Odotathan vielä hetken.

Instagram

 • Vaikka mä kaipaan lämpöä ja auringon paistetta, on sateisella säälläkin ollut puolensa.
🦋
Sade on vähän niin kuin pakottanut pysähtymään ja miettimään asioita. Viimeisiin pariin kuukauteen on sisältynyt paljon muutoksia ja niiden jälkeen on ollut vähän vaikea tietää miten jatkaa eteenpäin ja mitä mä haluan tulevaisuudelta.
🦋
Vaikka nämä sateiset päivät on vähän masentavia, niin nyt olen tehnyt suunnitelman tulevaisuudelle. Olen haaveillut pitkään joogaopettajaksi opiskelemisesta, ja nyt sille on oikea aika. En myöskään ole valmis luopumaan rakkaudesta ruokaan ja viineihin, joten jatkan vielä niidenkin parissa, tosin pyrkien eteenpäin sillä uralla.
🦋
Päässä on ollut pitkään ajatus, että ura pitää koostua, jostain yhdestä tietystä alasta, jonka parissa tekee sitä 100% työaikaa ja sen ohella sitten voi tehdä vähän jotain muutakin. Mutta miksi ura ei voisi myös koostua useammasta eri jutusta, jotka eivät välttämättä liity toisiinsa mitenkään?
🦋
Mun mielestä työn ei pidä tuntua työltä, vaan siitä tulee nauttia. Sen tulee palkita muutenkin kuin vain taloudellisesti. Ja jos intohimoa on moneen asiaan, niin miksi niistä tulisi luopua? Toki kaikkeen mahdolliseen ei voi panostaa täysillä, mutta valitsemalla ne muutamat tärkeimmät, voi saada enemmän kuin vain toteuttamalla sitä yhtä isointa intohimoa.
🦋

#mansikkakesä #unelmaduuni #työelämä #onni #intohimo #inspiraatio #hyväelämä #summervibes #strawberryart #blackandwhite_photos #blackandwhite_art #photographysouls #dowhatyoulovelovewhatyoudo #passionproject
 • Talvisin ei juurikaan jäätelö maistu, mutta kesän tullen niitä tulee nautittua siitäkin edestä. Mun ehdottomia lemppareita on Minttubuffet ja kirsikkajäätelö (tosin Suomesta ei taida saada yhtäkään, jossa ei olisi käytetty punajuuriväriä…Vai tiedättekö jonkun?).
🍒
Vanhalle ylioppilastalolle on taas avattu Magnum Helsingin jäätelöbaari. Aikaisempina vuosina olen tykännyt, kun jäätelön on saanut kuorruttaa mitä erikoisimmalla mauilla, mutta parina viimeisenä vuotena kuorrutteet ovat olleet melko tavallisia.
🍦
Nyt kuorrutevalikoimassa oli matcha-jauhe, joka voisikin sopia hyvin yhteen tumman suklaan kanssa. Se täytyy vielä käydä testaamassa, mutta eilen kuorrutteeksi valikoitui nostalginen värikäs remmikarkki #pride -viikon hengessä.
💛🧡❤💜💙💚 #jäätelökesä #jäätelö #magnumhelsinki #magnumicecream #icecreamday #icecreamlove #summervibes #summerfeels #kahvihetki #kahviakiitos #coffeecoffeecoffee #coffee_time #myhelsinki #myhelsinki #visitfinland #heleats #helsinkirestaurants #travelforfood #foodaroundworld
 • Ihanaa juhannusta! 🌸

Parasta on olla luonnon keskellä hiukset sekaisin, meikittä ja ihan pölähtäneen näköisenä. 
Eikä tuo shampanjakaan maistu pahalta pitkän työputken jälkeen. Nyt vain relaa! 🍾

