Odotathan vielä hetken.

Instagram

 • Vaikka mä kaipaan lämpöä ja auringon paistetta, on sateisella säälläkin ollut puolensa.
🦋
Sade on vähän niin kuin pakottanut pysähtymään ja miettimään asioita. Viimeisiin pariin kuukauteen on sisältynyt paljon muutoksia ja niiden jälkeen on ollut vähän vaikea tietää miten jatkaa eteenpäin ja mitä mä haluan tulevaisuudelta.
🦋
Vaikka nämä sateiset päivät on vähän masentavia, niin nyt olen tehnyt suunnitelman tulevaisuudelle. Olen haaveillut pitkään joogaopettajaksi opiskelemisesta, ja nyt sille on oikea aika. En myöskään ole valmis luopumaan rakkaudesta ruokaan ja viineihin, joten jatkan vielä niidenkin parissa, tosin pyrkien eteenpäin sillä uralla.
🦋
Päässä on ollut pitkään ajatus, että ura pitää koostua, jostain yhdestä tietystä alasta, jonka parissa tekee sitä 100% työaikaa ja sen ohella sitten voi tehdä vähän jotain muutakin. Mutta miksi ura ei voisi myös koostua useammasta eri jutusta, jotka eivät välttämättä liity toisiinsa mitenkään?
🦋
Mun mielestä työn ei pidä tuntua työltä, vaan siitä tulee nauttia. Sen tulee palkita muutenkin kuin vain taloudellisesti. Ja jos intohimoa on moneen asiaan, niin miksi niistä tulisi luopua? Toki kaikkeen mahdolliseen ei voi panostaa täysillä, mutta valitsemalla ne muutamat tärkeimmät, voi saada enemmän kuin vain toteuttamalla sitä yhtä isointa intohimoa.
🦋

#mansikkakesä #unelmaduuni #työelämä #onni #intohimo #inspiraatio #hyväelämä #summervibes #strawberryart #blackandwhite_photos #blackandwhite_art #photographysouls #dowhatyoulovelovewhatyoudo #passionproject
 • Talvisin ei juurikaan jäätelö maistu, mutta kesän tullen niitä tulee nautittua siitäkin edestä. Mun ehdottomia lemppareita on Minttubuffet ja kirsikkajäätelö (tosin Suomesta ei taida saada yhtäkään, jossa ei olisi käytetty punajuuriväriä…Vai tiedättekö jonkun?).
🍒
Vanhalle ylioppilastalolle on taas avattu Magnum Helsingin jäätelöbaari. Aikaisempina vuosina olen tykännyt, kun jäätelön on saanut kuorruttaa mitä erikoisimmalla mauilla, mutta parina viimeisenä vuotena kuorrutteet ovat olleet melko tavallisia.
🍦
Nyt kuorrutevalikoimassa oli matcha-jauhe, joka voisikin sopia hyvin yhteen tumman suklaan kanssa. Se täytyy vielä käydä testaamassa, mutta eilen kuorrutteeksi valikoitui nostalginen värikäs remmikarkki #pride -viikon hengessä.
💛🧡❤💜💙💚 #jäätelökesä #jäätelö #magnumhelsinki #magnumicecream #icecreamday #icecreamlove #summervibes #summerfeels #kahvihetki #kahviakiitos #coffeecoffeecoffee #coffee_time #myhelsinki #myhelsinki #visitfinland #heleats #helsinkirestaurants #travelforfood #foodaroundworld
 • Ihanaa juhannusta! 🌸

Parasta on olla luonnon keskellä hiukset sekaisin, meikittä ja ihan pölähtäneen näköisenä. 
Eikä tuo shampanjakaan maistu pahalta pitkän työputken jälkeen. Nyt vain relaa! 🍾

