Odotathan vielä hetken.

Instagram

 • Tavoite ilman suunnitelmaa on vain toive. Mulla on tavoite, tai mun mielestä paremminkin unelma, jonka toteuttamisen aloittaminen tuntuu vaikealta. Ideat ovat olleet jotenkin sekavina päässä. On ollut vaikea hahmottaa mistä lähtee niitä toteuttamaan, sillä kaikkea tuskin pystyn toteuttamaan kerralla.
💫
Mun unelmaan sisältyy juttuja, joihin tarvitsen muita. En ole osannut hahmottaa lähdenkö toteuttamaan niitä mitä pystyn itse, vai lähdenkö heti etsimään niitä, jotka omalla tavallaan jakaavat mun unelman.
💫
Olen yrittänyt kirjoittaa paperille To do-listaa, mutta senkin kautta hahmottaminen on ollut vaikeaa. Pystyn kyllä listaamaan mitä haluan, mutta lista ei visualisoi sitä mistä aloitan. Oon visuaalinen ja kineettinen (eli tekemällä oppiva), joten unelmakartan tekeminen auttoi konkretisoimaan unelmat.
💫
Koska uskon, että oikeat ihmiset tulevat, kun niille oikea aika on, eikä niitä löydä etsimällä. Varsinkin kun puhutaan intohimoista, joita ihmisillä, joiden kanssa haluan luoda jotain uutta, pitää olla.
💫
Aloitan niistä asioita, joita pystyn jo itsekseni toteuttamaan, ja joku päivä mulla on ympärillä ihmisiä, jotka jakavat mun intohimot, ja haluavat myös luoda jotain uutta.
💫
Ootko sä tehny unelmakarttoja unelmien toteuttamista varten?

#inspiraatio #unelma #unelmaduuni #yrittäjyys #intohimo #luovuus #hyvinvointi #onnellisuus #dreambig #passionproject #womeninspiringwomen #inspiration
 #ipreview via @preview.app
 • Tällä hetkellä elämä on yhtä kuin työ. Päivät teen omia projekteja, jotka toivottavasti joku päivä maksavat palkkansa, mutta tällä hetkellä niistä on enemmän menoja kuin tuloja. Illat ja yöt vietän tehden palkkatöitä, jotta saan jääkaappiin jotain ja vuokrat maksettua. Välillä, ja oikeastaan aika usein, miettii, että onko tässä mitään järkeä.
💎
Olisi vain helpompi vain elää varman päälle. Ajatuksiin nousee vähän väliä erilaisia pelkoja. Entä jos epäonnistunkin totaalisesti. Epäonnistumisia en sinänsä pelkää, kunhan niistä on mahdollista nousta, mutta jos tuleekin sellainen, josta ei enää noustakaan. Jos vain tekisin työtä, josta saan varman tilin, vaikka se ei olisikaan unelmani.
💎
Mut on kasvatettu sitkeäksi, siihen, että elämässä tulee aina pyrkiä eteenpäin. Se ei tarkoita isompaa palkkaa, tai korkeampaa titteliä, vaan sitä, että pyrkii toteuttamaan niitä asioita, joista unelmoi. Sitkeyden lisäksi olen saanut myös muita ominaisuuksia, joita olen pitänyt vahvuutenani, mutta ne onkin tuomittu ulkopuolelta jopa outoudeksi tai ainakin lapselliseksi. Päivällä olin kuuntelemassa @armanalizad:n tarinaa unelmien saavuttamisesta. Ja juuri ne ominaisuudet, joista olen epävarma ulkopuolisten tuomitsemisen vuoksi, ovat niitä asioita, jotka on vieneet Armanin siihen pisteeseen missä hän nyt on.
💎
Joten aion olla jatkossakin outo ja lapsenmielinen, ja kaiken epätoivon keskellä uskoa siihen, että joku päivä tämä työ kantaa eteenpäin.
💎
Kiitos @akvamariinishowroom tästä todella inspiroivasta ja motivoivasta mahdollisuudesta päästä kuulemaan Armanin tarinaa unelmien toteuttamisesta. (Tapahtuma oli pr-tilaisuus)
.
.
.
.
.
. 
#akvamariinishowroom #unelmientyöpäivä #unelmistatotta #unelma #motivaatio #työ #työhyvinvointi #hyvinvointi #onnellinen #taide #kiasma #art #womenempowerwomen #bosslady #girlpwr
 • Little bubbles never killed nobody.🥂🥂
🔸️
Kerran eräs henkilö sanoi, että 
35-vuotiaana ihminen on keski-ikäinen. Eli enää puolet elämästä olisi jäljellä. Tuolloin itselläni oli vielä muutamia vuosia tuohon lukuun, mutta jonkinlaisen ahdistuksen se sai silti aikaan tähän päivään asti.
🔸️
Tänään tuo maaginen "keski-iän" luku tuli täyteen ja onneksi samalla tuli tunne, että eihän tässä vielä missään puolessa välissä olla menossa. Nyt oikeastaan ollaan vasta ihan alussa.
🔸️
Joten HBD to me nyt ja seuraavat 50 vuotta.🎉🎉
🔸️ #synttärit #shampanja #kuplivaa #ruinart #juhla #hbd #bday #35 #champagne #rose #macarons #champagnelover #sparkling #onnellisuus #happiness #life #elämä #positivelife #vieläkerkee #viini #goodwine #winelover
 • Somen aitous on herättänyt keskustelua paljon. En näe kuvien muokkaamisessa mitään väärää, kunhan siinäkin pysyy järki kädessä. Se, että haluaa poistaa otsassa olevan jättifinnin, joka siinä ei muutenkaan aina ole, on ihan ok. Siinä vaiheessa kun oma kuva muokataan jonnekin ihan toiseen paikkaan kuin missä se on otettu, raja menee yli.

