Odotathan vielä hetken.

Instagram

 • Vaikka mä kaipaan lämpöä ja auringon paistetta, on sateisella säälläkin ollut puolensa.
🦋
Sade on vähän niin kuin pakottanut pysähtymään ja miettimään asioita. Viimeisiin pariin kuukauteen on sisältynyt paljon muutoksia ja niiden jälkeen on ollut vähän vaikea tietää miten jatkaa eteenpäin ja mitä mä haluan tulevaisuudelta.
🦋
Vaikka nämä sateiset päivät on vähän masentavia, niin nyt olen tehnyt suunnitelman tulevaisuudelle. Olen haaveillut pitkään joogaopettajaksi opiskelemisesta, ja nyt sille on oikea aika. En myöskään ole valmis luopumaan rakkaudesta ruokaan ja viineihin, joten jatkan vielä niidenkin parissa, tosin pyrkien eteenpäin sillä uralla.
🦋
Päässä on ollut pitkään ajatus, että ura pitää koostua, jostain yhdestä tietystä alasta, jonka parissa tekee sitä 100% työaikaa ja sen ohella sitten voi tehdä vähän jotain muutakin. Mutta miksi ura ei voisi myös koostua useammasta eri jutusta, jotka eivät välttämättä liity toisiinsa mitenkään?
🦋
Mun mielestä työn ei pidä tuntua työltä, vaan siitä tulee nauttia. Sen tulee palkita muutenkin kuin vain taloudellisesti. Ja jos intohimoa on moneen asiaan, niin miksi niistä tulisi luopua? Toki kaikkeen mahdolliseen ei voi panostaa täysillä, mutta valitsemalla ne muutamat tärkeimmät, voi saada enemmän kuin vain toteuttamalla sitä yhtä isointa intohimoa.
🦋

#mansikkakesä #unelmaduuni #työelämä #onni #intohimo #inspiraatio #hyväelämä #summervibes #strawberryart #blackandwhite_photos #blackandwhite_art #photographysouls #dowhatyoulovelovewhatyoudo #passionproject
 • Talvisin ei juurikaan jäätelö maistu, mutta kesän tullen niitä tulee nautittua siitäkin edestä. Mun ehdottomia lemppareita on Minttubuffet ja kirsikkajäätelö (tosin Suomesta ei taida saada yhtäkään, jossa ei olisi käytetty punajuuriväriä…Vai tiedättekö jonkun?).
🍒
Vanhalle ylioppilastalolle on taas avattu Magnum Helsingin jäätelöbaari. Aikaisempina vuosina olen tykännyt, kun jäätelön on saanut kuorruttaa mitä erikoisimmalla mauilla, mutta parina viimeisenä vuotena kuorrutteet ovat olleet melko tavallisia.
🍦
Nyt kuorrutevalikoimassa oli matcha-jauhe, joka voisikin sopia hyvin yhteen tumman suklaan kanssa. Se täytyy vielä käydä testaamassa, mutta eilen kuorrutteeksi valikoitui nostalginen värikäs remmikarkki #pride -viikon hengessä.
💛🧡❤💜💙💚 #jäätelökesä #jäätelö #magnumhelsinki #magnumicecream #icecreamday #icecreamlove #summervibes #summerfeels #kahvihetki #kahviakiitos #coffeecoffeecoffee #coffee_time #myhelsinki #myhelsinki #visitfinland #heleats #helsinkirestaurants #travelforfood #foodaroundworld
 • Ihanaa juhannusta! 🌸

Parasta on olla luonnon keskellä hiukset sekaisin, meikittä ja ihan pölähtäneen näköisenä. 
Eikä tuo shampanjakaan maistu pahalta pitkän työputken jälkeen. Nyt vain relaa! 🍾

