Odotathan vielä hetken.

Instagram

 • Tavoite ilman suunnitelmaa on vain toive. Mulla on tavoite, tai mun mielestä paremminkin unelma, jonka toteuttamisen aloittaminen tuntuu vaikealta. Ideat ovat olleet jotenkin sekavina päässä. On ollut vaikea hahmottaa mistä lähtee niitä toteuttamaan, sillä kaikkea tuskin pystyn toteuttamaan kerralla.
💫
Mun unelmaan sisältyy juttuja, joihin tarvitsen muita. En ole osannut hahmottaa lähdenkö toteuttamaan niitä mitä pystyn itse, vai lähdenkö heti etsimään niitä, jotka omalla tavallaan jakaavat mun unelman.
💫
Olen yrittänyt kirjoittaa paperille To do-listaa, mutta senkin kautta hahmottaminen on ollut vaikeaa. Pystyn kyllä listaamaan mitä haluan, mutta lista ei visualisoi sitä mistä aloitan. Oon visuaalinen ja kineettinen (eli tekemällä oppiva), joten unelmakartan tekeminen auttoi konkretisoimaan unelmat.
💫
Koska uskon, että oikeat ihmiset tulevat, kun niille oikea aika on, eikä niitä löydä etsimällä. Varsinkin kun puhutaan intohimoista, joita ihmisillä, joiden kanssa haluan luoda jotain uutta, pitää olla.
💫
Aloitan niistä asioita, joita pystyn jo itsekseni toteuttamaan, ja joku päivä mulla on ympärillä ihmisiä, jotka jakavat mun intohimot, ja haluavat myös luoda jotain uutta.
💫
Ootko sä tehny unelmakarttoja unelmien toteuttamista varten?

#inspiraatio #unelma #unelmaduuni #yrittäjyys #intohimo #luovuus #hyvinvointi #onnellisuus #dreambig #passionproject #womeninspiringwomen #inspiration
 #ipreview via @preview.app
 • Tällä hetkellä elämä on yhtä kuin työ. Päivät teen omia projekteja, jotka toivottavasti joku päivä maksavat palkkansa, mutta tällä hetkellä niistä on enemmän menoja kuin tuloja. Illat ja yöt vietän tehden palkkatöitä, jotta saan jääkaappiin jotain ja vuokrat maksettua. Välillä, ja oikeastaan aika usein, miettii, että onko tässä mitään järkeä.
💎
Olisi vain helpompi vain elää varman päälle. Ajatuksiin nousee vähän väliä erilaisia pelkoja. Entä jos epäonnistunkin totaalisesti. Epäonnistumisia en sinänsä pelkää, kunhan niistä on mahdollista nousta, mutta jos tuleekin sellainen, josta ei enää noustakaan. Jos vain tekisin työtä, josta saan varman tilin, vaikka se ei olisikaan unelmani.
💎
Mut on kasvatettu sitkeäksi, siihen, että elämässä tulee aina pyrkiä eteenpäin. Se ei tarkoita isompaa palkkaa, tai korkeampaa titteliä, vaan sitä, että pyrkii toteuttamaan niitä asioita, joista unelmoi. Sitkeyden lisäksi olen saanut myös muita ominaisuuksia, joita olen pitänyt vahvuutenani, mutta ne onkin tuomittu ulkopuolelta jopa outoudeksi tai ainakin lapselliseksi. Päivällä olin kuuntelemassa @armanalizad:n tarinaa unelmien saavuttamisesta. Ja juuri ne ominaisuudet, joista olen epävarma ulkopuolisten tuomitsemisen vuoksi, ovat niitä asioita, jotka on vieneet Armanin siihen pisteeseen missä hän nyt on.
💎
Joten aion olla jatkossakin outo ja lapsenmielinen, ja kaiken epätoivon keskellä uskoa siihen, että joku päivä tämä työ kantaa eteenpäin.
💎
Kiitos @akvamariinishowroom tästä todella inspiroivasta ja motivoivasta mahdollisuudesta päästä kuulemaan Armanin tarinaa unelmien toteuttamisesta. (Tapahtuma oli pr-tilaisuus)
.
.
.
.
.
. 
#akvamariinishowroom #unelmientyöpäivä #unelmistatotta #unelma #motivaatio #työ #työhyvinvointi #hyvinvointi #onnellinen #taide #kiasma #art #womenempowerwomen #bosslady #girlpwr
 • Little bubbles never killed nobody.🥂🥂
🔸️
Kerran eräs henkilö sanoi, että 
35-vuotiaana ihminen on keski-ikäinen. Eli enää puolet elämästä olisi jäljellä. Tuolloin itselläni oli vielä muutamia vuosia tuohon lukuun, mutta jonkinlaisen ahdistuksen se sai silti aikaan tähän päivään asti.
🔸️
Tänään tuo maaginen "keski-iän" luku tuli täyteen ja onneksi samalla tuli tunne, että eihän tässä vielä missään puolessa välissä olla menossa. Nyt oikeastaan ollaan vasta ihan alussa.
🔸️
Joten HBD to me nyt ja seuraavat 50 vuotta.🎉🎉
🔸️ #synttärit #shampanja #kuplivaa #ruinart #juhla #hbd #bday #35 #champagne #rose #macarons #champagnelover #sparkling #onnellisuus #happiness #life #elämä #positivelife #vieläkerkee #viini #goodwine #winelover
 • Somen aitous on herättänyt keskustelua paljon. En näe kuvien muokkaamisessa mitään väärää, kunhan siinäkin pysyy järki kädessä. Se, että haluaa poistaa otsassa olevan jättifinnin, joka siinä ei muutenkaan aina ole, on ihan ok. Siinä vaiheessa kun oma kuva muokataan jonnekin ihan toiseen paikkaan kuin missä se on otettu, raja menee yli.