#juhannus #midsummer #shampanja #nomakeup #natural #nature #mökkielämää #champagnelife #visitjyväskylä #summer #kesä #goodvibes #feelgood #happiness
 • Tavoite ilman suunnitelmaa on vain toive. Mulla on tavoite, tai mun mielestä paremminkin unelma, jonka toteuttamisen aloittaminen tuntuu vaikealta. Ideat ovat olleet jotenkin sekavina päässä. On ollut vaikea hahmottaa mistä lähtee niitä toteuttamaan, sillä kaikkea tuskin pystyn toteuttamaan kerralla.
💫
Mun unelmaan sisältyy juttuja, joihin tarvitsen muita. En ole osannut hahmottaa lähdenkö toteuttamaan niitä mitä pystyn itse, vai lähdenkö heti etsimään niitä, jotka omalla tavallaan jakaavat mun unelman.
💫
Olen yrittänyt kirjoittaa paperille To do-listaa, mutta senkin kautta hahmottaminen on ollut vaikeaa. Pystyn kyllä listaamaan mitä haluan, mutta lista ei visualisoi sitä mistä aloitan. Oon visuaalinen ja kineettinen (eli tekemällä oppiva), joten unelmakartan tekeminen auttoi konkretisoimaan unelmat.
💫
Koska uskon, että oikeat ihmiset tulevat, kun niille oikea aika on, eikä niitä löydä etsimällä. Varsinkin kun puhutaan intohimoista, joita ihmisillä, joiden kanssa haluan luoda jotain uutta, pitää olla.
💫
Aloitan niistä asioita, joita pystyn jo itsekseni toteuttamaan, ja joku päivä mulla on ympärillä ihmisiä, jotka jakavat mun intohimot, ja haluavat myös luoda jotain uutta.
💫
Ootko sä tehny unelmakarttoja unelmien toteuttamista varten?

#inspiraatio #unelma #unelmaduuni #yrittäjyys #intohimo #luovuus #hyvinvointi #onnellisuus #dreambig #passionproject #womeninspiringwomen #inspiration
 #ipreview via @preview.app
 • Tällä hetkellä elämä on yhtä kuin työ. Päivät teen omia projekteja, jotka toivottavasti joku päivä maksavat palkkansa, mutta tällä hetkellä niistä on enemmän menoja kuin tuloja. Illat ja yöt vietän tehden palkkatöitä, jotta saan jääkaappiin jotain ja vuokrat maksettua. Välillä, ja oikeastaan aika usein, miettii, että onko tässä mitään järkeä.
💎
Olisi vain helpompi vain elää varman päälle. Ajatuksiin nousee vähän väliä erilaisia pelkoja. Entä jos epäonnistunkin totaalisesti. Epäonnistumisia en sinänsä pelkää, kunhan niistä on mahdollista nousta, mutta jos tuleekin sellainen, josta ei enää noustakaan. Jos vain tekisin työtä, josta saan varman tilin, vaikka se ei olisikaan unelmani.
💎
Mut on kasvatettu sitkeäksi, siihen, että elämässä tulee aina pyrkiä eteenpäin. Se ei tarkoita isompaa palkkaa, tai korkeampaa titteliä, vaan sitä, että pyrkii toteuttamaan niitä asioita, joista unelmoi. Sitkeyden lisäksi olen saanut myös muita ominaisuuksia, joita olen pitänyt vahvuutenani, mutta ne onkin tuomittu ulkopuolelta jopa outoudeksi tai ainakin lapselliseksi. Päivällä olin kuuntelemassa @armanalizad:n tarinaa unelmien saavuttamisesta. Ja juuri ne ominaisuudet, joista olen epävarma ulkopuolisten tuomitsemisen vuoksi, ovat niitä asioita, jotka on vieneet Armanin siihen pisteeseen missä hän nyt on.
💎
Joten aion olla jatkossakin outo ja lapsenmielinen, ja kaiken epätoivon keskellä uskoa siihen, että joku päivä tämä työ kantaa eteenpäin.
💎
Kiitos @akvamariinishowroom tästä todella inspiroivasta ja motivoivasta mahdollisuudesta päästä kuulemaan Armanin tarinaa unelmien toteuttamisesta. (Tapahtuma oli pr-tilaisuus)
.
.
.
.
.
. 
#akvamariinishowroom #unelmientyöpäivä #unelmistatotta #unelma #motivaatio #työ #työhyvinvointi #hyvinvointi #onnellinen #taide #kiasma #art #womenempowerwomen #bosslady #girlpwr
 • Little bubbles never killed nobody.🥂🥂
🔸️
Kerran eräs henkilö sanoi, että 
35-vuotiaana ihminen on keski-ikäinen. Eli enää puolet elämästä olisi jäljellä. Tuolloin itselläni oli vielä muutamia vuosia tuohon lukuun, mutta jonkinlaisen ahdistuksen se sai silti aikaan tähän päivään asti.
🔸️
Tänään tuo maaginen "keski-iän" luku tuli täyteen ja onneksi samalla tuli tunne, että eihän tässä vielä missään puolessa välissä olla menossa. Nyt oikeastaan ollaan vasta ihan alussa.
🔸️
Joten HBD to me nyt ja seuraavat 50 vuotta.🎉🎉
🔸️ #synttärit #shampanja #kuplivaa #ruinart #juhla #hbd #bday #35 #champagne #rose #macarons #champagnelover #sparkling #onnellisuus #happiness #life #elämä #positivelife #vieläkerkee #viini #goodwine #winelover
 • Somen aitous on herättänyt keskustelua paljon. En näe kuvien muokkaamisessa mitään väärää, kunhan siinäkin pysyy järki kädessä. Se, että haluaa poistaa otsassa olevan jättifinnin, joka siinä ei muutenkaan aina ole, on ihan ok. Siinä vaiheessa kun oma kuva muokataan jonnekin ihan toiseen paikkaan kuin missä se on otettu, raja menee yli.