#juhannus #midsummer #shampanja #nomakeup #natural #nature #mökkielämää #champagnelife #visitjyväskylä #summer #kesä #goodvibes #feelgood #happiness
 • Tavoite ilman suunnitelmaa on vain toive. Mulla on tavoite, tai mun mielestä paremminkin unelma, jonka toteuttamisen aloittaminen tuntuu vaikealta. Ideat ovat olleet jotenkin sekavina päässä. On ollut vaikea hahmottaa mistä lähtee niitä toteuttamaan, sillä kaikkea tuskin pystyn toteuttamaan kerralla.
💫
Mun unelmaan sisältyy juttuja, joihin tarvitsen muita. En ole osannut hahmottaa lähdenkö toteuttamaan niitä mitä pystyn itse, vai lähdenkö heti etsimään niitä, jotka omalla tavallaan jakaavat mun unelman.
💫
Olen yrittänyt kirjoittaa paperille To do-listaa, mutta senkin kautta hahmottaminen on ollut vaikeaa. Pystyn kyllä listaamaan mitä haluan, mutta lista ei visualisoi sitä mistä aloitan. Oon visuaalinen ja kineettinen (eli tekemällä oppiva), joten unelmakartan tekeminen auttoi konkretisoimaan unelmat.
💫
Koska uskon, että oikeat ihmiset tulevat, kun niille oikea aika on, eikä niitä löydä etsimällä. Varsinkin kun puhutaan intohimoista, joita ihmisillä, joiden kanssa haluan luoda jotain uutta, pitää olla.
💫
Aloitan niistä asioita, joita pystyn jo itsekseni toteuttamaan, ja joku päivä mulla on ympärillä ihmisiä, jotka jakavat mun intohimot, ja haluavat myös luoda jotain uutta.
💫
Ootko sä tehny unelmakarttoja unelmien toteuttamista varten?

#inspiraatio #unelma #unelmaduuni #yrittäjyys #intohimo #luovuus #hyvinvointi #onnellisuus #dreambig #passionproject #womeninspiringwomen #inspiration
 #ipreview via @preview.app
 • Tällä hetkellä elämä on yhtä kuin työ. Päivät teen omia projekteja, jotka toivottavasti joku päivä maksavat palkkansa, mutta tällä hetkellä niistä on enemmän menoja kuin tuloja. Illat ja yöt vietän tehden palkkatöitä, jotta saan jääkaappiin jotain ja vuokrat maksettua. Välillä, ja oikeastaan aika usein, miettii, että onko tässä mitään järkeä.
💎
Olisi vain helpompi vain elää varman päälle. Ajatuksiin nousee vähän väliä erilaisia pelkoja. Entä jos epäonnistunkin totaalisesti. Epäonnistumisia en sinänsä pelkää, kunhan niistä on mahdollista nousta, mutta jos tuleekin sellainen, josta ei enää noustakaan. Jos vain tekisin työtä, josta saan varman tilin, vaikka se ei olisikaan unelmani.
💎
Mut on kasvatettu sitkeäksi, siihen, että elämässä tulee aina pyrkiä eteenpäin. Se ei tarkoita isompaa palkkaa, tai korkeampaa titteliä, vaan sitä, että pyrkii toteuttamaan niitä asioita, joista unelmoi. Sitkeyden lisäksi olen saanut myös muita ominaisuuksia, joita olen pitänyt vahvuutenani, mutta ne onkin tuomittu ulkopuolelta jopa outoudeksi tai ainakin lapselliseksi. Päivällä olin kuuntelemassa @armanalizad:n tarinaa unelmien saavuttamisesta. Ja juuri ne ominaisuudet, joista olen epävarma ulkopuolisten tuomitsemisen vuoksi, ovat niitä asioita, jotka on vieneet Armanin siihen pisteeseen missä hän nyt on.
💎
Joten aion olla jatkossakin outo ja lapsenmielinen, ja kaiken epätoivon keskellä uskoa siihen, että joku päivä tämä työ kantaa eteenpäin.
💎
Kiitos @akvamariinishowroom tästä todella inspiroivasta ja motivoivasta mahdollisuudesta päästä kuulemaan Armanin tarinaa unelmien toteuttamisesta. (Tapahtuma oli pr-tilaisuus)
.
.
.
.
.
. 
#akvamariinishowroom #unelmientyöpäivä #unelmistatotta #unelma #motivaatio #työ #työhyvinvointi #hyvinvointi #onnellinen #taide #kiasma #art #womenempowerwomen #bosslady #girlpwr
 • Little bubbles never killed nobody.🥂🥂
🔸️
Kerran eräs henkilö sanoi, että 
35-vuotiaana ihminen on keski-ikäinen. Eli enää puolet elämästä olisi jäljellä. Tuolloin itselläni oli vielä muutamia vuosia tuohon lukuun, mutta jonkinlaisen ahdistuksen se sai silti aikaan tähän päivään asti.
🔸️
Tänään tuo maaginen "keski-iän" luku tuli täyteen ja onneksi samalla tuli tunne, että eihän tässä vielä missään puolessa välissä olla menossa. Nyt oikeastaan ollaan vasta ihan alussa.
🔸️
Joten HBD to me nyt ja seuraavat 50 vuotta.🎉🎉
🔸️ #synttärit #shampanja #kuplivaa #ruinart #juhla #hbd #bday #35 #champagne #rose #macarons #champagnelover #sparkling #onnellisuus #happiness #life #elämä #positivelife #vieläkerkee #viini #goodwine #winelover
 • Somen aitous on herättänyt keskustelua paljon. En näe kuvien muokkaamisessa mitään väärää, kunhan siinäkin pysyy järki kädessä. Se, että haluaa poistaa otsassa olevan jättifinnin, joka siinä ei muutenkaan aina ole, on ihan ok. Siinä vaiheessa kun oma kuva muokataan jonnekin ihan toiseen paikkaan kuin missä se on otettu, raja menee yli.