#juhannus #midsummer #shampanja #nomakeup #natural #nature #mökkielämää #champagnelife #visitjyväskylä #summer #kesä #goodvibes #feelgood #happiness
 • Tavoite ilman suunnitelmaa on vain toive. Mulla on tavoite, tai mun mielestä paremminkin unelma, jonka toteuttamisen aloittaminen tuntuu vaikealta. Ideat ovat olleet jotenkin sekavina päässä. On ollut vaikea hahmottaa mistä lähtee niitä toteuttamaan, sillä kaikkea tuskin pystyn toteuttamaan kerralla.
💫
Mun unelmaan sisältyy juttuja, joihin tarvitsen muita. En ole osannut hahmottaa lähdenkö toteuttamaan niitä mitä pystyn itse, vai lähdenkö heti etsimään niitä, jotka omalla tavallaan jakaavat mun unelman.
💫
Olen yrittänyt kirjoittaa paperille To do-listaa, mutta senkin kautta hahmottaminen on ollut vaikeaa. Pystyn kyllä listaamaan mitä haluan, mutta lista ei visualisoi sitä mistä aloitan. Oon visuaalinen ja kineettinen (eli tekemällä oppiva), joten unelmakartan tekeminen auttoi konkretisoimaan unelmat.
💫
Koska uskon, että oikeat ihmiset tulevat, kun niille oikea aika on, eikä niitä löydä etsimällä. Varsinkin kun puhutaan intohimoista, joita ihmisillä, joiden kanssa haluan luoda jotain uutta, pitää olla.
💫
Aloitan niistä asioita, joita pystyn jo itsekseni toteuttamaan, ja joku päivä mulla on ympärillä ihmisiä, jotka jakavat mun intohimot, ja haluavat myös luoda jotain uutta.
💫
Ootko sä tehny unelmakarttoja unelmien toteuttamista varten?

#inspiraatio #unelma #unelmaduuni #yrittäjyys #intohimo #luovuus #hyvinvointi #onnellisuus #dreambig #passionproject #womeninspiringwomen #inspiration
 #ipreview via @preview.app
 • Tällä hetkellä elämä on yhtä kuin työ. Päivät teen omia projekteja, jotka toivottavasti joku päivä maksavat palkkansa, mutta tällä hetkellä niistä on enemmän menoja kuin tuloja. Illat ja yöt vietän tehden palkkatöitä, jotta saan jääkaappiin jotain ja vuokrat maksettua. Välillä, ja oikeastaan aika usein, miettii, että onko tässä mitään järkeä.
💎
Olisi vain helpompi vain elää varman päälle. Ajatuksiin nousee vähän väliä erilaisia pelkoja. Entä jos epäonnistunkin totaalisesti. Epäonnistumisia en sinänsä pelkää, kunhan niistä on mahdollista nousta, mutta jos tuleekin sellainen, josta ei enää noustakaan. Jos vain tekisin työtä, josta saan varman tilin, vaikka se ei olisikaan unelmani.