Ensimmäistä kuvaa olen muokannut. Olen muokannut kuvassa valotuksia, värisävyjä ja lisännyt filterin. Ensimmäiseksi muokkasin puhelimen Lightroomissa valotuksia ja sävyjä. Sitten lisäsin VSCO:n filtterin. Lopuksi säädin vielä valotuksia yms. Instan omalla editorilla. Toinen kuva on täysin muokkaamaton.

Kaipaan enemmän keskustelua mediakriittisyydestä. Toivoisin, että ymmärrettäisiin ilman, että avataan kaikki mitä kuvissa on muokattu, kuvien olevan käsiteltyjä, eivätkä edusta 100% aitoa tilannetta. 
Mediakriittisyys ei tarkoita sitä, että kritisoidaan käsiteltyjä kuvia käsittelyn vuoksi, vaan että ymmärretään niiden olevan käsiteltyjä, eikä sen vuoksi vastaa täysin todellisuutta.
 • Ihastuin Uunifetapastaan sen maun ja erityisesti helppouden vuoksi.
💚
Kaipasin sen rinnalle vaihtelua, joka olisi kuitenkin yhtä helppoa valmistaa, jolloin syntyi resepti Vihreään uunifeta-pastaan.
💚
Resepti löytyy nyt blogista👉🏻 Suora linkki profiilissa
 • Parikymppisenä olin varma, että tässä vaiheessa minulla olisi jo ura hyvässä putkessa, oma talo, lapsia ja hyvä mies rinnalla. Mitään näistä ei tällä hetkellä ole, ja en tiedä koenko nyt jotain ikäkriisiä.
🔸️
Parin viikon päästä tulee 35 täyteen ja tavallaan elämä on siinä vaiheessa kuin se on monella kymmenen vuotta nuoremmalla. Toisaalta noiden kymmenen vuoden aikana olen kokenut paljon sellaisia asioita, joista monella kaksvitosella ei ole hajuakaan. Kokemukset ovat olleet niin hyviä kuin pahojakin, opettavaisia, mutta myös viihdyttäviä.
🔸️
Tunnen kuitenkin jonkinlaista epäonnistumista, vaikka samaan aikaan tiedosta, että olen omista lähtökohdistani pärjännyt erinomaisesti. En tiedä johtuuko tämä epäonnistumisen tunne siitä millaisia odotuksia yhteiskunnalla on vai johtuuko se siitä millaisia odotuksia itselläni oli parikymppisenä.
🔸️
Toisaalta jossain määrin nuo parikymppisen unelmat on muuttuneet. Mukaan on tullut realismi. Helsingistä tuskin koskaan tulen taloa saamaan (koska hinta), ja nykyään haaveilenkin omasta talosta Italiasta, viinitarhojen keskeltä. Lapsia en tiedä tulisinko koskaan saamaan, vaikka olisikin muuten lähtökohdat siihen, sekin on ok. Jos minut on tarkoitettu äidiksi, tulen äidiksi jollain tavalla. Jos ei ole tarkoitettu, sekin on ok. Tavallaan löysin elämäni miehen, mutta elämä tuli meidän väliin. Välillä koen elämälle siitä katkeruutta, mutta lopulta se katkeruus on vain minulta pois, joten sekin on turhaa.
🔸️
Pitää vain elää hetki kerrallaan, asioihin voi pyrkiä, mutta sen jos minkä olen oppinut, että elämää ei voi suunnitella.
🔸️
Kokeeko kukaan muu paineita yhteiskunnan odotuksista?
 • Ihanaa äitienpäivää kaikille äideille!
🍓
Itse muistelen mielessäni äitiäni ja isoäitiäni, joka oli käytännössä äitini, ja mahdollistan töissä äideille ilon ja onnen hetkiä.
🍓
Toivottavasti kaikkien äitien aamu on alkanut hyvin harmaasta aamusta huolimatta. Parasta väriterapiaa harmautta vastaan on värikäs ruoka. Hyvä ruoka, parempi mieli ja siihen kun vielä yhdistää värit, harmauskaan ei haittaa niin paljoa.
 • Olisinpa valmistujaispäivän aamuna herännyt ilosta hyppien, mutta ennen kuin se edes tuli mieleeni, oli siellä pyörinyt monta muuta ajatusta.
▫️▫️
Kuvittelin tässä valmistuessani olevani onneni kukkuloilla, mutta vieläkään en koe mitään erityistä iloa. Ehkä tämän kaiken tunteettomuuden takana on pelko työllistymisestä.
▫️▫️
En minä pelkällä fysioterapeutin tutkinnolla mitään tee, eikä tällä kaikella työllä ole merkitystä, jos en pääse töihin. Vasta siinä vaiheessa, kun on työpaikka, voin sanoa valmistuneeni.
▫️▫️
Se palo, joka on aitoa unelmaa kohtaan, ei anna mahdollisuutta luovuttaa.
▫️▫️
Blogissa koko tarina kaikkineen vastoinkäymisineen unelman eteen työskentelemisestä.
👉🏻Suora linkki profiilissa.
🦄

