Tiesitkö nämä asiat jo minusta?

 

Aika monessa muussakin blogissa on kiertänyt tämä 30 kysymystä itsestä-haaste, vai millä nimellä se nyt kiertääkin. Ajattelin itsekin ottaa haasteen vastaan ja kertoa vähän lisää itsestäni. Ehkäpä näissä on jotain uutta niillekin, jotka ovat jo pidempään kulkeneet mukana.

Ainakin moni asia on viimeisen vuoden aikana muuttunut, joten muutamiin kysymyksiin tulee jo pelkästään sen vuoksi erilaiset vastaukset kuin aikaisemmin.

 
travel_annukka_vuorela3
 

1. Avioliittoja: Ei ole. Pitkään olin sitä mieltä, että en edes koskaan halua mennä naimisiin, mutta nyt olen huomannut välillä tylsistyneenä tutkineeni Instgramista hääpukuja. Aihe ei kuitenkaan ole kovinkaan ajankohtainen, sillä sinkkuna edelleen ollaan, ja tällä hetkellä en muuhun varmaan pystykään.

 

2. Kihloissa: Ei, mutta kerran olen ollut todella lähellä. Parikymppisenä ajateltiin, että kihloihin ja naimisiin menemällä olisimme voineet pelastaa toimimattoman parisuhteen. Onneksi ymmärsimme, ettei se niin mene ja päätimme erota.

 

3. Lapsia: Ei ole ja tämä oli pitkään samanlainen ajatus kuin avioliitto, etten edes halua lapsia. Nyt kun sain endometrioosidiagnoosin ja sitä myöten myös tiedon siitä, että mikäli haluaisin lapsia, hyvin todennäköisesti tarvitsin hedelmöityshoitoja, eikä nekään takaisi mitään, mieleni muuttui. Nyt haluan lapsia ja jos jossain on päätetty, että minusta tulee äiti, minusta tulee äiti, mutta mikäli niin ei käy, ei maailmani siihen hajoa.

 

4. Lemmikkejä: Ei ole, eikä oikeastaan ole koskaan ollutkaan. Lapsena ja nuorena vietin paljon aikaa tallilla, jossa oli eläimiä, joten en niin paljon kaivannutkaan kotiin lemmikkiä. Nyt haluaisin kolme berninpaimenkoiraa; Hubertin, Robertin ja Rupertin. Elämä on tällä hetkellä niin hektistä, ettei siihen sovi eläin, ja minun yksiössäkin meille tulisi ehkä hieman ahdasta neljästään.

 
travel_annukka_vuorela
 

Tatuointeja ja lopputilejä

 

5. Tatuointeja: On, monta, pitää oikein laskea montako niitä on. 8. Niistäkin osa on sellaisia, joita on jatkettu, eli olen ollut luultavasti 12 kertaa tatuoitavana. Muutamaa tatuointia tavallaan kadun, oikeastaan sen vuoksi, että ne olivat niin huonosti tehty. Yksi niistä oli niin huonosti tehty, että vaikka kuva itsessään ei ollut kovin iso, jouduttiin se peittämään koko pohkeen kokoisella tatuoinnilla. Vaikka pohkeessa oleva tatuointini onkin hieno, häiritsee minua vähän sen koko. On se kuitenkin parempi kuin alkuperäinen. Nyt solisluuni alapuolella oleva tatuointi on mennyt huonoksi, ja mietin, että otanko peitekuvan vai käynkö laseroimassa sen pois. Todennäköisesti menen laseroimaan sen pois.

 

6. Lävistyksiä: Ei enää, jos korvareikiä ei lasketa. Minulla on kuitenkin ollut aika paljon lävistyksiäkin. Muutaman kerran olen ottanut kieleen lävistykseen, napaan olen muistaakseni ottanut kolmesti, lisäksi minulla on ollut lävistys nenässä, alahuulessa ja kulmassa.

