Odotathan vielä hetken.

Instagram

 • Tavoite ilman suunnitelmaa on vain toive. Mulla on tavoite, tai mun mielestä paremminkin unelma, jonka toteuttamisen aloittaminen tuntuu vaikealta. Ideat ovat olleet jotenkin sekavina päässä. On ollut vaikea hahmottaa mistä lähtee niitä toteuttamaan, sillä kaikkea tuskin pystyn toteuttamaan kerralla.
💫
Mun unelmaan sisältyy juttuja, joihin tarvitsen muita. En ole osannut hahmottaa lähdenkö toteuttamaan niitä mitä pystyn itse, vai lähdenkö heti etsimään niitä, jotka omalla tavallaan jakaavat mun unelman.
💫
Olen yrittänyt kirjoittaa paperille To do-listaa, mutta senkin kautta hahmottaminen on ollut vaikeaa. Pystyn kyllä listaamaan mitä haluan, mutta lista ei visualisoi sitä mistä aloitan. Oon visuaalinen ja kineettinen (eli tekemällä oppiva), joten unelmakartan tekeminen auttoi konkretisoimaan unelmat.
💫
Koska uskon, että oikeat ihmiset tulevat, kun niille oikea aika on, eikä niitä löydä etsimällä. Varsinkin kun puhutaan intohimoista, joita ihmisillä, joiden kanssa haluan luoda jotain uutta, pitää olla.
💫
Aloitan niistä asioita, joita pystyn jo itsekseni toteuttamaan, ja joku päivä mulla on ympärillä ihmisiä, jotka jakavat mun intohimot, ja haluavat myös luoda jotain uutta.
💫
Ootko sä tehny unelmakarttoja unelmien toteuttamista varten?

#inspiraatio #unelma #unelmaduuni #yrittäjyys #intohimo #luovuus #hyvinvointi #onnellisuus #dreambig #passionproject #womeninspiringwomen #inspiration
 #ipreview via @preview.app
 • Tällä hetkellä elämä on yhtä kuin työ. Päivät teen omia projekteja, jotka toivottavasti joku päivä maksavat palkkansa, mutta tällä hetkellä niistä on enemmän menoja kuin tuloja. Illat ja yöt vietän tehden palkkatöitä, jotta saan jääkaappiin jotain ja vuokrat maksettua. Välillä, ja oikeastaan aika usein, miettii, että onko tässä mitään järkeä.
💎
Olisi vain helpompi vain elää varman päälle. Ajatuksiin nousee vähän väliä erilaisia pelkoja. Entä jos epäonnistunkin totaalisesti. Epäonnistumisia en sinänsä pelkää, kunhan niistä on mahdollista nousta, mutta jos tuleekin sellainen, josta ei enää noustakaan. Jos vain tekisin työtä, josta saan varman tilin, vaikka se ei olisikaan unelmani.
💎
Mut on kasvatettu sitkeäksi, siihen, että elämässä tulee aina pyrkiä eteenpäin. Se ei tarkoita isompaa palkkaa, tai korkeampaa titteliä, vaan sitä, että pyrkii toteuttamaan niitä asioita, joista unelmoi. Sitkeyden lisäksi olen saanut myös muita ominaisuuksia, joita olen pitänyt vahvuutenani, mutta ne onkin tuomittu ulkopuolelta jopa outoudeksi tai ainakin lapselliseksi. Päivällä olin kuuntelemassa @armanalizad:n tarinaa unelmien saavuttamisesta. Ja juuri ne ominaisuudet, joista olen epävarma ulkopuolisten tuomitsemisen vuoksi, ovat niitä asioita, jotka on vieneet Armanin siihen pisteeseen missä hän nyt on.
💎
Joten aion olla jatkossakin outo ja lapsenmielinen, ja kaiken epätoivon keskellä uskoa siihen, että joku päivä tämä työ kantaa eteenpäin.
💎
Kiitos @akvamariinishowroom tästä todella inspiroivasta ja motivoivasta mahdollisuudesta päästä kuulemaan Armanin tarinaa unelmien toteuttamisesta. (Tapahtuma oli pr-tilaisuus)
.
.
.
.
.
. 
#akvamariinishowroom #unelmientyöpäivä #unelmistatotta #unelma #motivaatio #työ #työhyvinvointi #hyvinvointi #onnellinen #taide #kiasma #art #womenempowerwomen #bosslady #girlpwr
 • Little bubbles never killed nobody.🥂🥂
🔸️
Kerran eräs henkilö sanoi, että 
35-vuotiaana ihminen on keski-ikäinen. Eli enää puolet elämästä olisi jäljellä. Tuolloin itselläni oli vielä muutamia vuosia tuohon lukuun, mutta jonkinlaisen ahdistuksen se sai silti aikaan tähän päivään asti.
🔸️
Tänään tuo maaginen "keski-iän" luku tuli täyteen ja onneksi samalla tuli tunne, että eihän tässä vielä missään puolessa välissä olla menossa. Nyt oikeastaan ollaan vasta ihan alussa.
🔸️
Joten HBD to me nyt ja seuraavat 50 vuotta.🎉🎉
🔸️ #synttärit #shampanja #kuplivaa #ruinart #juhla #hbd #bday #35 #champagne #rose #macarons #champagnelover #sparkling #onnellisuus #happiness #life #elämä #positivelife #vieläkerkee #viini #goodwine #winelover
 • Somen aitous on herättänyt keskustelua paljon. En näe kuvien muokkaamisessa mitään väärää, kunhan siinäkin pysyy järki kädessä. Se, että haluaa poistaa otsassa olevan jättifinnin, joka siinä ei muutenkaan aina ole, on ihan ok. Siinä vaiheessa kun oma kuva muokataan jonnekin ihan toiseen paikkaan kuin missä se on otettu, raja menee yli.