Follow Me!

 • Syömässä Madeiralla – Minne kannattaa mennä?

   

  Madeiran matkasta on jo kerennyt tovi kulua, mutta näin Viini ja ruoka-messujen alla onkin hyvä palata sen reissun makumuistoihin. Yleensähän pyrin matkoilla erityisesti tutustumaan paikallisiin ruokiin, mutta tällä reissulla päätin syödä juuri sitä mitä mieli teki. Lautaselle valikoitui siis paljon kaikille tuttuja annoksia, mutta muutamia paikallisiakin ruokia tietysti tuli maistettua.

  Hotellini sijaitsi Funchalissa Lidon alueella, ja sille alueelle myös ruokailuni painottui. Alueelta löytyi ravintoloita joka lähtöön ja jokaiselle kukkarolle. Se mikä yllätti, oli ruuan hinta ruokakaupoissa. Kasvikset esimerkiksi olivat aika lailla samoissa hinnoissa kuin Suomessa. Marjat puolestaan olivat huomattavasti kalliimpia kuin, jos olisi ostanut niitä elokuussa täällä ruokakaupasta. Juustot ja liha puolestaan oli paljon edullisempaa siellä.

   
  Madeira_restaurant_annukka_vuorela13
   

  Aamupalan tein joka aamu itse. Heräämistä ei tarvinnut aikatauluttaa sen mukaan miten aamiainen olisi ollut tarjolla, vaan sain helposti kasattua aamupalan huoneistohotellin pikkukeittiössä. Ainoastaan ”aamu”kahvin kävin hakemassa ulkoa, sillä huoneessa ei ollut kunnon kahvinkeitintä. Hotellin aamiainen olisi maksanut kahdeksan euroa, joten säästin myös hieman tekemällä itse aamupalan.

   

  Coffee & Bakery Botique Lido

   

  Kahvin kävin yleensä hakemassa pienestä Coffee & Bakery Botique Lido -kahvilasta. Kahvila itsessään oli viihtyisä niin sisältä kuin ulkoa. Kahvilan edestä kulki pieni autotie, jonka toiselta puolelta löytyi ulkoterassi, jossa pystyi nauttimaan kahvit auringon paisteessa. Kahvilan ilmainen wifi toimi erinomaisesti, joten kun tarvitsin nettiä, suuntasin tänne.Estrada Monumental 296

   
  Madeira_restaurant_annukka_vuorela7
  Madeira_restaurant_annukka_vuorela6
  Madeira_restaurant_annukka_vuorela5
   

  Qasbah

   

  Loman ensimmäisen myöhäisen lounaan kävin nauttimassa aivan meren rannalla sijaitsevassa Qasbah -ravintolassa. Maisemat olivat upeat, eikä paahtava aurinkokaan haitannut, sillä mereltä puhalsi kevyt tuulen vire. Ainoastaan lounasseurani hieman hirvitti alkuun, sillä en ollut tottunut siihen, että jaloissa vilistää kymmeniä gekkoja, jotka kiipeilivät myös tuoleille. Onneksi sentään ruokapöydälle eivät tulleet. Näitä gekkoja kyllä oli joka paikassa, ja ne taisivat olla vähän niin kuin meidän itikat kesällä.

