Odotathan vielä hetken.

Instagram

 • Tavoite ilman suunnitelmaa on vain toive. Mulla on tavoite, tai mun mielestä paremminkin unelma, jonka toteuttamisen aloittaminen tuntuu vaikealta. Ideat ovat olleet jotenkin sekavina päässä. On ollut vaikea hahmottaa mistä lähtee niitä toteuttamaan, sillä kaikkea tuskin pystyn toteuttamaan kerralla.
💫
Mun unelmaan sisältyy juttuja, joihin tarvitsen muita. En ole osannut hahmottaa lähdenkö toteuttamaan niitä mitä pystyn itse, vai lähdenkö heti etsimään niitä, jotka omalla tavallaan jakaavat mun unelman.
💫
Olen yrittänyt kirjoittaa paperille To do-listaa, mutta senkin kautta hahmottaminen on ollut vaikeaa. Pystyn kyllä listaamaan mitä haluan, mutta lista ei visualisoi sitä mistä aloitan. Oon visuaalinen ja kineettinen (eli tekemällä oppiva), joten unelmakartan tekeminen auttoi konkretisoimaan unelmat.
💫
Koska uskon, että oikeat ihmiset tulevat, kun niille oikea aika on, eikä niitä löydä etsimällä. Varsinkin kun puhutaan intohimoista, joita ihmisillä, joiden kanssa haluan luoda jotain uutta, pitää olla.
💫
Aloitan niistä asioita, joita pystyn jo itsekseni toteuttamaan, ja joku päivä mulla on ympärillä ihmisiä, jotka jakavat mun intohimot, ja haluavat myös luoda jotain uutta.
💫
Ootko sä tehny unelmakarttoja unelmien toteuttamista varten?

#inspiraatio #unelma #unelmaduuni #yrittäjyys #intohimo #luovuus #hyvinvointi #onnellisuus #dreambig #passionproject #womeninspiringwomen #inspiration
 #ipreview via @preview.app
 • Tällä hetkellä elämä on yhtä kuin työ. Päivät teen omia projekteja, jotka toivottavasti joku päivä maksavat palkkansa, mutta tällä hetkellä niistä on enemmän menoja kuin tuloja. Illat ja yöt vietän tehden palkkatöitä, jotta saan jääkaappiin jotain ja vuokrat maksettua. Välillä, ja oikeastaan aika usein, miettii, että onko tässä mitään järkeä.
💎
Olisi vain helpompi vain elää varman päälle. Ajatuksiin nousee vähän väliä erilaisia pelkoja. Entä jos epäonnistunkin totaalisesti. Epäonnistumisia en sinänsä pelkää, kunhan niistä on mahdollista nousta, mutta jos tuleekin sellainen, josta ei enää noustakaan. Jos vain tekisin työtä, josta saan varman tilin, vaikka se ei olisikaan unelmani.
💎
Mut on kasvatettu sitkeäksi, siihen, että elämässä tulee aina pyrkiä eteenpäin. Se ei tarkoita isompaa palkkaa, tai korkeampaa titteliä, vaan sitä, että pyrkii toteuttamaan niitä asioita, joista unelmoi. Sitkeyden lisäksi olen saanut myös muita ominaisuuksia, joita olen pitänyt vahvuutenani, mutta ne onkin tuomittu ulkopuolelta jopa outoudeksi tai ainakin lapselliseksi. Päivällä olin kuuntelemassa @armanalizad:n tarinaa unelmien saavuttamisesta. Ja juuri ne ominaisuudet, joista olen epävarma ulkopuolisten tuomitsemisen vuoksi, ovat niitä asioita, jotka on vieneet Armanin siihen pisteeseen missä hän nyt on.
💎
Joten aion olla jatkossakin outo ja lapsenmielinen, ja kaiken epätoivon keskellä uskoa siihen, että joku päivä tämä työ kantaa eteenpäin.
💎
Kiitos @akvamariinishowroom tästä todella inspiroivasta ja motivoivasta mahdollisuudesta päästä kuulemaan Armanin tarinaa unelmien toteuttamisesta. (Tapahtuma oli pr-tilaisuus)
.
.
.
.
.
. 
#akvamariinishowroom #unelmientyöpäivä #unelmistatotta #unelma #motivaatio #työ #työhyvinvointi #hyvinvointi #onnellinen #taide #kiasma #art #womenempowerwomen #bosslady #girlpwr
 • Little bubbles never killed nobody.🥂🥂
🔸️
Kerran eräs henkilö sanoi, että 
35-vuotiaana ihminen on keski-ikäinen. Eli enää puolet elämästä olisi jäljellä. Tuolloin itselläni oli vielä muutamia vuosia tuohon lukuun, mutta jonkinlaisen ahdistuksen se sai silti aikaan tähän päivään asti.
🔸️
Tänään tuo maaginen "keski-iän" luku tuli täyteen ja onneksi samalla tuli tunne, että eihän tässä vielä missään puolessa välissä olla menossa. Nyt oikeastaan ollaan vasta ihan alussa.
🔸️
Joten HBD to me nyt ja seuraavat 50 vuotta.🎉🎉
🔸️ #synttärit #shampanja #kuplivaa #ruinart #juhla #hbd #bday #35 #champagne #rose #macarons #champagnelover #sparkling #onnellisuus #happiness #life #elämä #positivelife #vieläkerkee #viini #goodwine #winelover
 • Somen aitous on herättänyt keskustelua paljon. En näe kuvien muokkaamisessa mitään väärää, kunhan siinäkin pysyy järki kädessä. Se, että haluaa poistaa otsassa olevan jättifinnin, joka siinä ei muutenkaan aina ole, on ihan ok. Siinä vaiheessa kun oma kuva muokataan jonnekin ihan toiseen paikkaan kuin missä se on otettu, raja menee yli.