Ensimmäistä kuvaa olen muokannut. Olen muokannut kuvassa valotuksia, värisävyjä ja lisännyt filterin. Ensimmäiseksi muokkasin puhelimen Lightroomissa valotuksia ja sävyjä. Sitten lisäsin VSCO:n filtterin. Lopuksi säädin vielä valotuksia yms. Instan omalla editorilla. Toinen kuva on täysin muokkaamaton.

Kaipaan enemmän keskustelua mediakriittisyydestä. Toivoisin, että ymmärrettäisiin ilman, että avataan kaikki mitä kuvissa on muokattu, kuvien olevan käsiteltyjä, eivätkä edusta 100% aitoa tilannetta. 
Mediakriittisyys ei tarkoita sitä, että kritisoidaan käsiteltyjä kuvia käsittelyn vuoksi, vaan että ymmärretään niiden olevan käsiteltyjä, eikä sen vuoksi vastaa täysin todellisuutta.
 • Ihastuin Uunifetapastaan sen maun ja erityisesti helppouden vuoksi.
💚
Kaipasin sen rinnalle vaihtelua, joka olisi kuitenkin yhtä helppoa valmistaa, jolloin syntyi resepti Vihreään uunifeta-pastaan.
💚
Resepti löytyy nyt blogista👉🏻 Suora linkki profiilissa
 • Parikymppisenä olin varma, että tässä vaiheessa minulla olisi jo ura hyvässä putkessa, oma talo, lapsia ja hyvä mies rinnalla. Mitään näistä ei tällä hetkellä ole, ja en tiedä koenko nyt jotain ikäkriisiä.
🔸️
Parin viikon päästä tulee 35 täyteen ja tavallaan elämä on siinä vaiheessa kuin se on monella kymmenen vuotta nuoremmalla. Toisaalta noiden kymmenen vuoden aikana olen kokenut paljon sellaisia asioita, joista monella kaksvitosella ei ole hajuakaan. Kokemukset ovat olleet niin hyviä kuin pahojakin, opettavaisia, mutta myös viihdyttäviä.
🔸️
Tunnen kuitenkin jonkinlaista epäonnistumista, vaikka samaan aikaan tiedosta, että olen omista lähtökohdistani pärjännyt erinomaisesti. En tiedä johtuuko tämä epäonnistumisen tunne siitä millaisia odotuksia yhteiskunnalla on vai johtuuko se siitä millaisia odotuksia itselläni oli parikymppisenä.
🔸️
Toisaalta jossain määrin nuo parikymppisen unelmat on muuttuneet. Mukaan on tullut realismi. Helsingistä tuskin koskaan tulen taloa saamaan (koska hinta), ja nykyään haaveilenkin omasta talosta Italiasta, viinitarhojen keskeltä. Lapsia en tiedä tulisinko koskaan saamaan, vaikka olisikin muuten lähtökohdat siihen, sekin on ok. Jos minut on tarkoitettu äidiksi, tulen äidiksi jollain tavalla. Jos ei ole tarkoitettu, sekin on ok. Tavallaan löysin elämäni miehen, mutta elämä tuli meidän väliin. Välillä koen elämälle siitä katkeruutta, mutta lopulta se katkeruus on vain minulta pois, joten sekin on turhaa.
🔸️