Ensimmäistä kuvaa olen muokannut. Olen muokannut kuvassa valotuksia, värisävyjä ja lisännyt filterin. Ensimmäiseksi muokkasin puhelimen Lightroomissa valotuksia ja sävyjä. Sitten lisäsin VSCO:n filtterin. Lopuksi säädin vielä valotuksia yms. Instan omalla editorilla. Toinen kuva on täysin muokkaamaton.

Kaipaan enemmän keskustelua mediakriittisyydestä. Toivoisin, että ymmärrettäisiin ilman, että avataan kaikki mitä kuvissa on muokattu, kuvien olevan käsiteltyjä, eivätkä edusta 100% aitoa tilannetta. 
Mediakriittisyys ei tarkoita sitä, että kritisoidaan käsiteltyjä kuvia käsittelyn vuoksi, vaan että ymmärretään niiden olevan käsiteltyjä, eikä sen vuoksi vastaa täysin todellisuutta.
 • Ihastuin Uunifetapastaan sen maun ja erityisesti helppouden vuoksi.
💚
Kaipasin sen rinnalle vaihtelua, joka olisi kuitenkin yhtä helppoa valmistaa, jolloin syntyi resepti Vihreään uunifeta-pastaan.
💚
Resepti löytyy nyt blogista👉🏻 Suora linkki profiilissa
 • Parikymppisenä olin varma, että tässä vaiheessa minulla olisi jo ura hyvässä putkessa, oma talo, lapsia ja hyvä mies rinnalla. Mitään näistä ei tällä hetkellä ole, ja en tiedä koenko nyt jotain ikäkriisiä.
🔸️
Parin viikon päästä tulee 35 täyteen ja tavallaan elämä on siinä vaiheessa kuin se on monella kymmenen vuotta nuoremmalla. Toisaalta noiden kymmenen vuoden aikana olen kokenut paljon sellaisia asioita, joista monella kaksvitosella ei ole hajuakaan. Kokemukset ovat olleet niin hyviä kuin pahojakin, opettavaisia, mutta myös viihdyttäviä.
🔸️
Tunnen kuitenkin jonkinlaista epäonnistumista, vaikka samaan aikaan tiedosta, että olen omista lähtökohdistani pärjännyt erinomaisesti. En tiedä johtuuko tämä epäonnistumisen tunne siitä millaisia odotuksia yhteiskunnalla on vai johtuuko se siitä millaisia odotuksia itselläni oli parikymppisenä.
🔸️
Toisaalta jossain määrin nuo parikymppisen unelmat on muuttuneet. Mukaan on tullut realismi. Helsingistä tuskin koskaan tulen taloa saamaan (koska hinta), ja nykyään haaveilenkin omasta talosta Italiasta, viinitarhojen keskeltä. Lapsia en tiedä tulisinko koskaan saamaan, vaikka olisikin muuten lähtökohdat siihen, sekin on ok. Jos minut on tarkoitettu äidiksi, tulen äidiksi jollain tavalla. Jos ei ole tarkoitettu, sekin on ok. Tavallaan löysin elämäni miehen, mutta elämä tuli meidän väliin. Välillä koen elämälle siitä katkeruutta, mutta lopulta se katkeruus on vain minulta pois, joten sekin on turhaa.
🔸️
Pitää vain elää hetki kerrallaan, asioihin voi pyrkiä, mutta sen jos minkä olen oppinut, että elämää ei voi suunnitella.
🔸️
Kokeeko kukaan muu paineita yhteiskunnan odotuksista?
 • Ihanaa äitienpäivää kaikille äideille!
🍓
Itse muistelen mielessäni äitiäni ja isoäitiäni, joka oli käytännössä äitini, ja mahdollistan töissä äideille ilon ja onnen hetkiä.
