Odotathan vielä hetken.

Instagram

 • Tavoite ilman suunnitelmaa on vain toive. Mulla on tavoite, tai mun mielestä paremminkin unelma, jonka toteuttamisen aloittaminen tuntuu vaikealta. Ideat ovat olleet jotenkin sekavina päässä. On ollut vaikea hahmottaa mistä lähtee niitä toteuttamaan, sillä kaikkea tuskin pystyn toteuttamaan kerralla.
💫
Mun unelmaan sisältyy juttuja, joihin tarvitsen muita. En ole osannut hahmottaa lähdenkö toteuttamaan niitä mitä pystyn itse, vai lähdenkö heti etsimään niitä, jotka omalla tavallaan jakaavat mun unelman.
💫
Olen yrittänyt kirjoittaa paperille To do-listaa, mutta senkin kautta hahmottaminen on ollut vaikeaa. Pystyn kyllä listaamaan mitä haluan, mutta lista ei visualisoi sitä mistä aloitan. Oon visuaalinen ja kineettinen (eli tekemällä oppiva), joten unelmakartan tekeminen auttoi konkretisoimaan unelmat.
💫
Koska uskon, että oikeat ihmiset tulevat, kun niille oikea aika on, eikä niitä löydä etsimällä. Varsinkin kun puhutaan intohimoista, joita ihmisillä, joiden kanssa haluan luoda jotain uutta, pitää olla.
💫
Aloitan niistä asioita, joita pystyn jo itsekseni toteuttamaan, ja joku päivä mulla on ympärillä ihmisiä, jotka jakavat mun intohimot, ja haluavat myös luoda jotain uutta.
💫
Ootko sä tehny unelmakarttoja unelmien toteuttamista varten?

#inspiraatio #unelma #unelmaduuni #yrittäjyys #intohimo #luovuus #hyvinvointi #onnellisuus #dreambig #passionproject #womeninspiringwomen #inspiration
 #ipreview via @preview.app
 • Tällä hetkellä elämä on yhtä kuin työ. Päivät teen omia projekteja, jotka toivottavasti joku päivä maksavat palkkansa, mutta tällä hetkellä niistä on enemmän menoja kuin tuloja. Illat ja yöt vietän tehden palkkatöitä, jotta saan jääkaappiin jotain ja vuokrat maksettua. Välillä, ja oikeastaan aika usein, miettii, että onko tässä mitään järkeä.
💎
Olisi vain helpompi vain elää varman päälle. Ajatuksiin nousee vähän väliä erilaisia pelkoja. Entä jos epäonnistunkin totaalisesti. Epäonnistumisia en sinänsä pelkää, kunhan niistä on mahdollista nousta, mutta jos tuleekin sellainen, josta ei enää noustakaan. Jos vain tekisin työtä, josta saan varman tilin, vaikka se ei olisikaan unelmani.
💎
Mut on kasvatettu sitkeäksi, siihen, että elämässä tulee aina pyrkiä eteenpäin. Se ei tarkoita isompaa palkkaa, tai korkeampaa titteliä, vaan sitä, että pyrkii toteuttamaan niitä asioita, joista unelmoi. Sitkeyden lisäksi olen saanut myös muita ominaisuuksia, joita olen pitänyt vahvuutenani, mutta ne onkin tuomittu ulkopuolelta jopa outoudeksi tai ainakin lapselliseksi. Päivällä olin kuuntelemassa @armanalizad:n tarinaa unelmien saavuttamisesta. Ja juuri ne ominaisuudet, joista olen epävarma ulkopuolisten tuomitsemisen vuoksi, ovat niitä asioita, jotka on vieneet Armanin siihen pisteeseen missä hän nyt on.
💎
Joten aion olla jatkossakin outo ja lapsenmielinen, ja kaiken epätoivon keskellä uskoa siihen, että joku päivä tämä työ kantaa eteenpäin.
💎
Kiitos @akvamariinishowroom tästä todella inspiroivasta ja motivoivasta mahdollisuudesta päästä kuulemaan Armanin tarinaa unelmien toteuttamisesta. (Tapahtuma oli pr-tilaisuus)
.
.
.
.
.
. 
#akvamariinishowroom #unelmientyöpäivä #unelmistatotta #unelma #motivaatio #työ #työhyvinvointi #hyvinvointi #onnellinen #taide #kiasma #art #womenempowerwomen #bosslady #girlpwr
 • Little bubbles never killed nobody.🥂🥂
🔸️
Kerran eräs henkilö sanoi, että 
35-vuotiaana ihminen on keski-ikäinen. Eli enää puolet elämästä olisi jäljellä. Tuolloin itselläni oli vielä muutamia vuosia tuohon lukuun, mutta jonkinlaisen ahdistuksen se sai silti aikaan tähän päivään asti.
🔸️
Tänään tuo maaginen "keski-iän" luku tuli täyteen ja onneksi samalla tuli tunne, että eihän tässä vielä missään puolessa välissä olla menossa. Nyt oikeastaan ollaan vasta ihan alussa.
🔸️
Joten HBD to me nyt ja seuraavat 50 vuotta.🎉🎉
🔸️ #synttärit #shampanja #kuplivaa #ruinart #juhla #hbd #bday #35 #champagne #rose #macarons #champagnelover #sparkling #onnellisuus #happiness #life #elämä #positivelife #vieläkerkee #viini #goodwine #winelover
 • Somen aitous on herättänyt keskustelua paljon. En näe kuvien muokkaamisessa mitään väärää, kunhan siinäkin pysyy järki kädessä. Se, että haluaa poistaa otsassa olevan jättifinnin, joka siinä ei muutenkaan aina ole, on ihan ok. Siinä vaiheessa kun oma kuva muokataan jonnekin ihan toiseen paikkaan kuin missä se on otettu, raja menee yli.

