslomalla. Ihan vaan selvennykseksi, että ennen kuin voin palata töihin, pitää tuota leikkattua nilkkaa vahvistaa, jotta se kestää työskentelyn.
🌴🌴
Summer came in the gym.☀️☀️

Follow Me!

 • Matkavuosi 2018
  + Matkamessujen lippuarvonta

  *Yhteistyössä Matkamessut

  Tervetuloa uudistuneeseen blogiini. Miltä näyttää? Tässä blogissa jaan teille rakkauttani ruokaan ja viineihin niin Suomessa kuin maailmalla. Matkoillani etsin aina uusia makuelämyksiä ja niitä täältäkin tulee löytymään. Samalla toki muutaman muunkin vinkin maailmalle voin jakaa.

   

  Vuosi 2018. Toivottavasti sen on vähän helpompi kuin edellinen vuosi ja pystyn tekemään enemmän asioita, jotka tekevät onnelliseksi. Yksi niistä asioista on matkustus. Syksyllä suunnitelmien mukaan minun tulisi valmistua, ja haluankin valmistujaislahjana itselleni ostaa lentoliput joko Kuubaan tai Australiaan. Kuubaan minua houkuttelee kulttuuri, joka vielä ehkä vähän on jäljellä alkuperäisenä. Kuubakin länsimaalaistuu koko ajan, ja nyt alkaa olla viimeiset hetket matkustaa sinne. Australiassa puolestaan houkuttelevat koalat. Kenties maailman söpöimmät eläimet pandojen lisäksi. Valitettavasti koalatkin ovat sukupuuttoon kuolemisen vaarassa, enkä tiedä kuinka pitkään niitäkään enää on.

  morocco-2435391_1920

  Joulun tulen taas hyvin todennäköisesti viettämään poissa Suomesta. Olin suunnitellut keväälle matkaa Marokkoon, mutta toisaalta viime matkalla tavatessani muita Irlannissa ja Skotlannissa vierailleita, alkoi nekin kummasti kiinnostamaan. Joten keväälle voisinkin tehdä sellaisen Irlanti+Skotlanti-matkan. Ja Marokon matkan jättäisinkin joululle. Silloin olisi varmasti hyvä päästä jonnekin lämpimään, kun Suomen synkkyys ja kylmyys alkavat tökkiä.

   

  Lentomaileja ei hirveästi tule, sillä edelleen opiskelen, eikä tulot ole sitä luokkaa, että kovin monta kertaa vuodessa matkustettaisiin. Nuo kolme matkaakin ovat jo aika paljon ja vaativat tarkkaa budjetin suunnittelua. Tallinnassa varmasti tulee ensi vuodenkin aikana vierailtua, mutta niitä matkoja harvemmin suunnitellaan pitkästi etukäteen. Kenties Tukholmaankin olisi kiva piipahtaa.

  koala-843306_1920
  castle-2691782_1920

  Toisaalta parin viikon päästä on Matka-messut, ja siellä jos missä matkakuume nousee huippuunsa. Tänä vuonna muistin akkredoitua ajoissa messuille ja olenkin siellä bloggaajana mukana. Sain myös mahdollisuuden arpoa matkamessuille lippuja lukijoiden kanssa, ja arvonkin nyt kolme (3) lippua. Lippu oikeuttaa yhteen sisäänpääsyyn messuille 19.-21.1.2018 aikana. Arvontaan voit osallistua kommentoimalla tähän, minne sinä aiot matkustaa tänä vuonna tai jos vielä ei ole matkoja varattuna, niin minne haluaisit matkustaa? Aikaa osallistua arvontaan on 16.1.2018 klo 18 asti. Liput toimitan sähköpostitse.

   

  Matka_logo

   

  Kuvat Pixabay
 • Joko luit nämä postaukset

  37 Comments

 • Avatar
  Reply Heidi 5.1.2018 at 10:50

  Maaliskuussa matka Marokkoon 🙂 Irlantia voin kyllä suositella, oltiin siellä 2011 ja kierreltiin maata liftaamalla paikasta toiseen. Harmillisesti silloin en päässyt nauttimaan pubien tarjonnasta masussa olleen vauvan takia mutta onneksi oli muitakin asioita mistä nauttia, esim luonto on todella kaunis!

