Odotathan vielä hetken.

Instagram

 • Tavoite ilman suunnitelmaa on vain toive. Mulla on tavoite, tai mun mielestä paremminkin unelma, jonka toteuttamisen aloittaminen tuntuu vaikealta. Ideat ovat olleet jotenkin sekavina päässä. On ollut vaikea hahmottaa mistä lähtee niitä toteuttamaan, sillä kaikkea tuskin pystyn toteuttamaan kerralla.
💫
Mun unelmaan sisältyy juttuja, joihin tarvitsen muita. En ole osannut hahmottaa lähdenkö toteuttamaan niitä mitä pystyn itse, vai lähdenkö heti etsimään niitä, jotka omalla tavallaan jakaavat mun unelman.
💫
Olen yrittänyt kirjoittaa paperille To do-listaa, mutta senkin kautta hahmottaminen on ollut vaikeaa. Pystyn kyllä listaamaan mitä haluan, mutta lista ei visualisoi sitä mistä aloitan. Oon visuaalinen ja kineettinen (eli tekemällä oppiva), joten unelmakartan tekeminen auttoi konkretisoimaan unelmat.
💫
Koska uskon, että oikeat ihmiset tulevat, kun niille oikea aika on, eikä niitä löydä etsimällä. Varsinkin kun puhutaan intohimoista, joita ihmisillä, joiden kanssa haluan luoda jotain uutta, pitää olla.
💫
Aloitan niistä asioita, joita pystyn jo itsekseni toteuttamaan, ja joku päivä mulla on ympärillä ihmisiä, jotka jakavat mun intohimot, ja haluavat myös luoda jotain uutta.
💫
Ootko sä tehny unelmakarttoja unelmien toteuttamista varten?

#inspiraatio #unelma #unelmaduuni #yrittäjyys #intohimo #luovuus #hyvinvointi #onnellisuus #dreambig #passionproject #womeninspiringwomen #inspiration
 #ipreview via @preview.app
 • Tällä hetkellä elämä on yhtä kuin työ. Päivät teen omia projekteja, jotka toivottavasti joku päivä maksavat palkkansa, mutta tällä hetkellä niistä on enemmän menoja kuin tuloja. Illat ja yöt vietän tehden palkkatöitä, jotta saan jääkaappiin jotain ja vuokrat maksettua. Välillä, ja oikeastaan aika usein, miettii, että onko tässä mitään järkeä.
💎
Olisi vain helpompi vain elää varman päälle. Ajatuksiin nousee vähän väliä erilaisia pelkoja. Entä jos epäonnistunkin totaalisesti. Epäonnistumisia en sinänsä pelkää, kunhan niistä on mahdollista nousta, mutta jos tuleekin sellainen, josta ei enää noustakaan. Jos vain tekisin työtä, josta saan varman tilin, vaikka se ei olisikaan unelmani.
💎
Mut on kasvatettu sitkeäksi, siihen, että elämässä tulee aina pyrkiä eteenpäin. Se ei tarkoita isompaa palkkaa, tai korkeampaa titteliä, vaan sitä, että pyrkii toteuttamaan niitä asioita, joista unelmoi. Sitkeyden lisäksi olen saanut myös muita ominaisuuksia, joita olen pitänyt vahvuutenani, mutta ne onkin tuomittu ulkopuolelta jopa outoudeksi tai ainakin lapselliseksi. Päivällä olin kuuntelemassa @armanalizad:n tarinaa unelmien saavuttamisesta. Ja juuri ne ominaisuudet, joista olen epävarma ulkopuolisten tuomitsemisen vuoksi, ovat niitä asioita, jotka on vieneet Armanin siihen pisteeseen missä hän nyt on.
💎
Joten aion olla jatkossakin outo ja lapsenmielinen, ja kaiken epätoivon keskellä uskoa siihen, että joku päivä tämä työ kantaa eteenpäin.
💎
Kiitos @akvamariinishowroom tästä todella inspiroivasta ja motivoivasta mahdollisuudesta päästä kuulemaan Armanin tarinaa unelmien toteuttamisesta. (Tapahtuma oli pr-tilaisuus)
.
.
.
.
.
. 
#akvamariinishowroom #unelmientyöpäivä #unelmistatotta #unelma #motivaatio #työ #työhyvinvointi #hyvinvointi #onnellinen #taide #kiasma #art #womenempowerwomen #bosslady #girlpwr
 • Little bubbles never killed nobody.🥂🥂
🔸️
Kerran eräs henkilö sanoi, että 
35-vuotiaana ihminen on keski-ikäinen. Eli enää puolet elämästä olisi jäljellä. Tuolloin itselläni oli vielä muutamia vuosia tuohon lukuun, mutta jonkinlaisen ahdistuksen se sai silti aikaan tähän päivään asti.
🔸️
Tänään tuo maaginen "keski-iän" luku tuli täyteen ja onneksi samalla tuli tunne, että eihän tässä vielä missään puolessa välissä olla menossa. Nyt oikeastaan ollaan vasta ihan alussa.
🔸️
Joten HBD to me nyt ja seuraavat 50 vuotta.🎉🎉
🔸️ #synttärit #shampanja #kuplivaa #ruinart #juhla #hbd #bday #35 #champagne #rose #macarons #champagnelover #sparkling #onnellisuus #happiness #life #elämä #positivelife #vieläkerkee #viini #goodwine #winelover
 • Somen aitous on herättänyt keskustelua paljon. En näe kuvien muokkaamisessa mitään väärää, kunhan siinäkin pysyy järki kädessä. Se, että haluaa poistaa otsassa olevan jättifinnin, joka siinä ei muutenkaan aina ole, on ihan ok. Siinä vaiheessa kun oma kuva muokataan jonnekin ihan toiseen paikkaan kuin missä se on otettu, raja menee yli.