 

7. Muuttoja: Lapsena olen muuttanut kaksi kertaa, mutta silloin olen ollut niin pieni, etten siitä muista mitään. Nyt aikuisiällä muuttoja on sen verran monta, etten pysy mukana laskuissa. Ehkä jotain 15 kertaa olen muuttanut.

 
travel_annukka_vuorela6
 

8. Ottanut lopputilin: Kyllä. Kerran olen saanut potkut, ja kerran kerkesin irtisanoutua itse ennen kuin olisin saanut potkut. Lopputilin olen ottanut varmaan 15 kertaa, tosin osa niistä kerroista on ollut sellaisia, joissa määräaikainen sopimus on päättynyt, ja vaikka sopimustani olisi jatkettu, en itse sitä halunnut. Lukion jälkeen menin ensimmäiseen työpaikkaani, jossa eräs työkaverini totesi, ettei yhdessäkään työpaikassa kannata olla yli kahta vuotta, siinä ajassa on oppinut kaiken mi paikalla on tarjottavana. Tämä on kulkenut takaraivossani, ja olen lopettanut niissä paikoissa, joissa olen kokenut, etten pääse enää kehittymään.

 

Tällä hetkelläkin taidan olla rakastunut, mutta en tiedä onko rakkaus enemmän kaverillista vai romanttista.

 

Autolla saareen

 

9. Autosi: Tällä hetkellä minulla ei ole autoa. En oikeastaan tarvitse sellaista, vaikka välillä se helpottaisikin elämää. Olen omistanut kuitenkin auton kaksi kertaa.

 

10. Ollut saaressa: Lähes koko kesän. Saaret vain ovat vaihdelleet.

 

11. Ollut lentokoneessa: Ensimmäisen kerran 3 kuukautta vanhana, sen jälkeen aika monta kertaa. Viimeksi suunnilleen kuukausi sitten.

 

12. Onko joku itkenyt vuoksesi: Ainakin kerran on, ystävä.

 

13. Ollut rakastunut: Kyllä. Tällä hetkelläkin taidan olla rakastunut, mutta en tiedä onko rakkaus enemmän kaverillista vai romanttista. Toisaalta sillä ei ole nyt väliä, sillä aika ei ole oikea romanttiselle rakkaudelle.

 

14. Ollut ambulanssissa: Kyllä, useasti.

 

15. Luistellut: Liikunnanohjaajaopintoihin kuului myös luistelua. Jouduin sitä varten ostamaan luistimet, jotka säästin siinä toivossa, että kenties luistelisin vielä. No en ole luistellut, mutta eihän siitä ole vasta kuin kolmisen vuotta.

 

16. Surffannut: Yrittänyt kyllä muutaman kerran, mutta en tiedä voiko sitä nyt ihan surffaamiseksi sanoa. Haluaisin kyllä olla sellainen villi ja vapaa surffari.

 

17. Ollut risteilyllä: Olen, viimeksi kävin hakemassa pianon Tukholmasta.

 
travel_annukka_vuorela2
 

Olen kesän lapsi ja keltainen kuvastaa aurinkoa, lämpöä ja kukkia.

 

18. Ajanut moottoripyörällä: En, mutta kyydissä olen ollut. Se oli aika kivaa, vaikkakin vähän pelottavaa. Luulen, että kyllästyisin siihen kuitenkin melko nopeasti, sillä en saanut siitä kovinkaan kummoisia kiksejä.

 

19. Ratsastanut hevosella: Olen ratsastanut varmaan jotain 10 vuotta, mutta onnettomuuden jälkeen se loppui. Haaveilen taas ratsastuksen aloittamisesta, mutta taloudellisesti en ole siihen valmis pienestä budjetistani panostamaan.

 

20. Lähes kuollut: Tietääkseni minua ei ole koskaan tarvinnut elvyttää, mutta kerran on ollut tilanne, jossa olisin hyvinkin voinut kuolla. Oli talvi ja olin ajamassa yöllä kotiin, kun pieni autoni lähti jotenkin luisumaan vastakkaiselle kaistalle, enkä saanut jarruja toimimaan. Autoni liukui juuri kahden ison rekan välistä vastakkaiselle penkareelle, mutta jos se olisi tapahtunut pari sekuntia enemmin tai myöhemmin, olisin ollut Yariksellani rekan puskurissa.

 

21. Ollut sairaalassa: Töissä, työharjoittelussa ja potilaana.

 

22. Suosikkihedelmä: Ananas, banaani, kookos, oikeastaan ne kaikki yhdessä on parasta.

 

23. Aamu vai ilta: Hitaat aamut, muuten olen iltaihminen. Lämpenen hitaasti, myös uusiin päiviin.

 

24. Lempiväri: Keltainen. Olen kesän lapsi ja keltainen kuvastaa aurinkoa, lämpöä ja kukkia.

 
travel_annukka_vuorela5
 

Tykkäättekö lukea tälläisia postauksia vai onko nämä ihan turhia?
Previous Post Next Post

You may also like

Leave a Reply