💎
Mut on kasvatettu sitkeäksi, siihen, että elämässä tulee aina pyrkiä eteenpäin. Se ei tarkoita isompaa palkkaa, tai korkeampaa titteliä, vaan sitä, että pyrkii toteuttamaan niitä asioita, joista unelmoi. Sitkeyden lisäksi olen saanut myös muita ominaisuuksia, joita olen pitänyt vahvuutenani, mutta ne onkin tuomittu ulkopuolelta jopa outoudeksi tai ainakin lapselliseksi. Päivällä olin kuuntelemassa @armanalizad:n tarinaa unelmien saavuttamisesta. Ja juuri ne ominaisuudet, joista olen epävarma ulkopuolisten tuomitsemisen vuoksi, ovat niitä asioita, jotka on vieneet Armanin siihen pisteeseen missä hän nyt on.
💎
Joten aion olla jatkossakin outo ja lapsenmielinen, ja kaiken epätoivon keskellä uskoa siihen, että joku päivä tämä työ kantaa eteenpäin.
💎
Kiitos @akvamariinishowroom tästä todella inspiroivasta ja motivoivasta mahdollisuudesta päästä kuulemaan Armanin tarinaa unelmien toteuttamisesta. (Tapahtuma oli pr-tilaisuus)
.
.
.
.
.
. 
#akvamariinishowroom #unelmientyöpäivä #unelmistatotta #unelma #motivaatio #työ #työhyvinvointi #hyvinvointi #onnellinen #taide #kiasma #art #womenempowerwomen #bosslady #girlpwr
 • Little bubbles never killed nobody.🥂🥂
🔸️
Kerran eräs henkilö sanoi, että 
35-vuotiaana ihminen on keski-ikäinen. Eli enää puolet elämästä olisi jäljellä. Tuolloin itselläni oli vielä muutamia vuosia tuohon lukuun, mutta jonkinlaisen ahdistuksen se sai silti aikaan tähän päivään asti.
🔸️
Tänään tuo maaginen "keski-iän" luku tuli täyteen ja onneksi samalla tuli tunne, että eihän tässä vielä missään puolessa välissä olla menossa. Nyt oikeastaan ollaan vasta ihan alussa.
🔸️
Joten HBD to me nyt ja seuraavat 50 vuotta.🎉🎉
🔸️ #synttärit #shampanja #kuplivaa #ruinart #juhla #hbd #bday #35 #champagne #rose #macarons #champagnelover #sparkling #onnellisuus #happiness #life #elämä #positivelife #vieläkerkee #viini #goodwine #winelover
 • Somen aitous on herättänyt keskustelua paljon. En näe kuvien muokkaamisessa mitään väärää, kunhan siinäkin pysyy järki kädessä. Se, että haluaa poistaa otsassa olevan jättifinnin, joka siinä ei muutenkaan aina ole, on ihan ok. Siinä vaiheessa kun oma kuva muokataan jonnekin ihan toiseen paikkaan kuin missä se on otettu, raja menee yli.