   

  Pitkän lennon jälkeen olin nälkäinen ja valitsin listalta pastan, sillä ajattelin siitä tulevani kylläiseksi. Nälkä taisi olla aika kova, sillä pastasta jäi vielä vähän nälkä. Musta äyriäispasta oli kyllä hyvää, vaikka ehkä hieman vahvempia makuja olisin kaivannut, mutta hinta siitä oli hintatasoon nähden korkea. Tänne toki voisin toistekin tulla jo pelkästään maisemien vuoksi, mutta pastaa en enää listalta valitsisi. Promenade do Lido
   
  Madeira_restaurant_annukka_vuorela4
  Madeira_restaurant_annukka_vuorela2
  Madeira_restaurant_annukka_vuorela3
   

  Qasbah -ravintolan lähellä sijaitsi Lido Beach Club, jossa kävin nauttimassa Club Sandwichin ja mojiton. Kumpikaan niistä ei pettänyt, mutta palvelu oli surkeaa. Tarjoilijaa sai odottaa pitkään, ja pitkällä en tarkoita mitään kymmentä minuuttia, vaan lähemmäksi puolta tuntia. Lisäksi palvelu on tylyä, joten tämä paikka ei päässyt jatkoon.

   

  Gelateria Italiana Venezian

   

  Samasta rakennuksessa myytiin kuitenkin kenties parhainta italialaistyylistä kirsikkajäätelöä, jota olen koskaan maistanut. Gelateria Italiana Venezian jäätelössä oli juuri oikean verran kirsikkaa, eikä se ollut liian makeaa tai hapanta, ja jäätelön joukossa olevat pienet tummasuklaa hiput toivat rakennetta jäätelöön. Vieläkin surettaa, että viimeisenä päivänä en saanutkaan nautittua tätä jäätelöä, sillä paikka aukesi vasta tunnin myöhemmin kuin netissä oli ilmoitettu. Promenade do Lido

   

  Monissa ravintoloissa, jopa niissä hienoimmissa, oli tarjolla turistimenu, joka maksoi paikasta riippuen 10 ja 15 euron väliltä. Siihen sisältyi alkuruoka, pääruoka ja jälkiruoka. Ruuan taso vastasi aika lailla kotiruokaa, mutta hintaan nähden laatu oli todella hyvä. Monissa ravintoloissa talo tarjosi alkujuomaksi lasillisen Madeira-viiniä, ja digestiivinä tarjoiltiin Ponchaa, paikallista hunajasta ja rommista valmistettua ”likööriä”. Alkoholi oli edullista, ja oluen saattoi saada edullisemmin kuin esimerkiksi kolan. Paikallisesta rommista tehdyt Mojitot sai nautittua kolmella tai neljällä eurolla, eikä maku kyllä hävinnyt kalliimmasta rommista tehdylle versiolle.

   

  O Dragoeiro

   

  Etelä-eurooppalaiseen tyyliin ravintoloiden ovilla oli sisäänheittäjiä. Yhtenä iltapäivänä kävelin erään ravintolan ohi, jonka edessä sellainen vähän vanhempi herrasmies alkoi juttelemaan kaikenlaista. Hän oli niin sympaattinen, että päätin palata O Dragoeiro -ravintolaan illalliselle. Täältä valitsin juurikin sellaisen turistimenun. Avokado oli juuri täydellisen kypsä, mutta sen kanssa tarjoiltu salsa oli aivan liian etikkaista. Pääruuan kala oli hyvää, ei mitään ihmeellisiä makuelämyksiä, mutta ei mitään valitettavaakaan. Jälkiruuaksi valitsin hedelmäsalaatin, joka oli tehty tuoreista hedelmistä, kun monessa muussa paikassa hedelmäsalaatti oli purkista. Illallista oli rentouttava nauttia puiden alla, ja palvelu oli erinomaista. Tänne palaan varmasti, vaikka juomat täällä olivatkin hieman hintavampia.Rua Casa Branca 43