Ensimmäistä kuvaa olen muokannut. Olen muokannut kuvassa valotuksia, värisävyjä ja lisännyt filterin. Ensimmäiseksi muokkasin puhelimen Lightroomissa valotuksia ja sävyjä. Sitten lisäsin VSCO:n filtterin. Lopuksi säädin vielä valotuksia yms. Instan omalla editorilla. Toinen kuva on täysin muokkaamaton.

Kaipaan enemmän keskustelua mediakriittisyydestä. Toivoisin, että ymmärrettäisiin ilman, että avataan kaikki mitä kuvissa on muokattu, kuvien olevan käsiteltyjä, eivätkä edusta 100% aitoa tilannetta. 
Mediakriittisyys ei tarkoita sitä, että kritisoidaan käsiteltyjä kuvia käsittelyn vuoksi, vaan että ymmärretään niiden olevan käsiteltyjä, eikä sen vuoksi vastaa täysin todellisuutta.
 • Ihastuin Uunifetapastaan sen maun ja erityisesti helppouden vuoksi.
💚
Kaipasin sen rinnalle vaihtelua, joka olisi kuitenkin yhtä helppoa valmistaa, jolloin syntyi resepti Vihreään uunifeta-pastaan.
💚
Resepti löytyy nyt blogista👉🏻 Suora linkki profiilissa
 • Parikymppisenä olin varma, että tässä vaiheessa minulla olisi jo ura hyvässä putkessa, oma talo, lapsia ja hyvä mies rinnalla. Mitään näistä ei tällä hetkellä ole, ja en tiedä koenko nyt jotain ikäkriisiä.
🔸️
Parin viikon päästä tulee 35 täyteen ja tavallaan elämä on siinä vaiheessa kuin se on monella kymmenen vuotta nuoremmalla. Toisaalta noiden kymmenen vuoden aikana olen kokenut paljon sellaisia asioita, joista monella kaksvitosella ei ole hajuakaan. Kokemukset ovat olleet niin hyviä kuin pahojakin, opettavaisia, mutta myös viihdyttäviä.
🔸️
Tunnen kuitenkin jonkinlaista epäonnistumista, vaikka samaan aikaan tiedosta, että olen omista lähtökohdistani pärjännyt erinomaisesti. En tiedä johtuuko tämä epäonnistumisen tunne siitä millaisia odotuksia yhteiskunnalla on vai johtuuko se siitä millaisia odotuksia itselläni oli parikymppisenä.
🔸️
Toisaalta jossain määrin nuo parikymppisen unelmat on muuttuneet. Mukaan on tullut realismi. Helsingistä tuskin koskaan tulen taloa saamaan (koska hinta), ja nykyään haaveilenkin omasta talosta Italiasta, viinitarhojen keskeltä. Lapsia en tiedä tulisinko koskaan saamaan, vaikka olisikin muuten lähtökohdat siihen, sekin on ok. Jos minut on tarkoitettu äidiksi, tulen äidiksi jollain tavalla. Jos ei ole tarkoitettu, sekin on ok. Tavallaan löysin elämäni miehen, mutta elämä tuli meidän väliin. Välillä koen elämälle siitä katkeruutta, mutta lopulta se katkeruus on vain minulta pois, joten sekin on turhaa.
🔸️
Pitää vain elää hetki kerrallaan, asioihin voi pyrkiä, mutta sen jos minkä olen oppinut, että elämää ei voi suunnitella.
🔸️
Kokeeko kukaan muu paineita yhteiskunnan odotuksista?
 • Ihanaa äitienpäivää kaikille äideille!
🍓
Itse muistelen mielessäni äitiäni ja isoäitiäni, joka oli käytännössä äitini, ja mahdollistan töissä äideille ilon ja onnen hetkiä.