Pitää vain elää hetki kerrallaan, asioihin voi pyrkiä, mutta sen jos minkä olen oppinut, että elämää ei voi suunnitella.
🔸️
Kokeeko kukaan muu paineita yhteiskunnan odotuksista?
 • Ihanaa äitienpäivää kaikille äideille!
🍓
Itse muistelen mielessäni äitiäni ja isoäitiäni, joka oli käytännössä äitini, ja mahdollistan töissä äideille ilon ja onnen hetkiä.
🍓
Toivottavasti kaikkien äitien aamu on alkanut hyvin harmaasta aamusta huolimatta. Parasta väriterapiaa harmautta vastaan on värikäs ruoka. Hyvä ruoka, parempi mieli ja siihen kun vielä yhdistää värit, harmauskaan ei haittaa niin paljoa.
 • Olisinpa valmistujaispäivän aamuna herännyt ilosta hyppien, mutta ennen kuin se edes tuli mieleeni, oli siellä pyörinyt monta muuta ajatusta.
▫️▫️
Kuvittelin tässä valmistuessani olevani onneni kukkuloilla, mutta vieläkään en koe mitään erityistä iloa. Ehkä tämän kaiken tunteettomuuden takana on pelko työllistymisestä.
▫️▫️
En minä pelkällä fysioterapeutin tutkinnolla mitään tee, eikä tällä kaikella työllä ole merkitystä, jos en pääse töihin. Vasta siinä vaiheessa, kun on työpaikka, voin sanoa valmistuneeni.
▫️▫️
Se palo, joka on aitoa unelmaa kohtaan, ei anna mahdollisuutta luovuttaa.
▫️▫️
Blogissa koko tarina kaikkineen vastoinkäymisineen unelman eteen työskentelemisestä.
👉🏻Suora linkki profiilissa.
🦄
 • Ensimmäinen aamu virallisesti fysioterapeuttina alkoi Vapun teeman mukaisesti munkkikahveilla saarimaisemissa. 🎉
Tänään juhlimiset on maltilliset, ehkä vähän simaa ja kakkua. Huomenna työpäivä, mutta ei vielä fyssarina.
🎉
Illalla blogi päivittyy ajatuksilla omien asenteiden ja pelkojen voittamisesta sekä mitä nyt valmistumisen jälkeen.
 • Tänään on avattu terassikausi grilliruuan ja sangrian kera.
🍹🥩
Vielä piti farkkutakki pitää päällä, mutta enää ei tarvitse odottaa pitkään, että senkin saa jättää kotiin.
☀️🕶
 • Viimeinen viikko menossa sairaslomaa. 🙌🏻 Tänään oli ihana jumpata, kun salin kattoikkunasta paistoi aurinko. Ihan kuin olisi ollut ulkona.☀️☀️
🔸️
Sen neljän viikon aikana, kun makasin 99% vain kotona, kaikki normaalit rutiinit katosi. Olen nyt yrittänyt saada liikunnasta taas rutiinin. Vaikka treenit ovat vielä melko kevyitä, niin kun nyt käyn säännöllisesti ja riittävän usein liikkumassa, on tapa helpompi pitää yllä sitten arjessakin.
🔸️
Sain muuten viestin, että miten voin olla salilla, kun olen sairaslomalla. Ihan vaan selvennykseksi, että ennen kuin voin palata töihin, pitää tuota leikkattua nilkkaa vahvistaa, jotta se kestää työskentelyn.
🌴🌴
Summer came in the gym.☀️☀️