   
  Madeira_restaurant_annukka_vuorela12
  Madeira_restaurant_annukka_vuorela11
  Madeira_restaurant_annukka_vuorela
   

  Lareira Portuguesa

   

  Toinen ravintola, jossa kävin testaamassa tätä turistimenua, oli aivan hotellin vieressä. Lareira Portuquesa -ravintolan tuora kalatiski teki vaikutuksen. Tiskissä ei ollut ainostaan yhtä tai kahta erilaista kalalajia tarjolla, vaan varmaankin lähemmäs kymmentä erilaista. Kalatiskin vieressä oli iso akvaario, jossa hummerit ja ravut hengailivat. Raaka-aineet siis olivat ainakin tuoreita. Pääruuaksi valitsin lihaa. Annoskoot olivat isot, ja jopa teki hieman pahaa, että lisukkeista puolet ainakin jäi syömättä, koska en vain jaksanut syödä enempää. Ruoka oli erinomaista, varsinkin kun kolmesta ruokalajista maksoin vain 12,5 euroa. Palvelu oli hyvää, mutta siitä paistoi vähän läpi motivaation puute palvella ”halpasyöjiä”. Ala Carte -annokset olivat melko kalliita hintatasoon nähden, joten turistimenu oli hyvä vaihtoehto testata ravintolan tasoa. Jos halvalla saa hyvää, niin sitten voi vain kuvitella mitä saa, jos siitä vielä maksaa hyvin. Estrada Monumental, Travessa Doutor Valente, Nº 7

   
  Madeira_restaurant_annukka_vuorela9
  Madeira_restaurant_annukka_vuorela8
   

  Myös Fado-ravintoloita oli suhteellisen paljon. Kävinkin yhteen tutustumassa, josta voit lukea enemmän täältä. Fado omalla tavallaan lumoitsi minut ja suosittelen ehdottomasti ainakin edes kerran menemään kuuntelemaan sitä.

   

  Käytin myös Subwayn valikoimaa muutamana päivänä, ja Suomeen verrattuna siellä tuoreiden kasvisten valikoima oli huomattavasti parempi. Suomen hintaan verrattuna samalla rahalla sai aterian, eli noin kuudella eurolla.

   

  Madeiran matkan makuelämykset olivat pääsääntöisesti enemmän eurooppalaisia kuin portugalilaisia. Jos olisin jaksanut nähdä enemmän vaivaa, olisin varmasti löytänyt enemmän autenttisia portugalilaisia ravintoloita, mutta koska loman tarkoituksena oli vain ottaa rennosti, en jaksanut viettää aikaa etsien ravintoloita.

   
  Madeira_restaurant_annukka_vuorela10
   

  Seuraavaa matkaa odotellessa, Ruoka ja viini -messuilla pääsen fiilistelemään makuja maailmalta. Messut järjestetään 25.-28.10. Messukeskuksessa, ja sainkin mahdollisuuden arpoa teidän lukijoiden kesken pääsylippuja messuille. Kertomalla tämän postauksen kommentissa missä olet syönyt parhaimman aterian, voit voittaa sinulle ja ystävälle liput messuille. Lippu oikeuttaa yhteen sisäänpääsyyn messuille. Samalla lipulla pääsee myös kirjamessuille. Aikaa osallistua arvontaan on tiistaihin 23.10.2018 klo 22 asti. Liput toimitetaan sähköpostitse, joten tarkistathan, että olet ilmoittanut toimivan sähköpostiosoitteen.

  Facebookissa arvon myös lisää lippuja Ruoka ja viini -messuille, joten sielläkin kannattaa käydä osallistumassa arvontaan. Facebookin arvontaan pääset tästä .


   

 • Joko luit nämä postaukset

  13 Comments

 • Avatar
  Reply Marjo 18.10.2018 at 21:45

  Näitä ihania ruokakuviasi katsoessa tuli ihan valtava nälkä vaikka olen iltaruoan jo syönyt. Madeiran ruokatarjonta näyttää herkulliselta ja valinnanvaraakin näyttää olevan.
  Fado-ravintolat on hurmaavia paikkoja ja manner-Portugalissa olen käynyt monessakin. Tunnelma on upea!
  Kalaa tulee aina syötyä enemmän etelänmatkoilla kun se paljon tuoreempaa kuin täälä kotimaassa. Toki myös eksoottisemmat lajit ovat myös saatavilla.
  Uskon, että tuo jäätelö on ollut taivaallista – italialaiset osaavat jäätelön tekemisentaidon.
  Toivottavasti törmätään messuilla 🙂

  • Avatar
   Reply Annukka Vuorela 19.10.2018 at 20:06

   Kyllä olisi kiva nähdä pitkästä aikaa! Manner-Portugalissa noita Fado-ravintoloita taitaa olla paljon enemmän. Sopivia lentoja siis odottaessa. Lissabon onkin vielä kokematta.