🍓
Toivottavasti kaikkien äitien aamu on alkanut hyvin harmaasta aamusta huolimatta. Parasta väriterapiaa harmautta vastaan on värikäs ruoka. Hyvä ruoka, parempi mieli ja siihen kun vielä yhdistää värit, harmauskaan ei haittaa niin paljoa.
 • Olisinpa valmistujaispäivän aamuna herännyt ilosta hyppien, mutta ennen kuin se edes tuli mieleeni, oli siellä pyörinyt monta muuta ajatusta.
▫️▫️
Kuvittelin tässä valmistuessani olevani onneni kukkuloilla, mutta vieläkään en koe mitään erityistä iloa. Ehkä tämän kaiken tunteettomuuden takana on pelko työllistymisestä.
▫️▫️
En minä pelkällä fysioterapeutin tutkinnolla mitään tee, eikä tällä kaikella työllä ole merkitystä, jos en pääse töihin. Vasta siinä vaiheessa, kun on työpaikka, voin sanoa valmistuneeni.
▫️▫️
Se palo, joka on aitoa unelmaa kohtaan, ei anna mahdollisuutta luovuttaa.
▫️▫️
Blogissa koko tarina kaikkineen vastoinkäymisineen unelman eteen työskentelemisestä.
👉🏻Suora linkki profiilissa.
🦄
 • Ensimmäinen aamu virallisesti fysioterapeuttina alkoi Vapun teeman mukaisesti munkkikahveilla saarimaisemissa. 🎉
Tänään juhlimiset on maltilliset, ehkä vähän simaa ja kakkua. Huomenna työpäivä, mutta ei vielä fyssarina.
🎉
Illalla blogi päivittyy ajatuksilla omien asenteiden ja pelkojen voittamisesta sekä mitä nyt valmistumisen jälkeen.
 • Tänään on avattu terassikausi grilliruuan ja sangrian kera.
🍹🥩
Vielä piti farkkutakki pitää päällä, mutta enää ei tarvitse odottaa pitkään, että senkin saa jättää kotiin.
☀️🕶
 • Viimeinen viikko menossa sairaslomaa. 🙌🏻 Tänään oli ihana jumpata, kun salin kattoikkunasta paistoi aurinko. Ihan kuin olisi ollut ulkona.☀️☀️
🔸️
Sen neljän viikon aikana, kun makasin 99% vain kotona, kaikki normaalit rutiinit katosi. Olen nyt yrittänyt saada liikunnasta taas rutiinin. Vaikka treenit ovat vielä melko kevyitä, niin kun nyt käyn säännöllisesti ja riittävän usein liikkumassa, on tapa helpompi pitää yllä sitten arjessakin.
🔸️
Sain muuten viestin, että miten voin olla salilla, kun olen sairaslomalla. Ihan vaan selvennykseksi, että ennen kuin voin palata töihin, pitää tuota leikkattua nilkkaa vahvistaa, jotta se kestää työskentelyn.
🌴🌴
Summer came in the gym.☀️☀️

Follow Me!

 • Smoothie-reseptit hyvinvointiin

  Postaus sisältää mainoslinkkejä.

   

  Ajattelin tänään jakaa teille kolme smoothie-reseptiä eri tarkoituksiin. Paljon on puhuttu smoothien terveellisyydestä. Onko ne oikeasti hyviä välipaloja vai vain kaloripommeja? On varmaan aika itsestään selvää, että terveellisyyteen vaikuttaa raaka-aineet. Hedelmissä on enemmän sokeria kuin vihanneksissa, mutta näistä luomalla sopivan kombon smoothiesta saa terveellisen välipalan tai kevyen aterian.