Ensimmäistä kuvaa olen muokannut. Olen muokannut kuvassa valotuksia, värisävyjä ja lisännyt filterin. Ensimmäiseksi muokkasin puhelimen Lightroomissa valotuksia ja sävyjä. Sitten lisäsin VSCO:n filtterin. Lopuksi säädin vielä valotuksia yms. Instan omalla editorilla. Toinen kuva on täysin muokkaamaton.

Kaipaan enemmän keskustelua mediakriittisyydestä. Toivoisin, että ymmärrettäisiin ilman, että avataan kaikki mitä kuvissa on muokattu, kuvien olevan käsiteltyjä, eivätkä edusta 100% aitoa tilannetta. 
Mediakriittisyys ei tarkoita sitä, että kritisoidaan käsiteltyjä kuvia käsittelyn vuoksi, vaan että ymmärretään niiden olevan käsiteltyjä, eikä sen vuoksi vastaa täysin todellisuutta.
 • Ihastuin Uunifetapastaan sen maun ja erityisesti helppouden vuoksi.
💚
Kaipasin sen rinnalle vaihtelua, joka olisi kuitenkin yhtä helppoa valmistaa, jolloin syntyi resepti Vihreään uunifeta-pastaan.
💚
Resepti löytyy nyt blogista👉🏻 Suora linkki profiilissa
 • Parikymppisenä olin varma, että tässä vaiheessa minulla olisi jo ura hyvässä putkessa, oma talo, lapsia ja hyvä mies rinnalla. Mitään näistä ei tällä hetkellä ole, ja en tiedä koenko nyt jotain ikäkriisiä.
🔸️
Parin viikon päästä tulee 35 täyteen ja tavallaan elämä on siinä vaiheessa kuin se on monella kymmenen vuotta nuoremmalla. Toisaalta noiden kymmenen vuoden aikana olen kokenut paljon sellaisia asioita, joista monella kaksvitosella ei ole hajuakaan. Kokemukset ovat olleet niin hyviä kuin pahojakin, opettavaisia, mutta myös viihdyttäviä.
🔸️
Tunnen kuitenkin jonkinlaista epäonnistumista, vaikka samaan aikaan tiedosta, että olen omista lähtökohdistani pärjännyt erinomaisesti. En tiedä johtuuko tämä epäonnistumisen tunne siitä millaisia odotuksia yhteiskunnalla on vai johtuuko se siitä millaisia odotuksia itselläni oli parikymppisenä.
🔸️
Toisaalta jossain määrin nuo parikymppisen unelmat on muuttuneet. Mukaan on tullut realismi. Helsingistä tuskin koskaan tulen taloa saamaan (koska hinta), ja nykyään haaveilenkin omasta talosta Italiasta, viinitarhojen keskeltä. Lapsia en tiedä tulisinko koskaan saamaan, vaikka olisikin muuten lähtökohdat siihen, sekin on ok. Jos minut on tarkoitettu äidiksi, tulen äidiksi jollain tavalla. Jos ei ole tarkoitettu, sekin on ok. Tavallaan löysin elämäni miehen, mutta elämä tuli meidän väliin. Välillä koen elämälle siitä katkeruutta, mutta lopulta se katkeruus on vain minulta pois, joten sekin on turhaa.
🔸️
Pitää vain elää hetki kerrallaan, asioihin voi pyrkiä, mutta sen jos minkä olen oppinut, että elämää ei voi suunnitella.
🔸️
Kokeeko kukaan muu paineita yhteiskunnan odotuksista?
 • Ihanaa äitienpäivää kaikille äideille!
🍓
Itse muistelen mielessäni äitiäni ja isoäitiäni, joka oli käytännössä äitini, ja mahdollistan töissä äideille ilon ja onnen hetkiä.
🍓
Toivottavasti kaikkien äitien aamu on alkanut hyvin harmaasta aamusta huolimatta. Parasta väriterapiaa harmautta vastaan on värikäs ruoka. Hyvä ruoka, parempi mieli ja siihen kun vielä yhdistää värit, harmauskaan ei haittaa niin paljoa.
 • Olisinpa valmistujaispäivän aamuna herännyt ilosta hyppien, mutta ennen kuin se edes tuli mieleeni, oli siellä pyörinyt monta muuta ajatusta.
▫️▫️
Kuvittelin tässä valmistuessani olevani onneni kukkuloilla, mutta vieläkään en koe mitään erityistä iloa. Ehkä tämän kaiken tunteettomuuden takana on pelko työllistymisestä.
▫️▫️
En minä pelkällä fysioterapeutin tutkinnolla mitään tee, eikä tällä kaikella työllä ole merkitystä, jos en pääse töihin. Vasta siinä vaiheessa, kun on työpaikka, voin sanoa valmistuneeni.
▫️▫️
Se palo, joka on aitoa unelmaa kohtaan, ei anna mahdollisuutta luovuttaa.
▫️▫️
Blogissa koko tarina kaikkineen vastoinkäymisineen unelman eteen työskentelemisestä.
👉🏻Suora linkki profiilissa.
🦄
 • Ensimmäinen aamu virallisesti fysioterapeuttina alkoi Vapun teeman mukaisesti munkkikahveilla saarimaisemissa. 🎉
Tänään juhlimiset on maltilliset, ehkä vähän simaa ja kakkua. Huomenna työpäivä, mutta ei vielä fyssarina.
🎉
Illalla blogi päivittyy ajatuksilla omien asenteiden ja pelkojen voittamisesta sekä mitä nyt valmistumisen jälkeen.
 • Tänään on avattu terassikausi grilliruuan ja sangrian kera.
🍹🥩
Vielä piti farkkutakki pitää päällä, mutta enää ei tarvitse odottaa pitkään, että senkin saa jättää kotiin.
☀️🕶
 • Viimeinen viikko menossa sairaslomaa. 🙌🏻 Tänään oli ihana jumpata, kun salin kattoikkunasta paistoi aurinko. Ihan kuin olisi ollut ulkona.☀️☀️
🔸️
Sen neljän viikon aikana, kun makasin 99% vain kotona, kaikki normaalit rutiinit katosi. Olen nyt yrittänyt saada liikunnasta taas rutiinin. Vaikka treenit ovat vielä melko kevyitä, niin kun nyt käyn säännöllisesti ja riittävän usein liikkumassa, on tapa helpompi pitää yllä sitten arjessakin.
🔸️
Sain muuten viestin, että miten voin olla salilla, kun olen sairaslomalla. Ihan vaan selvennykseksi, että ennen kuin voin palata töihin, pitää tuota leikkattua nilkkaa vahvistaa, jotta se kestää työskentelyn.
🌴🌴
Summer came in the gym.☀️☀️