 • Avatar
  Reply Kaisa 5.1.2018 at 11:07

  Mun tekis mieli piipahtaa Istanbulissa. Reissubudjetti on tän vuoden ihan nollilla, joten haaveeksi jää, jos ei tule yllätystuloja.

 • Avatar
  Reply Merja Harju 5.1.2018 at 12:16

  Montenegroon olisi tarkoitus matkustaa kesällä. 🙂

 • Avatar
  Reply Tanja 5.1.2018 at 16:17

  Kyllä me ensi syksynä Kanarialle suuntaamme. Kesälläkitimasn matkailua, jos aikataulut antaa myöten. Etelä-Afrikkaan haluaisin matkustaa.

 • Avatar
  Reply Tanja Lintunen 5.1.2018 at 19:47

  Toiveissa olisi matkustaa Mauritiukselle.

 • Avatar
  Reply Nicola 5.1.2018 at 23:41

  Kotimaassa ainakin tulee matkailtua enemmän ja vähemmän. Viron matka on ollut puheissa jo pidempään, ja tehtäisiin kesällä, kun kelit on ns toivon mukaan paremmat kuin nyt.

 • Avatar
  Reply Marjo 6.1.2018 at 00:16

  Blogin ulkoasu näyttää oikein hyvältä.
  En ole vielä oikeastaan tehnyt tarkkoja suunnitelmia tulevan vuoden osalle mutta eiköhän sitä taas kotimaassa matkailla. Varmaan Saariston Rengastiellä joku uusi kohde ja sitten jotain muuta. Haluan olla vielä vähän salaperäinen. Arvonnan jätän väliin kun itsekin olen messuilla bloggaajapassilla. Toivottavasti törmätään 🙂

 • Avatar
  Reply NelliL 6.1.2018 at 13:57

  Blogisi näyttää todella hienolle.
  Meillä suunnitellaan kovasti menoa Berliiniin, siellä muutama päivä ja junalla Auschwitzin kautta Krakovaan, jossa ollaan viikko ainakin. Haluan esitellä Kazimierzin kunolla pojillekkin.

 • Avatar
  Reply Ulla 6.1.2018 at 18:15

  Balille helmikuussa, jos tulivuori suo!

 • Avatar
  Reply Johanna 6.1.2018 at 23:30

  Ainakin viikonloppureissu johonkin päin Eurooppaa, mahdollisesti vielä lasten kanssa viikoksi muualle. Matkamessuilta hakemaan ideoita ja hyviä tarjouksia:)

 • Avatar
  Reply Sisko / Hieman_vino 7.1.2018 at 00:38

  Tällä hetkellä näyttää siltä että loppuvuodesta meitä kutsuu valkoiset hiekkarannat ja turkoosi vesi. Haaveissa onkin vaikka mitä, mm. Islanti, Kanada, Yhdysvallat. Lisäksi mieli on alkanut kaipaamaan takaisin Vietnamiin. 🙂 Sinunkin suunnitelmat kuluvalle vuodelle vaikuttavat kivoilta. Toivottavasti ne toteutuu! 🙂

 • Avatar
  Reply Mari 7.1.2018 at 10:39

  Voi olla, että tänä vuonna tulee tehtyä vaan kotimaan matkoja, ellei sitten tule eteen joku yllättävä ihana kohde ja matkakuume nousee liian korkeaksi :). Marokossa on tullut käytyä useita kertoja ja maasta löytyy aina jotain uutta ja taianomaista.

 • Avatar
  Reply Minnea 7.1.2018 at 12:34

  Kuubassa en ole käynyt, mutta Australiaa voin kyllä suositella! Ihana maa, jossa nähtävää riittää!

  Mukavaa reissuvuotta sinulle!

 • Avatar
  Reply Marja Lyhty 8.1.2018 at 18:55

  Toivon että kaikki palaset loksahtavat kohdalleen ja pystyn kesällä matkustamaan Tadžikistaniin, Kirgisiaan, Uzbekistaniin ja Turkmenistaniin. Suunnittelu on vielä haaveilun tasolla ja iltaisin luen Lonely Planetin Keski-Aasia kirjaa jotta tiedän mitä missäkin maassa on tarjolla.

