Odotathan vielä hetken.

Instagram

 • Tavoite ilman suunnitelmaa on vain toive. Mulla on tavoite, tai mun mielestä paremminkin unelma, jonka toteuttamisen aloittaminen tuntuu vaikealta. Ideat ovat olleet jotenkin sekavina päässä. On ollut vaikea hahmottaa mistä lähtee niitä toteuttamaan, sillä kaikkea tuskin pystyn toteuttamaan kerralla.
💫
Mun unelmaan sisältyy juttuja, joihin tarvitsen muita. En ole osannut hahmottaa lähdenkö toteuttamaan niitä mitä pystyn itse, vai lähdenkö heti etsimään niitä, jotka omalla tavallaan jakaavat mun unelman.
💫
Olen yrittänyt kirjoittaa paperille To do-listaa, mutta senkin kautta hahmottaminen on ollut vaikeaa. Pystyn kyllä listaamaan mitä haluan, mutta lista ei visualisoi sitä mistä aloitan. Oon visuaalinen ja kineettinen (eli tekemällä oppiva), joten unelmakartan tekeminen auttoi konkretisoimaan unelmat.
💫
Koska uskon, että oikeat ihmiset tulevat, kun niille oikea aika on, eikä niitä löydä etsimällä. Varsinkin kun puhutaan intohimoista, joita ihmisillä, joiden kanssa haluan luoda jotain uutta, pitää olla.
💫
Aloitan niistä asioita, joita pystyn jo itsekseni toteuttamaan, ja joku päivä mulla on ympärillä ihmisiä, jotka jakavat mun intohimot, ja haluavat myös luoda jotain uutta.
💫
Ootko sä tehny unelmakarttoja unelmien toteuttamista varten?

#inspiraatio #unelma #unelmaduuni #yrittäjyys #intohimo #luovuus #hyvinvointi #onnellisuus #dreambig #passionproject #womeninspiringwomen #inspiration
 #ipreview via @preview.app
 • Tällä hetkellä elämä on yhtä kuin työ. Päivät teen omia projekteja, jotka toivottavasti joku päivä maksavat palkkansa, mutta tällä hetkellä niistä on enemmän menoja kuin tuloja. Illat ja yöt vietän tehden palkkatöitä, jotta saan jääkaappiin jotain ja vuokrat maksettua. Välillä, ja oikeastaan aika usein, miettii, että onko tässä mitään järkeä.
💎
Olisi vain helpompi vain elää varman päälle. Ajatuksiin nousee vähän väliä erilaisia pelkoja. Entä jos epäonnistunkin totaalisesti. Epäonnistumisia en sinänsä pelkää, kunhan niistä on mahdollista nousta, mutta jos tuleekin sellainen, josta ei enää noustakaan. Jos vain tekisin työtä, josta saan varman tilin, vaikka se ei olisikaan unelmani.
💎
Mut on kasvatettu sitkeäksi, siihen, että elämässä tulee aina pyrkiä eteenpäin. Se ei tarkoita isompaa palkkaa, tai korkeampaa titteliä, vaan sitä, että pyrkii toteuttamaan niitä asioita, joista unelmoi. Sitkeyden lisäksi olen saanut myös muita ominaisuuksia, joita olen pitänyt vahvuutenani, mutta ne onkin tuomittu ulkopuolelta jopa outoudeksi tai ainakin lapselliseksi. Päivällä olin kuuntelemassa @armanalizad:n tarinaa unelmien saavuttamisesta. Ja juuri ne ominaisuudet, joista olen epävarma ulkopuolisten tuomitsemisen vuoksi, ovat niitä asioita, jotka on vieneet Armanin siihen pisteeseen missä hän nyt on.
💎
Joten aion olla jatkossakin outo ja lapsenmielinen, ja kaiken epätoivon keskellä uskoa siihen, että joku päivä tämä työ kantaa eteenpäin.
💎
Kiitos @akvamariinishowroom tästä todella inspiroivasta ja motivoivasta mahdollisuudesta päästä kuulemaan Armanin tarinaa unelmien toteuttamisesta. (Tapahtuma oli pr-tilaisuus)
.
.
.
.
.
. 
#akvamariinishowroom #unelmientyöpäivä #unelmistatotta #unelma #motivaatio #työ #työhyvinvointi #hyvinvointi #onnellinen #taide #kiasma #art #womenempowerwomen #bosslady #girlpwr
 • Little bubbles never killed nobody.🥂🥂
🔸️
Kerran eräs henkilö sanoi, että 
35-vuotiaana ihminen on keski-ikäinen. Eli enää puolet elämästä olisi jäljellä. Tuolloin itselläni oli vielä muutamia vuosia tuohon lukuun, mutta jonkinlaisen ahdistuksen se sai silti aikaan tähän päivään asti.
🔸️
Tänään tuo maaginen "keski-iän" luku tuli täyteen ja onneksi samalla tuli tunne, että eihän tässä vielä missään puolessa välissä olla menossa. Nyt oikeastaan ollaan vasta ihan alussa.
🔸️
Joten HBD to me nyt ja seuraavat 50 vuotta.🎉🎉
🔸️ #synttärit #shampanja #kuplivaa #ruinart #juhla #hbd #bday #35 #champagne #rose #macarons #champagnelover #sparkling #onnellisuus #happiness #life #elämä #positivelife #vieläkerkee #viini #goodwine #winelover
 • Somen aitous on herättänyt keskustelua paljon. En näe kuvien muokkaamisessa mitään väärää, kunhan siinäkin pysyy järki kädessä. Se, että haluaa poistaa otsassa olevan jättifinnin, joka siinä ei muutenkaan aina ole, on ihan ok. Siinä vaiheessa kun oma kuva muokataan jonnekin ihan toiseen paikkaan kuin missä se on otettu, raja menee yli.