Ensimmäistä kuvaa olen muokannut. Olen muokannut kuvassa valotuksia, värisävyjä ja lisännyt filterin. Ensimmäiseksi muokkasin puhelimen Lightroomissa valotuksia ja sävyjä. Sitten lisäsin VSCO:n filtterin. Lopuksi säädin vielä valotuksia yms. Instan omalla editorilla. Toinen kuva on täysin muokkaamaton.

Kaipaan enemmän keskustelua mediakriittisyydestä. Toivoisin, että ymmärrettäisiin ilman, että avataan kaikki mitä kuvissa on muokattu, kuvien olevan käsiteltyjä, eivätkä edusta 100% aitoa tilannetta. 
Mediakriittisyys ei tarkoita sitä, että kritisoidaan käsiteltyjä kuvia käsittelyn vuoksi, vaan että ymmärretään niiden olevan käsiteltyjä, eikä sen vuoksi vastaa täysin todellisuutta.
 • Ihastuin Uunifetapastaan sen maun ja erityisesti helppouden vuoksi.
💚
Kaipasin sen rinnalle vaihtelua, joka olisi kuitenkin yhtä helppoa valmistaa, jolloin syntyi resepti Vihreään uunifeta-pastaan.
💚
Resepti löytyy nyt blogista👉🏻 Suora linkki profiilissa
 • Parikymppisenä olin varma, että tässä vaiheessa minulla olisi jo ura hyvässä putkessa, oma talo, lapsia ja hyvä mies rinnalla. Mitään näistä ei tällä hetkellä ole, ja en tiedä koenko nyt jotain ikäkriisiä.
🔸️
Parin viikon päästä tulee 35 täyteen ja tavallaan elämä on siinä vaiheessa kuin se on monella kymmenen vuotta nuoremmalla. Toisaalta noiden kymmenen vuoden aikana olen kokenut paljon sellaisia asioita, joista monella kaksvitosella ei ole hajuakaan. Kokemukset ovat olleet niin hyviä kuin pahojakin, opettavaisia, mutta myös viihdyttäviä.
🔸️
Tunnen kuitenkin jonkinlaista epäonnistumista, vaikka samaan aikaan tiedosta, että olen omista lähtökohdistani pärjännyt erinomaisesti. En tiedä johtuuko tämä epäonnistumisen tunne siitä millaisia odotuksia yhteiskunnalla on vai johtuuko se siitä millaisia odotuksia itselläni oli parikymppisenä.
🔸️
Toisaalta jossain määrin nuo parikymppisen unelmat on muuttuneet. Mukaan on tullut realismi. Helsingistä tuskin koskaan tulen taloa saamaan (koska hinta), ja nykyään haaveilenkin omasta talosta Italiasta, viinitarhojen keskeltä. Lapsia en tiedä tulisinko koskaan saamaan, vaikka olisikin muuten lähtökohdat siihen, sekin on ok. Jos minut on tarkoitettu äidiksi, tulen äidiksi jollain tavalla. Jos ei ole tarkoitettu, sekin on ok. Tavallaan löysin elämäni miehen, mutta elämä tuli meidän väliin. Välillä koen elämälle siitä katkeruutta, mutta lopulta se katkeruus on vain minulta pois, joten sekin on turhaa.
🔸️
Pitää vain elää hetki kerrallaan, asioihin voi pyrkiä, mutta sen jos minkä olen oppinut, että elämää ei voi suunnitella.
🔸️
Kokeeko kukaan muu paineita yhteiskunnan odotuksista?
 • Ihanaa äitienpäivää kaikille äideille!
🍓
Itse muistelen mielessäni äitiäni ja isoäitiäni, joka oli käytännössä äitini, ja mahdollistan töissä äideille ilon ja onnen hetkiä.
🍓
Toivottavasti kaikkien äitien aamu on alkanut hyvin harmaasta aamusta huolimatta. Parasta väriterapiaa harmautta vastaan on värikäs ruoka. Hyvä ruoka, parempi mieli ja siihen kun vielä yhdistää värit, harmauskaan ei haittaa niin paljoa.
 • Olisinpa valmistujaispäivän aamuna herännyt ilosta hyppien, mutta ennen kuin se edes tuli mieleeni, oli siellä pyörinyt monta muuta ajatusta.
▫️▫️
Kuvittelin tässä valmistuessani olevani onneni kukkuloilla, mutta vieläkään en koe mitään erityistä iloa. Ehkä tämän kaiken tunteettomuuden takana on pelko työllistymisestä.
▫️▫️
En minä pelkällä fysioterapeutin tutkinnolla mitään tee, eikä tällä kaikella työllä ole merkitystä, jos en pääse töihin. Vasta siinä vaiheessa, kun on työpaikka, voin sanoa valmistuneeni.
▫️▫️
Se palo, joka on aitoa unelmaa kohtaan, ei anna mahdollisuutta luovuttaa.
▫️▫️
Blogissa koko tarina kaikkineen vastoinkäymisineen unelman eteen työskentelemisestä.
👉🏻Suora linkki profiilissa.
🦄

Follow Me!

 • Tuore tomaattisalsa
  & Lautasella-messujen lippuarvonta

  *Yhteistyössä Messukeskus

   

  Viime aikoina olen paljon miettinyt ruokaa. Ruokaa, joka saisi minut voimaan hyvin. Kehoni ei voi tällä hetkellä niin hyvin kuin haluaisin sen voivan. Tietyt asiat elämässä tiedän tällä hetkellä rajoittavan hyvinvointiani ja ilman niitä voisin paremmin, mutta tällä hetkellä ne ovat osa elämääni, ja riippumattomissa minun tahdosta. Ne asiat eivät kuitenkaan kokonaan selitä miksi en voi niin hyvin kuin haluaisin.


   

  Ratkaisun uskon löytyvän ruuasta, mutta en tiedä miten.