 • Avatar
  Reply Mira / Blinger Shimmer -blogi 19.10.2018 at 08:17

  Tulee ihan nälkä kun noita kuvia katselee 😀

  • Avatar
   Reply Annukka Vuorela 19.10.2018 at 20:07

   Ruoka on ihana asia.

 • Avatar
  Reply NelliL 19.10.2018 at 08:28

  No nyt on herkullisen näköisiä kuvia 🙂

  • Avatar
   Reply Annukka Vuorela 19.10.2018 at 20:07

   Vielä kun olisin saanut maut jaettua jotenkin tänne.

 • Avatar
  Reply Pirkko / Meriharakka 20.10.2018 at 11:41

  Varmaan ihan hyviä ravintoloita kaikki. Itse kuulumme vaan siihen matkailijatyyppiin, joka päätyy lähimpään kelvollisen näköiseen kahvilaan tai ravintolaan silloin kun on nälkä – jonkun etukäteen selvitetyn ravintolan etsimisen vaivaa emme tapaa nähdä, ellei sitten ole tarkoitus jostain syystä käydä ihan jossain Michelin-tason ravintolassa.
  P.S. Arvontaan en osallistu, olemme matkoilla noiden(kin) messujen aikana.

 • Avatar
  Reply Nelma 21.10.2018 at 12:00

  Bongasin tämän postauksen instagramissa, tuo Madeira iski silmiin! Parhaan aterian ulkomailla söin nimittäin Funchalissa, pienessä fuusioravintolassa nimeltä Boho. Kampasimpukkacarpachio alkuruuaksi siellä oli 👌. Marraskuussa lähden herkuttelemaan samaan paikkaan uudestaan 🤩

 • Avatar
  Reply Pihla 21.10.2018 at 12:01

  Heh pitikö ateria olla siis ulkomailla syöty? 😀 Sanoisin, että parhaimman aterian oon syöny varmasti mummilla <3

 • Avatar
  Reply Sari /matkallalähelletaikauas 21.10.2018 at 21:09

  On hyvännäköistä safkaa ollut tarjolla. Jollain tavoin itse laittamasta aamiaisesta tulee mieleen kun lefkaksen hotellin vieressä oli leipomo. Aamulla hain herkut sieltä.

 • Avatar
  Reply Marianne / STAY FRESH 22.10.2018 at 10:01

  Oi ihanan näköistä! Kiva reissupostaus!

 • Avatar
  Reply Eve, Jetlaggies 22.10.2018 at 15:52

  Ihania herkkuja! Vaikka matkoilla on hauskaa käydä kahviloissa ja ravintoloissa sukeltamassa paikalliseen ruokatarjontaan, mekin olemme jo pitkään tehneet omat aamiaisemme huoneessa/huoneistossa, sikäli mikäli se on ollut mahdollista ja hakeneet vaikka aamiaiscroissantit lähileipomosta. Rakastan pitkiä hitaita aamiaisia ja pienen lapsen kanssa reissatessa aamun kiireettömyys on sen kuin vain korostunut myös reissussa:)

 • Avatar
  Reply Merja / Merjan matkassa 24.10.2018 at 08:36

  Hyvännäköisiä ruokia! Minä en jaksa reissuun lähtiessä etukäteen haarukoida ravintoloita kovin tarkkaan. Menen syömään sinne mikä sattuu olemaan lähimpänä ja näyttää kivalta. Joskus paikan päällä googlettelen olisiko jotain todella spessupaikkaa lähellä, mutta yleensä ne ovat olleet sen verran kaukana ettei viitsi taksilla lähteä monen kilometrin päähän. En siis ole ruokamatkailija 🙂 Madeira lomakohteena houkuttelee kovasti ja siellähän taitaa olla ympäri vuoden ihan mukavat kelit

 • Leave a Reply