  Hiilihydraateista pelotellaan joka puolella, lehtien otsikoissa kirjoitetaan miten hiilihydraatit aiheuttavat syöpää ja niiden syömisen lopettamalla joku on laihtunut vain kuukaudessa kymmenen kiloa. Näistä otsikoista tulee niin helposti käsitys, että kaikki hiilihydraatit ovat pahasta, vaikka todellisuudessa monet hiilihydraatit edistävät painonhallintaa kohtuullisesti nautittuna.

   
  Smoothie reseptit
   

  Viikon jälkeen huomaankin syöneeni joka päivä jotain makeaa.

   

  Sokerit ovat niitä ns. pahoja hiilihydraatteja, joita kannattaa vältellä, mutta ei niistäkään tarvitse kokonaan luopua. Toisille sokerit aiheuttavat riippuvuutta paljon helpommin. Itse ainakin huomaan, ettei tarvitse syödä kuin pieni määrä sokeria, esim. pari palaa suklaata, niin iskee hirveä sokerihimo, ja viikon jälkeen huomaankin syöneeni joka päivä jotain makeaa. Sen vuoksi yritän vältellä sokeria viimeiseen asti. Välillä onnistun siinä hyvin, välillä huonommin.

   

  Flunssakausi on taas tulossa, tai aika monelle se taitaa olla jo iskenyt, kuten esimerkiksi itselleni. Blogit täyttyvät erilaisista vinkeistä taistella flunssaa vastaan. Kaikki nämä vinkit perustuvat riittävään ja oikeanlaisten ravintoaineiden saantiin. Siihen kun vielä lisätään jokaisen omat makumieltymykset, erilaisille resepteille onkin tarvetta.

   

  Energia-smoothie

   

  ½ appelsiini

  ½ banaani

  100g tyrni-marjoja

  30g proteiinijauhoa

  ½-1 tl kurkumaa

  1 dl kauramaitoa

  hunajaa/agave-siirappia maun mukaan

   
  Smoothie reseptit
   

  Tähän smoothieseen suosittelen käyttämään appelsiinia kokonaisena, ei pelkkää mehua, sillä itse hedelmässä on paljon enemmän kuitua kuin pelkässä mehussa. Kannattaa kuitenkin pilkkoa appelsiini melko pieneksi ja antaa hurista hyvän aikaa blenderissä, jottei smoothiessa ole ”klönttejä”. Jos tyrni-marjojen siemenet häiritsevät, voit tehdä marjoista melbaa, eli survoa marjat pienen siivilän läpi. Tuolloin marjojen pitää olla sulaneita, muuten saattaa siivilä mennä rikki.

   

  Huomaan, että keho huutaa niitä ravintoaineita vihersmoothie-himon muodossa.

   

  Kiireen keskellä huomaan helposti unohtaneeni syödä riittävän monipuolisesti. Kasvikset saattavat olla usein sitä tomaattia ja kurkkua. Onhan nekin tosin parempi kuin ei mitään, mutta välillä huomaan, että keho huutaa niitä ravintoaineita vihersmoothie-himon muodossa. Hyvän vihersmoothien tekeminen ei olekaan ihan helppo juttu, sillä helposti maku saattaa mennä enemmän kalan ruuan suuntaan. Hyvät ja tuoreet raaka-aineet ovat se juttu.

   
  Smoothie reseptit
   

  Virkistävä vihersmoothie

   

  20 g pinaattia

  20 g tammenlehtisalaattia

  30 g lehtikaalia

  ½ avokado

  ½ banaani

  ½ kiivi

  ½ limen mehu

  1 tl viherjauhetta

  (30g proteiinijauhetta)

  1,5 dl kauramaitoa

   

  Lime-mehulla saa hyvin peitettyä viherjauheille ominaista makua.

   

  Olen testannut aika monia viherjauheita, ja lähes kaikki ne ovat maistuneet hirveälle. Suosikkini ovatkin Puhdistamon vihersmoothiejauhe sekä Terranovan Life Drink-jauhe. Puhdistamon jauhe on kuitenkin suhteessa huomattavasti edullisempi, joka tällä hetkellä sopii paremmin minun opiskelijan budjetille. Lime-mehulla saa hyvin peitettyä viherjauheille ominaista makua, ja sitä voikin lisätä enemmän, jos tuntuu, että viherjauhe maistuu liikaa läpi. Proteiinijauhoa lisään smoothieseen, jos muuten en ole kerennyt syömään riittävästi päivän aikana.