Follow Me!

 • Tammisaaren joulumarkkinoilla

   

  Viime lauantaina sain kutsun VisitSouthCoastFinlandilta lähteä etsimään joulutunnelmaa Tammisaaren joulumarkkinoilta. Joulumarkkinoilla on aina oma tunnelmansa, oli ne sitten missä päin maailmaa vain. Ulkona vielä viime viikonloppuna joulutunnelma oli kaukana ja kylmä viima vaati vetämään kaulahuivin tiukemmin kiinni kaulan ympärille. Kylmästä viimasta huolimatta markkinoilla oli lämmin tunnelma.

  Kylmästä viimasta huolimatta markkinoilla oli lämmin tunnelma.

   
  PC092305
  PC092321
   

  Moni oli varmasti tullut hankkimaan erilaisia joulukoristeita, herkkuja ja lahjoja markkinoilta, mutta veikkaan, että suurin syy monelle oli tulla markkinoille nähdäkseen muita tammisaarelaisia. Iloinen puheensorina kuului ympäri markkinoita. Se toi oman rauhallisen ilmapiirin markkinoille. Lapsuudesta muistan markkinat aika aggressiivisinakin myyntitapahtumina, myyjät huusivat kilpaa. Näillä markkinoilla ei sellaisesta ollut merkkiäkään. Jokainen sai rauhassa ihastella myytäviä tuotteita ja ostaa mikäli jotain kivaa löytyi.

   

  Tällaiset joulumarkkinatkin ovat tärkeitä, sillä tällä yhteisöllisyydellä pienyrittäjyyttäkin voidaan tukea.