🍓
Toivottavasti kaikkien äitien aamu on alkanut hyvin harmaasta aamusta huolimatta. Parasta väriterapiaa harmautta vastaan on värikäs ruoka. Hyvä ruoka, parempi mieli ja siihen kun vielä yhdistää värit, harmauskaan ei haittaa niin paljoa.
 • Olisinpa valmistujaispäivän aamuna herännyt ilosta hyppien, mutta ennen kuin se edes tuli mieleeni, oli siellä pyörinyt monta muuta ajatusta.
▫️▫️
Kuvittelin tässä valmistuessani olevani onneni kukkuloilla, mutta vieläkään en koe mitään erityistä iloa. Ehkä tämän kaiken tunteettomuuden takana on pelko työllistymisestä.
▫️▫️
En minä pelkällä fysioterapeutin tutkinnolla mitään tee, eikä tällä kaikella työllä ole merkitystä, jos en pääse töihin. Vasta siinä vaiheessa, kun on työpaikka, voin sanoa valmistuneeni.
▫️▫️
Se palo, joka on aitoa unelmaa kohtaan, ei anna mahdollisuutta luovuttaa.
▫️▫️
Blogissa koko tarina kaikkineen vastoinkäymisineen unelman eteen työskentelemisestä.
👉🏻Suora linkki profiilissa.
🦄
 • Ensimmäinen aamu virallisesti fysioterapeuttina alkoi Vapun teeman mukaisesti munkkikahveilla saarimaisemissa. 🎉
Tänään juhlimiset on maltilliset, ehkä vähän simaa ja kakkua. Huomenna työpäivä, mutta ei vielä fyssarina.
🎉
Illalla blogi päivittyy ajatuksilla omien asenteiden ja pelkojen voittamisesta sekä mitä nyt valmistumisen jälkeen.
 • Tänään on avattu terassikausi grilliruuan ja sangrian kera.
🍹🥩
Vielä piti farkkutakki pitää päällä, mutta enää ei tarvitse odottaa pitkään, että senkin saa jättää kotiin.
☀️🕶
 • Viimeinen viikko menossa sairaslomaa. 🙌🏻 Tänään oli ihana jumpata, kun salin kattoikkunasta paistoi aurinko. Ihan kuin olisi ollut ulkona.☀️☀️
🔸️
Sen neljän viikon aikana, kun makasin 99% vain kotona, kaikki normaalit rutiinit katosi. Olen nyt yrittänyt saada liikunnasta taas rutiinin. Vaikka treenit ovat vielä melko kevyitä, niin kun nyt käyn säännöllisesti ja riittävän usein liikkumassa, on tapa helpompi pitää yllä sitten arjessakin.
🔸️
Sain muuten viestin, että miten voin olla salilla, kun olen sairaslomalla. Ihan vaan selvennykseksi, että ennen kuin voin palata töihin, pitää tuota leikkattua nilkkaa vahvistaa, jotta se kestää työskentelyn.
🌴🌴
Summer came in the gym.☀️☀️

Follow Me!

 • Vaniljaisen kurkumalaten resepti
  + Inspiroivat Instagram-tilit

   

  Viime postauksessa puhuinkin näistä somehuijareista, ja vaikka heitäkin valitettavasti on, on some täynnä ihan mahtavia persoonia, joiden kuvia ja tarinoita seuraa ilolla. Ajattelin jakaa teille muutamia lempparitilejäni, joita seuraan. Toki muitakin seuraamisen arvoisia on paljon, mutta jos lisäisin kaikki tähän, tulisi postauksesta niin pitkä, ettei kukaan jaksaisi sitä lukea loppuun asti.