Ensimmäistä kuvaa olen muokannut. Olen muokannut kuvassa valotuksia, värisävyjä ja lisännyt filterin. Ensimmäiseksi muokkasin puhelimen Lightroomissa valotuksia ja sävyjä. Sitten lisäsin VSCO:n filtterin. Lopuksi säädin vielä valotuksia yms. Instan omalla editorilla. Toinen kuva on täysin muokkaamaton.

Kaipaan enemmän keskustelua mediakriittisyydestä. Toivoisin, että ymmärrettäisiin ilman, että avataan kaikki mitä kuvissa on muokattu, kuvien olevan käsiteltyjä, eivätkä edusta 100% aitoa tilannetta. 
Mediakriittisyys ei tarkoita sitä, että kritisoidaan käsiteltyjä kuvia käsittelyn vuoksi, vaan että ymmärretään niiden olevan käsiteltyjä, eikä sen vuoksi vastaa täysin todellisuutta.
 • Ihastuin Uunifetapastaan sen maun ja erityisesti helppouden vuoksi.
💚
Kaipasin sen rinnalle vaihtelua, joka olisi kuitenkin yhtä helppoa valmistaa, jolloin syntyi resepti Vihreään uunifeta-pastaan.
💚
Resepti löytyy nyt blogista👉🏻 Suora linkki profiilissa
 • Parikymppisenä olin varma, että tässä vaiheessa minulla olisi jo ura hyvässä putkessa, oma talo, lapsia ja hyvä mies rinnalla. Mitään näistä ei tällä hetkellä ole, ja en tiedä koenko nyt jotain ikäkriisiä.
🔸️
Parin viikon päästä tulee 35 täyteen ja tavallaan elämä on siinä vaiheessa kuin se on monella kymmenen vuotta nuoremmalla. Toisaalta noiden kymmenen vuoden aikana olen kokenut paljon sellaisia asioita, joista monella kaksvitosella ei ole hajuakaan. Kokemukset ovat olleet niin hyviä kuin pahojakin, opettavaisia, mutta myös viihdyttäviä.
🔸️
Tunnen kuitenkin jonkinlaista epäonnistumista, vaikka samaan aikaan tiedosta, että olen omista lähtökohdistani pärjännyt erinomaisesti. En tiedä johtuuko tämä epäonnistumisen tunne siitä millaisia odotuksia yhteiskunnalla on vai johtuuko se siitä millaisia odotuksia itselläni oli parikymppisenä.
🔸️
Toisaalta jossain määrin nuo parikymppisen unelmat on muuttuneet. Mukaan on tullut realismi. Helsingistä tuskin koskaan tulen taloa saamaan (koska hinta), ja nykyään haaveilenkin omasta talosta Italiasta, viinitarhojen keskeltä. Lapsia en tiedä tulisinko koskaan saamaan, vaikka olisikin muuten lähtökohdat siihen, sekin on ok. Jos minut on tarkoitettu äidiksi, tulen äidiksi jollain tavalla. Jos ei ole tarkoitettu, sekin on ok. Tavallaan löysin elämäni miehen, mutta elämä tuli meidän väliin. Välillä koen elämälle siitä katkeruutta, mutta lopulta se katkeruus on vain minulta pois, joten sekin on turhaa.
🔸️