   
  Smoothie reseptit
  Smoothie reseptit
   

  Olen huomannut, että nukun paremmin, jos saan vielä vähän ennen nukkumaan menoa hiilihydraatteja. Usein teenkin illalla smoothien, jossa on banaania. Lisäksi olen käyttänyt nyt Puhdistamon Kollagen Sport-jauhetta, jossa on kollageenin lisäksi myös magnesiumia palauttamaan päivän touhuista kehoa.

   

  Palauttava kirsikka-kollageenismoothie

   

  100g kirsikoita

  ½ banaani

  10g Puhdistamon kollageeni-sport-jauhetta

  30 g proteiinijauhetta

  ½ dl kookosmaitoa

  1,5 dl kauramaitoa

  hunajaa/agave-siirappia maun mukaan

   

  Suosittelen käyttämään ainakin monesta isommasta K-kaupasta löytyvästä pakastemarja”baarista” saatavia kirsikoita. Ne ovat luomua, ja jäisinä antavat hyvää rakennetta smoothielle. Banaani itsessään antaa jo makeutta smoothielle, joten jos tarvetta ei ole ns. ekstra-hiilihydraateille lisämakeutuksen voi hyvin jättää pois. Kookosmaito on lähinnä antamassa makua, joten sen voi myös korvata kookoskermalla. Kookoskermaa riittää puolikas määrä.

   

  Smoothiet ovatkin helposti muokattavissa jokaisen ruokavalioon sopiviksi.

   

  Käytän itse smoothiessa Oatlyn luomukauramaitoa, joka on Keliakialiiton ohjeiden mukaisesti luokiteltu ns. erittäin matalan gluteeniarvon sisältäviksi tuotteiksi. Täysin gluteenittomat smoothiet saa käyttämällä soijamaitoa. Maidottoman smoothiesta saa käyttämällä kasvisproteiinia (esim. herneproteiini). Jos tarvitsee laktoosittoman ja käyttää heraproteiinia, kannattaa tarkastaa, ettei se sisällä laktoosia. Kaikki reseptit on vegaanisia, kunhan käyttää kasvisproteiinia ja makeutukseen agave-siirappia.

   

  Smoothiet ovatkin helposti muokattavissa jokaisen ruokavalioon sopiviksi.

   
  Smoothie reseptit
   

  Mistä koostuu teidän suosikkismoothiet?

   
   

 • Joko luit nämä postaukset

  7 Comments

 • Avatar
  Reply NelliL 26.9.2018 at 07:32

  Pirtelöt on niin hyviä 🙂 Raikkaita ja tuhteja.

  • Avatar
   Reply Annukka || Ikkunalla 11.10.2018 at 21:59

   Smoothiesta saa kyllä hyvin aterian korvikkeen. Vähän niinkuin kylmä keitto 😀

 • Avatar
  Reply Mira / Blinger Shimmer -blogi 26.9.2018 at 09:11

  Hyviä vinkkejä. Join messuilla juuri vihersmoothieta ja ajattelin, että voisin samankaltaista kokeilla kotonakin 😀

  • Avatar
   Reply Annukka || Ikkunalla 11.10.2018 at 22:00

   Vihersmoothiessa saa tosiaankin hyvän, kun osaa peittää viherjauhojen ominaisen maun. Tai no toiset tykkää niistä, mutta itse en vielä ole osannut makuhermojani opettaa niistä tykkäämään.

 • Avatar
  Reply Mira Rinne 30.9.2018 at 04:58

  Smoothiet ovat mun heikkouteni! Niin kätsyjä sekä hyviä myös siitä, että kun aina ei huvita syödä niin saa sitten juomalla alas energiaa niihinkin hetkiin 🙂 Mun lemppareista lempparein on tällä hetkellä mansikkabanaani, johon pohjaksi maustamaton soijajughurtti.

  • Avatar
   Reply Annukka || Ikkunalla 11.10.2018 at 22:02

   Mansikka-Banaani on kyllä smoothien klassikko.

 • Avatar
  Reply Diina-Maria Laakso 5.12.2018 at 15:40

  Olenkin etsinyt uusia smoothie-reseptejä, joten nämä lähtevät ehdottomasti testiin 🙂

 • Leave a Reply