  Selailen itse Instagramia usein teekupposen kanssa. Lopetin kokonaan kofeiinipitoisten juomien juomisen ja nyt kupissa höyryää yleensä herkulliset kofeiinittomat teet. Kuvittelin, ettei aamulla juotu kahvi enää illalla vaikuttaisi nukahtamiseen ja unen laatuun. Harvoin sain kuitenkaan nukuttua yli 7 tuntia, yleensä 5-6 tunnin väliltä, ja tuonakin aikana heräilin useita kertoja. Nyt kun olen lopettanut kahvin ja kaikkien kofeiinipitoisten juomien juonnin, nukun täydet 8 tuntia. Heräilen vieläkin koviin ääniin, mutta nukahdan uudelleen melko saman tein.

   

  Niistä saa tietynlaista voimaa etsiä sitä omaa polkua.

   

  Tosin nyt tuntuu vähän olevan sellainen olo, että flunssa yrittää iskee. Flunssan karkottamiseksi teinkin vaniljalla maustetun kurkumalaten. Kurkumalaten tekeminen on helppoa, vaikka ihan oikeaan latteen verrattuna siitä puuttuukin maitovaahto. Pitäisiköhän hankkia kotiin sellainen maidonvaahdotin? Käytän kuitenkin aina kasvismaitoa, ja nehän eivät muutenkaan vaahtoa ihan samalla tavalla kuin tavallinen maito, ei edes ne erikoiskahveihin tarkoitetut versiot.

   

  Vaniljainen kurkumalatte

   

  4dl luomukauramaitoa

  1 tl luomukurkumaa

  1 tl luomukardemummaa

  ½tl luomuvaniljatiivistettä

  luomuhunajaa makeutukseen

   

  Kurkumalaten valmistus on helppoa. Mittaa vain ensin pinnoitettuun kattilaan maito ja sen jälkeen lisää kurkuma ja kardemumma. Lämmitä melkein kiuhumispisteeseen asti ( eli n. 95 asteeseen). Lopuksi mausta hunajalla ja vaniljatiivisteellä. Tarjoile heti isosta mukista.

   
  Kurkumalatte_Instagram3
   

  Aito Anna-Maria K.

   

  @annemariak_wellnesscoach julkaisee ihania itsensä kehittämiseen ja hyvinvointiin liittyviä kuvia ja tarinoita. Ne kannustavat omien ajatusten selvittelyn ja oman elämänmuutoksen kanssa. Niistä saa tietynlaista voimaa etsiä sitä omaa polkua. Ja erityisen plussan saa kaksi ihanaa karvakamua, jotka minun mielestä kyllä esiintyvät ihan liian vähän, mutta luulen, että olen vähemmistö tämän tunteen kanssa.

   
  Kurkumalatte_Instagram5
   

  Inspiroiva Iines

   

  @iines Instagram inspiroi hyvinvointiin. Tykkään, ettei tämäkään tili ole täynnä smoothiebowl-kuvia, vaikkakin nekin ovat herkullisen näköisiä. Ei niitä jaksa kuitenkaan loputtomiin katsella. Muuten en erityisesti seuraa ketään tyylikuvien vuoksi, mutta tykkään Iineksen rennosta tyylista ja varsinkin hänen itsetekemistä vaatteista. Hän jakaa myös hengellisiä juttuja, joita kovin moni muu ei jaa. Ja hengellisellä en tarkoita uskonnollisia, vaan enemmänkin ”spiritual”-juttuja, joille en nyt oikein keksinyt parempaa suomennosta.

   
  Kurkumalatte_Instagram4
   

  Suloinen Sunday_blondie

   

  @sunday_blondie kaunis Instagram-feed inspiroi myös hyvinvointiin. Näistä kuvista löytyy niitä smoothibowleja, mutta ne ovat juuri sellaisen herkullisen näköisiä, että itsekin haluaa tehdä samanlaisen. Eikä niitä sentään joka toinen kuva ole. Lisäksi Sunday Blondien ekologinen elämäntapa on merkityksellinen, varsinkin nyt kun ilmastonmuutos on kriittisessä vaiheessa.

   
  Kurkumalatte_Instagram6
   

  Opitmistinen Outi

   

  @outimoii matkakuvat herättävät näinä harmaina marraskuun päivinä mahdottoman matkakuumeen. Feedissä on kuvia paikoista maailmalla, jonne itsekin haaveilee pääsevänsä. Kuinka ihanaa olisikaan istua nyt jossain rannalla kookosjuoma kädessä upottaen varpaat kuumaan hiekkaan.Vaikka kuinka ihanaa olisikaan paeta harmautta jonnekin aurinkoon, välillä onnistuu vain pienet arjen pakohetket vain muutaman tunnin lentomatkan päähän. Kuvat inspiroivat erilaisiin kaupunkimatkoihin. Moni perheellinen saattaa kokea, ettei matkustaminen enää onnistu, kun on pieniä lapsia. Outi matkustaa myös lasten kanssa ja perheelliset saavat inspiraatiota, miten matkustaa pienempien kanssa.