   

  Markkinoilla tykkään siitä, että myynnissä on paikallisten pienyrittäjien tuotteita. Omalla kulutuskäyttäytymisellä haluan mahdollisuuksien mukaan tukea pienyrittäjyyttä, sillä tuntuu, että isot kauppaketjut valtaavat yhä enemmän reviiriä, ja monelle pienyrittäjälle se tarkoittaa yrittäjyyden loppua. Pienenä on vaikea kilpailla isoja vastaan. Sen vuoksi tällaiset joulumarkkinatkin ovat tärkeitä, sillä tällä yhteisöllisyydellä pienyrittäjyyttäkin voidaan tukea.

   
  PC092302
  PC092303
  PC092311
  PC092406
   

  Kuumaa glögiä siemaillessa oli mukava katsella, miten pienen paikkakunnan ihmiset olivat kerääntyneet näkemään toisiaan.

   

  Välillä oli saatava jotain lämmintä juotavaa ja moni muukin oli paennut kylmää viimaa turvaan kahvilan lämpöön ja kuumaa glögiä siemaillessa oli mukava katsella, miten pienen paikkakunnan ihmiset olivat kerääntyneet näkemään toisiaan.  Sama iloinen puheensorina, joka markkinoilla kuului, täytti koko myös koko kahvilan.

   

  Ravintola Strandis

   

  Markkinoiden jälkeen pääsimme täyttämään vatsat Ravintola Strandikseen. Lounaaksi meille oli tarjolla halloumia ja parsakaalia. Tykkäsin paljon, että annoksessa raaka-aineiden omat maut tulivat hyvin esille. Annos näytti ja maistui hyvälle. Enemmänkin olisin voinut syödä, sillä annos oli melko pieni. Jälkiruuaksi tarjolla oli suklaamousse, joka toimi yllättävän hyvin punaviinin kanssa yhdessä. Makuaisteja kyllä hemmoiteltiin, mutta vatsa jäi vähän tyhjäksi.

   
  PC092437
  PC092448
  &npsp;

  Tammisaaren joulumarkkinat järjestetään taas seuraavan kerran ensi vuonna, mutta tulevana viikonloppuna pääsee nauttimaan joulumarkkinoista Billnäsiin. Härkätallin joulumarkkinat ovat avoinna 16.-17.12 klo 11-16. Myynnissä on mm. Ruukkikylän herkkujen marinoituja valkosipuleita, chiliglögiä sekä sinappia joulukinkulle. Markkinat löytyvät osoitteesta Billnäsin puistotie 3.

   
  PC092402
   

  Vierailetteko joulumarkkinoilla? 
  Menettekö joulumarkkinoille haistelemaan tunnelmaa vai viekö jouluostokset mukanaan? 
 • Joko luit nämä postaukset

  7 Comments

 • Avatar
  Reply Martina 19.12.2017 at 14:02

  Tammisaari on edustanut minulle kesäkaupunkia parhaimmillaan, mutta uskon että siellä on tunnelmallista myös joulumarkkinoiden aikaan. Itse harmittelin tänä vuonna sitä etten pääse raskausmahani kanssa Keski-Euroopan joulutoreille, mutta näin jälkiviisaana voin todeta, että olisihan täällä kotimaassakin ollut jouluista kierreltävää. No, ensi vuonna sitten sekä kotimaan että Euroopan joulutoreja senkin edestä! 🙂

 • Avatar
  Reply DiaryOfShopaholic 19.12.2017 at 14:02

  Tuolta sitä joulutunnelmaa löytyy jos mistään, ihania kuvia 🙂

 • Avatar
  Reply Niina / une petite life 19.12.2017 at 14:02

  Ihania kuvia! Tarkoitus oli mennä tänä vuonna Porvooseen joulumarkkinoille, mutta ne olivatkin jo olleet aimmin joulukuussa eli reissu peruuntui :/ Mutta onneksi Helsingissä pääsee Tuomaanmarkkinoille 🙂

 • Avatar
  Reply Johanna / P.S. Never Stop Smiling 19.12.2017 at 14:02

  Joulumarkkinat on ihania, se ihan omanlainen tunnelma vie mukanaan 🙂 Viime vuonna oltiin myyjänä eräillä joulumarkkinoilla, ja sekin oli tosi hieno kokemus.

 • Avatar
  Reply Melissa L 19.12.2017 at 14:02

  Ei ole aikoihin tullut käytyä joulumarkkinoilla. En tiedä mistä moinen johtuu, ennen käytiin aina vanhan ajan joulumarkkinoilla. Kuului joulunajan juttuihin.

 • Avatar
  Reply Ne Tammelat 23.12.2017 at 09:53

  Tänä vuonna on joulumarkkinat jääneet tyystin väliin, joten on kiva fiilistellä tunnelmaa edes virtuaalisesti 🙂

 • Avatar
  Reply Joanna Sormunen 23.12.2017 at 09:53

  Voi kun on kaunista ja värikästä, ja suorastaan herkullisen näköistä! Olisi kyllä mukava päästä joulutorille.

 • Leave a Reply