Pitää vain elää hetki kerrallaan, asioihin voi pyrkiä, mutta sen jos minkä olen oppinut, että elämää ei voi suunnitella.
🔸️
Kokeeko kukaan muu paineita yhteiskunnan odotuksista?
 • Ihanaa äitienpäivää kaikille äideille!
🍓
Itse muistelen mielessäni äitiäni ja isoäitiäni, joka oli käytännössä äitini, ja mahdollistan töissä äideille ilon ja onnen hetkiä.
🍓
Toivottavasti kaikkien äitien aamu on alkanut hyvin harmaasta aamusta huolimatta. Parasta väriterapiaa harmautta vastaan on värikäs ruoka. Hyvä ruoka, parempi mieli ja siihen kun vielä yhdistää värit, harmauskaan ei haittaa niin paljoa.
 • Olisinpa valmistujaispäivän aamuna herännyt ilosta hyppien, mutta ennen kuin se edes tuli mieleeni, oli siellä pyörinyt monta muuta ajatusta.
▫️▫️
Kuvittelin tässä valmistuessani olevani onneni kukkuloilla, mutta vieläkään en koe mitään erityistä iloa. Ehkä tämän kaiken tunteettomuuden takana on pelko työllistymisestä.
▫️▫️
En minä pelkällä fysioterapeutin tutkinnolla mitään tee, eikä tällä kaikella työllä ole merkitystä, jos en pääse töihin. Vasta siinä vaiheessa, kun on työpaikka, voin sanoa valmistuneeni.
▫️▫️
Se palo, joka on aitoa unelmaa kohtaan, ei anna mahdollisuutta luovuttaa.
▫️▫️
Blogissa koko tarina kaikkineen vastoinkäymisineen unelman eteen työskentelemisestä.
👉🏻Suora linkki profiilissa.
🦄
 • Ensimmäinen aamu virallisesti fysioterapeuttina alkoi Vapun teeman mukaisesti munkkikahveilla saarimaisemissa. 🎉
Tänään juhlimiset on maltilliset, ehkä vähän simaa ja kakkua. Huomenna työpäivä, mutta ei vielä fyssarina.
🎉
Illalla blogi päivittyy ajatuksilla omien asenteiden ja pelkojen voittamisesta sekä mitä nyt valmistumisen jälkeen.
 • Tänään on avattu terassikausi grilliruuan ja sangrian kera.
🍹🥩
Vielä piti farkkutakki pitää päällä, mutta enää ei tarvitse odottaa pitkään, että senkin saa jättää kotiin.
☀️🕶
 • Viimeinen viikko menossa sairaslomaa. 🙌🏻 Tänään oli ihana jumpata, kun salin kattoikkunasta paistoi aurinko. Ihan kuin olisi ollut ulkona.☀️☀️
🔸️
Sen neljän viikon aikana, kun makasin 99% vain kotona, kaikki normaalit rutiinit katosi. Olen nyt yrittänyt saada liikunnasta taas rutiinin. Vaikka treenit ovat vielä melko kevyitä, niin kun nyt käyn säännöllisesti ja riittävän usein liikkumassa, on tapa helpompi pitää yllä sitten arjessakin.
🔸️
Sain muuten viestin, että miten voin olla salilla, kun olen sairaslomalla. Ihan vaan selvennykseksi, että ennen kuin voin palata töihin, pitää tuota leikkattua nilkkaa vahvistaa, jotta se kestää työskentelyn.
🌴🌴
Summer came in the gym.☀️☀️

Follow Me!