Follow Me!

 • Terveellinen Pina Colada -smoothie arkeen

   

  Lomaan liittyy aina tiettyjä traditioita. Minulle yksi niistä on Pina Colada. Ensimmäisistä vapaista hetkistä on hienoa nauttia raikas kookoksen ja ananaksen makuyhdistelmä kädessä. Vielä kun aurinko lämmittää, on elämä siinä hetkessä täydellistä.

  Loma ei valitettavasti jatku ikuisesti ja moni palaakin kohta takaisin arkeen. Muistot lomasta ovat mielessä ja arki saattaa tuntua alkuun raskaalta. Kun kalenteri täyttyy erilaisista menoista ja tehtävistä, pienet hetket lomafiiliksissä rentouttavat.

   

  Lomalla Pina Coladat ovat maistuneet rommilta, niin ei kuitenkaan voi jatkua loputtomiin. Sen jälkeen samoja makuja on etsittävä terveellisemmistä vaihtoehdoista. Arjen Pina Colada-himoon kehitinkin smoothien, jota voin nauttia vaikka joka päivä, eikä tarvitse huolehtia pitkään jatkuneen rommin käytön seurauksista.

   

  Jos ei olisi mitään velvollisuuksia, heräisin hitaasti aamuisin ja käyttäisin aamupäivän luovaan tekemiseen.

   
  Pina Colada-smoothie5
  Pina Colada-smoothie3
   

  Pina Colada-smoothie

   

  200g tuoretta ananasta

  1 banaani

  30g vaniljaproteiinijauhoa

  3dl mantelimaitoa

  0,5 dl kookosmaitoa

  1 rkl chia-siemeniä

  1 tl maca-jauhetta

  (Agavesiirappia makeutukseen)

   

  Tuoreen ananaksen sijasta voi käyttää myös purkkiananasta, mutta silloin kannattaa huomioida, että se sisältää paljon enemmän nestettä kuin tuore, jolloin mantelimaidon määrää kannattaa vähentää. Vegaanisen smoothiesta saa käyttämällä kasvisproteiinijauhoa. Maustamattoman proteiinijauhon kanssa voi käyttää vaniljaa, jolla saa hyvin korvattua vaniljaproteiinijauhon. Banaani antaa makeutta, mutta mikäli kaipaa vielä hieman lisää makeutta, agavesiirappi sopii hyvin lisämakeutukseen.

   
  Pina Colada-smoothie6
   

  Näin elokuun lähestyessä olen miettinyt paljon arkea ja sen hektisyyttä. Syksy on aina omalla tavallaan uuden alku ja olenkin miettinyt, että millaisen arjen haluan luoda itselleni. Ja millainen arki on realistinen. Jos ei olisi mitään velvollisuuksia, heräisin hitaasti aamuisin ja käyttäisin aamupäivän luovaan tekemiseen. Kirjoittaisin, maalaisin, valokuvaisin ja soittaisin pianoa. Nauttisin raikkaan ja terveellisen lounaan, jonka jälkeen tekisin työtä, jolla voisin edistää muiden hyvinvointia. Illat käyttäisin liikkumiseen ja ystävien tapaamiseen.

   

  Lempeästi itseäni kuunnellen yritän löytää omaan arkeeni tasapainon kiireen ja pysähtymisen välille.