Ensimmäistä kuvaa olen muokannut. Olen muokannut kuvassa valotuksia, värisävyjä ja lisännyt filterin. Ensimmäiseksi muokkasin puhelimen Lightroomissa valotuksia ja sävyjä. Sitten lisäsin VSCO:n filtterin. Lopuksi säädin vielä valotuksia yms. Instan omalla editorilla. Toinen kuva on täysin muokkaamaton.

Kaipaan enemmän keskustelua mediakriittisyydestä. Toivoisin, että ymmärrettäisiin ilman, että avataan kaikki mitä kuvissa on muokattu, kuvien olevan käsiteltyjä, eivätkä edusta 100% aitoa tilannetta. 
Mediakriittisyys ei tarkoita sitä, että kritisoidaan käsiteltyjä kuvia käsittelyn vuoksi, vaan että ymmärretään niiden olevan käsiteltyjä, eikä sen vuoksi vastaa täysin todellisuutta.
 • Ihastuin Uunifetapastaan sen maun ja erityisesti helppouden vuoksi.
💚
Kaipasin sen rinnalle vaihtelua, joka olisi kuitenkin yhtä helppoa valmistaa, jolloin syntyi resepti Vihreään uunifeta-pastaan.
💚
Resepti löytyy nyt blogista👉🏻 Suora linkki profiilissa
 • Parikymppisenä olin varma, että tässä vaiheessa minulla olisi jo ura hyvässä putkessa, oma talo, lapsia ja hyvä mies rinnalla. Mitään näistä ei tällä hetkellä ole, ja en tiedä koenko nyt jotain ikäkriisiä.
🔸️
Parin viikon päästä tulee 35 täyteen ja tavallaan elämä on siinä vaiheessa kuin se on monella kymmenen vuotta nuoremmalla. Toisaalta noiden kymmenen vuoden aikana olen kokenut paljon sellaisia asioita, joista monella kaksvitosella ei ole hajuakaan. Kokemukset ovat olleet niin hyviä kuin pahojakin, opettavaisia, mutta myös viihdyttäviä.
🔸️
Tunnen kuitenkin jonkinlaista epäonnistumista, vaikka samaan aikaan tiedosta, että olen omista lähtökohdistani pärjännyt erinomaisesti. En tiedä johtuuko tämä epäonnistumisen tunne siitä millaisia odotuksia yhteiskunnalla on vai johtuuko se siitä millaisia odotuksia itselläni oli parikymppisenä.
🔸️
Toisaalta jossain määrin nuo parikymppisen unelmat on muuttuneet. Mukaan on tullut realismi. Helsingistä tuskin koskaan tulen taloa saamaan (koska hinta), ja nykyään haaveilenkin omasta talosta Italiasta, viinitarhojen keskeltä. Lapsia en tiedä tulisinko koskaan saamaan, vaikka olisikin muuten lähtökohdat siihen, sekin on ok. Jos minut on tarkoitettu äidiksi, tulen äidiksi jollain tavalla. Jos ei ole tarkoitettu, sekin on ok. Tavallaan löysin elämäni miehen, mutta elämä tuli meidän väliin. Välillä koen elämälle siitä katkeruutta, mutta lopulta se katkeruus on vain minulta pois, joten sekin on turhaa.
🔸️
Pitää vain elää hetki kerrallaan, asioihin voi pyrkiä, mutta sen jos minkä olen oppinut, että elämää ei voi suunnitella.
🔸️
Kokeeko kukaan muu paineita yhteiskunnan odotuksista?
 • Ihanaa äitienpäivää kaikille äideille!
🍓
Itse muistelen mielessäni äitiäni ja isoäitiäni, joka oli käytännössä äitini, ja mahdollistan töissä äideille ilon ja onnen hetkiä.
🍓
Toivottavasti kaikkien äitien aamu on alkanut hyvin harmaasta aamusta huolimatta. Parasta väriterapiaa harmautta vastaan on värikäs ruoka. Hyvä ruoka, parempi mieli ja siihen kun vielä yhdistää värit, harmauskaan ei haittaa niin paljoa.
 • Olisinpa valmistujaispäivän aamuna herännyt ilosta hyppien, mutta ennen kuin se edes tuli mieleeni, oli siellä pyörinyt monta muuta ajatusta.
▫️▫️
Kuvittelin tässä valmistuessani olevani onneni kukkuloilla, mutta vieläkään en koe mitään erityistä iloa. Ehkä tämän kaiken tunteettomuuden takana on pelko työllistymisestä.
▫️▫️
En minä pelkällä fysioterapeutin tutkinnolla mitään tee, eikä tällä kaikella työllä ole merkitystä, jos en pääse töihin. Vasta siinä vaiheessa, kun on työpaikka, voin sanoa valmistuneeni.
▫️▫️
Se palo, joka on aitoa unelmaa kohtaan, ei anna mahdollisuutta luovuttaa.
▫️▫️
Blogissa koko tarina kaikkineen vastoinkäymisineen unelman eteen työskentelemisestä.
👉🏻Suora linkki profiilissa.
🦄
 • Ensimmäinen aamu virallisesti fysioterapeuttina alkoi Vapun teeman mukaisesti munkkikahveilla saarimaisemissa. 🎉
Tänään juhlimiset on maltilliset, ehkä vähän simaa ja kakkua. Huomenna työpäivä, mutta ei vielä fyssarina.
🎉
Illalla blogi päivittyy ajatuksilla omien asenteiden ja pelkojen voittamisesta sekä mitä nyt valmistumisen jälkeen.
 • Tänään on avattu terassikausi grilliruuan ja sangrian kera.
🍹🥩
Vielä piti farkkutakki pitää päällä, mutta enää ei tarvitse odottaa pitkään, että senkin saa jättää kotiin.
☀️🕶
 • Viimeinen viikko menossa sairaslomaa. 🙌🏻 Tänään oli ihana jumpata, kun salin kattoikkunasta paistoi aurinko. Ihan kuin olisi ollut ulkona.☀️☀️
🔸️
Sen neljän viikon aikana, kun makasin 99% vain kotona, kaikki normaalit rutiinit katosi. Olen nyt yrittänyt saada liikunnasta taas rutiinin. Vaikka treenit ovat vielä melko kevyitä, niin kun nyt käyn säännöllisesti ja riittävän usein liikkumassa, on tapa helpompi pitää yllä sitten arjessakin.
🔸️
Sain muuten viestin, että miten voin olla salilla, kun olen sairaslomalla. Ihan vaan selvennykseksi, että ennen kuin voin palata töihin, pitää tuota leikkattua nilkkaa vahvistaa, jotta se kestää työskentelyn.
🌴🌴
Summer came in the gym.☀️☀️