 • Rakasta itseäsi asettamalla rajat

   

  Yksikään minun ihmissuhde ei koskaan ole ollut pelkkiä vaaleanpunaisia hattaroita ja yksisarvisen pölyä. Jokaiseen ihmissuhteeseen, oli kyse sitten parisuhteesta tai ystävyyssuhteesta, on kuulunut ristiriitoja. Jokainen ihmissuhde on ottanut, mutta jokainen on myös antanut. Välillä tulee niitä hetkiä, kun ihmissuhteita täytyy punnita.

  Olisikin helppoa, jos voisi vain listata paperille hyvät ja huonot puolet, ja sen perusteella päättää onko tämä ihmissuhde minulle hyväksi. Antaako tämä enemmän kuin ottaa. Eri asiat merkitsevät kuitenkin eri tavalla. Pienet ärsyttävät tekijät ovat kuitenkin loppujen lopuksi mitättömiä kokonaisuuden kannalta. Kukaan meistä ei ole täydellinen ja olisinkin pelottavaa ajatella elää täydellisen ihmisen rinnalla. Kysymys onkin, että kuinka paljon toisen henkilön heikkouksien voi antaa vaikuttaa omaan elämään.

   
  syksy_annukka_vuorela
   

  Olen yrittänyt taas kerran ehkä liian pitkään, osittain sen vuoksi, etten ole osannut arvioida milloin omat rajani on ylitetty. Olen myös antanut ihmisille ehkä liikaakin anteeksi oman rajojeni rikkomista, antaen liikaa arvoa hyville teoille ja sanoille, yrittäen olla välittämättä rajojeni rikkomisesta.

   

  Olen pelännyt, ja pelkään edelleen. Ja pelolla on uskomaton voima. Vaikka pelon tehtävänä on suojella, silti usein se rajoittaa. Pelottaviin tilanteisiin tarttuminen saa lamaantumaan. Eikä aina pelko ole edes relevantti, vaan mieli on luonut omat kauhuskenaariot. Menettämisen pelko on saanut minut venyttämään rajoja, joskus jopa aivan liian pitkälle.

   

  “The only real conflict you will ever have in your life won’t be with others, but with yourself.”
  ― Shannon L. Alder

   

  Eniten pelkään ihmisten menettämistä. Ja sitä, että jos jäisinkin yksin. Menettäisin ne muutamat todella läheiset ihmiset, joille riitän sellaisena kuin olen. Samaan aikaan olen jo yksin. Toki minulla on tärkeitä ystäviä elämässä. Suhde heihin ei kuitenkaan ole verrattavissa perheeseen tai ihmissuhteeseen, jossa yhdessä elämiseen on sitouduttu syvemmin.

   

  Riitänkö minä?

   

  Yksinäisyyden pelko saa myös pelkäämään, että riitänkö minä sellaisena kuin olen. Ja jos en riitäkään, joudunko olemaan ikuisesti yksin. Se on saanut minut toimimaan niin, että miellyttäisin mahdollisimman monia. Olisin merkityksellinen. Siinä olen myös hukannut itseni ja rajani. Silloin on myös eniten sattunut. ”Rajat ovat rakkautta” sanotaan usein lapsille, mutta samalla tavalla myös aikuisena itsensä rakastaminen vaatii rajojen asettamista ja niistä kiinnipitämistä. Silloinkin, kun eniten pelottaa.

   
  syksy_annukka_vuorela4
  syksy_annukka_vuorela6
   

  Lupaankin itselleni, että tästä eteenpäin pyrin pitämään rajoistani kiinni. En anna kenenkään tai minkään rikkoa niitä, sillä olen itse vastuussa omasta onnellisuudestani. Niin surullista kuin se onkin, aina on niitä ihmisiä, jotka kulkevat oma etu edellä, jyräten toisia alleen. Olkoon heidän toiminnan taustalla sitten itsekkyys tai heikko itsetunto, ainut tapa suojautua heiltä on asettaa rajat.