   
  Kurkumalatte_Instagram8
   

  Eläväinen Elinamarjaana

   

  @elinamarjaana feedin raikkaus inspiroi seikkailemaan maailmalle. Minne kaikkialle sitä haluisikaan matkustaa, jos raha tai aika ei rajoittaisi. Visuaalisena ihmisenä, minulle on tärkeää myös kuvien laatu ja monipuolisuus. Sellaisia tilejä, joiden kuviin on oikeasti panostettu, on inspiroivampaa seurata kuin sellaisia, johon kuvia on vain pommitettu joka tilanteesta kymmenittäin, tai ainakin melkein. Minulle instagram on inspiroitumisen paikka, ja tiedostan hyvin, että kauniiden kuvien takana ei ole pelkästään vaaleanpunaisia hattaroita. Sen vuoksi en myöskään kritisoi Instagramin aitoutta, ei kauniin maalaustaiteenkaan takana aina ole vain niitä vaaleanpunaisia hattaroita.

   
  Kurkumalatte_Instagram7
   

  Edellisessä postauksessa kirjoitin juuri niistä bloggaajista, jotka varsinkin Instagramiin ostavat seuraajia. Näillä bloggaajilla ei ole kymmeniä tuhansia seuraajia, vaikka he mielestäni oikeasti ansaitsisivat enemmin ne kymmenet tuhannet seuraajat kuvien laadun vuoksi. Toki jokaisella Instagramissa olevalla on enemmän ja vähemmän näitä follow-unfollow-tyyppejä, joita tulee ja menee tasaiseen tahtiin. Tärkeintä on, että suurin osa seuraa juuri sen vuoksi, että nauttii ja inspiroituu kuvista, eikä sen vuoksi, että joku on jossain toisella puolella maailmaa maksanut muutaman sentin seuraa-napin klikkauksesta.

   

  Onko teillä suositella inspiroivimpia Instagram-tilejä?
  Onko teille kurkumalatte tuttu juoma?
 • Joko luit nämä postaukset

  8 Comments

 • Avatar
  Reply Mira / Blinger Shimmer -blogi 22.11.2018 at 12:14

  Tänään voisi pitkästä aikaa kurkumalattea tehdä, pitääkin muistaa tuo vanilja joskus kokeilla siinä 🙂

  • Avatar
   Reply Annukka Vuorela || @happyannukka 28.11.2018 at 12:49

   Vanilja on yksi minun lempimausteista, laitan sitä nyt aamupuuron joukkoon. Se tuo makeutta, ilman makeutta. 😀

 • Avatar
  Reply Jasu 22.11.2018 at 16:31

  Kiva postaus! Tee menee ehdottomasti testiin ja suosittelemistasi IG-tileistäkin löysin itselleni uutta seurattavaa ja inspiraatiota. Kiitos tästä <3

  • Avatar
   Reply Annukka Vuorela || @happyannukka 28.11.2018 at 12:30

   Hienoa, että näistä IG-tileistä löytyi myös sinulle inspiraatiota.

 • Avatar
  Reply Nina / Monta syytä rakastaa 26.11.2018 at 10:16

  Kaikki hehkuttaa tätä kurkumalattea! Täytyy varmaan laittaa testiin jossain vaiheessa, kerta se on näin hyvä 🙂

  • Avatar
   Reply Annukka Vuorela || @happyannukka 28.11.2018 at 12:32

   Jos ei ole tottunut kurkumanmakuun, voi se tuntua aluksi vähän vieraalta. Silloin kannattaakin vähän vähemmän laittaa sitä ja totutella sen makuun.

 • Avatar
  Reply Tia 28.11.2018 at 11:24

  Olen kuullut kurkumalatesta, mutta vielä en ole maistanut. Täytyy varmaan joku kerta tehdä itsekin!

  • Avatar
   Reply Annukka Vuorela || @happyannukka 28.11.2018 at 12:36

   Suosittelen, varsinkin kun nyt pakastaa, niin pysyy lämpimänä ja vastustuskyky yllä.

  Leave a Reply