   

  Ehkä joku päivä tuo edellinen on minun arkea, mutta tällä hetkellä arki on aika kaukana siitä. Kesän jälkeen arkeen pitäisi palata akut ladattuina, mutta tällä hetkellä tuntuu, että oma akku on ylikuumentunut. Ja jollei siihen tule muutosta, tulee se räjähtämään, noin niin kuin kuvainnollisesti. Ystäväni kylläkin totesi, että taidan olla menossa kohti burn outia. Onneksi lähellä on ihmisiä, jotka herättelevät siinä vaiheessa, kun itse on menossa täyttä höyryä laput silmillä eteenpäin. Nyt onkin muutoksen aika, vielä kun tietäisi miten sen tekisi.

   
  Pina Colada-smoothie

  Opinnot ovat loppusuoralla, mutta jäljellä on enää harjoitteluita. Niitä, joita ei voi sovittaa omaan aikatauluun, vaan oma aikataulu pitää sovittaa niiden mukaan. Harjoittelut ovat ehdottomasti opiskelujen parhaimpia osia, mutta samalla ne ovat myös todella rankkoja. Omalle hyvinvoinnille onkin löydettävä keinoja. Liikaa en haluaisi keinojen löytämisestä stressata, sillä silloin tilanne kääntyisi itseään vastaan. Lempeästi itseäni kuunnellen yritän löytää omaan arkeeni tasapainon kiireen ja pysähtymisen välille.

   
  Pina Colada-smoothie4
   

  Millainen teidän unelmien arki olisi?

   

 • Joko luit nämä postaukset

  10 Comments

 • Avatar
  Reply NelliL 26.7.2018 at 09:26

  Pirtelöt on ihan huippu juttuja näille keleille 🙂

  • Avatar
   Reply Annukka || Ikkunalla 21.9.2018 at 13:57

   Erityisesti kuumalla säällä ei mieli tee kovin raskasta ruokaa, joten smoothiet sopii täydellisesti tuollaisiin päiviin.

 • Avatar
  Reply Mira / Blinger Shimmer -blogi 26.7.2018 at 10:26

  Kuullostaapa herkulliselta, tuota reseptiä pitää ehdottomasti vielä kesän aikana testata! 🙂

  • Avatar
   Reply Annukka || Ikkunalla 21.9.2018 at 13:58

   Toivottavasti tykkäät 🙂

 • Avatar
  Reply Ida 26.7.2018 at 11:26

  Kuullostaa herkulliselta! <3 Vain rommi puuttuu.. eiku.

  • Avatar
   Reply Annukka || Ikkunalla 21.9.2018 at 13:57

   No voi siihen tarvittaessa sen romminkin lisätä, ihan oman maun mukaan 😀

 • Avatar
  Reply tuulanneli 29.7.2018 at 20:28

  Sinun kirjoituksesi kuulosti niin tutulta – samanlaisessa kiireen kierteessä täällä ollaan myös! Nyt on pakko hiljentää tahtia ja kuunnella oman kropan ääntä.
  Herkullinen pina colada – pakko kokeilla!

  • Avatar
   Reply Annukka || Ikkunalla 21.9.2018 at 14:01

   Kummasti se arki vaan aina jotenkin salakavalasti täyttyy, ja yhtäkkiä huomaakin taas elävänsä jatkuvassa kiireessä. Itsensä kuunteleminen on tärkeää, jotta pystyy antamaan parastaan.

 • Avatar
  Reply Elisa-Maria 30.7.2018 at 19:53

  Juuri kulautin alas viimeisetkin tipat banaani-mansikka-suklaa -iltasmoothiestani. Voi nam! Pina colada -henkistä smoothieta voisi kokeilla joku toinen päivä tällä viikolla. Lyömätön makuyhdistelmä kyllä tuo ananas ja kookos. <3

  • Avatar
   Reply Annukka || Ikkunalla 21.9.2018 at 13:59

   Myös ananas-kookos-karpalo-yhdistelmä toimii hyvin. Karpalo tuo sellaista happamuutta, joten makeasta tykkäävä haluaa ehkä vähän lisätä makeutta siihen.

  Leave a Reply