Ensimmäistä kuvaa olen muokannut. Olen muokannut kuvassa valotuksia, värisävyjä ja lisännyt filterin. Ensimmäiseksi muokkasin puhelimen Lightroomissa valotuksia ja sävyjä. Sitten lisäsin VSCO:n filtterin. Lopuksi säädin vielä valotuksia yms. Instan omalla editorilla. Toinen kuva on täysin muokkaamaton.

Kaipaan enemmän keskustelua mediakriittisyydestä. Toivoisin, että ymmärrettäisiin ilman, että avataan kaikki mitä kuvissa on muokattu, kuvien olevan käsiteltyjä, eivätkä edusta 100% aitoa tilannetta. 
Mediakriittisyys ei tarkoita sitä, että kritisoidaan käsiteltyjä kuvia käsittelyn vuoksi, vaan että ymmärretään niiden olevan käsiteltyjä, eikä sen vuoksi vastaa täysin todellisuutta.
 • Ihastuin Uunifetapastaan sen maun ja erityisesti helppouden vuoksi.
💚
Kaipasin sen rinnalle vaihtelua, joka olisi kuitenkin yhtä helppoa valmistaa, jolloin syntyi resepti Vihreään uunifeta-pastaan.
💚
Resepti löytyy nyt blogista👉🏻 Suora linkki profiilissa
 • Parikymppisenä olin varma, että tässä vaiheessa minulla olisi jo ura hyvässä putkessa, oma talo, lapsia ja hyvä mies rinnalla. Mitään näistä ei tällä hetkellä ole, ja en tiedä koenko nyt jotain ikäkriisiä.
🔸️
Parin viikon päästä tulee 35 täyteen ja tavallaan elämä on siinä vaiheessa kuin se on monella kymmenen vuotta nuoremmalla. Toisaalta noiden kymmenen vuoden aikana olen kokenut paljon sellaisia asioita, joista monella kaksvitosella ei ole hajuakaan. Kokemukset ovat olleet niin hyviä kuin pahojakin, opettavaisia, mutta myös viihdyttäviä.
🔸️
Tunnen kuitenkin jonkinlaista epäonnistumista, vaikka samaan aikaan tiedosta, että olen omista lähtökohdistani pärjännyt erinomaisesti. En tiedä johtuuko tämä epäonnistumisen tunne siitä millaisia odotuksia yhteiskunnalla on vai johtuuko se siitä millaisia odotuksia itselläni oli parikymppisenä.
🔸️
Toisaalta jossain määrin nuo parikymppisen unelmat on muuttuneet. Mukaan on tullut realismi. Helsingistä tuskin koskaan tulen taloa saamaan (koska hinta), ja nykyään haaveilenkin omasta talosta Italiasta, viinitarhojen keskeltä. Lapsia en tiedä tulisinko koskaan saamaan, vaikka olisikin muuten lähtökohdat siihen, sekin on ok. Jos minut on tarkoitettu äidiksi, tulen äidiksi jollain tavalla. Jos ei ole tarkoitettu, sekin on ok. Tavallaan löysin elämäni miehen, mutta elämä tuli meidän väliin. Välillä koen elämälle siitä katkeruutta, mutta lopulta se katkeruus on vain minulta pois, joten sekin on turhaa.
🔸️
Pitää vain elää hetki kerrallaan, asioihin voi pyrkiä, mutta sen jos minkä olen oppinut, että elämää ei voi suunnitella.
🔸️
Kokeeko kukaan muu paineita yhteiskunnan odotuksista?
 • Ihanaa äitienpäivää kaikille äideille!
🍓
Itse muistelen mielessäni äitiäni ja isoäitiäni, joka oli käytännössä äitini, ja mahdollistan töissä äideille ilon ja onnen hetkiä.
🍓
Toivottavasti kaikkien äitien aamu on alkanut hyvin harmaasta aamusta huolimatta. Parasta väriterapiaa harmautta vastaan on värikäs ruoka. Hyvä ruoka, parempi mieli ja siihen kun vielä yhdistää värit, harmauskaan ei haittaa niin paljoa.
 • Olisinpa valmistujaispäivän aamuna herännyt ilosta hyppien, mutta ennen kuin se edes tuli mieleeni, oli siellä pyörinyt monta muuta ajatusta.
▫️▫️
Kuvittelin tässä valmistuessani olevani onneni kukkuloilla, mutta vieläkään en koe mitään erityistä iloa. Ehkä tämän kaiken tunteettomuuden takana on pelko työllistymisestä.
▫️▫️
En minä pelkällä fysioterapeutin tutkinnolla mitään tee, eikä tällä kaikella työllä ole merkitystä, jos en pääse töihin. Vasta siinä vaiheessa, kun on työpaikka, voin sanoa valmistuneeni.
▫️▫️
Se palo, joka on aitoa unelmaa kohtaan, ei anna mahdollisuutta luovuttaa.
▫️▫️
Blogissa koko tarina kaikkineen vastoinkäymisineen unelman eteen työskentelemisestä.
👉🏻Suora linkki profiilissa.
🦄