Ensimmäistä kuvaa olen muokannut. Olen muokannut kuvassa valotuksia, värisävyjä ja lisännyt filterin. Ensimmäiseksi muokkasin puhelimen Lightroomissa valotuksia ja sävyjä. Sitten lisäsin VSCO:n filtterin. Lopuksi säädin vielä valotuksia yms. Instan omalla editorilla. Toinen kuva on täysin muokkaamaton.

Kaipaan enemmän keskustelua mediakriittisyydestä. Toivoisin, että ymmärrettäisiin ilman, että avataan kaikki mitä kuvissa on muokattu, kuvien olevan käsiteltyjä, eivätkä edusta 100% aitoa tilannetta. 
Mediakriittisyys ei tarkoita sitä, että kritisoidaan käsiteltyjä kuvia käsittelyn vuoksi, vaan että ymmärretään niiden olevan käsiteltyjä, eikä sen vuoksi vastaa täysin todellisuutta.
 • Ihastuin Uunifetapastaan sen maun ja erityisesti helppouden vuoksi.
💚
Kaipasin sen rinnalle vaihtelua, joka olisi kuitenkin yhtä helppoa valmistaa, jolloin syntyi resepti Vihreään uunifeta-pastaan.
💚
Resepti löytyy nyt blogista👉🏻 Suora linkki profiilissa
 • Parikymppisenä olin varma, että tässä vaiheessa minulla olisi jo ura hyvässä putkessa, oma talo, lapsia ja hyvä mies rinnalla. Mitään näistä ei tällä hetkellä ole, ja en tiedä koenko nyt jotain ikäkriisiä.
🔸️
Parin viikon päästä tulee 35 täyteen ja tavallaan elämä on siinä vaiheessa kuin se on monella kymmenen vuotta nuoremmalla. Toisaalta noiden kymmenen vuoden aikana olen kokenut paljon sellaisia asioita, joista monella kaksvitosella ei ole hajuakaan. Kokemukset ovat olleet niin hyviä kuin pahojakin, opettavaisia, mutta myös viihdyttäviä.
🔸️
Tunnen kuitenkin jonkinlaista epäonnistumista, vaikka samaan aikaan tiedosta, että olen omista lähtökohdistani pärjännyt erinomaisesti. En tiedä johtuuko tämä epäonnistumisen tunne siitä millaisia odotuksia yhteiskunnalla on vai johtuuko se siitä millaisia odotuksia itselläni oli parikymppisenä.
🔸️
Toisaalta jossain määrin nuo parikymppisen unelmat on muuttuneet. Mukaan on tullut realismi. Helsingistä tuskin koskaan tulen taloa saamaan (koska hinta), ja nykyään haaveilenkin omasta talosta Italiasta, viinitarhojen keskeltä. Lapsia en tiedä tulisinko koskaan saamaan, vaikka olisikin muuten lähtökohdat siihen, sekin on ok. Jos minut on tarkoitettu äidiksi, tulen äidiksi jollain tavalla. Jos ei ole tarkoitettu, sekin on ok. Tavallaan löysin elämäni miehen, mutta elämä tuli meidän väliin. Välillä koen elämälle siitä katkeruutta, mutta lopulta se katkeruus on vain minulta pois, joten sekin on turhaa.
🔸️
Pitää vain elää hetki kerrallaan, asioihin voi pyrkiä, mutta sen jos minkä olen oppinut, että elämää ei voi suunnitella.
🔸️
Kokeeko kukaan muu paineita yhteiskunnan odotuksista?
 • Ihanaa äitienpäivää kaikille äideille!