Follow Me!

 • Vierailu Staropramenin panimolla

  Viime aikoina olen saanut mahdollisuuden vierailla useissa panimoissa. Olen nähnyt sekä kotimaisia pienpanimoita kuin isoja ympäri maailman oluita toimittavia panimoita. Prahan matkalla vierailin niissä todella pienissä ravintoloiden omissa panimoissa, mutta kävin myös tutustumassa Staropramenin panimoon. Tai no sen turistikierrokseen.

  Staropramenin panimo oli jo ulkoisesti kaukana niistä pienpanimoista, joissa olen vieraillut. Kaarlen sillalta reilu puoli tuntia käveltyäni pääsin perille. Kolme korttelia kattava panimo oli helppo huomata. Panimon pihalla oli olutlaatikoita isoina torneina, ja pakko myöntää, että mielessä kävi, että siitä olisi jonkun helppo käydä hakemassa viikonloppujuomat. Ehkä heidän tuotantomäärissä ei haittaa muutaman laatikon katoaminen.

   
  IMG_20171227_105125
  IMG_20171227_104057
   

  Staropramenin vierailijakeskus

   

  Staropramenin panimolla on oma vierailijakeskus, jossa järjestetään tutustumisia panimoon. Jos nyt kuvittelet, että pääsen näkemään vierestä tankit, joissa olut on käymässä, väärin meni. Tutustuminen panimoon on vähän samanlainen kokemus kuin museot. Se on toteutettu täysin interaktiivisesti ja aikataulutetusti, joten millekään sooloilulle ei ole mahdollisuutta. Liikkuminen näyttelytilassa oli ajoitettu valoilla, jokaisessa huoneessa valot sammuivat ja seuraavassa huoneessa valot syttyivät. Tosin valot syttyivät seuraavassa huoneessa niin hitaasti, että monesti en tiennyt minne pitäisi mennä.