   

  Ratkaisun uskon löytyvän ruuasta, mutta en tiedä miten. Olen kiinnittänyt entistä enemmän huomioita ravintooni. Syön mahdollisimman laadukasta ruokaa. Herkuttelemaankin pyrin mahdollisimman laadukkaasti. En syö mäkkärin hampurilaisia, vaan jos haluan hampurilaisen, nautin laadukkaista raaka-aineista alusta alkaen itsetehdyn hampurilaisen. Sellaisen, jonka sämpylät tai majoneesi ei tule valmiina, vaan kokki on ne omin käsin tehnyt. En laske kaloreita, mutta täytän lautasen ensiksi kasviksilla. Oloni ei silti ole parantunut, joten syön jotenkin väärin.

   

  Oikea tapa syödä?

   

  Olen saanut vinkkejä, että minun pitää vain löytää se minulle sopiva tapa syödä, jotta voisin paremmin. No sen tiedän itsekin, mutta se ei ole aina niin helppoa. Olen toki kokeillut vaikka minkälaiset ruokavaliot maidottomasta hiilihydraatittomaan, mutta nekään eivät ole tuoneet onnea. En halua uskoa, että hyvinvoinnin edellytyksenä olisi tiukka ruokavalio, vaan haluan uskoa enemmän ruuan laatuun. Ajatus siitä, että en ikinä saisi syödä pizzaa tai hampurilaista, jos haluaisin voida hyvin, tuntuu kamalalta.

   
  tomatosalsa
   

  Ruoka on toki minulle myös “polttoainetta”, enkä halua laittaa kehooni halvinta bensiiniä, mutta ruoka on minulle myös nautinto. Liika kuri veisi ilon syömisestä ja ruuasta nauttimisesta. Eniten nautin itsetehdystä värikkäästä ja maukkaasta ruuasta, ja haluan pystyä lisäämään ruokaani vaikka maissia, jos siltä tuntuu, ilman että joudun miettimään, sopiiko se ruokavaliooni. (Tosin maissi kyllä ei sovi, joten sitä en lisäisi.)

   

  Kaupasta toki saa hyvänkin makuisia tomaattisalsoja, mutta ne sisältävät paljon myös turhia säilöntä- ja lisäaineita.

   

  Minun oli pitkään tehnyt mieli nachoja, joten päätin viikonloppuna herkutella hieman niillä. Kaupasta toki saa hyvänkin makuisia tomaattisalsoja, mutta ne sisältävät paljon myös turhia säilöntä- ja lisäaineita, joita pystyy helposti välttelemään tekemällä itse tomaattisalsan. Tekeminen on helppoa, ja ”vaikeinta” salsan valmistuksessa onkin tomaattien pilkkominen.

   
  tomatosalsa2
   

  Tomaattisalsa

   

  3-4 tomaattia
  200g tomaattimurskaa
  1 sipuli / 100g pakastesipulia
  Puntti korianteria
  Mausteita maun mukaan; paprikaa, chiliä, mustapippuria…

   

  Pilko tomaatit lohkoiksi ja poista niiden sisällä oleva hedelmäliha. Pilko tomaatit pieniksi kuutioiksi. Pilko sipuli samankokoiseksi kuutioksi. (Itse käytän usein pakaste sipulia, sillä sipulin pilkkominen ärsyttää herkkiä silmiäni paljon. Pakastesipuli on kuitenkin sulaessaan vetistä, joten kuullotan sitä pannulla hieman, jotta vetisyys katoaa.) Lisää pilkottujen tomaattien ja sipulien joukkoon tomaattimurska. Lisää hienonnettu korianteri joukkoon. Helpoiten korianterin saa pieneksi leikkaamalla sen saksilla. Otan nipun korianterin lehtiä käteen ja saksin ne joukkoon. Ei hienon ravintolan tyyliä, mutta helpottaa kummasti kotikeittiössä kokkaamista. Lopuksi sekoita raaka-aineet tasaisesti sekaisin ja mausta maun mukaan esim. paprikalla ja chilillä. (Maustamiseen voit myös käyttää tuoreita paprikoita tai chilejä.)