🍓
Itse muistelen mielessäni äitiäni ja isoäitiäni, joka oli käytännössä äitini, ja mahdollistan töissä äideille ilon ja onnen hetkiä.
🍓
Toivottavasti kaikkien äitien aamu on alkanut hyvin harmaasta aamusta huolimatta. Parasta väriterapiaa harmautta vastaan on värikäs ruoka. Hyvä ruoka, parempi mieli ja siihen kun vielä yhdistää värit, harmauskaan ei haittaa niin paljoa.
 • Olisinpa valmistujaispäivän aamuna herännyt ilosta hyppien, mutta ennen kuin se edes tuli mieleeni, oli siellä pyörinyt monta muuta ajatusta.
▫️▫️
Kuvittelin tässä valmistuessani olevani onneni kukkuloilla, mutta vieläkään en koe mitään erityistä iloa. Ehkä tämän kaiken tunteettomuuden takana on pelko työllistymisestä.
▫️▫️
En minä pelkällä fysioterapeutin tutkinnolla mitään tee, eikä tällä kaikella työllä ole merkitystä, jos en pääse töihin. Vasta siinä vaiheessa, kun on työpaikka, voin sanoa valmistuneeni.
▫️▫️
Se palo, joka on aitoa unelmaa kohtaan, ei anna mahdollisuutta luovuttaa.
▫️▫️
Blogissa koko tarina kaikkineen vastoinkäymisineen unelman eteen työskentelemisestä.
👉🏻Suora linkki profiilissa.
🦄
 • Ensimmäinen aamu virallisesti fysioterapeuttina alkoi Vapun teeman mukaisesti munkkikahveilla saarimaisemissa. 🎉
Tänään juhlimiset on maltilliset, ehkä vähän simaa ja kakkua. Huomenna työpäivä, mutta ei vielä fyssarina.
🎉
Illalla blogi päivittyy ajatuksilla omien asenteiden ja pelkojen voittamisesta sekä mitä nyt valmistumisen jälkeen.
 • Tänään on avattu terassikausi grilliruuan ja sangrian kera.
🍹🥩
Vielä piti farkkutakki pitää päällä, mutta enää ei tarvitse odottaa pitkään, että senkin saa jättää kotiin.
☀️🕶
 • Viimeinen viikko menossa sairaslomaa. 🙌🏻 Tänään oli ihana jumpata, kun salin kattoikkunasta paistoi aurinko. Ihan kuin olisi ollut ulkona.☀️☀️
🔸️
Sen neljän viikon aikana, kun makasin 99% vain kotona, kaikki normaalit rutiinit katosi. Olen nyt yrittänyt saada liikunnasta taas rutiinin. Vaikka treenit ovat vielä melko kevyitä, niin kun nyt käyn säännöllisesti ja riittävän usein liikkumassa, on tapa helpompi pitää yllä sitten arjessakin.
🔸️
Sain muuten viestin, että miten voin olla salilla, kun olen sairaslomalla. Ihan vaan selvennykseksi, että ennen kuin voin palata töihin, pitää tuota leikkattua nilkkaa vahvistaa, jotta se kestää työskentelyn.
🌴🌴
Summer came in the gym.☀️☀️

Follow Me!

 • Tiesitkö nämä asiat jo minusta?

   

  Aika monessa muussakin blogissa on kiertänyt tämä 30 kysymystä itsestä-haaste, vai millä nimellä se nyt kiertääkin. Ajattelin itsekin ottaa haasteen vastaan ja kertoa vähän lisää itsestäni. Ehkäpä näissä on jotain uutta niillekin, jotka ovat jo pidempään kulkeneet mukana.