Follow Me!

 • Väärät ihmiset elämässäni

   

  LindaManuellalla oli Instagramissa kuva, jossa hän sanoi, ettei ole vihainen itselleen siitä, että on rakastanut vääriä ihmisiä, sillä he ovat todennäköisesti eniten tarvinneet sitä rakkautta. Kuva sai miettimään oman elämäni vääriä ihmisiä, ja niitä joille on antanut rakkautta ilman, että sitä on osattu arvostaa.

  Monet ihmiset elämässäni ovat olleet ohikulkumatkalla, ja se on normaalia. Ilman mitään ihmeellistä draamaa, elämät ovat vaan menneet eri suuntiin, eikä enää yhteistä tietä ole. Toisia heistä välillä vieläkin kaipaa, tai ehkä kaipaa enemmänkin niitä hyviä yhteisiä hetkiä, joita koki heidän kanssa. Hyviä hetkiä voi kokea myös uusien ihmisten kanssa, ja jos yhteinen sävel on kadonnut, niitä hyviä hetkiä enää tuskin olisikaan, ainakaan samalla tavalla kuin ennen.

   
  väärät ihmiset_ikkunalla_blog
   

  Luottamukseni on petetty, ja sen seurauksena pelkään tulevani kyyniseksi, enkä enää päästäisi ketään lähelleni. Sen pelon vuoksi olen ollut ehkä jopa liian avoin ja halunnut antaa ihmiselle mahdollisuuden, vaikka intuitioni on sanonut toisin. Ja valitettavasti useammin olen joutunut kokemaan, että intuitioni olisi ollut oikeassa. Toisaalta elämään on tullut myös ihmisiä, joiden kohdalla järki on sanonut, että heistä kannattaisi pysyä mahdollisimman kaukana, mutta intuitio sanoo, että heissä on jotain hyvää, sellaista, jonka vuoksi heitä ei kannata hylätä. Olen yrittänyt kuunnella tätä intuitiota, sillä nämä ihmiset ovat juuri niitä, jotka tarvitsevat sitä rakkautta, mutta heidän demoneita vastaan ei pysty ulkopuoliset taistelemaan.

   

  You can never win an argument with a negative person. They only hear what suits them and listen only to respond.

   
  väärät ihmiset_ikkunalla_blog3
   

  Onko elämässä edes vääriä ihmisiä?