   

  Reseptistä tulee noin 2-4 annosta salsaa, riippuen tomaattien koosta ja syöjien nälän määrästä.

   
  tomatosalsa3
   

  Lautasella -messut 27.-28.4.2018

   

  Lautasella-uutuustapahtuma kutsuu tapaamaan kasvotusten gluteenittomien, vege- ja vegaaniruokien sekä raakaravintotuotteiden valmistajat, maahantuojat, jälleenmyyjät ja vähittäiskaupan edustajat. Lautasella 2018 -tapahtumassa esittäytyvät omilla alueillaan gluteeniton ruoka, muut erityisruokavaliot, kasvis- ja vegaaniruoka sekä elävä- ja raakaravinto.

   

  Sain yhteistyössä Messukeskuksen kanssa arvottavaksi yhden messulippupaketin Lautasella-messuille. Pakettiin sisältyy kaksi lippua messuille. Liput oikeuttavat yhteen sisäänpääsyyn messuille. Toimitan liput sähköpostitse, joten osallistuessani, tarkistathan, että sähköpostiosoite on toimiva. Aikaa osallistua arvontaan on torstaihin 26.4.2018 klo 21 asti. Voit osallistua arvontaan kommentoimalla. Jos haluat tuplata voittomahdollisuudet, voit osallistua arvontaan myös toisella arvalla Instagramissa

   
  tomatosalsa4
   

  Miten te olette löytäneet oikean tavan syödä, jotta voitte hyvin?
 • Joko luit nämä postaukset

  8 Comments

 • Avatar
  Reply Miia 24.4.2018 at 08:34

  Mulla on vielä vähän hakusessa koko syömishomma. Olen ihan vastottain luopunut vähähillihydraattisesta ruokavaliosta, kun en enää jaksanut niitä rajoituksia ja oma olokaan ei ole ollut paras mahdollinen.
  Herkän vatsan kanssa joutuu tietenkin katsomaan mitä suuhun laittaa, mutta ainakin tällä hetkellä olo ihan hyvä, kun syö mahdollisimman monipuolisesti. Välillä kyllä tuntuu, että teen itselleni koko syömishommat liian monimutkaiseksi 🙂

 • Avatar
  Reply Mira / Blinger Shimmer -blogi 24.4.2018 at 08:58

  Näyttääpä herkulliselta eikä myöskään kuullosta mitenkään vaivalloiselta tehdä – pitää joskus testata, makuelämys varmasti ihan toista kuin kaupan purkeissa 🙂

 • Avatar
  Reply LiinaKoo 24.4.2018 at 09:54

  Herkullisen näköistä tomaattisalsaa 🙂

  Mahdollisimman paljon proteiinia ja hyviä hiilareita niin vatsa voi todella hyvin 🙂

 • Avatar
  Reply Vilja 25.4.2018 at 19:20

  Mukana arvonnassa!

 • Avatar
  Reply Mari_Shopaholic 26.4.2018 at 07:13

  Mä en varmaan ole vielä löytänyt sitä oikeaa tapaa, mutta pienin askelin kohti parempaa. Näyttää tosi hyvältä tuo salsa-annos!

 • Avatar
  Reply Miissu 26.4.2018 at 18:50

  Yritän syödä mahdollisimman monipuolisesti ja toki käyttää laadukkaita raaka-aineita.. En myöskään lähde kovin helposti trendi dieetteihin mukaan, vaan olen enemmin oman tieni kulkija.. 🙂

 • Avatar
  Reply Annukka || Ikkunalla 26.4.2018 at 22:19

  Liput on arvottu ja voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille.

 • Avatar
  Reply Hanna-Mari 27.4.2018 at 07:14

  Näyttääpä hyvältä! Itse en ole salsan ystävä, mutta tuo resepti täytyy laittaa kokeiluun. Inhoni salsaa kohtaan on tullut lähinnä juuri maistettuani sitä kaupan salsaa 😀

 • Leave a Reply