  Ainakin moni asia on viimeisen vuoden aikana muuttunut, joten muutamiin kysymyksiin tulee jo pelkästään sen vuoksi erilaiset vastaukset kuin aikaisemmin.

   
  travel_annukka_vuorela3
   

  1. Avioliittoja: Ei ole. Pitkään olin sitä mieltä, että en edes koskaan halua mennä naimisiin, mutta nyt olen huomannut välillä tylsistyneenä tutkineeni Instgramista hääpukuja. Aihe ei kuitenkaan ole kovinkaan ajankohtainen, sillä sinkkuna edelleen ollaan, ja tällä hetkellä en muuhun varmaan pystykään.

   

  2. Kihloissa: Ei, mutta kerran olen ollut todella lähellä. Parikymppisenä ajateltiin, että kihloihin ja naimisiin menemällä olisimme voineet pelastaa toimimattoman parisuhteen. Onneksi ymmärsimme, ettei se niin mene ja päätimme erota.

   

  3. Lapsia: Ei ole ja tämä oli pitkään samanlainen ajatus kuin avioliitto, etten edes halua lapsia. Nyt kun sain endometrioosidiagnoosin ja sitä myöten myös tiedon siitä, että mikäli haluaisin lapsia, hyvin todennäköisesti tarvitsin hedelmöityshoitoja, eikä nekään takaisi mitään, mieleni muuttui. Nyt haluan lapsia ja jos jossain on päätetty, että minusta tulee äiti, minusta tulee äiti, mutta mikäli niin ei käy, ei maailmani siihen hajoa.

   

  4. Lemmikkejä: Ei ole, eikä oikeastaan ole koskaan ollutkaan. Lapsena ja nuorena vietin paljon aikaa tallilla, jossa oli eläimiä, joten en niin paljon kaivannutkaan kotiin lemmikkiä. Nyt haluaisin kolme berninpaimenkoiraa; Hubertin, Robertin ja Rupertin. Elämä on tällä hetkellä niin hektistä, ettei siihen sovi eläin, ja minun yksiössäkin meille tulisi ehkä hieman ahdasta neljästään.

   
  travel_annukka_vuorela
   

  Tatuointeja ja lopputilejä

   

  5. Tatuointeja: On, monta, pitää oikein laskea montako niitä on. 8. Niistäkin osa on sellaisia, joita on jatkettu, eli olen ollut luultavasti 12 kertaa tatuoitavana. Muutamaa tatuointia tavallaan kadun, oikeastaan sen vuoksi, että ne olivat niin huonosti tehty. Yksi niistä oli niin huonosti tehty, että vaikka kuva itsessään ei ollut kovin iso, jouduttiin se peittämään koko pohkeen kokoisella tatuoinnilla. Vaikka pohkeessa oleva tatuointini onkin hieno, häiritsee minua vähän sen koko. On se kuitenkin parempi kuin alkuperäinen. Nyt solisluuni alapuolella oleva tatuointi on mennyt huonoksi, ja mietin, että otanko peitekuvan vai käynkö laseroimassa sen pois. Todennäköisesti menen laseroimaan sen pois.

   

  6. Lävistyksiä: Ei enää, jos korvareikiä ei lasketa. Minulla on kuitenkin ollut aika paljon lävistyksiäkin. Muutaman kerran olen ottanut kieleen lävistykseen, napaan olen muistaakseni ottanut kolmesti, lisäksi minulla on ollut lävistys nenässä, alahuulessa ja kulmassa.

   

  7. Muuttoja: Lapsena olen muuttanut kaksi kertaa, mutta silloin olen ollut niin pieni, etten siitä muista mitään. Nyt aikuisiällä muuttoja on sen verran monta, etten pysy mukana laskuissa. Ehkä jotain 15 kertaa olen muuttanut.

   
  travel_annukka_vuorela6
   

  8. Ottanut lopputilin: Kyllä. Kerran olen saanut potkut, ja kerran kerkesin irtisanoutua itse ennen kuin olisin saanut potkut. Lopputilin olen ottanut varmaan 15 kertaa, tosin osa niistä kerroista on ollut sellaisia, joissa määräaikainen sopimus on päättynyt, ja vaikka sopimustani olisi jatkettu, en itse sitä halunnut. Lukion jälkeen menin ensimmäiseen työpaikkaani, jossa eräs työkaverini totesi, ettei yhdessäkään työpaikassa kannata olla yli kahta vuotta, siinä ajassa on oppinut kaiken mi paikalla on tarjottavana. Tämä on kulkenut takaraivossani, ja olen lopettanut niissä paikoissa, joissa olen kokenut, etten pääse enää kehittymään.