   

  Haluan täyttää elämäni asioilla ja ihmisillä, jotka tekevät minut onnelliseksi. Ei välttämättä koko ajan, mutta päivittäin edes niitä ajatellessa, vaikka niitä ei juuri siinä hetkessä olisikaan.

   
  syksy_annukka_vuorela2
   

  Onko sinun vaikea asettaa rajoja joissakin tilanteissa?
 • Joko luit nämä postaukset

  8 Comments

 • Avatar
  Reply Henna 2.11.2018 at 20:34

  Omaan ajatusmaailmaan osuvaa tekstiä! Rajojen asettamista on tämä syksy harjoiteltu urakalla

  • Avatar
   Reply Annukka Vuorela || @happyannukka 5.11.2018 at 21:12

   Luulen, että tuota rajojen asettamista joutuu jossain määrin harjoittelemaan läpi elämän. Ehkä toisiin asioihin oppii helpommin laittamaan rajat, mutta toisissa asioissa rajat venyy helpommin.

 • Avatar
  Reply Hymyillään blogi 3.11.2018 at 07:49

  Mielenkiintoinen teksti, josta olen itsekin kirjoittanut blogiini aikanaan oman näkemyksen. Meistä jokainen on erilainen ja kaikkien kanssa ei synny tiivistä yhteyttä, sellaista mikä toimisi. Luotan kuitenkin siihen, että jokaisella ihmissuhteella on jokin tarkotus meijän elämässä. Ehkä jonkinlaisessa opettavassa mielessä. Ajanmittaan sitä huomaa, vain kasvaneen erilleen ja sitten tulee uusia ihmisiä ”tilalle”. Täytyy itse laittaa rajat, mitä sietää ja mikä tuo hyvää mieltä. Kiitos, tää teksti laitto ajattelemaan.

  • Avatar
   Reply Annukka Vuorela || @happyannukka 5.11.2018 at 21:13

   Olen itsekin miettinyt sitä, että onko kaikilla ihmisillä oikeasti jokin tarkoitus. Jotenkin lohduttavaa olisi uskoa, että on, mutta kuitenkin tuntuu, että jotkin asiat tai tilanteet ovat vain olleet niin turhia.

 • Avatar
  Reply Mira / Blinger Shimmer -blogi 3.11.2018 at 09:11

  Itsekin olen muutamassa parisuhteessa antanut enemmän kuin saanut, mutta onneksi ne ovat menneen talven lumia 🙂

  • Avatar
   Reply Annukka Vuorela || @happyannukka 5.11.2018 at 21:15

   Parisuhde on varmaan se jossa eniten joudutaan työskentelemään rajojen kanssa, varsinkin siinä vaiheessa kun niitä rikotaan. Sitä kun haluaisi ymmärtää toista ja sitä kautta tukea. Joskus parasta tukea sille toiselle voi olla juuri se, että ne rajat tehdään selväksi.

 • Avatar
  Reply MINNA / Sukat hukassa 3.11.2018 at 18:57

  Viisaita sanoja <3
  Itse ainakin tiedän että sanon ihan liian helposti kyllä ihmisille ja kulutan niin itseni helposti loppuun.

  Ihanaa syksyä sinulle ja tsemppiä!

  • Avatar
   Reply Annukka Vuorela || @happyannukka 5.11.2018 at 21:17

   Monella meistä on sama ongelma, minullakin. Haluan auttaa muita, koska toivon, että minuakin autetaan, mutta en pysty kieltäytymään siitä silloinkaan kun omat voimavarat eivät meinaa riittää edes omien asioiden käsittelyyn. Ihanaa sykysyä sinullekin ja muista levätä!

  Leave a Reply