   

  Jokainen minuakin, enemmän tai vähemmän, satuttanut ihmissuhde on opettanut ja auttanut kasvamaan ihmisenä. Olen oppinut olemaan sietämättä epäystävällistä käytöstä ja valitsemaan taisteluni, johon lähden. Jokaiseen taisteluun ei voi lähteä, ja ne taistelut, joihin lähtee, pitää olla sen arvoisia. Arviointikykyni ei ole täydellinen ja olen tehnyt paljon virhearviointejakin, mutta olen myös tehnyt viisaita valintoja. Ehkä tärkein oppi on ollut se, että olen oppinut arvostamaan itseäni. Olen loppujen lopuksi aika mahtava tyyppi heikkouksistani ja vioistani huolimatta.

   
  väärät ihmiset_ikkunalla_blog25
   

  “Freedom is not worth having if it does not include the freedom to make mistakes.” ― Mahatma Gandhi

   

  Haluan täyttää elämäni inspiroivilla, luotettavilla ja rakkauteni arvoisilla ihmisillä. Iän myötä, ja sitä kautta tulleen kokemuksen, olen tarkempi ihmisistä, joita todella päästän lähelleni. Tietynlainen miellyttäjä minussa ei halua aiheuttaa kenellekään pahaa mieltä, mutta yritän muistaa, ettei toisen miellyttämisen vuoksi pidä koskaan uhrata itseään. Ne ihmiset, jotka ansaitsevat minut, eivät koskaan laittaisi minua uhraamaan itseäni, ja heidän vuoksi voinkin aikaa ja energiaa ”uhrata”, mutten itseäni.

   
  väärät ihmiset_ikkunalla_blog2
   

  Millaisia ajatuksia teillä on vääristä ihmisistä, onko heitä edes?
 • Joko luit nämä postaukset

  8 Comments

 • Avatar
  Reply Katta 22.6.2018 at 12:03

  Kiitos ajatuksia herättävästä tekstistä. Ihmiset sun elämässä i ole koskaan vääriä sillä hetkellä. Heistä tulee vääriä rikottuaan luottamuksen yms. -Katta /Arki(paska)ruokaa

  • Avatar
   Reply Annukka || Ikkunalla 26.6.2018 at 09:58

   Kiitos kommentista, on mahtavaa kuulla, että tekstini herättävät ajatuksia, sitä juuri niillä toivonkin.

 • Avatar
  Reply Mira / Blinger Shimmer -blogi 22.6.2018 at 13:42

  Jokainen ihmiskohtaaminen opettaa jotain ja olen sitä mieltä etten olisi minä ilman näitä eli vaikka tietyt hetket elämässä ovatkin tavallaan virheeltä tuntuneet niin ehkä ne on kuitenkin pitänyt läpi käydä kasvaakseen ihmisenä 🙂

  • Avatar
   Reply Annukka || Ikkunalla 26.6.2018 at 09:59

   Olen samaa mieltä, että jokainen ihminen elämässä opettaa jotain, mutta olen myös miettinyt, että onko jokaiselta saatu oppi lopulta tarpeellista? Onko sama oppi saatu jo aikaisemmin tai tuleeko sen saamaan jonkun toisen kautta myöhemmin?

 • Avatar
  Reply tuulanneli 23.6.2018 at 21:06

  Hienosti kirjoitettu ja olet valitettavasti oikeassa. Meillä jokaisella on niitä vääriä ihmisiä elämässä. Toisaalta jokainen kohtaamamme ihminen opettaa meille jotain hyödyllistä.

  • Avatar
   Reply Annukka || Ikkunalla 26.6.2018 at 10:02

   Välillä vaan on turhauttavaa, kun sen hyödyllisen saattaa nähdä vasta vuosien päästä. Olen myös miettinyt, että onko jokainen saatu tai opittu hyöty sen tuskan arvoista?

 • Avatar
  Reply Marianne / STAY FRESH 25.6.2018 at 09:29

  Mun mielestä jokainen tapaama ihminen/suhde on jollain tavalla merkityksellinen, vaikka ei hyvä lopulta olisikaan! Yleensä nekin opettaa jotain, ehkä sitten vaikka jotain omasta itsestään 🙂

  • Avatar
   Reply Annukka || Ikkunalla 26.6.2018 at 10:04

   Varmasti jokainen on merkityksellinen, ja tietysti jokainen kokee eriasiat merkityksellisinä. Kokeeko kuitenkaan kaikkien kanssa sellaisia asioita/hetkiä, jotka loppujen lopuksi on merkityksellisiä? Voiko jonkun kanssa vietetty aika menettää merkityksensä?

  Leave a Reply