 • Avatar
  Reply Sanski 8.1.2018 at 21:36

  Havaijille meinattiin mennä. 🙂

 • Avatar
  Reply Sirpa 8.1.2018 at 21:40

  Mua kiinnostais Kreikka-esitys. Mukaan arvontaan.

 • Avatar
  Reply Jenni 8.1.2018 at 23:18

  Vielä ei ole matkoja varattuna, mutta toscania tai lissabon olisivat haaveissa!

 • Avatar
  Reply OutiH 9.1.2018 at 04:01

  Australiaan

 • Avatar
  Reply Kira 9.1.2018 at 10:33

  Matkoja en ole vielä ehtinyt tälle vuodelle varailla, mutta haaveissa olisi päästä ensimmäistä kertaa Aasiaan nyt keväällä tai loppuvuodesta. Lisäksi ajatuksissa on reissut Tallinnaan, Kreikkaan, Iso-Britanniaan ja Italiaan.

 • Avatar
  Reply Sami 9.1.2018 at 13:59

  Uuteen Seelantiin kesällä. 🙂

  • Avatar
   Reply admin 17.1.2018 at 11:13

   Hei, Onneksi olkoon, voitit lipun Matkamessuille. Lähetän sen tänään sinun sähköpostiin.

 • Avatar
  Reply Ida 9.1.2018 at 16:44

  Kyprokselle ihan kohta 🙂

 • Avatar
  Reply Henna 9.1.2018 at 20:58

  Ainakin lähimpänä on tiedossa matka Roomaan, mutta toivottavasti kesälle ja syksyllekin vielä tulossa lisää matkasuunnitelmia vähän myöhemmin… 😊

 • Avatar
  Reply Siinatar 9.1.2018 at 23:39

  Thaimaa olisi haaveissa =). Mukaan arvontaan!

  • Avatar
   Reply admin 17.1.2018 at 11:13

   Hei, Onneksi olkoon, voitit lipun Matkamessuille. Lähetän sen tänään sinun sähköpostiin.

 • Avatar
  Reply Ida K 10.1.2018 at 20:11

  Tulossa on ainakin matka Hongkongiin, mutta haaveissa olisi myös saarihyppelyä Kreikassa. Toivottavasti haaveet käy toteen 🙂

 • Avatar
  Reply Laura 11.1.2018 at 14:24

  Aion matkustaa Roomaan.

 • Avatar
  Reply Jukka 11.1.2018 at 22:16

  Helmikuussa Hong Kong ja Shenzhen!

 • Avatar
  Reply Olofsdottir 11.1.2018 at 23:15

  Haluaisin lähteä sekä keväällä Kreikkaan, tarkemmin Kefalonian saarelle, Fiscardon kauniiseen kylään, sekä loppusyksystä kaamosvalmistelureissulle Madeiralle.

 • Avatar
  Reply JennaO 12.1.2018 at 10:10

  Barcelona ja Reykjavik ovat ainakin kohdelistalla!

 • Avatar
  Reply Jenni 14.1.2018 at 08:47

  Florida/Miami kiinnostaa, samoin Karibian risteily. Realistisempi haave olisi ehkä viinimaistelumatka Toscanaan. 🙂

 • Avatar
  Reply Mari H 14.1.2018 at 15:16

  Espanjaan – sinne palaan aina ilolla!

 • Avatar
  Reply Riina 15.1.2018 at 08:41

  Mitään ei ole vielä varattu, mutta perheen kanssa joku kiva kohde Euroopasta olisi mukavaa vaihtelua kotimaan matkailulle.

  • Avatar
   Reply admin 17.1.2018 at 11:12

   Hei, Onneksi olkoon, voitit lipun Matkamessuille. Lähetän sen tänään sinun sähköpostiin.

 • Avatar
  Reply Maria 15.1.2018 at 12:41

  Matkaa ei olla vielä varattu, mutta ollaan mietitty matkustaa Sisiliaan perheen kanssa. ☀😎

 • Avatar
  Reply Marjo 15.1.2019 at 08:04

  Blogi värikäs ja kiva lukea 😊👍
  Matkaamme Roomaan ja Lontooseen, hyvää vaihtelua rantalomille!

 • Avatar
  Reply Marjo 15.1.2019 at 08:06

  Hups! Postaus onkin näköjään vuoden vanha 🙈 kuten arvontakin..

 • Leave a Reply