   

  Historia-huoneeseen mennessä iski jo pieni epätoivo, sillä siellä oli niin paljon luettavaa ja katseltavaa, eikä aika varmasti riittäisi kaiken tutkimiseen. Monessa huoneessa aika loppuikin kesken, toisaalta toisissa huoneissa aikaa oli liikaa. Olisin kaivannut kuulla enemmän Staropramenin oluen valmistusideologiasta, mutta kierroksesta parhaiten mieleen jäi miten paljon olutpulloja pyöri pullotuslinjalla, olutpullojen pakkaaminen laatikoihin ja se, että ne lähtivät rekalla ympäri maailmaa. Jos oluen reitti kauppaan ei ole tuttu, täällä se esiteltiin hyvin. Mutta jos haluaisit syvempää tietoa Staropramenin oluesta, sitä täältä ei saanut.

   
  IMG_20171227_103936
  IMG_20171227_114127 (1)
   

  Ehkä olisin saanut enemmän, jos en olisi vieraillut kotimaisissa pienpanimoissa, joissa olen oppinut oluen valmistamisesta paljon enemmän. Niissä olen saanut kysellä ja niissä on kerrottu oikeasti oluen valmistamisesta; viljoista, humaloista, käymisajoista. Niistä asioista, jotka tekevät oluesta oluen.

   

  Kierros päättyy pubiin. Esitteissä puhuttu hintaan sisältyvä oluttasting oli käytännössä se, että sait valita Staropramenin oluista yhden, jos halusit maistaa muita, piti niistä maksaa erikseen. Pubissa oli myynnissä myös kaikenlaista Staropramenin fanituotteita. Tuon kierroksen pohjalta minusta ei tullut fania, joten tuotteet jäivät myös hyllyyn.

   

  Kierros kesti 50 minuuttia ja se oli puhuttu englanniksi. Sain myös ruotsinkielisen kirjasen mukaan, jossa oli samoja asioita kerrottu. Kierros on saatavissa myös saksaksi ja venäjäksi, sekä tietysti tsekin kielellä. Hintaa kierroksella oli 199 Tsekin korunaa (n. 8€) ja siihen sisältyy lopuksi tarjoiltava 0,5l olut.

   

  Staropramen Visitor Center

  Ma-Su 10-18

  Pivovarska 9, Praha 5
  Metro – line B, station Andel
  Tram – No. 7, 12, 14, 20, station Na Knizeci

   
  IMG_20171227_111318
   

  Oletteko te vierailleet olutpanimoissa?
 • Joko luit nämä postaukset

  7 Comments

 • Avatar
  Reply NelliL 25.2.2018 at 09:42

  Mielenkiintoinen kohde 🙂

 • Avatar
  Reply Karoliina Kazi 25.2.2018 at 11:42

  Olen käynyt viinimailla ja whisky sekä konjakki kierroksilla ja aina niissä mielenkiintoisinta on ollut juuri ne valmistusmenetelmät ja vaiheet. Harmillista ettei täällä oltu panostettu siihen.

 • Avatar
  Reply Mari 25.2.2018 at 19:07

  Mielenkiintoinen paikka. Prahassa on tullut käytyä jo pari kertaa, mutta tästä en ollut kuullutkaan.

 • Avatar
  Reply Anna | Tämä matka -blogi 25.2.2018 at 20:09

  Olen käynyt useilla pienpanimoilla. Usein itse tuotannon seuraamien on tehty hyvin hankalaksi. Mikäli mennään väkeviin päin, niin mukaan tulee kuvauskielto palovaaran takia, joka tekee kaiken oikeastaan aika tylsäksi. Mutta viihdyttäviä nuo kierrokset toki ovat.

  Viinipuolella asia on aivan eri. Siellä saa kuvata paljonkin ja ilman rajoituksia.

 • Avatar
  Reply Teija / Lähdetään Taas 26.2.2018 at 08:41

  Minä en ole tainnut koskaan käydä olutpanimolla. Viinitiloja olen kiertänyt senkin edestä ja niiden lisäksi olen käynyt muutamalla rommi- ja ginitislaamolla. Ehkä vielä joskus sitten oluidenkin maailmaan.

 • Avatar
  Reply Heidi 26.2.2018 at 19:51

  Pienoiselta pettymykseltä vaikutti – harmi niin.

  Panimoissa en ole ikinä vieraillut, vaikka voisi olla ihan mielenkiintoista!

 • Avatar
  Reply Hanna / Parasta matkalla 28.2.2018 at 08:43

  Muutamassa kotimaan pienpanimossa olen itsekin käynyt ja ne ovat olleet tosi mukavia ja mielenkiintoisia käyntejä. Isossa panimossa ehkä kierrosten järjestäminen on hankalampaa, tiedä häntä. No, onneksi tuo kierros ei ollut kovin kallis!😊

 • Leave a Reply