   

  Tällä hetkelläkin taidan olla rakastunut, mutta en tiedä onko rakkaus enemmän kaverillista vai romanttista.

   

  Autolla saareen

   

  9. Autosi: Tällä hetkellä minulla ei ole autoa. En oikeastaan tarvitse sellaista, vaikka välillä se helpottaisikin elämää. Olen omistanut kuitenkin auton kaksi kertaa.

   

  10. Ollut saaressa: Lähes koko kesän. Saaret vain ovat vaihdelleet.

   

  11. Ollut lentokoneessa: Ensimmäisen kerran 3 kuukautta vanhana, sen jälkeen aika monta kertaa. Viimeksi suunnilleen kuukausi sitten.

   

  12. Onko joku itkenyt vuoksesi: Ainakin kerran on, ystävä.

   

  13. Ollut rakastunut: Kyllä. Tällä hetkelläkin taidan olla rakastunut, mutta en tiedä onko rakkaus enemmän kaverillista vai romanttista. Toisaalta sillä ei ole nyt väliä, sillä aika ei ole oikea romanttiselle rakkaudelle.

   

  14. Ollut ambulanssissa: Kyllä, useasti.

   

  15. Luistellut: Liikunnanohjaajaopintoihin kuului myös luistelua. Jouduin sitä varten ostamaan luistimet, jotka säästin siinä toivossa, että kenties luistelisin vielä. No en ole luistellut, mutta eihän siitä ole vasta kuin kolmisen vuotta.

   

  16. Surffannut: Yrittänyt kyllä muutaman kerran, mutta en tiedä voiko sitä nyt ihan surffaamiseksi sanoa. Haluaisin kyllä olla sellainen villi ja vapaa surffari.

   

  17. Ollut risteilyllä: Olen, viimeksi kävin hakemassa pianon Tukholmasta.

   
  travel_annukka_vuorela2
   

  Olen kesän lapsi ja keltainen kuvastaa aurinkoa, lämpöä ja kukkia.

   

  18. Ajanut moottoripyörällä: En, mutta kyydissä olen ollut. Se oli aika kivaa, vaikkakin vähän pelottavaa. Luulen, että kyllästyisin siihen kuitenkin melko nopeasti, sillä en saanut siitä kovinkaan kummoisia kiksejä.

   

  19. Ratsastanut hevosella: Olen ratsastanut varmaan jotain 10 vuotta, mutta onnettomuuden jälkeen se loppui. Haaveilen taas ratsastuksen aloittamisesta, mutta taloudellisesti en ole siihen valmis pienestä budjetistani panostamaan.

   

  20. Lähes kuollut: Tietääkseni minua ei ole koskaan tarvinnut elvyttää, mutta kerran on ollut tilanne, jossa olisin hyvinkin voinut kuolla. Oli talvi ja olin ajamassa yöllä kotiin, kun pieni autoni lähti jotenkin luisumaan vastakkaiselle kaistalle, enkä saanut jarruja toimimaan. Autoni liukui juuri kahden ison rekan välistä vastakkaiselle penkareelle, mutta jos se olisi tapahtunut pari sekuntia enemmin tai myöhemmin, olisin ollut Yariksellani rekan puskurissa.

   

  21. Ollut sairaalassa: Töissä, työharjoittelussa ja potilaana.

   

  22. Suosikkihedelmä: Ananas, banaani, kookos, oikeastaan ne kaikki yhdessä on parasta.

   

  23. Aamu vai ilta: Hitaat aamut, muuten olen iltaihminen. Lämpenen hitaasti, myös uusiin päiviin.

   

  24. Lempiväri: Keltainen. Olen kesän lapsi ja keltainen kuvastaa aurinkoa, lämpöä ja kukkia.

   
  travel_annukka_vuorela5
   

  Tykkäättekö lukea tälläisia postauksia vai onko nämä ihan turhia?
 • Joko luit nämä postaukset

  No Comments

  Leave a Reply